Se, hvad kunderne siger
Bestelling geplaatst die ik voor bepaalde datum moest hebben (3 weken na besteldatum!) Tot op heden niets ontvangen (maand later), mails gestuurd met verzoek bestelling op voorhand te retourneren. St... Se mere
Toiletborstel besteld, zag er in het filmpje mooi en handig uit maar niks is minder waar, het is een goedkoop plastic ding van 4 euro uit China. Nu wil ik deze retourneren, ze hebben mij geschreven... Se mere
Dit bedrijf incasseert je geld, maar levert niets. Ze zijn niet telefonisch of fysiek te bereiken en mails worden met standaard zinnetjes beantwoord. Ze zijn niet gevoelig voor juridische dreigingen o... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
30 gr 25 Euro Oplichting
30 gr 25 Euro, iemand zit op zijn zolderkamer via dropshipment lekker geld te verdienen. Je wordt er gewoon ingeluisd.
Oplichters
Tot op heden niets ontvangen (maand later), mails gestuurd met verzoek bestelling op voorhand te retourneren. Stelselmatig gaan ze hier niet op in; “dank u voor uw geduld uw bestelling is er bijna” schrijft een zekere “Chantal”. Om te gieren deze shop, oplichters! geen zaken mee doen, ze hebben geen voorraad en denk ook niet dat ze een order geplaatst hebben. Puur geldklopperij
Retourkosten 20 tot 25 euro! Retouradres in het buitenland!
De levering van het product (hoofdkussen) duurde langer dan een maand. Uiteindelijk na lang wachten een kussen van slechte kwaliteit ontvangen.
Prima, even retourneren denk je. Je vraagt om een retourformulier zoals op de website beschreven. Je krijgt als reactie ‘sorry we hebben geen retourformulier’.
Vervolgens werden mij 3 opties aangeboden. Leuk en aardig allemaal als je het product wenst te behouden. Maar niet leuk wanneer je het product wenst te retourneren en je achter het volgende komt.
Kyana Amsterdam heeft een retouradres in het buitenland. De retourkosten komen voor je eigen rekening. Dit betekent dat je wordt opgezadeld met hoge verzendkosten naar het buitenland. Op de website wordt je hier niet duidelijk en zichtbaar op gewezen. Pas bij een nadere bestudering van de algemene voorwaarden lees je een bepaling hierover. Bij een eerste kijkje op de website wanneer je leest over retourneren lees je niets over retourkosten naar het buitenland. Je leest alleen (heel onschuldig) dat de verzendkosten voor je eigen rekening komen.
Gelukkig heb ik voor de optie achteraf betalen via Klarna gekozen, maar ik ben zeer benieuwd hoe dit gaat aflopen wat betreft het retourneren. Het product behouden voor 40 procent korting is geen optie in dit geval omdat het echt van slechte kwaliteit is.
Eindeloos wachten...
Had ik hier eerst maar gekeken, dan had ik niet besteld!
Eindeloos wachten op bestelling, zonder indicatie wanneer er dan geleverd gaat worden.
Ondertussen wordt je mailbox gebombardeerd met reclame.
Nee, dit was de eerste en laatste keer!
2 in 1 Hairstyler besteld
2 in 1 Hairstyler besteld. Op website kwalitatief artikel.
Waar je ook temperatuur van kunt regelen.
Bij aankomst gewoon Chinese brol met 1 aan en uit knopje. Begrijp niet dat deze firma nog online kan verkopen.
dropshipper uit china
Helaas moet ik zeggen dat mijn ervaring met Kyana buitengewoon teleurstellend was. Het bedrijf pretendeert lokale producten te verkopen, maar het is nu overduidelijk dat ze hun waren uit China halen en naar Nederland dropshippen. Dit is niet alleen misleidend, maar het roept ook ethische vragen op over de herkomst en de kwaliteit van hun producten.
Het meest frustrerende aspect van mijn interactie met Kyana was hun flagrante schending van het Nederlands consumentenrecht. Toen ik probeerde een bestelling te annuleren, weigerden ze categorisch mijn verzoek. Het lijkt erop dat ze erop uit zijn om de consument te bedriegen en vast te houden aan hun geld, ongeacht de omstandigheden.
Om het nog erger te maken, was de klantenservice een lachertje. Elke keer als ik contact opnam met hun helpdesk, kreeg ik slechts standaardberichten terug die geen enkele echte hulp boden. Het is duidelijk dat ze niet geïnteresseerd zijn in het oplossen van problemen of het bieden van een bevredigende klantenservice.
Al met al kan ik Kyana niet aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar eerlijke handel en fatsoenlijke klantenservice.
Het is een bedrijf dat schaamteloos de regels overtreedt en geen respect toont voor zijn klanten. Ik zal mijn aankopen elders doen, waar ik tenminste weet dat mijn rechten als consument worden gerespecteerd.
Heb al meerdere mails gestuurd waar…
Heb al meerdere mails gestuurd waar mijn bestelling blijft, krijg alleen maar standaard exuses maar geen levering!!!! Oplichters! Nooit meer iets bestellen!!!
Koop niet bij Kyana Amsterdam
Slecht bedrijf, Koopt goedkoop in China in!
Kwaliteit spullen laag en kunnen vervolgens niet retour naar bedrijf.
Informatie op web-site klopt niet!
De prijzen zijn belachelijk!
De prijzen zijn belachelijk!! Alles wat zij verkopen kan je kopen bij Temu of Aliexpress en wel minstens 10 keer goedkoper!
