Crocodile Zoo Anmeldelser

4,7

En hel igennem skøn og spændende oplevelse jeg slet ikke vidste fandtes. Vild mange fine dyr, gode muligheder for at se og røre med dyrepasserne ved deres fremvisning. Desværre svært at se krokodille... Se mere

Vi elsker at besøge Krokodille Zoo og har haft årskort i tre år. Det er et helt fantastisk sted med imponerende dyr og nogle af de mest engagerede medarbejdere, vi har mødt. Hver gang tager persona... Se mere

i dag har vi været en tur på Falster, og det tog os forbi Krokodille Zoo :-) vil sige at jeg blev positivet overrasket over hvor meget de hade at tilbyde. så tak for 4 timers god oplevelse. En ting... Se mere

Vi besøgte Krodille Zoo igen efter 4 år, og hold nu op hvor er der sket meget! Det hele fremstår gennemført, og vores børn på 8 og 11 var fuldstændig ellevilde fra start til slut. Man kommer tæt på dy... Se mere

4,7

Var i dag i krokodille zoo

Var i dag i krokodille zoo, elendige forhold både for dyr og mennesker, ALT for mange mennesker, ingen hensyn til corona overhovedet, skulle ikke vise pas og det blev på ingen måde overholdt, hvor mange der måtte være i de enkelte rum! Myndighederne brude tjekke dette sted. Ren pengemaskine..

7. juli 2021

Jeg støtter normalt ikke Zoologiske…

Jeg støtter normalt ikke Zoologiske haver, men jeg havde fået den opfattelse at Krokodille Zoo var mere målrettet mod en bedre dyrevelfærd og arbejde for at hjælpe disse dyr. Men jeg må konstaterer, at dette ikke er tilfældet efter mit besøg.
Krokodillerne har simpelthen for lidt plads. Om I kan lide at høre det eller ej. Der er flere store stuvet sammen på et lille område flere steder og det kan ærligt talt ikke være for dyrets bedste. Dette betyder desværre at jeg ikke kommer igen, før dyrenes forhold er forbedret og ej heller vil anbefale andre at besøge stedet.

26. juni 2021

Ikke godt nok..

Jeg benytter mig normalt ikke af zoologiske haver da jeg simpelthen ikke vil støtte det. Jeg havde fået indtrykket af at Krokodille zooen havde dyret i fokus, men der blev jeg slemt skuffet & overrasket over hvor lidt plads dyrene har. Kæmpe krokodiller på et så lille areal, burde være ulovligt. Udover det så var parken virkelig i dårlig stand & lignede mest af alt noget som bare fik lov til at “stå hen”. Der var en masse byggerod & man kan håbe at det betyder at krokodillerne for fremtiden vil få mere plads at boltre sig på.

20. juni 2021

Dejlig oplevelse

Dejlig oplevelse, mange spændende dyr der gav en varieret tur igennem junglen, det er dog ikke så handicap venligt men det gik. Oplevelsen udenfor er blandet, det ser meget rodet ud når man ankommer og virker som lukket, men når man køber kommer ind i gården er der mange spændende dyr og en fin tur rundt i gården. Et plus havde været mulighed for at købe lidt at spise ud over is og nyde det uden for.

12. juni 2021

Fantastik oplevelse

Fantastik oplevelse, utroligt hvad ildsjælen René Hedegaard har opnået. Dyrene må stortrives, ellers kunne avlsprogrammet ikke være den meget store succes, som det er blevet.
Oplevede et entusiastisk og meget imødekommende personale.
Kan varmt anbefales tiol store og små.

4. september 2020

Giver jer kun 1 stjerne

Giver jer kun 1 stjerne, da jeg synes det er syndt for dyrene, og proppe så mange krokodiller sammen med så lidt plads, hvilket gav os dårlig samvittighed, at vi har brugt penge på og været med til at støtte dette.

31. juli 2020

Blandet oplevelse

Blandet oplevelse. God pris pga sommerpakke. Dog ikke corona venligt.

Dyrepasseren, der skulle fortælle om krokodillerne, glemte lidt at han snakkede til børn og tempoet var ligeså stillestående som en krokodille. Synd, var ellers spændende materiale. Da børnene skulle røre/holde ved en krokodille pegede han tilfældige ud i stedet for at lave en simpel kø. Det frustrerede alle børnene til stede.

Bortset fra den lettere upædagogiske dyrepasser, var det sødt personale og utroligt flotte dyr. De kæmpe skildpadder var så søde.

