Lagkagehuset Anmeldelser

2.713

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 422 anmeldelser, de fleste anmeldere blev skuffet over deres overordnede oplevelse. Mange forbrugere oplevede, at de indkøbte produkter ofte var tørre, seje og bar præg af en meget ringe kvalitet. Desuden bemærkede folk, at priserne var alt for høje i forhold til det produkt, man rent faktisk fik udleveret. Kunderne påpegede også, at den generelle service var yderst utilfredsstillende, og at personalet ofte fremstod uinspirerede og uinteresserede i at hjælpe. Nogle anmeldere var glade for det venlige personale samt den gode service og fremhævede, at de rent faktisk oplevede fantastiske kager og en rigtig varm og god betjening.

Det, folk taler mest om

Product

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af product. Forbrugere nævner ofte, at varerne kan være tørre og... Se mere

Quality

Kunder havde negative oplevelser med kvaliteten og udtrykte stor skuffelse over tørre og kedelige... Se mere

Staff

Kunder deler tvetydig meninger om staff, hvor nogle forbrugere fremhæver venligt og smilende personale, der... Se mere

Service

Forbrugere finder service negativ og oplever ofte uprofessionel betjening samt langsom betjeningstid. Mange... Se mere

Price

Anmeldere udtrykker stor utilfredshed med de høje priser, hvor forbrugere påpeger, at produkterne er... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Appen fungerer ikke ordentligt: Når man bestiller på forhånd, er produkter ofte “sold out”, selvom de reelt findes i butikken. Databasen er tydeligvis ikke opdateret. Sidste gang bestilte jeg 2 frosn... Se mere

Ingen kundetoilet, på trods I driver et af Christianshavns store morgenmadsstæder. At I så serverer 2 sandwich og 2 x kaffe for ialt 222 kr. Hvor den skinke ost sandwich der ikke kan opvarmes er skrig... Se mere

Lagkagehuset Meny Risskov Aarhus. Sandwichbrødet var så sejt, at det ikke var til at bide over eller tygge! Der var klasket et slattent iceberg salatblad i, hvilket ikke gjorde noget godt! Utroligt a... Se mere

Prisen var 280.kr for lidt morgenmad til 2, vores morgensandwich med skinke og ost, var så fyldte med sennepsdressing at de var uspiselige, vi var nødt til at skrabe dressing ud, omkring 5 spiseskeer... Se mere

Dårlig

3 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

(2.713)

399 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Jeg har simpelthen fået den mest flade…

Jeg har simpelthen fået den mest flade most og ringe Gateau Marcel og når jeg skriver til kundeservice skriver de at det er den korrekte kage de har sendt som om jeg ikke ved hvordan en Gateau Marcel ser ud.

10. marts 2026

Hej Iman,

Tak for din henvendelse. Jeg er ked af at høre, at kagen ikke levede op til dine forventninger.

Jeg kan se, at du har været i kontakt med vores kundeservice, og jeg vil blot bekræfte, at den kage du har modtaget, er en Gateau Marcel.

Det er selvfølgelig ærgerligt at høre, at oplevelsen alligevel ikke var, som du havde håbet, og vi sætter pris på, at du tog dig tid til at dele din feedback med os.

Venlig hilsen Ida, Lagkagehuset

På Hovedbanegården i København

På Hovedbanegården i København.
Den ene stjerne for den gode kaffe og søde service.
Der er møgbeskidt. Gulvet flyder med mad, krummer, brugte røre pinde. Borde, stole og sæder er ikke blevet tørret af i lang tid....
En klud nogle gange i løbet af dagen, og en fejning eller to vil løfte niveauet væsentligt.

12. marts 2026

Hej Maj-Britt,

Tak fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse med os.

Vi er glade for at høre, at du fik god kaffe og venlig service, men det er selvfølgelig slet ikke i orden, at rengøringsniveauet i butikken ikke har været, som det skal være. Det beklager vi meget.

Vi tager din feedback alvorligt og sender den videre til butikken på Hovedbanegården, så der kan blive fulgt op på rengøringen og sørget for, at området fremstår indbydende for vores gæster.

Tak fordi du gør os opmærksomme på det – det hjælper os med at blive bedre.

Lagkagehuset Rødovre centeret

Kæmpe skulderklap til en ung pige med langt lyst hår i Lagkagehuset i Rødovre centeret!!! Jeg overværede en voldsom episode idag ved en 12-13 tiden. En kunde overfusede den unge pige og hun håndterede det virkelig flot! Hun havde stadig overskud til at give en rigtig god service bagefter på trods af hun var lidt rystet. Vi var heldigvis mange kunder der roste hende. Håber virkelig hun er okay efter det her.

11. marts 2026

Hej Michella,

Tusind tak for din besked – det betyder virkelig meget, at du tager dig tid til at dele sådan en oplevelse.

