Afspraak maken was éenvoudig. Geconstateerd gebrek (een ABS ring achteras gebroken) werd op de dag van de APK-keuring ook direct verholpen. Netjes om fiat gevraagd om e.e.a. te mogen repareren. Auto s... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Na een goed advies van de baliemedewerker Marlon, besloten om af te stappen van Winter- en Zomerset voor mijn BMW i4 M40. Dit bespaart mij 400 euro per jaar bij de BMW garage voor de wissels. Nu Pirel... Se mere
⚠️ Altijd een second opinion vragen! KwikFit Amstelveen kwam bij mijn Peugeot met een offerte van ruim €2.250, inclusief het advies om de distributieriem te vervangen bij 80.000 km. Ik vert... Se mere
Virksomheden har svaret
ik kwam zonder afspraak langs met een lekkende band. Heel vriendelijk ontvangen en ze keken er meteen naar terwijl ik met een kopje kleffige kon wachten. Super service van receptionist tot de monteur!... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
KwikFit is de grootste autoserviceketen van Nederland. In meer dan 175 vestigingen kunt u terecht voor onder andere: - APK - Onderhoud - Autobanden - Accu - Airco - Autoruiten - Trekhaken
Kontaktoplysninger
Postbus 458, 3840AL, HARDERWIJK, Holland
- 088-5945348
- www.kwik-fit.nl
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 98 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Ik werd vriendelijk ontvangen en de…
Ik werd vriendelijk ontvangen en de medewerkers hebben een zeer goede werk verricht. Dankjewel en tot de volgende.
Ik heb mij auto bij kwik fit Amstelveen…
Ik heb mij auto bij kwik fit Amstelveen gebracht voor een kleine beurt , tot zover alles goed , na 2 weken melding
inspectie blijkbaar vergeten te resetten , bij aankomst bij kwik fit , nee dat doen wij niet , voertuig moet blijkbaar een grote beurt krijgen ?? i zij die heeft die vorig jaar al gehad , en in die tussen tijd amper 8 duizend km gereden . deze meneer aldaar weigerde mij dus te helpen , de opel Corsa D moet je 2 keer resetten , maar deze meneer bleef bij zijn standpunt , vervolgens klacht ingediend bij hoofdkantoor , deze dame ging contact opnemen met dit filiaal , en met deze persoon , en raad eens de klant kreeg ongelijk , de slager die zijn eigen vlees keurt !!! Mensen ga niet naar deze garage toe , als je eenmaal betaald hebt , is de service o !!!

Besvarelse fra KwikFit NL
Ik word er altijd vriendelijk en goed…
Ik word er altijd vriendelijk en goed geholpen door het personeel. De website is makkelijk, ook het maken van een afspraak. De tarieven staan online en dus zeer transparant en mocht er toch nog iets bijkomen of anders zijn, dan bellen ze eerst af om de dingen met je kort te sluiten. Een fijne service.
Goed ,snel en zeer vriendelijk personeel
Goed ,snel en zeer vriendelijk personeel
Duidelijke afspraak
Duidelijke afspraak, wordt gebeld als wat extra moet gebeuren. Dit met duidelijk wat en de kosten. Vriendelijk personeel.
Snel en goed geholpen tegen redelijke…
Snel en goed geholpen tegen redelijke prijs
Wordt altijd netjes en vlot geholpen
Wordt altijd netjes en vlot geholpen. Denken mee met de klant
keuring uitgevoerd conform afspraak…
keuring uitgevoerd conform afspraak zonder gedoe.
Nu niet meer tevreden over E bike service
Tot voor kort met kleine reparaties met mijn Stella fiets altijd netjes geholpen. Ook gevraagd of het elektronische gedeelte ook in onderhoud kon met als antwoord geen probleem. Fiets staat nu 6 weken in de werkplaats en al een aantal keren gezegd dat er terug gebeld zou worden om door te geven wanneer de fiets klaar kan zijn maar geen reactie. Volgens een monteur zijn ze het programma kwijt om de fiets opnieuw te programmeren en wachten ze op 1 persoon die dit als enige kan. Als ik dit van te voren geweten had was ik naar een andere fietsenmaker gegaan. Dit betreft het filiaal in Eindhoven waar ook E bike service bijzit,

Teleurstellend
Teleurstellend. De bandenservice was prima, maar ik had ook een apk geboekt. 2 dagen voor de afspraak door Kwikfit gebeld met de mededeling dat de keurmeester er niet was ( onvoorzien) dus dat ik maar een andere garage moest zoeken wat ik hals over kop heb moeten doen. Geen alternatief aangeboden of hulp bij het zoeken naar een oplossing.

Vriendelijk en professionele…
Vriendelijk en professionele medewerkers. Komen altijd hun afspraken na.

Fijn op tojd
Op tijd begonnen, snel klaar, goed produkt, eigen controle achteraf.

Snelle en vriendelijle service
Er is netjes gedaan wat is gevraagd
Er is netjes gedaan wat is gevraagd, een kleine beurt en apk.

Besvarelse fra KwikFit NL
Vriendelijk geholpen en goede uitleg.
Vriendelijk geholpen en goede uitleg.
Aan het einde stond de auto binnen in de garage omdat het buiten erg heet was.
De auto rijdt met de nieuwe banden veel stiller.

Besvarelse fra KwikFit NL
Ik ben geen andere garage gewendt dan…
Ik ben geen andere garage gewendt dan Kwikfit vriendelijke mensen
Wordt goed geholpen !
Nooit geen problemen gehad
APK is prima hier en voor een nette…
APK is prima hier en voor een nette prijs en snel klaar. Tevens merk ik dat bij andere garages praktisch altijd an alles 'stuk' blijkt te zijn en vervangen moet worden en hier niet. Dus top

Besvarelse fra KwikFit NL
Hoge deskundigheid en goede adviezen
Hoge deskundigheid en goede adviezen. Een snelle APK uitgevoerd tegen een goede prijs.

Besvarelse fra KwikFit NL
Kwam langs voor een airco check
Kwam langs voor een airco check. Die deed het namelijk niet. Ik was te laat, werd toch geholpen. Ze hebben airco bijgevuld, maar probleem is ingewikkelder helaas. Werden twee specialisten in de buurt aangeraden en hoefde niets af te rekenen. Eerlijk en klantvriendelijk! Kom hier graag vaker!

Besvarelse fra KwikFit NL
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.