KwikFit NL Anmeldelser

8.793

4,4

Afspraak maken was éenvoudig. Geconstateerd gebrek (een ABS ring achteras gebroken) werd op de dag van de APK-keuring ook direct verholpen. Netjes om fiat gevraagd om e.e.a. te mogen repareren. Auto s... Se mere

Na een goed advies van de baliemedewerker Marlon, besloten om af te stappen van Winter- en Zomerset voor mijn BMW i4 M40. Dit bespaart mij 400 euro per jaar bij de BMW garage voor de wissels. Nu Pirel... Se mere

⚠️ Altijd een second opinion vragen! KwikFit Amstelveen kwam bij mijn Peugeot met een offerte van ruim €2.250, inclusief het advies om de distributieriem te vervangen bij 80.000 km. Ik vert... Se mere

ik kwam zonder afspraak langs met een lekkende band. Heel vriendelijk ontvangen en ze keken er meteen naar terwijl ik met een kopje kleffige kon wachten. Super service van receptionist tot de monteur!... Se mere

1. Privatchauffør
  2. Bilairconditionservice
  3. Autoværksted
  4. Butik med bilbatterier
  5. Automekaniker
  6. Dækbutik

KwikFit is de grootste autoserviceketen van Nederland. In meer dan 175 vestigingen kunt u terecht voor onder andere: - APK - Onderhoud - Autobanden - Accu - Airco - Autoruiten - Trekhaken

9 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

(8.793)

1.787 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Kwam langs voor een airco check

Kwam langs voor een airco check. Die deed het namelijk niet. Ik was te laat, werd toch geholpen. Ze hebben airco bijgevuld, maar probleem is ingewikkelder helaas. Werden twee specialisten in de buurt aangeraden en hoefde niets af te rekenen. Eerlijk en klantvriendelijk! Kom hier graag vaker!

14. august 2026

Besvarelse fra KwikFit NL

Bedankt voor je vertrouwen en het delen van je ervaring. Graag tot een volgende keer!

Kwikfit Zeist heeft het personeel met kennis en aandacht

Kwikfit Zeist heeft het personeel altijd aandacht voor de extra vraag van de klant, zo ervaar ik het! Uitleg over wat er precies aan de hand is en keuzes &opties worden goed toegelicht.
Goed contact & een fijne garage met kennis en goede service!

24. juni 2026

Besvarelse fra KwikFit NL

Wat fijn dat je tevreden bent over je bezoek aan onze vestiging. Bedankt voor je review!

Fijne behandeling

Fijne behandeling, ik kon het pand niet goed vinden en belde op. Ik werd genavigeerd en de medewerker stond me buiten op te wachten. Ook tijdens de reparatie/het onderzoek werd ik duidelijk mee genomen.
Helaas is het probleem nog niet boven tafel maar dat ligt niet aan de kwikfit en zijn medewerkers.

Besvarelse fra KwikFit NL

Vijf sterren, daar zijn we natuurlijk erg blij mee. Bedankt voor je beoordeling!

Prijs, kwaliteit met professionele benadering.

Vanaf de ontvangst, de behandeling van de vraag, de offerte, bestelling, montage en de facturatie. Dit allemaal met professionele benadering. Prijs kwaliteit ten top. Kom hier zeker terug.

Besvarelse fra KwikFit NL

Fantastisch om te lezen. Namens het hele team bedankt voor deze mooie review!

Goeie service en hulp

Snelle service, fiets prima gemaakt. Heeft gezocht naar kettingkast maar niet gevonden. Wanneer ik die via de dealer binnen heb, zal hij hem er gratis opzetten. Top!

Besvarelse fra KwikFit NL

Fijn dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Bedankt voor het delen van je ervaring!

Topservice bij Kwikfit Dubbeldamseweg

Vandaag een afspraak gemaakt bij KwikFit Dordrecht (Dubbeldamseweg) in verband met een band die lekte tussen de velgrand en de band. Na demonteren van de band bleek er een klein stukje rubber tussen de velg en de band te zitten. (Band was elders gemonteerd) Stukje rubber werd verwijderd en de band weer netjes gemonteerd. Kosten: niets. Topservice.

14. august 2026

Besvarelse fra KwikFit NL

Fijn dat we je snel en naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Bedankt voor de mooie beoordeling!

Gewoon goed en vriendelijk geholpen

Gewoon goed en vriendelijk geholpen. Gebeld toen bleek dat er wellicht problemen waren om door de APK te komen. Gewoon geholpen zoals je als klant kan wensen

Besvarelse fra KwikFit NL

Fijn dat alles rondom de APK soepel is verlopen. Bedankt voor je mooie beoordeling!

Alles liep op rolletjes

Alles liep op rolletjes letterlijk en figuurlijk. Ook hangt er een ontspannen sfeer.

Besvarelse fra KwikFit NL

Bedankt voor je review! We waarderen het enorm dat je de moeite hebt genomen om dit te delen.

Heel snel en goed geholpen

Heel snel en goed geholpen. Ik had een afspraak voor het plaatsen van een nieuwe accu maar kon niet op tijd komen omdat ik op de wegenwacht moest wachten. Dat maakte voor Kwikfit niet uit. We mochten alsnog langskomen en waren heel snel geholpen.

12. august 2026

Zonder afspraak meteen geholpen

Ik kwam aan zonder afspraak met een probleem met mijn auto en werd meteen geholpen. Hele vriendelijke medewerkers en topservice!

12. august 2026

Besvarelse fra KwikFit NL

Wat een mooie beoordeling, dank je wel! Het team waardeert dit enorm.

Snelle en nette service.

Snelle en nette service.
Via de site razendsnel een afspraak kunnen maken. Op de locatie keurig geholpen

10. august 2026

Besvarelse fra KwikFit NL

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent. Graag tot de volgende keer!