Knuthenborg Safaripark Anmeldelser 422

3,0

Anmeldelser i korte træk

Baseret på anmeldelser, oprettet med AI

De fleste anmeldere var nogenlunde tilfredse med deres overordnede oplevelse. Mange kunder sætter pris på muligheden for at se dyr på tæt hold og nyder de store områder, dyrene har til rådighed. Overnatningsmulighederne, især i hytterne, beskrives ofte som hyggelige, komfortable og stilfulde, med unikke udsigter til dyrene. Legepladserne og dinosaurparken får også ros for at være underholdende for børn. Dog er der en del utilfredshed med madmulighederne og servicen. Mange oplever lange køer og ventetider ved spisestederne, som ofte har et begrænset udvalg af fastfood, og kvaliteten af maden beskrives af nogle som dårlig. Flere nævner manglende information om lukkede restauranter eller områder, og dårlig skiltning i parken. Nogle kunder har også oplevet problemer med rengøring og vedligeholdelse af hytter, samt manglende opvarmning.

Det, folk taler mest om

Location

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med lokationen. Nogle kunder fandt det fantastisk at bo i hytter... Se mere

Product

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af produktet. Nogle kunder roser hytternes høje kvalitet og den... Se mere

Facilities

Brugere beskriver tvetydige interaktioner med faciliteterne. Mens nogle fandt hytterne rene, stemningsfyldte... Se mere

Service

Anmeldere nævner tvetydig feedback om service. Mens nogle forbrugere roser den gode service fra personalet,... Se mere

Quality

Kunder noterer tvetydige oplevelser med kvaliteten. Mens nogle forbrugere roser dyrene og parkens velholdte... Se mere

Baseret på disse anmeldelser

Hyggelig søndag med familien på grund af det gode vejr. Ingen tiger og ingen ulve. Det må parken kunne gøre bedre, også bedre end at skrive at de gemmer sig i naturen. Det burde parken kunne tage hø... Se mere

Vi har idag gæstet knuthenborg Safaripark. Vi havde en god dag med masser af spændende oplevelser. Men når det kommer til bespisning af parkens gæster er mildelst talt plads til forbedringer. Der er... Se mere

Skøn overnatning i campen ved tigerne med gode arrangementer om aften 😀 Dog blev vi svært skuffede over Evolutions museet. Der er skruet max op for lyd og lys effekterne, hvilket er alt for overvæ... Se mere

1. Forlystelsescenter

Knuthenborg Safaripark er den vildeste safaripark med flere end 500 dyr fordelt på cirka 70 dyrearter. Her kan du også opleve den populære Dinosaurskov, der genlyder af brølene fra fortidens kæmper. I vores forlystelsesparadis "Limpopoland" kan du slå dig løs på vores nye legeplads eller mærke suset i maven i Congo Splash, der er Europas stejleste vandrutsjebane. For bare at nævne lidt af alt det, du kan opleve hos os.

3,0

Middel

Svarer typisk inden for 1 uge

Betalte for meget

Betalte for to - 478 kr i indgangen for at se billetter online til 358kr. . I indgangen siger de så at det kan de ikke gøre noget ved og vil ikke returnere billetterne. Vi kommer ikke igen det er sikkert.

11. april 2026

Hej Simone.

Tak for din anmeldelse. Vi beklager for jeres oplevelse i porten. Prisen skyldtes en fejl, som vi desværre først opdagede i løbet af dagen.

Selvfølgelig skal I ikke betale mere end den laveste pris, og vi refunderer derfor differencen. I er meget velkomne til at kontakte os på mail@knuthenborg.dk, så sørger vi for at få det løst med det samme.

Vi beklager oplevelsen og ser frem til at I besøger os igen.
Mvh Mette, Knuthenborg

Misvisende booking og begrænset oplevelse

Vi bor tæt på Knuthenborg og har haft sæsonkort i flere år, så det er et sted, vi normalt har været glade for og lagt mange penge.

Derfor var det en stor skuffelse at opleve bookingforløbet denne gang.

Vi bookede et ophold via et tilbud med op til 6 sæsonkort + overnatning”. Som almindelige forbrugere forventede vi derfor, at sæsonkort var inkluderet. Det viste sig først efter opholdet, at det ikke gjaldt for de datoer, vi havde valgt. ( det havde vi ikke været opmærksomme på, da denne information stod efter booking knappen) Denne begrænsning fremgik ikke tydeligt i bookingflowet og var svær at gennemskue. Da vi jo havde trykket på linket med dette tilbud.

