En hel igennem skøn og spændende oplevelse jeg slet ikke vidste fandtes. Vild mange fine dyr, gode muligheder for at se og røre med dyrepasserne ved deres fremvisning. Desværre svært at se krokodille... Se mere
Vi elsker at besøge Krokodille Zoo og har haft årskort i tre år. Det er et helt fantastisk sted med imponerende dyr og nogle af de mest engagerede medarbejdere, vi har mødt. Hver gang tager persona... Se mere
i dag har vi været en tur på Falster, og det tog os forbi Krokodille Zoo :-) vil sige at jeg blev positivet overrasket over hvor meget de hade at tilbyde. så tak for 4 timers god oplevelse. En ting... Se mere
Vi besøgte Krodille Zoo igen efter 4 år, og hold nu op hvor er der sket meget! Det hele fremstår gennemført, og vores børn på 8 og 11 var fuldstændig ellevilde fra start til slut. Man kommer tæt på dy... Se mere
Har været her flere gange 🐊
Har været her flere gange, og hver gang er der sket nye ting. Denne gang som familietur og vi havde en dejlig og spændende dag. Dyrepasserne var meget engagerende i deres arbejde, og det var fint at opleve, at ejeren går rundt blandt gæsterne, så man kan kan høre om passionen for hans arbejde.
Mega hyggeligt sted.
Min søn og jeg har været forbi Krokodille Zoo idag.
Sikke et fantastisk sted. Virkelig hyggeligt og dyrene ser ud til at have det rigtig godt.
God skiltning, så man kan nørde lidt ned i dyrene. Fin mulighed for at købe lidt mad, is og souvenirs. Masser af borde/bænke så man kan nyde sin medbragte mad.
Sødt og venlig personale, og gode til at fortælle og tager sig tid til at svare på spørgsmål.
Jeg og ungerne tog afsted i går
Jeg og ungerne tog afsted i går.
Jeg har selv været med i mange år og fulgt udviklingen og syntes det er mega spændende! Det er i øvrigt HELT FANTASTISK at de nu har fået Europas største krokodille med Maximus! Som er helt fantastisk flot!
Krokodille zoo er et fantastisk og…
Krokodille zoo er et fantastisk og hyggeligt sted, alle Krokodillerne er fascinerende at se på, parken er fantastisk, den bliver større og størrere, dejligt at se at alle dyrene har det godt, og at man går op i det med liv, sjæl og kærlighed, parken har også andre dyr.
Krokodille zoo er bestemt et besøg værd.
Den fedeste dag i…
Vi havde den fedeste dag i KrokodilleZoo. Et virkelig spændende sted, med høj faglighed, stor passion og hvor dyrepasserne gør en kæmpe indsats for at give viden, interesse og nysgerrighed videre, til både børn og voksne.
Vi kommer igen inden længe. På gensyn 🐊🦜♥️
Jeg var forbi første gang d.d og må…
Jeg var forbi første gang d.d og må bare sige, sikke en oplevelse. Så kompetente medarbejder og ikke mindst ejer. Hvis man havde et spørgsmål, svaret han og man kunne mærke de brænder for det de gør. Imponerende at se de forskellige dyr der er. Alle var så imødekommende og smilende, virkelig en god oplevelse! 😊
Og nu ved jeg fra min mor som kommer ofte med alt det der os gøres dernede, det lyder så fedt. Jeg skal ihvertfald derned igen på et senere tidspunkt 😊
Vi har fulgt krokodille zoo fra dag 1
Vi har fulgt krokodille zoo fra begyndelsen og vi kan kun anbefale at besøge dem. Det er en speciel oplevelse at møde så dybt arrangerede personale, som kender deres dyr så godt, Dyrenes personlighed. At personalet et i øjnehøjde med deres gæster, store som små.
En hel fantastisk oplevelse
En dejlig solrig dag, og en hel fantastisk dag hos jer. Vi kommer helt sikker igen 😁 Tak for en go oplevelse 🐢🐊🦜
Dejlig oplevelse
Super dejligt besøg, hvor prikken over i’et var besøget hos kæmpe skildpadderne. Vi havde den sødeste og dygtigste dyrepasser inde hos skildpadderne - kæmpe tak og de varmeste anbefalinger 🐢❤️🐊
Skræddersyede VIP tur var fantastisk
Vi købte en VIP tur på en lukkedag og blev ikke skuffet. Guiden Jenny var fantastisk, vidste så meget om alle dyr og skræddersyede turen til vores ønsker. Vi måtte hilse til de kæmpe skildpadder og nogle af de små og større styks (det var vores fokus) men fik også at høre de store alligatorer “Roar” (mangler dansk udtryk her) fordi de var interesseret i hinanden :)
Det var en fantastisk oplevelse og især det nye Halle er fantastisk at kigge på.