12. juli 2020

Alle pengene værd

Alle pengene værd !

Krokodilleparken er ikke stor , men med sommerpriserne er det alle pengene værd. Men det er ikke årsagen til de får 5 stjerner herfra. For krokodilleparken virker som en lille familie i sin ageren. Der er tid til gæsterne og til at komme med kommentarer og fortællinger. Min datter på 3,5 fik flere små hyggelige kommentarer fra dyrepassere som lige gav sig tid til hende og helt rørende var det da de ene dyrepasser stod og nærmest råbte for at en næsten døv dreng kunne høre forklaringen om en krokodillerne.

Herudover holder de øje med gæsterne - en af dem hev fat i mig og spurgte om jeg søgte nogen - fordi jeg kortvarigt havde tabt familien. Mit meget søgende blik og hurtige bevægelser gjorde at han lige ville sikre sig alt var ok. Det er forskellen på en stor dyrepark og Krokodillezoo. Så vi kommer helt sikkert igen i løbet af sommeren.

10. juli 2020

Tager let på Corona !

Var der i uge 27 2020. Der var rigtig mange mennesker. Formentlig pga af dårligt vejr.
MEN:
Personalet gjorde intet for at mindske risikoen for smitte i den indendørs afd. Alt alt for mange mennesker presset sammen i smalle gange i et fugtigt miljø !
Det er ikke godt nok !

6. juli 2020

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse. En lille zoo, med et ekstremt nærværende personale som primært består af frivillige der brænder for det de laver. Vi var der i 5 timer i silende regn og oplevede alle fodringer, holdt en Python, en lille alligator unge, hilste på bæltedyret Hugo. Pumaerne kom også ud i regnen og var utroligt smukke og nysgerrige.
Et dejligt sted der ikke stinker af kommercielle tiltag, men emmer af interesse og viden, nærvær og kærlighed for dyrene og deres overlevelse. Vi havde en fantastisk dag, og har lært enormt meget. Vi kommer helt sikkert igen.
Familien K

16. oktober 2019

Crocodile Zoo, et fantastisk sted

Vi havde en fantastisk dag. De ansatte var meget nærværende og svarede gerne på alle spørgsmål. Der er mulighed for at bære en slange og en alligatorunge, samt at se foderenig af kæmpeskildpadde, pumaer og alligatorer.
Vi kan varmt anbefale et besøg, vi glæder os til at komme igen.

Hilsen Jan og familie

1. august 2019

Absolut et besøg værd !

Vi havde bestilt guidet tur på stedet, hvilket bestemt kan anbefales. Virkeligt flot sted hvor der er mulighed for at komme helt tæt på dyrene. At stå helt tæt på 5 meter krokodille på 600kg er fascinerende. Selvsagt ikke verdens største zoo, men vi havde en spændende tur rundt med masser af fortælling om stedets dyr, og det internationale arbejde de laver med at redde truede arter, som blev fortalt med stor entusiasme.
Top anbefaling herfra 👍🏻

11. maj 2019

Langfredag

Langfredag d. 30 marts holdt vi udenfor en lukket port kl. 10.15.
På hjemmesiden stod der at de åbnede kl 10, men på skiltet udenfor stod der kl 12.00. Mens vi undersøgt hjemmesiden en ekstra gang ankom 5 andre biler, som også var kørt forgæves. Så vi kørte de 28 km tilbage til sommerhuset.
Det er var en stor skuffelse for en dreng på 8 år

2. april 2018

Top oplevelse

Har tidligere besøgt Krokodille Zoo og været fascineret over det store udvalg af sjældne arter og måden de blev fremvist på.
Efter ombygningen må jeg sige at det er blevet super flot og en endnu større oplevelse at se disse dyr og det er rigtig flot at det er lykkedes for Krokodille Zoo at få meget sjældne arter til at yngle.
Jeg kan og vil varmt anbefale alle der har en smule interesse eller fascination for Krokodiller at ligge vejen forbi.