Derudover var parken meget begrænset i vinterperioden. alt var lukket, legepladser og områder spærret af, og der var meget lidt at lave udover at være i hytten og se museum. Det levede ikke op til forventningen, og vi kan ikke anbefale vinterophold overhovede.

Kundeservice har svaret pænt, men fastholder deres vilkår. Og står meget fast.

Man skal som kunde være meget opmærksom på vilkår, datoer og detaljer i deres booking. Eksempelvis skal sæsonkort aktiveres inden for 48 timer, ellers bortfalder de – noget som ikke fremstår tydeligt.
Man skal også være opmærksom på at elefanter og giraffer bliver lukket ind ved 18 tiden, når du bestiller overnatning der.

Samlet set kan booking og vilkår tilbud og information på knuthenborgs hjemmeside være svære at gennemskue, og man bør derfor være ekstra opmærksom og vågn som forbruger.

27. marts 2026

Besvarelse fra Knuthenborg Safaripark

Hej familien Hesselvig Nymand.
Tak for din anmeldelse – og for jeres mange besøg gennem årene. Det sætter vi stor pris på.

Vi er selvfølgelig kede af at høre, at jeres seneste oplevelse ikke levede op til forventningerne.

I forhold til jeres bookingvilkår fremgår informationen om sæsonkort og gyldige datoer i forbindelse med købet, på vores website og i vores markedsføring på de sociale medier.

Som vi også har været i dialog om, er vi nødt til at fastholde de gældende vilkår. De samme betingelser gælder for alle gæster, og vi kan derfor desværre ikke lave individuelle undtagelser.

Vinterophold i Knuthenborg adskiller sig fra højsæsonen. Parken er mere rolig, og ikke alle områder og faciliteter er åbne. Til gengæld er der mulighed for at opleve naturen på en anden måde – med færre gæster og mere plads.

Tak for jeres feedback – den tager vi med os videre.

1 stjerne er for meget givet

1 stjerne er for meget givet .

Knuthenborg Safaripark er ikke interesseret i om du og din familie får en oplevelse og om det lever op til de forventninger, de vil bare skovle penge ind.

Vi er lige kommet hjem fra en overnatning i Camp masai ( savannen)
Vi ankommer til en iskold hytte og tænder for de 2 små blæser der er placeret i hytten.

Kl. 15.30 tænder vi dem. Vi har beholdt vores uld tøj på, sko og jakker.

Kl. 23 mærker jeg på de blæser, der sker ikke en dyt, jeg kan have hånden stående på.

Jeg er af sted med 3 små børn. 2 med særlige behov.
De ryster, bliver umulige, fryser.
Jeg fortæller dem, varmen er på vej, lad os hoppe lidt og lege.
De 2 mindste begynder at græde. De vil hjem. De er bange. Det er koldt.

De vil hjem. Og jeg var klar til at pakke bilen og bare køre hjem, men parken er lukket.

Så jeg konstatere at deres varme blæser ikke varmer optimalt.

Vi tager de tæpper der hænger og vores dyner, så børnene kan få sovet bare lidt.

Mine børn har sovet med overtøj og stadig ikke kunne få varmen.

Jeg har bare gået rundt i hytten for at holde varmen, og måske fået sammenlagt 2 timers søvn siddende i køkkenet.

Jeg sender en klage ind til Knuthenborg.

Deres svar : vi har selv valgt at sove i telt på denne årstid.
Og de ikke er herre over vejret.

Nej, men skal det ikke være komfortabel at kunne sove i telt uden overtøj?

Kunne i måske ikke være bare lidt interesseret i denne dårlige oplevelse? Måske tjekke op på om jeres varme blæser måske skal skiftes ud ,?

I er jo fuldstændig ligeglade med hvordan ens oplevelse er.

Vi har sovet i både telt og hytter hos jer, og aldrig oplevet noget negativt .

Teltet med elefanterne, var også en kold regnfuld dag. Og der var sørme varme der virkede, at vi kunne sove normalt. Uden jakker/sko.
Der var varme blæseren varm, du kunne ikke holde hånden over dem.

I har fejlet denne gang, men vil diskutere det. I lukker den.

Jeg sender den her videre til klage.