Besøg til stor glæde
Lærerigt, spændende og sjovt!
Besøgte i dag Krokodille Zoo til stor glæde. Det var muligt at opleve mange forskellige arter, se fodring af krokodiller samt at røre og holde en lille krokodille.
Flinke og dygtige dyrepassere, som formidlede viden i øjenhøjde med publikum.
Fantastisk dejlig dag
Fantastisk dejlig dag
Især dyrepasser Kalle er super god til at fortælle om dyrene i børnehøjde
Vores datter på 4 var helt vild med hans fortælling om træleoparden
Alt i alt super god oplevelse
Super
masser af viden om de mange forskellige dyr 😊man kunne tydeligt se at dyrene blev passet godt på med god mad og et rent sted at være
Fremragende oplevelse
Fremragende oplevelse! Yderst kompetente medarbejdere, med gode formidlingsevner om de forskellige dyrearter. Kan stærkt anbefale alle dyreinteresserede et besøg dette sted.
Kommer i på disse kanter så stop op…
Kommer i på disse kanter så stop op her.
Krokodille zoo er absolut et facinerende besøg værd for store og små.
Hyggelig og skøn udflugt
Jeg var afsted med mine tre drenge 6, 4 og 2 år. Samt veninde og hendes dreng på 8.
Der var en fantastiske oplevelse, for både store og små.
Der var mulighed for at komme tæt på mange dyr, samt mulighed for at røre og holde, hvilket var helt ideelt for mine dyreelskere.
Der var fodringer hver time og dermed rig mulighed for at høre om dyrerne og komme tæt på.
Der var mange forskellige dyr og nogle ret specielle i mellem; hvilket gav god anledning til samtale.
Det er helt sikkert et besøg værd - mine børn var klar til at komme igen dagen efter ☺️
Fantastisk sted for hele familien.
Vi besøgte Krokodille Zoo for første gang med vores børnebørn på 9 og 7 år, det var en kæmpe oplevelse for os alle. Ungerne havde begge Finn, en slange, om halsen og den mindste skulle da også lige røre ved en krokodille, dyrepasseren der stod for aktiviteterne med børnene var helt fantastisk og super god til at fortælle om dyrene. Alle dyr har det optimalt og personalet er meget venligt og imødekommende. Der var masser af forskellige dyr både ude og inde og de store skildpadder der går løs er et hit hos ungerne, selvom vores mindste barnebarn havde fat i ejeren af stedet for at fortælle at de var løbet ud af deres indhegning hi hi
En tur dertil kan varmt anbefales. Vi kommer helt sikkert igen.
Speciel og spændende zoo
En hyggelig lille zoo med mange krokodiller og skildpadder og slanger! Det var en meget speciel oplevelse at holde en babykrokodille og se de store skildpadder gå frit omkring. Personalet var søde og meget gode til ar fortælle.
Jeg kan varmt anbefale Krokodillezoo
Jeg kan varmt anbefale Krokodillezoo, I Eskildstrup.
Og nej, her er ikke kun Krokodiller, selvom Sobek, Europas største Krokodille, er svær ikke, at blive imponeret af. Der er også andre dyr, til dem, der ikke er så vild, med de fantastiske dyr.
Her er Træleoparder - Tamariner - Papegøjer - Skildpadder - Tayraer - Dovendyr - Pumaer - Leguaner - Slanger - Flyvende hunde - Bæltedyr - flere arter af fugle, og meget mere.
Flora og Faunaen, er også imponerende, og skaber de rette rammer, til de eksotiske dyr, man får virkelig fornemmelsen, af tropeskov.
Personalet her, er alle fantastisk søde, og har virkelig stor viden, om dyrene, og øser gerne ud, af deres ekspertise, og er altid klar, til at svare, på spørgsmål, om alle de fantastiske dyr.
Så tag børn, og resten af familien, under armene, og oplev dette fantastiske sted - stor anbefaling herfra 🐊🐢🐍❤️
En skøn oplevelse 🤗
Det er et dejligt sted hvor dyrene er i høj sædet
Det var en god oplevelse ,, men lidt negativ , det var ikke ÆLDREVENLIGT jeg var bange for at falde for jeg kunne ikke have min rollator med ,, og så et sted hvor man kunne købe mad 🥰❤️ men en dejlig oplevelse tak til jer