Det gør os selvfølgelig kede af at høre, at der har været en ubehagelig episode i butikken, men det glæder os rigtig meget at høre, at vores medarbejder håndterede situationen så flot og stadig formåede at give god service bagefter.

Tak fordi du viste hende opbakning i situationen og fordi du skriver til os.

Ida, Lagkagehuset

22 dage siden skrev jeg til…

22 dage siden skrev jeg til Lagkagehuset support fordi halvdelen af mine kager ikke var med i pakken. 6-8 mail beskeder på kryds og tværs uden rigtigt at komme nogen vegne. Ikke engang deres telefon, som er åben hver dag i to timer, besvarer de. I dag satte de ekstra point ind på min app. Jeg ville egentlig hellere have haft mine penge retur. Hvis jeg kunne give minus i anmeldelse, ville jeg gøre det. Det store spænd mellem kvalitetsbrød og langsom kundesupport er utrolig!

16. februar 2026

Besvarelse fra Lagkagehuset

Kære Jan. Tak for at tage din tid og skrive til os. Vi er kede af at høre, at du ikke har haft en god oplevelse med vores kundesupport. Vi henviser alle vores gæster til at skrive til os via vores hjemmeside; https://lagkagehuset.dk/kundeservice . Vi vil meget gerne hjælpe dig derfra. Bedste hilsner,
Julie, Lagkagehuset

Meget dårlig oplevelse hos Lagkagehuset…

Meget dårlig oplevelse hos Lagkagehuset ved paskontrollen i Københavns Lufthavn i dag omkring kl. 15.

Vi var tre personer. Mine venner bestilte først, og jeg ventede roligt på, at det blev min tur. Medarbejderen ignorerede mig dog og begyndte i stedet at betjene en anden kunde.

Jeg spurgte høfligt: “Var det ikke min tur?”
Medarbejderen svarede meget uhøfligt: “Ti stille
Jeg spurgte igen: “Undskyld, hvad sagde du?”
Hun svarede igen: ti stille. Hun sagde også “Ti stille” til mig og lavede samtidig en håndbevægelse mod mig, som betød “hold mund

Da jeg gjorde opmærksom på, at denne opførsel ikke var acceptabel, truede hun med at ringe til sikkerhedsvagterne.

Jeg valgte derfor ikke at købe noget og gik til en anden café. Jeg rejser flere gange om året og har i lang tid været en fast kunde hos Lagkagehuset, især i lufthavnen. Derfor er det ekstra skuffende at blive behandlet på denne måde.

Som kunde forventer man almindelig respekt og professionel service. Denne oplevelse var både respektløs og uacceptabel, og jeg håber virkelig, at virksomheden tager denne slags adfærd alvorligt.

Efter denne oplevelse vil jeg desværre ikke længere vælge Lagkagehuset, og jeg vil også dele min oplevelse med andre.

8. marts 2026

Hej Mahnaz,

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Vi er meget kede af at høre om situationen i vores butik i Københavns Lufthavn. Vi tager dette meget alvorligt og vil kontakte både butikschefen og distriktschefen for at følge op på hændelsen.

Vi værdsætter din feedback, og ønsker dig en dejlig dag!

Bedste hilsner,
Julie Lagkagehuset

Uspiselig kartoffelkage

I sønderborg bestilte vi 2 kartoffelkager til vores kaffe. 34 kr stk. De var næsten umulige at skære over. Tør krumme og smørcreme. Havde intet med kartoffelkage at gøre. Der var ingen kære mor, da vi købte kanelsnegle i stedet. Værsågod at betale fuld pris.

3. marts 2026

Hej,

Tak for din besked og for, at du deler din oplevelse med os.

Vi er kede af at høre, at kartoffelkagerne ikke levede op til forventningerne. Det er bestemt ikke den standard, vi ønsker at give vores kunder, og vi forstår godt, at det var skuffende.

Jeg vil anbefale, at du sender din oplevelse ind til vores kundeservice via:
Inkluder venligst “Trustpilot” i beskrivelse i din henvendelse, På den måde kan vi nemt identificere dig og din sag.

Så kan de hjælpe dig direkte og finde en mulig kompensation for oplevelsen.

Tak fordi du gør os opmærksomme på det – det hjælper os med at forbedre kvaliteten fremover.

Dårlig kvalitet

Filterkaffen smager, som var den brygget i går, virkelig dårlig kvalitet. Croissanten var blød som en pose-croissant fra supermarkedet, det kan man simpelthen ikke tillade dig at tage penge for🤬

2. marts 2026

Kære Rita,

Tak for din besked og for, at du deler din oplevelse med os.