Hold jer væk , de er ligeglad med alt, bare de får penge ind. Skræmmende

2. april 2026

Hej Pamela.

Tak for din henvendelse og for at dele din oplevelse med os.

Vi er selvfølgelig kede af at høre, at opholdet ikke levede op til jeres forventninger. Hvis der opstår udfordringer undervejs – som fx med varmeblæsere eller andet i boligen – er det altid muligt at få fat i vores personale, så vi kan hjælpe med det samme. Vi har både aftenværter, vagtselskab, personale ved udtjek samt kontaktmuligheder via telefon og mail, og disse fremgår også af vores informationer og pakkelister.

I dette tilfælde kan vi se, at der ikke har været taget kontakt til os under opholdet. Det er naturligvis ærgerligt, da vi meget gerne ville have hjulpet jer på stedet.

Vi har efterfølgende gennemgået varmeblæserne, og de har fungeret som de skal.

Da vi ikke har haft mulighed for at afhjælpe situationen under jeres ophold, og udstyret efterfølgende er fundet i orden, har vi desværre ikke mulighed for at gøre yderligere i sagen.

Vi tager jeres feedback med os i vores løbende arbejde.

Mvh Mette, Knuthenborg

Så fantastisk et ophold i en hytte

Så fantastisk et ophold i en hytte hvor kun en rude adskiller os og tigerne og de kom tit forbi.
Fantastisk udstilling af dino mm
Selve hytten lavet til ug og ikke koldt som vi var varslet
Kan anbefales

19. februar 2026

Hej Susanne.
Tak for den gode anmeldelse!

En fantastisk overnatning ved ulvene

En fantastisk overnatning ved ulvene
En rigtig dejlig hytte
Vores døgn bekræfter at alt for dyrenes velfærd gøres, samt alt personale er så venlige og hjælpsomme
I gør det super godt
Tak

15. november 2025

Hej Connie,

Hvor er vi glade for at høre, at I har haft en god oplevelse i vores ulvecamps. Din ros bliver straks sendt videre til det pågældende personale.

Tak for dine pæne ord - de varmer i snevejret :)
Vi håber at kune byde jer velkomne igen i sæson 2026.

God dag til jer,

Venlig Hilsen
Knuthenborg Safaripark

Virkelig en dejlig oplevelse hytterne…

Virkelig en dejlig oplevelse hytterne langt over forventning af kvalitet høj kvalitet af hytter flotte smukke hytter i naturprodukter Ja vi kan kun give fem stjerner for hytterne desværre kun fem ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

16. november 2025

Hej Thim,

Tusind tak for at tage dig tid til at dele jeres gode oplevelse. Det sætter vi utrolig stor pris på!

Vi håber på at kunne byde jer velkomne igen i sæson 2026.

Dejlig dag til jer,

Venlig Hilsen

Dagtur - 2 voksne 2børn

Det er først og fremmest vigtig at huske det er en SAFARIPARK og ikke en zoologisk have! Altså er det at forvente meget tid i bilen, hvis man vil se mange dyr. Det blev vi måske en smule overrasket over, og gav en del “ind og ud” af bilen. Vi er desværre forvent med en lignende dyrepark, hvor man kan se næsten alle dyr fra gåben :).

Men dyrene er FLOTTE og området velholdt. Det er meget (som andre også skriver) i et med naturen og alt i alt en skøn oplevelse. Og området er STORT! Faktisk så stort at vi flere gange fik snakket om at det for publikum var FOR stort, når man påtænker sig at se dyr. Men fra dyrenes perspektiv er det helt ideelt! Det var dejligt at se dyrene så afbalanceret og rolige.

Et lille forvirringspunkt er kort og skiltning. Det kræver måske et par besøg at få det fulde overblik.

Mad: det tog os max 5-7 minutter at få udleveret 2 bakker pomfritter med dip.

Alt i alt var vi meget tilfredse med vores besøg.

14. oktober 2025

Kære Anne

Tusind tak for din fine og nuancerede anmeldelse 🙏 Det glæder os meget at høre, at I havde en god oplevelse, og at I nød at se vores dyr i de store, naturlige omgivelser.
Du har helt ret i, at vi adskiller os fra en traditionel zoologisk have – hos os er der fokus på, at dyrene skal have masser af plads og ro, hvilket giver dem mulighed for at trives mest muligt. Det betyder, som du skriver, at gæsterne ofte oplever parken både fra bil og til fods.
Tak også for din kommentar om skiltning og kort – det tager vi med os i arbejdet med at gøre orienteringen i parken endnu nemmere.
Vi håber, vi får fornøjelsen af at byde jer velkommen igen til endnu en dejlig dag hos os 🐘🌳

Efterårs tur med overnatning

Efterårs tur med overnatning

Det fungerer - hytten hos tigerne var perfekt. Bilen kan lades - personalet er rare.

