Producten worden uit China naar de consument gestuurd. Waardeloze levertijd dus, en updates die nergens toe leiden. Presenteren zich als voorraad houdende webshop, wat ze niet zijn. Mijn kerst kado vo... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Bestelling geplaatst die ik voor bepaalde datum moest hebben (3 weken na besteldatum!) Tot op heden niets ontvangen (maand later), mails gestuurd met verzoek bestelling op voorhand te retourneren. St... Se mere
Toiletborstel besteld, zag er in het filmpje mooi en handig uit maar niks is minder waar, het is een goedkoop plastic ding van 4 euro uit China. Nu wil ik deze retourneren, ze hebben mij geschreven... Se mere
Dit bedrijf incasseert je geld, maar levert niets. Ze zijn niet telefonisch of fysiek te bereiken en mails worden met standaard zinnetjes beantwoord. Ze zijn niet gevoelig voor juridische dreigingen o... Se mere
Voleurs.
Voleurs.
Articles de mauvaise qualité.
Régis de remboursement
Arnaque
Heb gehoor apparaten besteld en…
Heb gehoor apparaten besteld en gekregen maar doen het niet moet video maken(heb het ook gedaan)hoe ik ze gebruik en oplaad ben niet onozel ben niet te vreden hoe ik word behandelt en dat voor 60 euro ik bestel nooit weer wat teleurgestelde klant
1 ster is nog teveel
Er is een Nederlandse webadres, met een Nederlandse tekst en een Nederlandse locatie vermeld als kantooradres. Dat laatste had ik gecheckt en de voorwaarden die boven het bestellen stonden. Niet goed, geld terug. Maar toen bleek dat mijn telefoon niet in het (bestelde) fietstasje paste, moest ik hem terugsturen naar China! Kortom, dit is in strijd met de Europese consumentenregels, maar toch blijft deze dropshipper volhouden in dat ik dat wel had kunnen weten (kleine letters van hun voorwaarden) en dat ik de reden van het retour moet bewijzen met een foto. Niet bestellen dus en als je dat al hebt gedaan:
Ik roep iedereen op die hetzelfde is overkomen om melding te maken bij ACM. Zoek op Google bij: melding maken bij consuwijzer EN je geld terug te vragen via je bank.
Waardeloos bedrijf goedkope troep uit…
Waardeloos bedrijf goedkope troep uit China, trap er niet in en koop hier niet. 1 ster is zelfs teveel
Troep uit China
Troep uit China , veel te duur en van slechte kwaliteit.
Nooit iets via Kynara kopen( dropshipping😣😡!!!)
Oplichters!!!
Wat een waardeloos bedrijf! Retour beleid os nog waardelozer!! Niets kopen! Oplichters zijn het!!!!
Wat een oplichters
Wat een oplichters. Product besteld en na binnenkomst was ik niet tevreden, dus wilde het product retour sturen. Krijg ik te horen dat ik maar 50% van het aankoop bedrag terug omdat ze het zelf terug moeten sturen naar de loods. Dat blijkt ergens in China te zijn. Ik kon het zelf ook rechtstreeks terug sturen naar China, en kreeg ik het gehele bedrag terug, maar waren de verzendkosten torenhoog. Wel erg vreemd als je een bedrijf bent met een Nederlandse website,Nederlands adres enz. Het retour sturen van het pakket kost je zelf ook nog eens 7 euro. Ik heb een product gekocht voor 46 euro, was er niet tevreden over, moet ik het terug sturen naar adres in Nederland. Kost je 7 euro en krijg ik ook nog eens de helft van het aankoop bedrag terug ipv het gehele bedrag. Dit heeft mij dus 30 euro gekost en heb je uiteindelijk helemaal niks. IK IEDEREEN AAN HIER NIET TE KOPEN!!!!!
minder dan 1 ster
minder dan 1 ster
Wat een oplichters bende!!!!, product voldoet niet aan de presentatie van de site, een goedkoop prul, uit China, gedeukt en defect geleverd, telefonisch niet bereikbaar en door "Mila " aan het lijntje gehouden via mail
adres klopt niet en het retour adres is ook weer anders
kortom: NIETS KOPEN!!!!
UNNACCEPTABLE BEHAVIOR!!!
I am from Greece and i ordered a Mousse foam for hair but IT WAS NOTHING LIKE THAT!!!
It didn't even come out !!! Probably had expired long time ago and when i send a message complaining to the company: KYANA, NOBODY ANSWERED ME BACK.
It wasn't any cheap either!!!
IT IS UNNACCEPTABLE ALL THIS
Tenu bestelling
Niet bestellen alles komt gewoon van temu lekker zelf bestellen is ook goedkoper
Verschillende locaties zit dit bedrijf wat allemaal niet klopt hun kvk is niet echt
Piraten zijn dit
Piraten zijn dit! Nooit hier wat bestellen dropshippers die met je geld vandoor gaan!
Dit bedrijf is nep trap er niet in!!! Begin maart iets besteld voor moederdag! En nog steeds niet binnen! Word elke keer verteld dat het onderweg is! Welke datum is het vandaag:
17-05-2025!!
zie review onder Kynara
zie review onder Kynara,
dit is dezelfde webshop en zijn oplichters.
Ik check altijd eerst het KVK-nummer
Ik check altijd eerst het KVK-nummer, deze is dus bij hun op de site niet te vinden, dus daarom niet gekocht.
This fraud company is from China
This fraud company is from China, not from Amsterdam. This is a fraud company. Orders have been 3 months and still not received. This company hacks the card and withdraws money. Be careful.
4 maart besteld en nog steeds niets ontvangen
Besteld 4 maart, en nog niets ontvangen.
niet ontvangen bestelling …
Ik heb twee bestellingen geplaatst bij Kyana op 9-04-2024 een van de twee heb ik ontvangen maar nu op 03-05-2024 heb ik nog steeds het tweede item nog niet ontvangen. Ik heb al driemaal een e-mail geschreven met de vraag wanneer ik mijn levering mag ontvangen.
Ik heb mijn geld ook niet terug gekregen.
Wanneer ik de website oproep krijg ik als antwoord dat het ID domeinnaam niet bestaat
Telkens krijg ik geen antwoord, nu heb ik gedreigd om Kyana aan te klagen bij hogere instanties.
Of dit gaat helpen, ik hoop van wel.
Echte oplichterij het is een schande.
Onbetrouwbare leverancier!
Bestelling gedaan en net als alle reviews hieronder niets ontvangen en geen geld retour.
I never received my order
I never received my order. The webshop is not available anymore and the email is no longer existing so impossible to contact them.
Waarschuwing OPLICHTERS!!
2 Ergo pillows besteld half februari en niks ontvangen. Ze reageren wel op de email met de vraag: waar blijft mijn bestelling? Steeds weer beloftes dat het komt , maar er wordt niets geleverd. In mijn laatste email gevraagd om terugstorten van mijn geld, krijg ik een dusdanig onzinnig antwoordt dat je weet... dit klopt niet, ze gaan nooit wat leveren... dit is pure oplichting! Daarna hebben ze mijn emails geblokkeerd. KIJK UIT. DIT ZIJN OPLICHTERS!!
Cheater's,money stealers
Website created to cheat many people. Absolutely pefide stealers and layers thill the end .
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.