13. juli 2016

INGEN VARSELSKILTE = INGEN SIKKERHED Selvom der var børn og fritgående aber

Jeg var i krokodillezoo'en med min mor og min 6 årig lillesøster. Det var første gang for mig og min lillesøster, som nød besøget i fulde drag. Der var vildt mange spændende arter af krokodiller, slanger og aber at kigge på. Vores besøg startede kl lidt i 12 og kl 12 blev aberne fodret med larver og derefter frugt af medarbejderne og det var også muligt for de besøgende at fodre aberne hvis de havde lyst. Dette havde min lillesøster selvfølgelig lyst til! Det var derfor et tilfreds besøg MEN for mig, ville det være dobbelt tilfredsstillende hvis jeg ikke blev ved med at spekulere igen og igen på at jeg aldrig så ET ENESTE skilt hvorpå der varslede de besøgende (og især børnene) om ikke at række hænderne ud/røre ved/klappe eller nusse aberne, som kravlede frit omkring på grene lige over hovederne på os og ved siden af os på gelænderet. Jeg har selv ingen forstand på hverken aber eller deres temperament overfor mennesker, men jeg var alligevel over-bekymret for at en af børnene ville gribe ud efter en af aberne for at klappe den, og aben så blev bange/aggressiv og rive eller bide barnet. Især fordi Jeg så min lillesøster stå bokstavlig talt 15 cm væk i øjenhøjde med en abe og rakte ud efter aben som virkede skæmt og kravlede væk. Min mor trak hende til sig og sagde at hun ikke skulle røre ved aberne. Men min mor var alligevel i tvivl (igen fordi ingen varselskilte) og spurgte en medarbejder som gik forbi os om aberne kunne finde på at bide, og han sagde "ja, det kan de godt". MEN DER VAR INGEN VARSELSKILTE!! Tænkte jeg. Meget chokerende fordi de eneste skilte der overhovedet var, var skilte på burende som informerede om bagrund, føde og yngel om forskellige arter af krokodiller osv. Men igen, INGEN VARSELSKILTE OVERHOVEDET. Heller ikke i starten da vi betalte entré og gik ind var det heller ingen form for skiltning om hvad man måtte bringe ind eller ikke bringe ind.

Så pågrund af det ikke-eksisterende skiltning som betyder ikke-eksisterende sikkerhed, giver jeg derfor krokodillezoo 3 stjerner. Jeg ville havde givet 2.5 hvis muligt. Jeg håber VIRKELIG at Krokodillezoo vælger at sætte skilte op og varsle, for hvis ikke, vil mit første besøg hos jer også være mit sidste, hvilket ville være trist fordi selve dyrene var virkelig seje og spændende:(
Hilsen K Vordingborg

3. juli 2016

Skuffende, direkte dyrplageri.

Hele oplevelsen var direkte uacceptabel. Besøget tog 10-15 min. MAX, der STANK derinde - og ikke bare som krybdyr kan forventes at gøre, men af direkte dårlig hygiejne i glasburene, gulvlaget var besværligt og dårligt at gå på (noget billigt bras), dyrene var mast fuldstændig sammen (men så forstår man bedre det har været muligt at repræsentere samtlige arter) og sidst men absolut ikke mindst, så var prisen alt for høj i forhold til. De stakkels dyr derinde så så miserable ud at jeg ringede direkte til Dyrenes Beskyttelse efter besøget for at anmelde stedet - det havde de (ikke overraskende!) haft lignende opkald om.Vi forlod stedet med en blanding af kvalme og dårlig samvittighed overfor dyrene, fordi vi økonomisk havde støttet det ringe fortagende som har dem i fangenskab på den minimale måde. Stedet burde lukkes og dyrene burde flyttes til udlandet.

26. september 2015

Dybt skuffende

Efter at have set frem til at se disse krokodiller da nevøen ikke havde snakket om andet længe så blev man da dybt dybt skuffet

Det tog vel 5-10 min at gå rundt i det meget lille hus og når man køre fra København så er det langt for så lidt..

Aldrig et sted jeg vil besøge igen

5. september 2015

Alt for småt

Vi havde glædet os meget til at se jeres krokodiller, men må indrømme vi blev slemt skuffede over faciliteterne og arealet.
Det var svært at finde ud af hvor køen startede til betaling, så vi blev nok sprunget meget over. (Men vejret var også rigtigt skidt, så mange stod i indgangen for at få læ)
Dyrene så ud til at have det godt, men man gik virkelig klemt (som sild i en tønde)
Der var rigtig ubehagelig luft, måske fordi der var lavt til loftet og rigtig mange mennesker ((Randers regnskov og Kbh zoo er slet ikke så slemt, på trods af flere besøgende)
Vores børn ville ud derfra og så er 290 kr for knap 40 minutters besøg (fra vi parkerede til vi kørte igen) godt nok dyrt....
Desværre ikke et sted vi vil besøge igen....

30. juli 2015