Lagkagehuset Anmeldelser

2.713

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 421 anmeldelser, de fleste anmeldere blev skuffet over deres overordnede oplevelse. Mange kunder bemærkede, at maden og bagværket ofte virkede tørt og kedeligt, og at kvaliteten slet ikke levede op til de høje priser, de betalte. Desuden udtrykte forbrugerne stor utilfredshed med den langsomme betjening og manglende rengøring i de forskellige forretninger. Nogle anmeldere var glade for den venlige modtagelse, det imødekommende personale og den hurtige servering af drikkevarer. Disse gæster oplevede en fantastisk service og følte sig rigtig godt tilpas, når de besøgte bageren. Flere personer fortalte også med glæde, at de elskede de velsmagende kager og det lækre brød i visse af butikkerne.

Det, folk taler mest om

Product

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af produktkvaliteten. For eksempel oplevede nogle kunder en lækker... Se mere

Quality

Forbrugere finder kvaliteten skuffende og påpeger, at de høje priser ikke modsvares af velsmagende varer.... Se mere

Staff

Kunder deler tvetydig meninger om staff. Forbrugere udtrykker stor frustration over langsom betjening,... Se mere

Service

Brugere beskriver negative interaktioner med service og udtrykker stor utilfredshed med den oplevede... Se mere

Price

Mennesker rapporterer stor utilfredshed og frustration over prisniveauet, idet mange finder produkterne... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Lortevirksomhed Brødet når ikke økologisk surdejsbrød til sokkeholderne. Deres fabrikskoncept maskeret som håndværksbrød har ikke noget på sig Schulstad gør det bedre. De bruger for meget salt for a... Se mere

Appen fungerer ikke ordentligt: Når man bestiller på forhånd, er produkter ofte “sold out”, selvom de reelt findes i butikken. Databasen er tydeligvis ikke opdateret. Sidste gang bestilte jeg 2 frosn... Se mere

Viborg. Ost/skinke sandwich/toast og cafe latte. Kaffen tynd sjask og senneps dressing splattet og altoverskyggende smag. Lignende oplevelse i Silkeborg 1 mnd siden. ØV. Ikke mere lagkagehus. Alt for... Se mere

Lagkagehuset Meny Risskov Aarhus. Sandwichbrødet var så sejt, at det ikke var til at bide over eller tygge! Der var klasket et slattent iceberg salatblad i, hvilket ikke gjorde noget godt! Utroligt a... Se mere

Dårlig

3 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

(2.713)

Ida,

Ida,

Tak for dit standardsvar, men det løser desværre ikke de to punkter, jeg rejste i mit indlæg den 22. maj.
Mener du, at det er acceptabelt, at et croissant er blødt i stedet for sprødt kl. 9 om morgenen? Jeg har en mistanke om, at det er blevet normalt at betale en høj pris for en meget skuffende kvalitet hos lagkaghuset. Når jeg går til Junos, betaler jeg også, men kvaliteten lever op til forventningerne.

Mvh
nanar

28. maj 2026

Købte smurte rundstykker og fik IGEN på…

Købte smurte rundstykker og fik IGEN på trods af mundtligt krav om nok smør på rundstykkerne, (vi betaler virkelig høj overpris i forvejen) fik vi kun skrabe smør på. Næste ingen , kunne ikke se det på rundstykkerne.
Hvorfor har i opdraget jeres piger til at snyde kunderne ,for en ydelse som man betaler ekstra (dyrt) for.
Hvis argument er at mange ønsker skrabe smør !!! SÅ må i forklare mig om det er muligt at komme noget på som man ikke har fået ,eller om det er bedre at dem der ønsker skrabesmør blot kan skrabe det af.
Det er ikke iorden at tager så meget for en ydelse og så ikke levere mindste kravet , at der er smør på rundstykkerne.

27. maj 2026

Hej Per,

Tak for din henvendelse.

Det er beklageligt at høre om oplevelsen med de smurte rundstykker. Når der bestilles smør, skal der naturligvis være en passende mængde på, så det kan både smages og ses på produktet.

