Laadpaaltotaal Anmeldelser

TrustScore 5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mega tevreden, Ruben neemt snel telefonisch contact op, is goed bereikbaar en denkt mee. Toen er op de dag zelf een monteur ziek was, werd dit gat direct opgevuld door Nick (ook eigenaar). Hele mooie... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Als je nou een bedrijf wilt die doet wat hij zegt En vriendelijk en beleefd is Nou dan is laadpaaltotaal HET bedrijf wat je zoekt De monteur was perfect optijd en zeer vriendelijk in de omg... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Na contact te hebben gemaakt met LaadpaalTotaal werd ik snel gebeld en hebben we gesproken over mijn wensen en kreeg ik alle benodigde informatie plus extra tips voor de laadpaal die ik graag wilde la... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Klein bedrijf waarbij je direct contact hebt met de medewerkers. Goed advies en goede communicatie. Ook de aftersale is goed. Helaas werd de installatie uitgesteld omdat een installateur ziek was... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Ladestation til elektriske køretøjer

Skrevet af virksomheden

Leveren en installeren van laadpalen, laders en laadoplossingen voor thuis, VvE of bij bedrijf. Wij werken samen met meerdere A-merk laadpaal leveranciers. Zo zijn wij de one stop shop: * gratis intake op locatie * installatie door eigen monteurs * eigen servicedesk

Kontaktoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

75 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Top bedrijf!

De offerte was heel snel binnen en tegen een heel schappelijke prijs.
De monteur die kwam installeren is een hele vriendelijke jongen en werkt heel netjes!
Wij zijn erg te spreken over de gang van zaken en raden dit bedrijf zeker aan.

19. august 2024

Goed bedrijf

Top ervaring! Er werd al snel contact opgenomen nadat ik mijn interesse voor een laadpaal offerte ergens had achter gelaten. Na een kort maar duidelijk telefonisch gesprek kwam een factuur binnen met verschillende mogelijkheden. De prijs/kwaliteit was verreweg het best en met een mogelijkheid tot snelle plaatsing was de laadpaal al snel door een vriendelijke monteur geplaatst.

9. august 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goed advies en goede montage, aanrader!

Van advies tot offerte tot montage, zeer tevreden en absoluut aan te raden. Met Ruben alles goed doorgesproken en uiteindelijk vakkundig gemonteerd door Nick. Na aansluiting goede instructie van het gebruik van de app. Alles draait nu naar tevredenheid. En dat alles voor een redelijke prijs, top!

2. august 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Uitstekende Service van Offerte tot Oplevering: Een Perfect Geïnstalleerde Laadpaal aan Huis

Absoluut een geweldige ervaring! Vanaf het eerste moment van contact met Ruben tot aan de uiteindelijke oplevering van de laadpaal aan huis, verliep alles vlekkeloos en professioneel.

Het begon allemaal met het aanvragen van een offerte. Dit proces was snel en efficiënt. Binnen korte tijd ontving ik een duidelijke en gedetailleerde offerte. Wat deze service echter echt onderscheidde, was het persoonlijk telefonisch contact. Ruben was uitermate vriendelijk, deskundig en geduldig. Hij nam de tijd om al mijn vragen te beantwoorden en gaf waardevolle adviezen op basis van mijn specifieke situatie en behoeften.

De installatie van de laadpaal was een naadloze ervaring. Nick arriveerde precies op de afgesproken tijd en werkte uiterst professioneel. Hij ging zorgvuldig te werk en zorgde ervoor dat alles perfect werd geïnstalleerd. De laadpaal werd netjes geplaatst en er werd duidelijk uitgelegd hoe deze werkt. Bovendien liet hij de werkplek schoon en opgeruimd achter, wat ik zeer waardeerde.

De uiteindelijke oplevering was het hoogtepunt van deze positieve ervaring. De laadpaal werkt perfect en ik ben zeer tevreden met het resultaat. De kwaliteit van het product en de professionaliteit van Nick was echt indrukwekkend.

Kortom, ik kan deze service ten zeerste aanbevelen. Van de eerste offerteaanvraag tot de telefonische ondersteuning en de installatie, alles was tot in de puntjes verzorgd. Laadpaaltotaal weet echt wat klantenservice betekent en heeft mijn verwachtingen op alle fronten overtroffen. Een dikke pluim voor het hele team!

11. juli 2024

Correcte en snelle levering

Via een familielid (vader) bij LaadpaalTotaal uitgekomen. Zeer cerrect en snel geholpen door Ruben. Offerte lag al binnen 5 uren in de mailbox. Na een kleine aanpassing is het hele offerte traject binnen 24uur voltooid met een afspraak met de monteur Nick.
Nick was mooi op tijd en heeft precies de laadpaal precies gemonteerd waar deze bedacht was. Zeer nette monteur die alles heeft uitgelegd en pas wegging nadat we ook getest hadden of de auto daadwerkelijk werd opgeladen!
Zeker een aanrader.