Vi er kede af at høre, at hverken kaffen eller croissanten ikke levede op til forventningerne. Det er bestemt ikke den standard, vi ønsker at give vores kunder, og vi forstår godt, at det var skuffende.

Julie, Lagkagehuset

Jeg har nu flere gange oplevet at ved…

Jeg har nu flere gange oplevet at ved køb af skiveskåret rugbrød at butikken i Gråsten ofte skærer rugbrødet tykkere end jeg Beder dem om.
Og nej det er ikke fordi at brødet er for frisk, da jeg oftest henter senere på dagen…

1. marts 2026

Kære Thomas

Tak fordi du gør os opmærksom på din oplevelse.

Vi er kede af at høre, at du flere gange har fået skåret dit rugbrød tykkere, end du har bedt om i butikken i Gråsten. Det skal naturligvis skæres efter kundens ønske, og vi forstår godt, at det er frustrerende, når det ikke sker, især når du tydeligt har givet besked.

Vi tager din feedback meget alvorligt og vil følge op med butikkens ledelse, så der bliver fulgt op internt. Din feedback er vigtig for, at vi kan forbedre vores gæsters oplevelse i butikkerne.

Hvis du ønsker kompensation, vil vi anbefale, at du kontakter vores kundeservice direkte via: https://lagkagehuset.dk/kundeservice

Endnu en gang undskylder vi mange gange – din feedback hjælper os med at blive bedre.

Julie, Lagkagehuset

Fik aldrig svar på min reklamation !

Jeg har aldrig fået svar på min reklamation, som jeg sendte for flere år siden, med billeder og kvittering vedlagt. Emballagen til tærten (til over 115 kr) var gået i stykker — muligvis allerede ved pakning — og tærten var derfor uspiselig.
Det eneste svar, jeg har modtaget, var: “Vi modtager ekstraordinært mange e-mails i øjeblikket, hvorfor der er længere svartid. Vi svarer dog på alle mails så hurtigt som muligt.”
MVH, Gosia

26. februar 2026

Kære Gosia

Tak for din henvendelse – og først og fremmest en stor undskyldning for, at du aldrig har modtaget svar på din tidligere reklamation.

Det er naturligvis ikke i orden, at din henvendelse ikke er blevet fulgt op på. Vi forstår godt, at det har været frustrerende – særligt når varen desværre var uspiselig på grund af ødelagt emballage.

Vi vil meget gerne få sagen afsluttet ordentligt nu og sikre, at du bliver kompenseret for din oplevelse.

Jeg er virkelig ked af at bede dig om det igen, men for at vi kan finde sagen korrekt i vores system og behandle den hurtigst muligt, vil jeg bede dig om at indsende den via vores kundeserviceformular her:

Så holder jeg personligt øje med, at din henvendelse bliver taget hånd om med det samme.

Tak for din tålmodighed – og fordi du giver os mulighed for at rette op på det.

BOYKOT LAGKAGEHUSET!

BOYKOT LAGKAGEHUSET!

DET ER DET MEST ULTRAFORARBEJDEDE INDUSTRIBAGERI, SOM GØR FOLK SYGE! HOLD JER LANGT VÆK OG STØT DE LOKALE BAGERIER SOM LÆGGER EN ÆRE I AT BAGE BRØD OG KAGE.

FØJ I SKULLE SKAMME JER LAGKAGEHUSETS DIREKTION.

24. februar 2026

Super fint

Super fin betjening på langenæs og en dejlig sandwich

23. februar 2026

Kære Bettina,

Mange tak for din søde besked!

Det glæder os at høre, at du havde en god oplevelse i Langenæs, og at du nød din sandwich. Vi giver også din ros videre til personalet – det vil helt sikkert gøre deres dag!

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen snart.

Ida, Lagkagehuset

De dækker over sandheden om deres super…

De dækker over sandheden om deres super klamme bagværk, fyldt med kemikalier, ved at give deres medarbejdere mundkurv på.

Jeg håber at de bliver udsat for medarbejderflugt og kan lære at det ikke er et kinesisk diktatur.

25. februar 2026

Ordrupvejs kunder bliver mødt med smil

På Ordrupvej i Charlottenlund er vi så heldige at have de bedste ekspedienter som altid giver en venlig og smilende betjening.
I dag kunne der købes Tivoli kager og det er de bedste Tivoli kager, vi nogensinde har smagt (og det er en hel del). Det ville være skønt, hvis denne kage er kommet for at blive 🤞

24. februar 2026

Kære Jane,

Tusind tak for din søde besked!

Det glæder os virkelig at høre, at du oplever en venlig og smilende betjening på Ordrupvej, og at Tivoli-kagerne faldt i så god smag. Vi giver selvfølgelig også rosen videre til ekspedienterne.

