Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 42 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne er yderst tilfredse med personalet, som beskrives som venligt, vidende og passioneret, og som bidrager til en god serviceoplevelse. Mange fremhæver også de flotte og velholdte faciliteter, samt den spændende og lærerige oplevelse med dyrene, der trives i deres omgivelser. Dog nævner nogle kunder, at der kan være udfordringer med støj i de nye haller og snævre gange i tropehallerne. Enkelte oplevede også mangel på skygge på legepladsen på varme dage, og der var kommentarer om for lidt personale ved madboderne.

Det, folk taler mest om

Staff

Brugere beskriver positive interaktioner med personalet. Kunder fremhæver personalets venlighed, hjælpsomhed... Se mere

Location

Kunder udtrykker stor tilfredshed med stedet og dets atmosfære. Mange beskriver det som et spændende, unikt... Se mere

Facilities

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af faciliteterne. Mange roser de velholdte og flotte anlæg, især de... Se mere

Product

Kunder deler positive meninger om produktet. Anmeldere fremhæver, at dyrene er veltilpasse og flotte, og at... Se mere

Service

Forbrugere finder service positiv. Mange anmeldere beskriver besøget som lærerigt, spændende og anderledes... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Fantastisk sted, var der også for 14 år siden, men hold op hvor er der sket meget siden sidst. Rene’ gør det virkelig godt, WOW …Imponerende at se de flotte nye anlæg- hvor krokodillerne og de andre... Se mere

6.9.25 Jeg valgte at holde min fødselsdag ved at invitere min nærmeste familie i Krokodille Zoo. 4 børn, 4 voksne, 4 pensionister. 😂 Sikke en dejlig oplevelse! Alt fungerede perfekt, spændende at... Se mere

Vi købte en VIP tur på en lukkedag og blev ikke skuffet. Guiden Jenny var fantastisk, vidste så meget om alle dyr og skræddersyede turen til vores ønsker. Vi måtte hilse til de kæmpe skildpadder og n... Se mere

Har været på en fantastisk tur i Krokodille zoo lørdag d. 23 august 2025. En meget fin og hyggelig oplevelse. Har efterhånden været der mange gange og fulgt udviklingen som startede for 25 år side... Se mere

4,7

Krokodille zoo er altid et besøg værd

Krokodille zoo er altid et besøg værd, men deres natzoo, skal man være glad for karkelakker og flagermus, hvis man vil derud. Men det var dejligt og se både træleoparden og pumaerne når de er aktive når det er mørkt.

Jeg er nok mest til Krokodille zoo i dagslys.

3. april 2026

Fantastisk sted

Fantastisk sted! Var der med mine børn og mand i dag og vi havde en dejlig dag og så efterfølgende den dokumentar som ligger på tv2 play😊 har kæmpe respekt for de mennesker bag dette flotte og unikke sted❤️

2. april 2026

Vi har nu besøgt Krokodille Zoo igen i…

Vi har nu besøgt Krokodille Zoo igen i vinterferien – og det var endnu en fantastisk oplevelse!
Denne gang oplevede vi både zoo’en om dagen og til NatZoo om aftenen, og begge dele kan varmt anbefales. Om dagen får man virkelig mulighed for at se dyrene tydeligt og lære en masse spændende fakta. Personalet er engageret og gode til at fortælle, så både børn og voksne bliver klogere undervejs.
NatZoo var noget helt særligt. Stemningen i mørket, belysningen og det at opleve krokodillerne i en helt anden rolig og næsten magisk atmosfære gjorde det til en unik oplevelse.
Vi voksne syntes, det var mega fedt – men vores datter på 11 år elskede det endnu mere! Hun var fuldstændig opslugt og taler stadig om besøget.
Et besøg her er både lærerigt, spændende og anderledes end andre dyreoplevelser. Helt sikkert et sted vi vender tilbage til igen.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Varmeste anbefalinger herfra!