Feedbacken er sendt videre til den pågældende butik, så de kan følge op på håndteringen og sikre en ensartet standard fremover.

Derudover vil vi anbefale, at du skriver til vores kundeservice via (https://lagkagehuset.dk/kundeservice), hvor de kan hjælpe med at finde en passende kompensation.

Rigtig god weekend.
Venlig hilsen Ida, Lagkagehuset

Svarer ikke på servicemails

Jeg har et par gange skrevet til deres officielle service-mail: webshop (@) lagkagehuset .dk - men de svarer ikke på mails.

De svarer heller ikke på mails til support (@) Lagkagehuset .dk

Deres kontaktformular er meget afsenderorienteret.

Fokus er på, hvordan man som kunde kan hjælpe dem.

Og ikke på hvordan de kan løse kundens problemstilling.

25. maj 2026

Hej igen Christian

Som tidligere nævnt er det udelukkende via vores hjemmeside og kontaktformular, at man kan komme i kontakt med vores kundeservice. Vi beklager meget, hvis denne proces ikke har været tydelig nok, eller hvis den har skabt frustration undervejs.

Vi er dog glade for, at det lykkedes at få kontakt til sidst, og vi tager selvfølgelig din feedback med videre, da vi hele tiden ønsker at gøre oplevelsen nemmere og bedre for vores kunder.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Blødt morgenbrød

Har lige hentet morgenbrød i Lagkagehuset i Rønnede. Aldrig har jeg fået så bløde rundstykker. Jeres priser er skyhøje, det mindste man kan forvente er da, at rundstykkerne er sprøde.

24. maj 2026

Kære Hanne

Tusind tak fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse med os. Det er vi virkelig kede af at høre . Vores morgenbrød skal selvfølgelig være sprødt og lækkert, når det bliver serveret.

V vil meget gerne hjælpe dig videre med sagen. Du skal derfor være mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice via vores hjemmeside https://lagkagehuset.dk/kundeservice, hvor de håndterer reklamationer og vil kigge nærmere på din oplevelse.

Vi håber meget, at du vil give os en ny chance for at give dig den kvalitet og oplevelse, du forventer af os!

Her er klamt og beskidt

Lagkagehuset i lufthavnen (den store)
Her er så ulækkert og beskidt, der ligger affald på alle borde og på gulvet kan man næsten ikke træde
Alt imens der står 3 personaler bag disken og hygge snakker.
Det er uhygiejnisk og bare ikke i orden

22. maj 2026

Kære Heidi

Tusind tak fordi du gør os opmærksomme på dette. Vi vil gerne beklage mange gange for den oplevelse, du har haft i vores butik i lufthavnen. Det lyder bestemt ikke som den standard, vi ønsker at tilbyde vores gæster!

Hygiejne og rengøring er noget, vi tager meget alvorligt, og derfor går vi selvfølgelig videre med din feedback til både butikschefen samt regionschefen for lufthavnen, så der kan blive taget hånd om situationen hurtigst muligt.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os!

Julie, Lagkagehuset

Vi købte sandwich i Vamdrup de var de…

Vi købte sandwich i Vamdrup de var de kedeligste vi nogen siden har smagt intet grønt i og ingen smag og de skulle være med tun køber aldrig det mere i denne butik

17. maj 2026

Hej Hanne,

Tak fordi du deler din oplevelse med os.

Det er vi rigtig kede af at høre, da det ikke er den standard, vi ønsker at levere – hverken når det gælder smag, indhold eller kvalitet i vores sandwich.

Din feedback er vigtig for os, og vi sørger for at videregive din kommentar til den pågældende butik i Vamdrup, så de kan følge op internt.

Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice via https://lagkagehuset.dk/kundeservice, så vi kan få lidt flere oplysninger og finde en passende løsning.

Vi håber, at vi får mulighed for at give dig en bedre oplevelse en anden gang.