5. juli 2024

LaadpaalTotaal is een toppertje

In het voortraject wordt alles goed uitgelegd en meegedacht over oplossingen. Ze nemen ook snel contact op en zijn goed bereikbaar voor vragen. Je ontvangt een duidelijke offerte en factuur. De installateur werkt heel netjes en legt ook weer alles goed uit. Ik ben dus erg blij met de service en kwaliteit van het geleverde werk. Ik kan ze zeker aanraden!

28. juni 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

een aanrader voor laadpalen!

In een telefonisch overleg met Ruben werden de zaken besproken, nader begrijpelijk uitgelegd en de dag later bevestigd met een goede, uitgewerkte offerte.
Mijn nadere vragen werden rap en adequaat beantwoord. Binnen twee weken is de laadpaal geleverd en door Chris zorgvuldig geplaatst en aangesloten. Na uitleg van de relevante apps is de monteur na bijna 4 uur weer vertrokken.

18. juni 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Adequaat, meedenkend en mooie prijsstelling

Na een prettig telefonisch onderhoud omtrent de installatie van een wallbox, die ook nog eens binnen een week kon worden geïnstalleerd, kwam de offerte zoals afgesproken de volgende ochtend. Een aanzienlijkverschil met andere offertes, direct akkoord gegeven. Op de dag van installatie was de monteur mooi op tijd aanwezig, meedenkend en oplossingsgericht werd in 4 uur tijd de wallbox op de door ons gewenste plaats opgehangen en bedrijfsklaar gemaakt.
Goede uitleg van de monteur omtrent werking en de werking van de apps maakten de zaak rond.
Kortom een uiterst positieve ervaring.

5. juni 2024

Zoek niet verder

Na veel onderzoek in het bos der laadpaalinstalleurs bij Laadpaal Totaal uitgekomen. Prettig contact met Ruben die vakkundig, vriendelijk en no-nonsens de mogelijkheden schetst. Offreert daarnaast ook scherp en helder. Installatie zelf vond plaats door bekwame en beleefde monteur die in alle rust een prachtige Zaptec Go installeert en inclusief een Tibber-pulse alles werkend oplevert. Dikke aanrader dus!

31. maj 2024

Zaptec lader geinstalleerd

Op basis van prettig telefonisch contact en reviews gekozen voor Laadpaaltotaal. Goed meegedacht over de beste oplossing en advies gekregen. Snel geleverd en geïnstalleerd door kundige monteur. Aanrader!

22. maj 2024

Zeer positieve ervaring

Zeer positieve ervaring. Installatie kon snel en altijd bereid om je te helpen met een eerlijk en zinvol advies. Alles volgens afspraak en gewenst resultaat. Fijn zaken doen!

15. maj 2024

Prima ervaring ! Aanrader

Via een offerte site met laadpaaltotaal in contact gekomen. Daarbij al aangegeven wat mijn thuis-situatie was. Hierbij is een goed advies gekomen met een goed uitgewerkte offerte. Na het accorderen van de offerte was er al heel snel een datum beschikbaar om de wallbox te installeren. De monteur heeft erg netjes gewerkt en keurig geinstalleerd. Zowel in de meterkast als buiten aan de muur. Inmiddels al meer 250 kWh geladen zonder problemen. Ik zou dit bedrijf aanraden als je een scherpe prijs en toch goede service wilt hebben! Bedankt.

19. april 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Een Wallbox laten installeren, door de TOP bedrijf.

Een Wallbox laten installeren, door Laadpaaltotaal. Na een mailtje kwam de eigenaar van het bedrijf snel langs om te kijken wat voor wensen ik had. Aardige en vakbekwame ondernemer. Hij adviseerde goed en binnen een dag had ik een offerte per mail. Scherpe prijs en binnen 2 weken kon de Wallbox geïnstalleerd worden. Aardige vakbekwame monteur, die netjes werkte en de installatie vakkundige installeerde. Bestrating werd perfect achtergelaten 👍👍 Top bedrijf dat ik kan aanbevelen !

3. maj 2024

Topervaring

Ik ben altijd vrij kritisch als ik reviews lees. Zo goed kan toch niet?
Het kan dus wel.

Laadpaal geplaatst. De mannen hebben vakwerk geleverd en het ziet er allemaal heel goed uit. Ben er blij mee.

Perfecte levering en communicatie.

Kees Bakker, Nieuw-Vennep

23. april 2024
Uopfordret anmeldelse

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.