Stor anbefaling herfra.

7. oktober 2025

Kære Jannik

Tusind tak for din anmeldelse, vi er glade for at du har haft et godt ophold i parken.

After dark

After dark er Virkelig et tamt arrangement i år. Det er ikke alle lys der virker. Meget mørkt gennem skoven og på p pladsen. Eneste mulighed for at købe noget at spise er kiosken ved aberne. 1 stk personale i kiosken, lang ventetid på pølser, da den stakkels unge dame ikke kunne følge med.
Limpopo land lukket modsat sidste år. Der var plads til at børnene kunne lege og stort udvalg af mad/drikke.
Abebussen kørte sidste år og meget flot lys show på den store plæne. I år
kun gå ruter med kedeligt sparsomt og lys i dinosaurer skoven som sidste år. Meget tamt og ikke særlig børnene venligt.
Bestemt ikke 325 kr pr person værd !

11. oktober 2025

Kære Linda

Tak for din ærlige anmeldelse 🙏 Vi beklager, at årets After Dark ikke levede op til dine forventninger. Hvert år nytænker vi oplevelsen, så den får et nyt udtryk og en ny stemning – og vi kan godt forstå, at nogle gæster savner elementer fra tidligere år.
Vi tager din feedback med os i planlægningen af næste års After Dark, hvor vi altid arbejder på at skabe en endnu bedre og mere helstøbt oplevelse for både børn og voksne 🌙🦖
Tak fordi du tog dig tid til at dele dine oplevelser med os – det hjælper os med at blive bedre.

Helt igennem sublim oplevelse

Helt igennem sublim oplevelse. Stemningsfyldt og ren hytte med fede detaljer, feks bøger om dyr og knuthenborg, spil og kikkert. Tigerne kom forbi mange gange. Fedt at gå i parken om aftenen med gode aftenværter. Tændt lys i Dino skoven havde været fantastisk. Fedt evolutionsmuseum. Rene toiletter rundt omkring i parken. Vi havde selv mad med.

27. september 2025

Kære LPJ

Tusind tak for dine skønne ord – det varmer virkelig at læse 🙏💚 Hvor er det dejligt, at I havde en sublim oplevelse, nød hytten og alle de små detaljer, og at tigrene endda kiggede forbi flere gange 🐅✨

Det lyder som om, I virkelig fik mærket stemningen i parken om aftenen. Og hvis I har lyst til at opleve noget helt særligt næste gang, kan vi varmt anbefale jer at komme igen til After Dark i oktober, hvor Dinosaurskoven lyser magisk op i mørket 🌌🦖

Vi håber, vi får lov at byde jer velkommen igen til endnu flere gode minder hos os 💛

Mombasa spisehus

Hvordan kan det være muligt at skulle stå i kø i 45 minutter ved Mombasa spisehus, og derefter vente over 30 minutter på maden.
Med weekend og godt vejr burde det da kunne forudsiges at der ville komme mange besøgende.

20. september 2025

Kære Esben

Tak for din kommentar 🙏 Vi er kede af at høre, at I oplevede så lang ventetid ved Mombasa. Når vejret er godt og mange gæster besøger parken på samme tid, kan der desværre opstå ekstra travlhed, selvom vi forsøger at forudse og bemande derefter.

Vi tager din feedback med i arbejdet på at forbedre oplevelsen, så ventetiden kan blive kortere fremover.

Knuthenborg Safaripark

Jeg tog til Knuthenborg med min voksne…

Jeg tog til Knuthenborg med min voksne datter på en far-datter tur. Desværre blev det en meget blandet oplevelse.

Vi måtte betale 150 kr. i gebyr, fordi vi ikke havde købt billetter online. Derudover kunne vi ikke få spaghetti i abeturene, da min datter er over 12 år – selvom vi betalte det samme (eller mere pga. gebyret). Hvad er meningen med en abetur uden spaghetti?

