Laadpaaltotaal Anmeldelser

TrustScore 5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mega tevreden, Ruben neemt snel telefonisch contact op, is goed bereikbaar en denkt mee. Toen er op de dag zelf een monteur ziek was, werd dit gat direct opgevuld door Nick (ook eigenaar). Hele mooie... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Als je nou een bedrijf wilt die doet wat hij zegt En vriendelijk en beleefd is Nou dan is laadpaaltotaal HET bedrijf wat je zoekt De monteur was perfect optijd en zeer vriendelijk in de omg... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Na contact te hebben gemaakt met LaadpaalTotaal werd ik snel gebeld en hebben we gesproken over mijn wensen en kreeg ik alle benodigde informatie plus extra tips voor de laadpaal die ik graag wilde la... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Klein bedrijf waarbij je direct contact hebt met de medewerkers. Goed advies en goede communicatie. Ook de aftersale is goed. Helaas werd de installatie uitgesteld omdat een installateur ziek was... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Ladestation til elektriske køretøjer

Skrevet af virksomheden

Leveren en installeren van laadpalen, laders en laadoplossingen voor thuis, VvE of bij bedrijf. Wij werken samen met meerdere A-merk laadpaal leveranciers. Zo zijn wij de one stop shop: * gratis intake op locatie * installatie door eigen monteurs * eigen servicedesk

Kontaktoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

75 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Laadpaaloplossing en samenwerking zoals je het wilt.

EV Box op bestaande laadpaal was verouderd en werd niet meer ondersteund. Ik wilde graag de paal en kabel hergebruiken, en had meerdere offertes aangevraagd. Voorstel van Ruben was meteen goed; anderen wilden toch liever de paal en/of kabel vervangen. Prijs was ook in orde. Een week later had Nick de Peblar Home Plus werkend opgeleverd. Kortom prettige samenwerking, goede prijs en service zoals je het wilt hebben.

9. december 2024

Top service

Via Facebook terecht gekomen bij Laadpaaltotaal. Leuk oriënterend gesprek gehad met Ruben. Eerst Wallbox aangeboden met een P1 splitter van homewizard. De P1 splitter zelf besteld, had hem toch nodig voor de Wallbox, omdat ik verzendkosten had met alleen een 1fase KwH meter.

Later toch naar een Peblar Home Plus overgegaan. Hiermee was de P1 splitter niet nodig. Ruben nam deze gewoon over. Erg blij mee Ruben.

Nick is een goeie monteur. De bedrading(5x2,5) die er al lag kon toch gebruikt worden en ik werd niet op nog eens €100 extra kosten gejaagd om een 5x4 kabel te leggen. Het instellen van de app liep even niet. Maar Nick kwam terug om het toch goed werkend te krijgen.

In een paar worden top bedrijf, top service en goeie prijs.

13. november 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Je wordt zeer goed geholpen en niets is…

Je wordt zeer goed geholpen en niets is teveel voor deze organisatie, Ruben is hierin de spil, hij heeft verstand van zaken en adviseert je goed. Is snel met de offerte maar ook in het maken van een afspraak is zo geregeld. Binnen 2 weken had ik een werkende laadpaal. De factuur krijg je pas wanneer alles is opgeleverd.

5. december 2024

Grote klasse...!

Op aanraden van Botman onze Toyota dealer heb ik contact opgenomen met LaadpaalTotaal. Waar ik in contact kwam met Ruben, die mij snel en vakkundig advies gaf en dezelfde dag een nog scherpe offerte bezorgde. Twee weken later volgens afspraak werd de laadkast gemonteerd. Daarna helder uitleg over de installatie en de daarbij behorende app.

20. november 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Via een vergelijkingssite meerdere…

Via een vergelijkingssite meerdere offertes opgevraagd en bij LaadpaalTotaal voelde ik me het meest vertrouwd. Fijn telefonisch contact met Ruben en ook bij vragen snel en duidelijk antwoord. Goed advies en fijne service. Ook de monteur was vriendelijk en correct. Aanrader!

4. december 2024

Snel en duidelijk

Vrijdags offerte aangevraagd. Meteen werd ik door het bedrijf gebeld voor extra informatie en per omgaande een offerte ontvangen. De woensdag daarop kon de laadpaal al worden geplaatst. Dit bedrijf munt uit in snelheid en duidelijkheid van hun communicatie en installatie, de prijs-kwaliteit verhouding is prima en ze zijn zeer servicegericht. Super tevreden.

8. november 2024

Topbedrijf

Na vele offertes rijker kwam ik in contact met Ruben. Wat een verademing! Zeer prettige communicatie, duidelijke uitleg en een zeer scherpe prijs. Offerte aanvaard en daarna zeer snel de installatie uitgevoerd door Nick. Keurig uitleg en begeleiding gegeven bij de app. Ook Nick bedankt !

12. november 2024

Laadpaaltotaal in Enkhuizen

Wat een top bedrijf laadpaaltotaal in Enkhuizen, en het begint allemaal bij Ruben die een uitstekend advies geeft en antwoordt geeft op al je vragen die er mogelijk zijn.
Daarna komt Nick voor de installatie die keurig werk levert en bovendien met de klant meedenkt. Tot slot ook nog een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Kortom 5 sterren waard!

29. oktober 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Er valt echt niets te klagen

Er valt echt niets te klagen, de mensen werken hard voor hun geld en waren met kop en schouders de voordeligste. Ik ben zeer tevreden!
Bedankt voor de fijne communicatie, snelle plaatsing en de service.

1. november 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Een goede service en deskundigheid voor een redelijke prijs:

2 jaar gelden een laadpaal aangeschaft via een andere partij. Deze partij is inmiddels op de fles gegaan. Via Alpen en de leverancier van de paal terechtgekomen bij LaadpaalTotaal in Enkhuizen. Werd netjes te woord gestaan en kreeg een passende offerte voor de werkzaamheden die moesten worden uitgevoerd aan onze bestaande installatie. Binnen 2 weken stond Nick op de stoep en heeft alles netjes gedaan. De paal draaid nu weer zoals het moet. De factuur voor dw werkzaamheden viel ook heel gustig uit. Gelijk aangegeven aan Ruben de planner dat LaadpaalTotaal vanaf nu het beheer over onze laadpaal mag uitvoeren.

2. oktober 2024

Hele maal tot van A tot Z

Hallo,
Niet verder zoeken.
Neem contact met Ruben en alles komt goed!!
Net als bij mij!!
Werken netjes en laten alles netjes achter.
Goeie uitleg over alles.
Team laadpaaltotaal bedankt!
Groetjes uit Almere
Anand

10. oktober 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Jammer dat je geen antwoord krijg op de…

Jammer dat je geen antwoord krijg op de vraag via de Mail.
ik wil een laadpaal zonder App een zonder kosten blijkbaar gaat dat niet bij jullie

19. februar 2024
Laadpaaltotaal-logo

Besvarelse fra Laadpaaltotaal

Hallo Dirk,

Weet je zeker dat het versturen van je vraag via de mail goed is gegaan en dat wij het bedrijf zijn die je bedoelt?
Ik kan nergens de naam en/of het emailadres terugvinden. Ook hebben wij telefonisch niet een oproep gemist.

In ieder geval kun je ons gewoon bellen mocht je vragen hebben over een laadpaal.

Groet,
Ruben

Update:
Het door u gegeven e-mailadres is niet bekend.
Het door u gegeven telefoonnummer is niet juist. Er neemt een persoon op die helaas nog nooit van Dirk gehoord heeft.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.