Vi håber, at Tivoli-kagerne bliver et fast indslag, så du kan nyde dem igen og igen💛

Ida, Lagkagehuset

For dyrt i forhold til hvad man får

For dyrt i forhold til hvad man får, savner også smil fra personalet, det er Vanløse jeg har været i!

6. februar 2026

Kære Søren,

Tak for din besked og for, at du deler din oplevelse med os.

Vi er kede af at høre, at betjeningen i Vanløse ikke levede op til dine forventninger, og at du savnede smil og venlighed fra personalet. Det er bestemt ikke den standard, vi ønsker at give vores kunder, og vi tager din feedback alvorligt.

Vi vil dele dine kommentarer med personalet og ledelsen i butikken, så vi kan blive bedre på service og kundeoplevelsen fremover.

Tak fordi du gør os opmærksomme på det – det hjælper os med at forbedre os.

Lagkagehuset Langenæs…

Handlede hos lagkagehuset på langenæs (århus) søndag den 22.2
De snurre jeg købte må ha været flere dage gammel
De var frygtelig tørre
Resten af udvalget var utrolig kedeligt

Kan IKKE anbefales

Kære Hanne,

Tak for din besked og for, at du deler din oplevelse med os.

Vi er kede af at høre, at snurrerne ikke levede op til forventningerne, og at udvalget den dag virkede kedeligt. Det er bestemt ikke den standard, vi ønsker at give vores kunder, og vi forstår godt, at det var skuffende.

Dårlig mad til den pris

Jeg har bestilt med levering via ders egen app, 1 islatte hvor de glemmer sirup, 1 cremebruele latte, hvor der ikke er flødeskum eller ligner overhovedet ikke som det på billedet, bestilt 1 toastie der ikke er lunet og som et helt gennemblødt i kaffe da de ikke har sat låget ordetligt på, jeg ringer til dem og fortæller det, de siger jeg skal snakke med wolt, jeg ringer til wolt, de siger jeg skal snakke med lagkagen. Maden er alt for dyr og servicen er dårlig. Om de har travlt det vides ikke, men handler det aldrig igen

Kære Jesper,

Tak for din besked – og først og fremmest vil vi gerne beklage den oplevelse, du har haft med din bestilling.

Det er bestemt ikke i orden, at din latte manglede sirup og flødeskum, at toastien ikke var lunet, og at den blev leveret gennemblødt. Vi forstår godt, at det har været frustrerende – især når man betaler for en ordre, som man forventer lever op til standarden.

Det er også uacceptabelt, at du har oplevet en rundgang mellem os og Wolt uden at få hjælp. Det skal ikke ske, og vi tager din feedback meget alvorligt.

Vi vil gerne følge op på denne sag og sikre, at noget lignende ikke sker igen. Hvis du ønsker kompensation eller vil have, at vi kigger nærmere på ordren, vil vi bede dig om at kontakte vores kundeservice via:

Endnu en gang undskylder vi for oplevelsen – din feedback hjælper os til at blive bedre på både kvalitet og service.

Ida, Lagkagehuset

Hold jer langt væk fra Lagkagehuset på vejle station

Jeg vil gerne anmelde én bestemt butik. Nemlig Lagkagehuset på Vejle Station. Hold op hvor er det dårlig kundeservice. Jeg havde bestilt nogle varer igennem deres app. Først ringer de for at fortælle at halvdelen af det jeg har bestilt ikke er noget de har. Derefter går der en time, så ringer de igen og fortæller at den anden halvdel er de kommet til at sælge, og derfor har de nu udsolgt og jeg kan derfor ikke få nogle af de bestilte varer. Jeg er chokeret over hvor uprofessionelt og dårlig service man får . Og jeg vil ALDRIG anbefale nogle at handle hos Lagkagehuset på Vejle station.

Hej Anne,

Tak for din besked – og først og fremmest vil vi gerne undskylde for den oplevelse, du har haft hos Lagkagehuset på Vejle Station.

Det er bestemt ikke acceptabelt, at din ordre ikke kunne leveres som forventet, og at du oplevede flere opkald og stor forvirring omkring varernes tilgængelighed. Vi forstår fuldt ud, hvor frustrerende og skuffende det må have været, og det lever ikke op til den service, vi ønsker at give vores kunder.

Vi tager din feedback meget alvorligt og vil følge op med butikken for at sikre, at håndtering af app-ordrer og kundekommunikation bliver forbedret fremover.

Hvis du ønsker kompensation eller videre opfølgning på din ordre, vil vi anbefale, at du kontakter vores kundeservice direkte via:

Ida, Lagkagehuset

Jeg er godt nok chokeret over…

Jeg er godt nok chokeret over ingredienslisten over træstammerne i Lagkagehuset. Jeg har aldrig set så lang en liste før på en fødevare, og så bruger de også palmeolie. Det er slut med at gå i Lagkagehuset.

16. februar 2026