Jordbærtærte med hård bund

Jordbærtærte
Købte en jordbærtærte (132 kr)
Kristi Himmelfartsdag, hele kanten ca 1 cm ind var så hård, det var umuligt at skære kagen ud.
Bunden var også utrolig tør, har altid oplevet dem meget svampet.
Var i butikken igen i dag (Bredballe Centret) og påtalte problemet og det beklagede hun, men der var ikke tale om kompensation, ikke engang mit franskbrød
Ved ikke om jeg stadig tør købe jordbærtærte igen, deres bunde ser meget kompakte ud

14. maj 2026

Hej Doris,

Tak fordi du deler din oplevelse med os, og vi er virkelig kede af at høre, at jordbærtærten ikke levede op til den kvalitet, du normalt forbinder med vores kager.

Det skal naturligvis være muligt at skære tærten ud, og bunden skal fremstå frisk og lækker – ikke hård og tør. Vi forstår derfor godt din skuffelse, særligt når du tidligere har haft gode oplevelser med vores jordbærtærter.

Så vi kan få lidt flere oplysninger om købet og finde en passende kompensation.

dårlig personaleservice

Hej,

Jeg vil gerne deler en oplevelse i Lagkagehuset i Field’s i dag den 17. maj omkring kl. 10:30.

Jeg købte et tebolle med smør og øst til min datter og en kardemommesnurre til mig selv. Efter jeg havde betalt, så jeg med det samme, at kardemommesnurren virkede ubagt og ikke så frisk ud. Derfor spurgte jeg venligt, om det var muligt at få den byttet til en anden.

Jeg forklarede, at jeg ikke var tilfreds med den, jeg havde fået, men medarbejderen sagde, at det ikke kunne lade sig gøre, fordi den allerede var solgt. Jeg spurgte igen på en høflig måde, men følte mig ignoreret.

Jeg var sammen med min datter og er gravid, og denne oplevelse gjorde mig meget ked af det. Jeg håber, I vil tage min oplevelse seriøst

Med venlig hilsen Nurie

17. maj 2026

Hej Nurie,

Tak fordi du skriver og deler din oplevelse fra Lagkagehuset i Fields.

Det gør os virkelig kede af at høre, at du havde en dårlig oplevelse – især når du var der med din datter og samtidig er gravid. Det skal selvfølgelig ikke føles hverken afvist eller utrygt at få hjælp i en sådan situation, og vi forstår godt, at det har gjort dig ked af det.

Når et produkt lige er blevet købt, skal der naturligvis være en ordentlig dialog om kvaliteten, og vi beklager, hvis du har oplevet, at din henvendelse ikke blev håndteret imødekommende eller hjælpsomt.

Vi vil meget gerne se nærmere på din oplevelse, så vi kan følge op med butikken og sikre, at det bliver håndteret bedre fremover.

Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice via
så vi kan få lidt flere oplysninger om købet og finde en passende kompensation.

Manglende udvalg

Lagkagehuset, 7800 Skive er ikke besøg værd. Med mindre man kommer tidlig morgen, så er der nærmest intet på hylderne udover sanwich og pølsehorn tilbage af deres tynde udvalg, priserne er fuldstændig gale i forhold til hvad du får, og glutenfri er en by i Rusland. Desuden er det så som så med kvaliteten på de brækdyre varer, så nu sletter jeg min Lagkagehuset app, og bager selv, for det elendige foretagen gider jeg ikke støtte.

16. maj 2026

Hej Dorte,

Tak fordi du deler din oplevelse, og det er vi kede af at læse.

Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder – hverken når det gælder udvalg, tilgængelighed eller kvalitet. Vi forstår godt din frustration over at opleve et begrænset sortiment senere på dagen, og vi beklager, at det har givet dig indtryk af en samlet skuffende oplevelse i vores butik i Skive.

Vi tager din feedback alvorligt, også omkring udvalg og muligheder for glutenfri produkter, da det er vigtigt for os at kunne imødekomme forskellige behov og forventninger.

Hvis du har lyst, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice via
så vi kan få lidt flere detaljer om din oplevelse.