Vi fravalgte Mombasa pga. mange skrigende børn og valgte i stedet Flintehuset. Det viste sig at være en skuffelse. “Flæskestegssandwich” som I kalder den, var en kold bolle, kold rødkål, masser af grønt der lignede kløver, samt kød jeg tvivler på overhovedet var flæskesteg – og flæskesværene virkede som billige poser fra Lidl. Alt dette til 135 kr. stykket. Jeg følte det som tyveri ved højlys dag.

Alt i alt er Knuthenborg ikke et sted, vi igen vil sætte vores fødder – eller bil.”**

14. september 2025

Kære Henrik,
tak for din ærlige tilbagemelding 🙏 Vi er kede af at høre, at jeres oplevelse ikke levede op til forventningerne. Vi tager din feedback med i vores arbejde for at blive bedre.

Blandet oplevelse

Vi har fra onsdag til torsdag haft et ophold i en af jeres hytter. Hvilken skuffelse !
Hytten som udgangspunkt ok, men ! store tispletter på dyner ( synes andres tis er pænt ulækkert), ret beskidt generelt og et køkkenbord der er så skævt, at bestik skuffen dårligt kan komme ud. Sengene i køjerne knirker så ingen sov. Bænksættet på terrassen er meget vakkelvornent, så det virker en katapult.
Er klar over at sæsonen synger på sidste vers, men at alt er lukket havde jeg ikke forventet, tur til aber var faktisk slut inden vi kom ind i parken, ulvene har kun åbent et par timer, det er simpelthen for ringe. Uanset om det er billigere på en hverdag, er det sgu den dyreste hytte jeg nogensinde har lejet. Abecafen var helt lukket, men intet sted står det på jeres hjemmeside eller i parken. Da jeg påtaler det til en medarbejder, siger han at den da altid har åbent ! Jeg siger at den har da lukket nu, er svaret ja det er jo hverdag ! Ej men altså. Hvorfra skulle jeg vide, at den kun har åbent i weekender. I det mindste oplys dog ved booking, at på hverdage og udenfor sæson, er der intet andet end dyrene. Så har man da ingen forventninger !
Jeres sted hvor man kunne trække sodavand og kaffe er ude af drift og ligner noget fra en spøgelsesby! Stedet ved aberne er så misligholdt, havde været sjovt hvis man kunne se aberne, men det kan man jo dårligt for bar skidt. Vi spiste i flintehytten. Det var forfærdeligt. Flæskestegssandwich med kød der var iskoldt og flere dage gammelt, rødkål der smagte af surkål. Det havde ihverfald ikke noget at gøre med flæskestegssandwich.
Føj det kan i sgu ikke være bekendt.

10. september 2025

Kære Marlene

Mange tak for din ærlige anmeldelse.
Vi er kede af at høre, at dit ophold ikke levede op til forventningerne, og at du oplevede flere forhold, som ikke var tilfredsstillende. Det er naturligvis langt fra den standard, vi ønsker at give vores gæster.

Vi tager din feedback alvorligt og bruger den aktivt i vores arbejde med at forbedre både hytter, madoplevelser og informationen omkring åbningstider uden for højsæsonen.

Med hensyn til dynerne, sætter vi altid stor pris på, hvis vi får sådanne ting at vide i øjeblikket – f.eks. ved at kontakte vores gæsteservice under opholdet. På den måde har vi mulighed for at reagere med det samme og gøre, hvad vi kan for at forbedre oplevelsen her og nu.

Endnu engang tak fordi du tog dig tid til at dele dine oplevelser med os.

Restauranter og ventetider

For 3.gang i år har både flintehuset og Mombasa svært ved at servicere gæsterne i weekenden. Det er ærgerligt og kan med små børn blive en endnu dårligere oplevelse, som desværre påvirker den ellers gode helhedsoplevelse for hele parken.
Efter 40min kø, så venter vi yderligere 45min på mad og ender med at blive samtale emnet som huskes fra ferien.
Andre lign seværdigheder lykkes bedre med self service kaffe områder og færdiglavede gode sandwich, som alternativ til at bestille retter som skal produceres i et køkken. Derudover er én ekspedient i kassen et irritationsmoment for alle i køen ved travle perioder.