Het product ging na minder dan 2…
Het product ging na minder dan 2 maanden kapot en ze willen geen vervaging leveren. Hele slechte service
Bestelling nooit geleverd
Een bestelling geplaatst in oktober 2023 is nooit aangekomen. Na verschillende mails aan Kyana Amsterdam bleven ze telkens verwijzen naar BPost die zogezegd wel geleverd had. Volgens deze firma Kyana is hun leverbon op mijn naam en adres een geldig afleverbewijs??? Ze begrepen mijn frustratie en ik kon een nieuwe bestelling plaatsen ... met een kleine korting. Zeer commerciële houding van dit bedrijf, ze geven toe dat de niet levering zeer vervelend is en in plaats van een vervanging te verzenden mag je opnieuw bestellen !!! NOOIT zal ik nog iets bij Kyana Amsterdam bestellen. Ik heb de artikelen NIET gekregen en ben mijn geld kwijt!
Zodra je we retour doorgeeft geven ze…
Zodra je we retour doorgeeft geven ze aan dat dit 40 tot 45 euro kost terwijl product 24,95 kost .
Zelf bestellen via aliexpress is beter
Retourneren is een groot probleem bij…
Retourneren is een groot probleem bij kyana terwijl ze garanderen alles goed te regelen krijg je geen retourformulier voor de producten die niet voldoen aan je verwachtingen, heeel erg ontevreden over deze site
Een misleidende reclame
Een misleidende reclame, verwacht een pot smeersel waar je wat mee kan repareren aan je woning en wat ontvang je een potje van 3 bij 3 cm met een penseel, wat zou je daar mee kunnen repareren. Een poppenhuis ? En je betaald daarvoor 25 euro, schande oplichting.
Eind goed al goed met Kyana Amsterdam.
Het heeft de afgelopen weken heel veel energie gekost om Kyana zover te krijgen dat ze de koop annuleren van een tas die ik nooit gezien heb maar het is gelukt, de koop is geannuleerd. Ze dachten dat ze heel coulant waren door mij 60% korting te geven op de aankoopprijs en dan zou ik nog 40% moeten betalen voor een tas die ik niet heb ontvangen. Ik heb Kyana laten weten dat ik geen enkele korting accepteer en doorga tot ze de koop annuleren, dat ik alle tijd heb om hun te blijven mailen.
Afijn, het heeft mij wel veel energie gekost maar eind goed al goed. Het gaf ook een heel fijn gevoel dat er een einde aan de strijd was gekomen en dat ik had bereikt wat ik wilde bereiken.
Kyana weet niet wat productaansprakelijkheid is en retour zenden is geen optie
Op 20 december 2023 hebben wij bij Kyana-Amsterdam.nl een oplaadbare pluizenverwijderaar besteld en voldaan. (€29,50). Deze is op 3 januari 2024 geleverd. In de verpakking zat naast de pluizenverwijderaar een gebruiksaanwijzing uitsluitend in de Chinese taal. Nadat we hadden uitgepakt hebben de mesjes hooguit 1 minuutje gedraaid, daarna begaf het de geest. Ook nadat het apparaat de hele nacht aan de oplader heeft gezeten, werkt het niet meer. Vanzelfsprekend hebben we Kyana direct (op 5 januari) geïnformeerd en gevraagd om een retourformulier zodat de pluizenverwijderaar kon worden gerepareerd of vervangen. Dit conform hun belofte op hun website “Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst retourneren”.
Helaas, na veel mailverkeer (dagelijks tussen 8 en 14 januari) en bewijsvideo’s laat Kyana het afweten. Naar nu blijkt schijnt dit de gewoonte te zijn bij dit bedrijf.
Volgens hun website hebben ze een klant tevredenheid van 4,8/5. In werkelijkheid is dit volgens nl.trustpilot.com 1,5/5 en bij webshopchecker.nl 0/10. Wij zijn dus één van de vele slachtoffers van deze oplichters.
Is er een manier om dit bedrijf te verhinderen om zijn onfrisse praktijk voort te zetten? Onze schade valt mee, maar deze oplichtingspraktijk moet stoppen.
Verborgen kosten bovenop koopprijs
de handelwijze van dit bedrijf grenst aan oplichting. De artikelen worden niet vanuit Nederland maar rechtstreeks vanuit China geleverd. Vervolgens ontvang je als koper het bericht dat je inklaringskosten moet betalen. Als je die niet betaald wordt je artikel vernietigd omdat er geen retouradres is.
Kyana geeft aan dat in de kleine lettertjes staat dat douanekosten voor de klant zijn.
Om maar zo laag mogelijke prijzen in de webwinkel te kunnen bieden worden nietsvermoedende klanten met verborgen kosten opgezadeld. Trap er niet in!!!
Not from Amsterdam or even EU
Not from Amsterdam or even EU. Chinese with import taxes
Producten worden uit China naar de…
Producten worden uit China naar de consument gestuurd. Waardeloze levertijd dus, en updates die nergens toe leiden. Presenteren zich als voorraad houdende webshop, wat ze niet zijn. Mijn kerst kado voor kleinkind na 3 weken is er nog steeds niet , en hoef het ook niet meer.
Sofa covers keurig geleverd!
Bij Kyana twee Sofa covers besteld en die zijn binnen 10 dagen keurig afgeleverd. Zijn exact als in het filmpje.
Ik ben tevreden!
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.