En tynd kop kaffe…

Mest tynde kop Americano jeg har smagt absolut uden kaffesmag og helt transparent. Den var som den skulle være ifølge personalet ! Men helt off og udrikkelig - har drukket kaffe på andre af Lagkagehusets butikker som var helt fin.
Men, undgå Lagkagehusets kaffe på Falkoner Allé 4

16. maj 2026

Hej Gert,

Tak fordi du deler din oplevelse, og det er vi kede af at høre.

Det lyder bestemt ikke som den kaffeoplevelse, vi ønsker at give vores kunder – en americano skal naturligvis have en tydelig kaffesmag og være ordentligt afbalanceret og ikke tynd.

Vi er glade for at høre, at du har haft gode kaffeoplevelser i andre af vores butikker, men vi beklager, at det ikke var tilfældet på Falkoner Allé.

Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice via
så vi kan finde en passende kompensation.

Lagkagehuset i Haderslev.

Lagkagehuset i Haderslev.
Jeg købte et Skagenstykke m kerner i bunden, det var overbagt, meget mørkt næsten sveden rundstykke, tør og hård overdel, underdel svedne kerner den svedne smag, smagte igennem i brødet, føj.
Og hvor bliver man da også først og fremmest skuffet når man åbner posen og ser den slags. øv øv.
Den selvforkælelse med rundstykker til morgenmad kunne jeg godt have sparet mig. efter jeg ikke har købt morgenbrød i årevis er minderne om god kvalitets brød fra gamle dage, da det hed Skallebæk og derefter Lagkagehuset godt nok meget langt væk nu.
Efter den skuffende oplevelse sidder man og tænker, pengene er spildte og man ærgrer sig over at bruge energi på at hente de dyre rundstykker som ikke er en dyt værd, så vil jeg hellere bage mit eget morgenbrød fremadrettet for at være sikker på en god morgenmads oplevelse.

15. maj 2026

Hej Julie,

Tak fordi du deler din oplevelse, og det er vi virkelig kede af at læse.

Det er bestemt ikke den kvalitet, vi ønsker at levere – hverken når det gælder smag, bagning eller den samlede oplevelse af vores morgenbrød. Et Skagenstykke skal naturligvis have en jævn bagning, en god sprødhed og ikke være tørt eller brændt, og det lyder ikke til at have været tilfældet her.

Vi forstår godt din skuffelse, især når du havde set frem til en god morgenmadsoplevelse og i stedet stod med et produkt, der ikke levede op til forventningerne. Det er ikke i orden, og vi tager din feedback meget alvorligt.

Vi vil meget gerne opfordre dig til at kontakte vores kundeservice via vores kontaktformular på

Dårlig service

Bestiller brød online dagen før kl. 16.21 til afhentning dage efter kl 8.20 ved lagkage huset i Fredericia.
Da vi forsinket kl. 8.30 lettere fortravlet vil hente er der ingen ordre til os. Gør opmærksom på at vi har temmelig travlt men må lige vente til den der burde vide noget har ekspederet færdig. Der konstateres at ordren er lagt men ikke pakket. Det gør de så. Da ordren udleveres er det med beskeden. Ja ordren er jo lige lavet så er det jo klart vi ikke havde den klar.
Nej siger vi. Den er lavet i går det kan du også se på min kvittering. Jamen det er ikke det jeg kan se her siger hun surt og vender sig til en ny kunde.

Det er temmelig dårlig service at ordren ikke er klar men at man så skal have kastet “skyld” på sig og at de fralægger sig ansvaret er sku ikke i orden. Virkelig skuffende service..! Man forventer mere når man handler et sted som burde være eksklusivt!

15. maj 2026

Hej Jeanette,

Tak for din anmeldelse, og det er vi virkelig kede af at læse.

Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal have – hverken når en forudbestilt ordre ikke er klar til afhentning, eller når dialogen i butikken opleves som hverken imødekommende eller serviceminded.

