Laadpaaltotaal Anmeldelser

4,9

Mega tevreden, Ruben neemt snel telefonisch contact op, is goed bereikbaar en denkt mee. Toen er op de dag zelf een monteur ziek was, werd dit gat direct opgevuld door Nick (ook eigenaar). Hele mooie... Se mere

Als je nou een bedrijf wilt die doet wat hij zegt En vriendelijk en beleefd is Nou dan is laadpaaltotaal HET bedrijf wat je zoekt De monteur was perfect optijd en zeer vriendelijk in de omg... Se mere

Na contact te hebben gemaakt met LaadpaalTotaal werd ik snel gebeld en hebben we gesproken over mijn wensen en kreeg ik alle benodigde informatie plus extra tips voor de laadpaal die ik graag wilde la... Se mere

Klein bedrijf waarbij je direct contact hebt met de medewerkers. Goed advies en goede communicatie. Ook de aftersale is goed. Helaas werd de installatie uitgesteld omdat een installateur ziek was... Se mere

1. Ladestation til elektriske køretøjer

Leveren en installeren van laadpalen, laders en laadoplossingen voor thuis, VvE of bij bedrijf. Wij werken samen met meerdere A-merk laadpaal leveranciers. Zo zijn wij de one stop shop: * gratis intake op locatie * installatie door eigen monteurs * eigen servicedesk

4,9

Ruben heeft veel kennis van laadpalen…

Ruben heeft veel kennis van laadpalen en de installatie. dat maakt de offerte-fase erg prettig.

Zijn prijsstelling is echt heel concurrerend en hij levert wat hij belooft.

Zoek je een betrouwbare partner voor het plaatsen van een laadpaal, zoek dan niet verder.

24. marts 2025

Gewoon heel goed!

Na een uitgebreide en duidelijke telefonische intake een mooie en passende aanbieding ontvangen. Kort na de opdracht kon de installatie al plaatsvinden. Daar waar het simpel kon zijn, is het ook simpel gehouden. Zeggen wat je doet, en doen wat je zegt, dat is wat LaadpaalTotaal typeert. Heel fijn.

13. marts 2025

5 sterren. Goed geholpen.

Telefonisch zeer goed geholpen door Ruben. Er werd ruim de tijd genomen om alle vragen te beantwoorden. Vervolgens werd de installatie snel ingepland en zijn de werkzaamheden keurig netjes uitgevoerd. Top dus!

4. marts 2025

Aanrader

Goede communicatie, makkelijk bereikbaar, denken mee en de installatie is keurig aangelegd voor een prima prijs.

7. marts 2025

LaadpaalTotaal uit 8 de beste

Acht (8!) offertes uitgezet, en LaadpaalTotaal kwam als beste uit de bus. Telefonisch heel professioneel uitgelegd wat de beste oplossing was voor mijn situatie, en later ook nog heel goed mijn resterende vragen beantwoord. Na mijn keuze voor LaadpaalTotaal was de montage binnen 10 dagen ingepland en ook heel vakkundig gemonteerd. Fantastisch bedrijf!

11. februar 2025

Prima laadpaal

De offerte was scherp geprijsd, de afspraak snel gemaakt, de paal stond binnen een uurtje of 3, de uitleg was prima, contact verliep snel.

1. februar 2025

Top service!

Heel goed en vriendelijk geholpen door Ruben, wandbox binnen 2 weken geplaatst. Alles helemaal naar wens!

31. januar 2025

Prima ervaring

Snelle en acurate reactie. Goede voorlichting en afspraken worden nagekomen. Monteur werkte vlot en netjes. Montage is keurig afgewerkt. Top bedrijf!!

31. januar 2025

Top bedrijf!

Eerst in contact gekomen met Ruben. Vriendelijke gozer, denkt goed mee en laat toch de keuze bij jou. Snel een offerte opgestuurd gekregen en binnen 2 weken stond de nieuwe laadpaal er (met dank aan monteur Nick). Alles is me duidelijk en werd mij stap voor stap uitgelegd. Ook nog hulp gekregen bij de app. Al met al een topervaring: Ik raad het iedereen van harte toe.

12. oktober 2024

Begin 2024 een Wallbox Pulsar laten…

Begin 2024 een Wallbox Pulsar laten plaatsen. Super geholpen en de monteurs hebben netjes gewerkt. Vorige maand een softwarestoring in de Wallbox. Uitstekend opgepakt door Laadpaaltotaal, afgelopen vrijdag een compleet nieuwe Wallbox Pulsar geplaatst onder garantie. Erg tevreden met de service.

17. januar 2025

Totaalplaatje

Ruben is goed bereikbaar en gaf duidelijke uitleg over de verschillende mogelijkheden, zodat ik wist wat ik moest kiezen (Zaptec wallbox). Installatie kon snel worden ingepland en verliep dankzij Nick snel en soepel. En dat alles voor een concurrerende prijs. Het totaalplaatje bij LaadpaalTotaal klopt

9. januar 2025

Klantgericht bedrijf

Vanaf eerste mailcontact ben ik klantgericht benaderd, kreeg duidelijke en eerlijke telefonische informatie. Er werd vlot een offerte uitgebracht voor twee laadstations. Uitvoering werd op korte termijn geleverd naar volle tevredenheid: kreeg een duidelijke instructie ter plekke.

23. december 2024

Ik zag nogal op tegen het plaatsen van…

Ik zag nogal op tegen het plaatsen van een laadpaal maar het team van Laadpaaltotaal heeft alle zorgen weggenomen en de laadpaal is gisteren snel en vakkundig geplaatst. Daarna een duidelijke uitleg dus ik heb inmiddels al opgeladen met mijn eigen laadpunt. Erg blij😁😁😁

23. december 2024

Zaptec to the power!

Al vele offertes ontvangen, maar nergens een goed gevoel bij. Tot ik bedacht, kijk op Trustpilot. Zoedoende bij Laadpaaltotaal aangekomen. Gebeld, werd te woord gestaan door Ruben die mij perfect alles kon uitleggen en beloven wat ik zou kunnen verwachten.
Vorige week is mijn laadpunt (wallbox van Zaptec) geinstalleerd door Yannick. Super leuke gozer, legt alles perfect uit, heeft alles zo netjes aangesloten, overtrof mijn verwachting.

18. december 2024