14. februar 2026

God oplevelse.men !!

Jeg ville så gerne ha givet 5 stjerner!. Men synes desværre,at jeres nye hal havde et stort problem med lyden. Jeg er godt klar over jeg er lydfølsom. Men de store ventilationer ,de larmer max!. I jeres gamle hal,var der så dejlig lyd af vand/fugle. Men måske kommer det med tiden .

17. februar 2026

Største anbefaling !

Største anbefaling !! Vi har været her mange gange efterhånden, og jeg har besøgt stedet siden de åbnede for efterhånden mange år side.

Det er en fed mulighed for at opleve de store dyr på tæt hold - der er hele tiden sket noget nyt og dermed også nye ting at opleve hver gang vi besøger. Personalet er super venlige og informative. Så alt i alt - en kæmpe oplevelse for store og små ☺️☺️☺️☺️

30. december 2025

Dejligt sted, værd at køre efter.

Dejligt sted hvor man virkelig kan komme tæt på dyrene og fordybe sig. Vi fulgte fodringerne og fremvisningerne som foregik en gang i timen, og brugte hele dagen der. Godt vi havde taget madpakken med, det er kun muligt at købe is om vinteren. Vi vil helt klart anbefale et besøg i Krokodille Zoo. Læs skiltene, studér dyrene, lær om dyrene og kig op! Der er så meget at se, men mange går alt for hurtigt igennem, og går glip af SÅ meget. Og bliv hængende til den sidste fodring - træleoparden. Bestemt et syn værd. Tag varmt tøj på (efter vejret). De udendørs dyr er rigtig spændende og den nye legeplads er flot og stor, så man kan bruge lang tid udenfor. Tag jakken af indenfor og giv jer god tid. Det er et spændende sted og dyrene har det godt.

27. december 2025

Imponerende og helt fantastik…

Imponerende og helt fantastik oplevelser for alle dyreelskere. Fritgående skildpadder,aber,flyvende hunde og meget andet. Og så selvfølgelig store og små krokodiller, slanger, øgler, skildpadder... Kunne blive ved.. og vigtigst af alt. Et super engageret personale med René i spidsen, som formidler på den mest inspirerende og interessante måde. Altid et besøg værd.

25. december 2025

Den ultimative oplevelse

Den ultimative oplevelse. ☺️ Gør jer selv en tjeneste, og besøg dette sted. Det er lærdom om krokodiller, avl og trivsel på verdensplan. Det er skønt at se dyr, der trives i deres smukke omgivelser. Det er vældig oplysende, at følge med i fodring af dyrene, få deres historie og deres plads i avlsprogrammer. At se den nye kæmpe af en krokodille og dens mage, og læse Renés bog, om hvordan Kejser Maximus og magen Jenny langt om længe, og efter meget besvær, endelig nåede Falster. køb bogen i receptionen, - pris 75 Kr.
Der findes dyr og avl i denne Zoo, der ikke findes nogen andre steder i verden, - det er helt unikt. Der burde doneres mange flere penge til det arbejde, der foregår her, og så krokodille Zoo kan udvides og rumme flere dyr. Det er virkelig et besøg værd. ☺️ Tak fra mig. Jeg nød hvert et minut af dagen i dag. ☺️

6. december 2025

En skønt besøg

En skønt besøg, der overgik forventningerne. Venligt personale, gode formidlere og så var faciliteterne velholdte, det så ikke slidt. Nu var jeg der med min familie på en vindblæst efterårsdag, men kan godt se, at det ville være sjovt at være der en sommerdag.

24. oktober 2025

Muligheder for familie hygge

Det var en perfekt oplevelse fra start til slut.
Det var muligt for vores søn med autisme, at få en oplevelse han ellers aldrig ville have kunnet få.
Det er utrolig sjældent det kan lykkes, så vi vil gerne takke alt vi kan for oplevelsen.