Vi forstår godt, at det har været frustrerende, især når du havde travlt og forventede, at din ordre fra dagen før stod klar ved afhentning. Det er ikke godt nok, at der efterfølgende opstår uklarhed omkring bestillingen, og vi er også kede af, at du har oplevet en uheldig tone i ekspeditionen.

Vi vil meget gerne undersøge forløbet nærmere, så vi kan følge op internt i butikken i Fredericia og sikre, at det bliver håndteret korrekt fremadrettet.

Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice via https://lagkagehuset.dk/kundeservice, så vi kan se nærmere på sagen.

Rigtig god aften.

Ida, Lagkagehuset

Manglende levering og ingen kontakt

Bestilte levering fra Lagkagehuset i Højbjerg- fik helt forkerte varer og ingen svar på email og telefonopringning var til person, der lovede at chef ville kontakte - det skete så bare ikke. Har nu spildt tid og penge.

11. maj 2026

Hej Birgitte,

Tak for din anmeldelse, og det er vi virkelig kede af at læse.

Det er ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder – hverken når der sker fejl i leveringen, når der bliver leveret forkerte varer, eller når du efterfølgende ikke får den lovede opfølgning fra butikken. Det forstår vi godt har været både frustrerende og tidskrævende for dig.

Vi tager det meget alvorligt, da god og hurtig kommunikation samt korrekt levering er en grundlæggende del af vores service. Vi vil derfor gerne undersøge din sag nærmere og sikre, at det bliver fulgt ordentligt op internt.

Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice via https://lagkagehuset.dk/kundeservice, så vi kan finde en løsning og sikre, at det bliver håndteret korrekt.

Ida, Lagkagehuset

Morgenbrød er fra dagen før

Efter gentagende oplevelser må jeg konstaterer at morgenbrød ikke er fra samme dag men sikkert fra dagen før - det er ikke ok. For mig er hele essensen i en bager at man køber frisk brød der er lavet den dag man køber det. Det er ret vildt at tænke på at for 30 år siden var Lagkagehuset den absolut med eksklusive og hype bager - i dag 35 år efter er det betragtet som den rigeste - det er da ret trist

14. maj 2026

Kære kunde,

Tak fordi du deler din oplevelse med os.

Det er vi rigtig kede af at læse, da det naturligvis er en grundlæggende del af vores koncept, at vores morgenbrød og wienerbrød bliver bagt frisk hver dag i vores bagerier af vores dygtige kolleger, som arbejder om natten og tidligt om morgenen for at sikre friskbagte produkter i butikkerne.

Når det ikke opleves sådan, er det ikke tilfredsstillende, og vi kan godt forstå din frustration.

Hvis du har lyst, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice via https://lagkagehuset.dk/kundeservice med flere detaljer, så vi kan undersøge sagen nærmere.

Ida, Lagkagehuset

Mindre iskaffe for dyre penge og forkerte ordre

Jeg er kommet så meget på Lagkagehuset gennem det sidste år, men kvaliteten er virkelig faldet. Blandt andet har jeg oplevet at få forkerte drikkevarer, altså når jeg har bedt om en iskaffe har jeg fået en Chai latte så videre..
Derudover har de nu valgt at sirup skal koste penge, og ikke er en del af af prisen når man bestiller en iskaffe.
Men en ting er at de tager penge for sirup, en anden ting er nu at deres iskaffe beholder også er blevet mindre.
Jeg havde en gammel kop til at stå fra dagen før i min bil, og så til min store forbløffelse at den iskaffe jeg lige havde købt var mindre. Med kun døgn imellem ..
Derudover siger nogen af deres medarbejdere at der hører ind halv chokorug, med til kaffen men det er meget sjældent jeg får det

13. maj 2026

Kære Emilia,

Tusind tak fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse med os. Vi er virkelig kede af at høre, at du har oplevet fejl i dine bestillinger og føler, at kvaliteten ikke har levet op til dine forventninger.

Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice via hjemmesiden: https://lagkagehuset.dk/kundeservice, så de kan se nærmere på din henvendelse og hjælpe dig videre.

