Laadpaaltotaal Anmeldelser

TrustScore 5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mega tevreden, Ruben neemt snel telefonisch contact op, is goed bereikbaar en denkt mee. Toen er op de dag zelf een monteur ziek was, werd dit gat direct opgevuld door Nick (ook eigenaar). Hele mooie... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Als je nou een bedrijf wilt die doet wat hij zegt En vriendelijk en beleefd is Nou dan is laadpaaltotaal HET bedrijf wat je zoekt De monteur was perfect optijd en zeer vriendelijk in de omg... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Na contact te hebben gemaakt met LaadpaalTotaal werd ik snel gebeld en hebben we gesproken over mijn wensen en kreeg ik alle benodigde informatie plus extra tips voor de laadpaal die ik graag wilde la... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Klein bedrijf waarbij je direct contact hebt met de medewerkers. Goed advies en goede communicatie. Ook de aftersale is goed. Helaas werd de installatie uitgesteld omdat een installateur ziek was... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Ladestation til elektriske køretøjer

Skrevet af virksomheden

Leveren en installeren van laadpalen, laders en laadoplossingen voor thuis, VvE of bij bedrijf. Wij werken samen met meerdere A-merk laadpaal leveranciers. Zo zijn wij de one stop shop: * gratis intake op locatie * installatie door eigen monteurs * eigen servicedesk

Kontaktoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

75 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Gewoonweg mega goed!!!

Super snelle reactie en plaatsing kon ook snel. Meerdere bedrijven benaderd maar Ruben is absoluut de goedkoopste gebleken. Dacht ook goed mee. De installateur Nick is een absolute parel van een gozer. Geduldig, vriendelijk en gewoon goed in zijn werk. Kortom echt een aanrader om deze toppers in te schakelen!

17. april 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Montage auto laad systeem.

De afspraak was snel gemaakt, de telefonische uitleg was super en lekker snel geregeld. Binnen een paar dagen na de afspraak stond de monteur voor de deur, lekker vroeg, daar houden wij van. De monteur had nog wat slimme ideeën, die heeft ie ook uitgevoerd tijdens de montage. Alles zeer netjes en vakkundig afgewerkt.
Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf en vakkundige mensen uit Enkhuizen. Ik kan niet meer dan 5 sterren geven, maar als het aan mij lag werden dit er 10 sterren.

10. april 2024

Goed en vakkundig bedrijf

Duidelijke offerte, vakmanschap was er zeker aanwezig zowel voor de meterkast als Wallbox. Nick heeft de installatie perfect uitgevoerd en zeer netjes. Tevens een scherpe prijs, zeer tevreden een aanrader.

3. april 2024

Prima bedrijf

Duidelijke en overzichtelijke offerte gekregen met een goede prijs. Ook de installatie van de Wallbox verliep prima. Netjes alles afgwerkt en zeer tevreden over het contact en de communicatie.

25. marts 2024
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Installatie Pulsar max

Installatie: uitstekend
Geleverde apparatuur: prima
Info over geleverde apparatuur: uitstekend
Instructie/info na installatie: prima
Algehele communicatie: redelijk/goed

Waarom dan geen 5 sterren? Alles werkt prima, echter zowel bij de aanvraag als bij het huisbezoek aangegeven dat ik een vaste cat 6e kabelverbinding wilde hebben. Had vorig jaar de nodige grondkabels al aan laten leggen. Dit verzoek is niet meegenomen in de offerte. Ruben had dus een 2e aanvullende aanbieding moeten doen zodat ik zelf de keuze kon maken.

4. april 2024
Laadpaaltotaal-logo

Besvarelse fra Laadpaaltotaal

Hoi Frank, bedankt voor de review! Dit helpt ons ook om te verbeteren. Veel laadplezier en als er vragen zijn, dan kun je ons altijd bereiken.

Zo hoort het!

Plezierige contacten, heldere communicatie en snelle levering. Installatie door deskundige monteurs die duidelijke uitleg gaven.
Tevreden klant.

26. marts 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Erg duidelijke communicatie van offerte…

Erg duidelijke communicatie van offerte tot aan afronding installatie. Het bedrijf als zeer professioneel ervaren, veel kennis van laadpalen en tevens de meterkast ;). Gedurende offerte traject een passend advies gekregen. Erg blij met het resultaat, bovenal ook hele leuke mensen om een kop koffie mee te drinken ;).

Bedankt!

4. marts 2024
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Super netjes

Na een huisbezoek, aanhoren van mijn wensen en zeer duidelijk uitleg over de mogelijkheden heb ik het besluit genomen en opdracht gegeven. Aan al mijn wensen werd gehoor gegeven. 👍🏻 Zeer nette monteur Nick die alles erg netjes heeft geplaatst, afgewerkt en afsluitende duidelijke informatie heeft gegeven.

20. marts 2024

Snelle levering/installatie

Offerte was snel gemaakt evenals het installeren van de laadunit. Geen extra kosten als verrassing achteraf. Vriendelijke monteurs die netjes werken en ook de boel weer netjes achterlaten.

13. marts 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Deskundig, snel en een competitieve prijs

Erg tevreden met de installatie van onze Easee laadpaal door Laadpaaltotaal. De communicatie met Ruben loopt erg prettig vanaf het eerste contact. Er is veel ruimte voor vragen en er wordt meegedacht over de meest geschikte oplossing. Op de dag van installatie wordt er samen gekeken naar de beste manier van installeren. Nick is echt een vakman, de installatie wordt met oog voor detail uitgevoerd. De prijs is er scherp tov andere aanbieders en nadien zijn er geen verborgen kosten.

11. marts 2024

Geweldige ervaring

Wat een ongelofelijk vriendelijke mensen zijn Nick en Ruben. Ze nemen de tijd om alles stap voor stap uit te leggen en zelfs vragen te beantwoorden die je zelf nog niet bedacht had. Oplossing is mooi en voor een high end lader redelijk geprijst. Nu nog even 3-fase laten installeren en dan zijn we klaar om te laden.

12. februar 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Van het begin tot einde was alles prima…

Van het begin tot einde was alles prima geregeld. Ruben was (samen met een andere leverancier) de enige die meteen telefonisch contact zocht. Hij luisterde goed en had een eerlijk verhaal. Ik kon hem ook makkelijk bereiken mbt de vragen die ik allemaal had. De offerte was duidelijk en alle kosten waren inclusief en dat tegen de laagste prijs. De installatie is ook top gegaan, Nick heeft geduldig alles uitgelegd en tips mbt de electriciteits installatie gegeven. Aangezien we de laad unit toch op een andere plek wilden, moest er anderhalve meter bestraat worden en dat was geen enkel probleem tegen 0€ meerkosten. Echt een aanrader dit laadpaaltotaal!

25. januar 2024

Super fijn zaken doen

Na het eerste telefonische contact was de keuze op dit bedrijf snel gevallen. Ruben wist wat ik wilde en bedoelde. 2 weken later hangt er een wallbox aan mij muur die netter is opgehangen dan ik gehoopt had. Er zaten wat zaken tegen in mijn meterkast maar die zijn geregeld. Ik ben bijzonder tevreden en raad dit bedrijf van harte aan!!

18. januar 2024
Uopfordret anmeldelse

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.