6. september 2025

Kære Nicolai
Mange tak for din ærlige tilbagemelding. Vi er enormt kede af, at jeres besøg i restauranterne blev præget af lange ventetider – særligt når man har små børn med, kan det være rigtig svært og tage fokus fra den gode oplevelse. Vi tager din feedback med os, da vi hele tiden arbejder på at forbedre helheden i parken. Det betyder meget for os, at du deler din oplevelse, og vi håber, at I alligevel har haft gode minder med hjem fra dagen i Knuthenborg. 🌿

Mvh Knuthenborg

Rabatkoder, der ikke er styr på

Knuthenborg Safariepark har givet rabatkode til dets medlemmer af Dyrenes Beskyttelse. Problemet med denne rabatkode er, at hvis man anvender den, så bliver det faktisk dyrere end hvis man ikke havde anvendt den (i mit tilfælde ca. 500 kr dyrere). Hermed opfordring til Knuthenborg Safariepark om at få bedre styr på deres rabatkoder:)
Da det er en rabatkode, der har været der et stykke tid, må der være en del medlemmer fra Dyrenes Beskyttelse, der allerede har tabt penge på den konto, og formentlig også vil fortsat, da rabatkoden fortsat er gældende hos Dyrenes Beskyttelse.
Jeg har kontaktet Knuthenborg Safariepark, og det er min forståelse, at de ikke vil gøre noget ved det.

5. september 2025

Kære Charlotte

Mange tak for din tilbagemelding. Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse med brugen af rabatkoden.

Til orientering gælder tilbuddet om 25 % rabat for medlemmer af Dyrenes Beskyttelse ved 1 overnatning, og det kan desværre ikke kombineres med andre rabatter eller pakkeløsninger. Det betyder, at rabatkoden i visse tilfælde kan fremstå som en højere pris, hvis der allerede er indregnet andre særtilbud i bookingen.

Vi beklager, hvis dette ikke har stået tydeligt nok i forbindelse med dit køb, og vi tager din feedback med videre, så vi kan gøre informationen endnu klarere fremover.

Femstjernet oplevelse. Vi kommer igen

God Service fra personalet fra start til slut på vores et dages tur til Camp Tigra.
Flotte omgivelser, tigrene gik rundt morgen og aften lige uden for vores store vindue
Alt fungerede, ingen kø selv om det var søndag og meget godt vejr. Fremragende legeplads.
En fejl at mit første besøg i parken var som 72 årig. Jeg kommer tilbage

31. august 2025

Kære Lene
Tusind tak for de flotte ord og de fem stjerner ⭐ Vi er glade for at høre, at I havde en god oplevelse i Camp Tigra – og at både omgivelser, service og legeplads levede op til forventningerne. Hvor er det dejligt, at tigrene også kom forbi vinduet og gjorde opholdet helt særligt. Vi glæder os allerede til at byde jer velkommen tilbage – uanset alder er det aldrig for sent at få nye oplevelser i Knuthenborg 🌿🐅

Mvh Knuthenborg

Fin rute skønt sted

God oplevelse

Eneste minus var den blomster Mark. Ikke meget hverken blomster eller Mark over den ! Tænker I burde få fat i en gartner der kan vælge jord og fortælle jer om hvordan i skal så, og især efterså. Det var jo bare 1000 meter ukrudt. Lidt spildt

28. august 2025

Kære MK

Tusind tak for din feedback 🌿 Vi er glade for, at du havde en god oplevelse hos os, og vi tager din kommentar om blomsterområdet med videre. Vi håber, du kommer igen og nyder resten af parken 💚

En dejlig oplevelse

En dejlig oplevelse i både parken, hvor der var mulighed for at se de store dyr på tæt hold og de lege på de dejlige legepladser i området. Opholdet i Smålandshuset var super med mulighed for at komme tæt på ponyer og lamaer efter lukketid, men mulighederne for forplejning er for dyr og dårlig. Derfor kun tre stjerner. Næste gang medbringer vi selv frokost

24. august 2025

Kære Hanne

Tusind tak for jeres ærlige feedback 🌿 Vi er rigtig glade for at høre, at I har haft en dejlig oplevelse både i parken og i Smålandshuset – og at nærkontakten med dyrene efter lukketid har givet jer nogle gode minder 🦙🐴✨

Vi tager jeres input omkring forplejning til os, da vi hele tiden arbejder på at forbedre gæsternes oplevelse. Det betyder meget for os, at I deler jeres oplevelse, så vi kan gøre det endnu bedre næste gang.

Vi håber, I får lyst til at komme igen – og tak fordi I valgte at besøge os 💚