Vi sætter stor pris på din feedback og håber, vi får mulighed for at give dig en bedre oplevelse fremover.

Julie, Lagkagehuset

Trukket penge men manglende varer

Til mors dag bestiller jeg deres mors dag lagkage til 6-8 personer på hjemmesiden, der står den kan bestilles fra klokken 10, jeg bestiller den til afhentning i Fields og pengene bliver reserveret med det samme, jeg får bare aldrig en kvittering, vi tager ud i Fields for at hente den, for at få at vide at man skulle bestille den to dage i forvejen, selvom der stod den kunne bestilles fra klokken 10 samme dag, så de siger den er udsolgt hos dem, selvom man stadig stod og kunne bestille den til afhentning i Fields mens hun siger den er udsolgt. Nu står jeg her uden det jeg havde bestilt, men har endnu ikke fået mine penge tilbage for kagen. Kan virkelig ikke anbefale Lagkagehuset

Hej Ani,

Tusind tak fordi du deler din oplevelse, og vi er virkelig kede af den frustration og skuffelse, du har haft i forbindelse med din bestilling til mors dag.

Det lyder bestemt ikke som den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder, og vi forstår godt din frustration over både den manglende ordre og det reserverede beløb.

Hvis du kontakter vores kundeservice via hjemmesiden: https://lagkagehuset.dk/kundeservice,så vil de meget gerne hjælpe dig videre med sagen og undersøge det reserverede beløb nærmere.

Vi beklager endnu en gang oplevelsen og håber, vi får mulighed for at gøre det bedre en anden gang.

Lagkagehuset, Frederiksborggade, København

Vi var på besøg i Lagkagehuset, Frederiksborggade, København i søndags.

Vi skulle spise vores kage i cafeen og fik 1 paptallerken til deling. Der var rodet og beskidt, borde der ikke var ryddede og affald og krummer alle vegne. Selv væggene var beskidte med spor af "noget" der var løbet ned ad dem uden at være blevet gjort rent, og kiggede man ud i baglokalet så man salat mm stå på gulvet.

Toilettet var et kapitel for sig selv. Det var så klamt, at jeg slet ikke ville bruge det og måtte bruge kleenex så jeg ikke kom til at røre ved noget da jeg skulle ud derfra igen.

Hej,

Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse fra jeres besøg hos os i Frederiksborggade. Det er vi virkelig kede af at læse.

Det er bestemt ikke den standard for hverken rengøring eller service, som vi ønsker at give vores gæster. Vi tager din feedback meget alvorligt, og vi følger op med butikken med det samme, så både renholdelse af caféen og toiletforholdene bliver håndteret.

Vi beklager også oplevelsen med serveringen og den manglende oprydning i caféområdet. Vi sætter stor pris på, at du gør os opmærksomme på det, så vi kan forbedre os.

Vi håber, at du vil give os mulighed for at give dig en langt bedre oplevelse en anden gang.

Julie, Lagkagehuset

Flade boller og elendig kundeservice fra Lagkagehuset.

Jeg bestilte morgenmad fra Lagkagehuset Hørsholm via Wolt for i alt 394 kr.
Størstedelen af ordren var heldigvis i orden, men både focacciabollen og de to gulerodsboller var markant under den kvalitet, man normalt forbinder med Lagkagehuset. Focacciaen var usædvanligt flad, tør og kompakt, og gulerodsbollerne virkede tunge og ikke friskbagte.

Jeg kontaktede Wolt og sendte billeder som dokumentation. Kundeservice var venlig og tog min henvendelse seriøst, men Lagkagehuset vurderede, at der ikke var grundlag for kompensation.

Det handler ikke så meget om beløbet, men om princippet. Når man betaler næsten 400 kr. for en ordre fra en kæde, der profilerer sig på høj kvalitet, forventer man, at produkterne lever op til den standard, og at man bliver mødt med en vis forståelse, når noget tydeligvis ikke gør.
Jeg har normalt haft gode oplevelser med Lagkagehuset, men denne gang var både kvaliteten og håndteringen af min henvendelse skuffende.