6. august 2025

Fantastisk oplevelse

Tak til Rene og Jenny. I gjorde vores sidste dag i sommerhus til en kæmpe oplevelse. Jeg havde bestilt en guidet tur hvor Jenny var guide. Vi kom en halv time før så vi gik lidt rundt og lurede på parken, Den fremstår ren og pæn og alle dyr ser ud til at trives. Selve turen, hvor vi var 9 personer var fantastisk. Jenny gløder af kærlighed til dyrene og er meget vidende. Både børn og voksne nød hvert minut vi var der. Alle kunne følge med i hvad der skete og børnene elskede at kunne se dyrene. 5 stjerner for en skøn oplevelse.
Fam. Pederen

16. oktober 2025

Dagstur for 2 voksne og 2 børn (2 & 8 år)

Virkelig en god oplevelse. Grinte lidt da jeg læste anmeldelsen om “2 krokodiller i en gammel garage”, da det var lidt samme forventning til stedet som jeg havde.
Men man bliver glædeligt overrasket!
Dyrene er veltilpasse og flotte.
Dog synes gangene i tropehallerne at være lidt snævre for passage, men det er måske en smagssag.

Et nyt tiltag kunne måske være mulighed for at se mere af dyrene end “bare” oppefra ..

16. oktober 2025

Største anbefaling til krokodille zoo!

Krokodille zoo er bestemt værd at besøge. Min partner og jeg er på weekendtur fra Nordjylland for at besøge Knuthenborg safaripark og har i den forbindelse arrangeret en forlænget weekend med overnatninger og andre spændende seværdigheder, såsom møns klint, skovtårnet og Stevns klint. Selvom vi har endnu en dag med spændende oplevelser, så er vi fuldkommen overbeviste om, at besøget i Krokodille zoo er og forbliver den bedste oplevelse på hele turen!
Vi var enormt positivt overraskede over hvor meget man får med og hvor flotte faciliteter der er.
Vi oplevede fodring af parkens kattedyr helt tæt på og havde oveni hatten booket en særlig VIP oplevelse efter Parkens åbningstid, hvor vi helt intimt blev guidet rundet af Max, som delte sin enorme viden om hvert enkelt dyr i parken med os og gav os nogle fuldkommen og unikke oplevelser helt tæt på dyrene.
Vi oplevede blandt andet at fodre og kæle for de kæmpestore galapagos skildpadder og at møde og holde nogle af parkens slanger.
Det var en fantastisk oplevelse og virkelig hver eneste krone værd.

11. oktober 2025

Dejlig måde at fejre fødselsdag på

6.9.25
Sikke en dejlig oplevelse! Alt fungerede perfekt, spændende at opleve dyrene i flotte opstillinger. Alt var pænt og rent. Chefen selv tog imod i billetsalget, virkelig venlig.
Børnene elskede at løbe frem og tilbage på legepladsen, imens vi spiste vores medbragte mad ved et af bord-/bænkesættene.
Tak for en dejlig dag! Det bliver ikke sidste gang.

6. september 2025

Fantastisk sted

Fantastisk sted. Troede jeg skulle besøge 2 krokodiller i en gammel garage, men tog heldigvis fejl.
Rigtig flot anlæg, og mange dyr. Jeg er meget imponeret. Personalet har en kæmpe viden og går op i det.
Jeg ærgre mig over ikke at have besøgt stedet for 15 år siden, men jeg vil helt sikkert komme igen meget snart.

16. august 2025

Har været på en fantastisk tur i…

Har været på en fantastisk tur i Krokodille zoo lørdag d. 23 august 2025.
En meget fin og hyggelig oplevelse.
Har efterhånden været der mange gange og fulgt udviklingen som startede for 25 år siden i små lokaler til det fine zoo center det er blevet til i dag.
Har stor respekt for det fantastiske arbejde de udfører i Krokodille zoo - hver eneste dag - for bevarelse af truede arter verden over.

23. august 2025