Kære Ronja

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

Det er vi oprigtigt kede af at læse. Vi kan desværre ikke se din henvendelse hos os, og derfor har vi ikke haft mulighed for at følge op på sagen.

Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice direkte: https://lagkagehuset.dk/kundeservice, som vil kunne hjælpe dig videre og se nærmere på din bestilling samt den dokumentation, du har nævnt. De vil kunne tage sagen op og sikre en korrekt behandling.

Vi sætter stor pris på din feedback, da den hjælper os med at forbedre os!

Bedste hilsner, Julie

LAGKAGEHUSET VALLENSBÆK HOLD JER VÆK

Kæft hvor mange skriver dårligt omkring Lagkagehuset. Jeg har præcis oplevet det alle 4 gange. Det til at brække mig over de chefer der kan være så dårlig til at oplære sine medarbejder. Chefen i vallensbæk burde blive fyret🤮🤮🤮

Jeg har nu oplevet det samme problem 4 gange hos Lagkagehuset, og det virker desværre som om Drive In-kunder bliver fuldstændig nedprioriteret.

Hver gang jeg har været der, har jeg ventet 5-10 minutter bare for at få svar i Drive In, selv når jeg var den første i køen. Denne gang ventede jeg omkring 15-20 minutter uden nogen reaktion overhovedet, mens jeg kunne se kunder gå ind i butikken, blive ekspederet og gå ud igen.

Til sidst gik jeg selv ind, fordi jeg troede Drive In var lukket. Her fik jeg at vide, at den ikke var lukket – de havde bare “travlt”. Det kan simpelthen ikke være rigtigt, at 10-15 kunder inde i butikken bliver ekspederet, mens kunder i Drive In bliver ignoreret. Flere biler kørte endda væk uden at blive betjent.

Når man tilbyder Drive In, må man også prioritere kunderne ordentligt. Problemet virker ikke som travlhed, men dårlig organisering og manglende prioritering fra medarbejderne og ledelsen.

Butikschefen bør virkelig tage fat i dette og lære medarbejderne at håndtere både butikken og Drive In ordentligt. Som kunde føler man sig ærligt talt ignoreret.

Hej,

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse, selvom den selvfølgelig lyder meget frustrerende.

Vi er rigtig kede af at høre, at du flere gange har oplevet lang ventetid og manglende respons i Drive In. Det er ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal have, uanset hvor travlt der er i butikken.

Din feedback bliver taget meget alvorligt, og vi sørger for at videregive den direkte til butikkens ledelse, så de kan se nærmere på både organisering og arbejdsgange i forhold til betjening af både butik og Drive In.

Tak fordi du gør os opmærksomme på det – det er vigtigt for os at kunne forbedre os.

Click&collect virker ikke

Click&collect virker ikke.
Har flere gange bestilt - den går igennem, reserverer pengene på MobilePay, men når jeg så kommer frem eller ringer for at sikre mig det er lagt til side, har de ikke det jeg har bestilt.
Svaret er hver gang “det må være udsolgt i mellemtiden” men når jeg så går ind og kigger er varerne fortsat tilgængelige..
Måske man skulle opdatere varerne løbende, eller droppe systemet.
Man regner med at have styr på bestillingen, men kommer så derfra tomhændet!

8. maj 2026

Hej Tasja,

Tusind tak for din besked og for at gøre os opmærksomme på din oplevelse med vores click&collect.

Vi er virkelig kede af at høre, at du flere gange er gået forgæves efter en bestilling. Det forstår vi godt må være både frustrerende og skuffende, når man regner med, at ordren er klar ved ankomst.

Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice: https://lagkagehuset.dk/kundeservice, så de kan se nærmere på den konkrete sag og undersøge, hvad der er gået galt i forbindelse med dine bestillinger.

Vi sætter stor pris på din feedback, da den hjælper os med løbende at forbedre oplevelsen.