Kongensbro Kro Anmeldelser

3,9

Vi holdt sensommerfest i lokalet, Kaagen, på Kongensbro Kro. Mad og servering i top, til rimelig pris. Fint lokale, med en overdækket terrasse langs lokalet, her var god mulighed for, at nyde omg... Se mere

Mine 10 gæster fik en meget positiv oplevelse på Kongensbro Kro - vi fik en velsmagende og vel til beredt gourmet middag, serveret af et serviceminded personale. Alt var som aftalt Niels Jensen V... Se mere

Vi ankom kl 18.15, bestilte drikkevarer og forret og hovedret .fik serveret drikkevarer og derefter vores forret ,måtte bede om hvidvinsglas ,pyt tænke vi .vi måtte selv finde skeer fra et andet... Se mere

Gammel og romantisk, stemningsfuldt sted. Beliggenheden lige ned til åen er smuk og indbyder til gå- eller fisketure. Personalet er søde, smilende og hjælpsomme, og vi kunne have hvalpen med, og sp... Se mere

1. Restaurant

Velkommen til Hotel Kongensbro Kro vi ligger Idyllisk placeret lige ned til gudenåen i midtjylland, mellem Århus, Viborg, Randers og Silkeborg

God

Har ikke besvaret negative anmeldelser

3,9

Maden smagte fint men servicen var…

Maden smagte fint men servicen var dårlig. Ingen tilsyn/opfølgning ved vores bord efter servering og efter 1 time valgte vi så at forlade stedet uden at bestille dessert - skuffende oplevelse. Nok ikke et sted vi kommer igen.

22. juli 2022

Der skal strammes op!

I det gode vejr valgte vi at køre "ud på landet" for at nyde en god frokost i hyggelige omgivelser. Vi har tidligere besøgt Kongensbro Kro, og håbede på en dejlig frokost. Men vi blev skuffede! Servitricen oplyste, at der ingen borde var ledige, selv om jeg kunne tælle de første 15 til 20 borde, hvor der ikke sad nogen! Hvis årsagen til afvisningen kunne være personalemangel synes jeg, at det havde været på sin plads, at vi havde fået oplyst det. I stedet vendte vi hjem til Randers, hvor vi valgte at spise uden først at få fejlagtige oplysninger. Hvis I vil have folk til at komme igen, bør I holde jer til sandheden.

10. juli 2022

Fest på Kongensbro Kro

Fejrede min 50 års fødselsdag på Kongensbro Kro og det var en STOR succes !! Fremragende mad, kokken er virkelig dygtig. Super betjening og skønne omgivelser. Kan varmt anbefales .

21. juni 2022

I dag besøgt kroen for at få frokost

I dag besøgt kroen for at få frokost.
Vi bestilte et Stort luksus Gourmet Stjerneskud til 239kr!
Alt smagte super godt - men det er simpelthen for småt. 1/4 franskbrød, meget lille fisk, flotte rejer. Men det er meget for dyrt for så lille en anretning. :(
Desværre var en anden gæst også meget utilfreds over deres ekstremt lille anretning. Puha får helt ondt i maven, velvidende at et vennepar skal holde bryllup ved jer.... Håber godt nok folk bliver mætte!
Vi springer jeres ellers hyggelige sted over en anden gang.... Desværre

3. maj 2022

Tapas

Fik i aftes Tapas fra Kongenshus kro, det var perfekt, flot anrettet, lækre delikatesser og rigeligt af alt.
Kan VARMT anbefales
Marian

30. december 2021

Vildtaften

Har igen i år været til Vildtaften på Kongensbro Kro - for 4. gang. Har set frem til denne aften men er en smule skuffet.
Havde reserveret et bestemt bord i Jagtstuen men fik et andet - et “mikrobord” til 2 Pers.
Maden var som sædvanlig lækker men nu må der gerne komme nye variationer af vildtretter næste år …
Serveringen: helt unge piger, som var søde og venlige men ikke anede hvad de serverede… og da vi spurgte til vinmenu var svaret: ja det har vi - hvidvin, rødvin og dessertvin :-(
Det ville ha været dejligt med en præsentation af maden, som kromanden plejer.
Havde tilkøbt overnatning - udmærket men meget lydt. Ved udtjek var der total kaos i regningen - blev først præsenteret for en regning på godt 1300 kr men hverken maden eller vinen var skrevet på. Endte på 2748 kr som slutregningen.
Alt i alt - plads til forbedringer.
Vi boede på værl. 12

24. oktober 2021

2 stjerner, 1 for udsigten og 1 for vejret.

Vi har netop afholdt konfirmation på Kongensbro kro. Og dagen var selvfølgelig set frem til med spænding og glæde. Vejret var perfekt og udsigten til åen lige så. Desværre levede oplevelsen ikke helt op til forventningerne. Det unge personale var søde, men virkede uerfarene så gæsterne måtte hele tiden huske dem på ting, så som at vi gerne ville have vin til forretten og ligeledes hovedretten, minde dem om når der skulle flere drikkevarer på bordet. Da hovedretten kom, var der ikke som vi havde aftalt, lavet børnemenuer. Så der sad 4 små som fik voksenmenu. Det dør de selvfølgelig ikke af, men brand irriterende når aftalen var en anden (og prisen også for den sags skyld) . Vi havde også en diabetiker, som ikke fik dessert.
Vi forsøgte at få kroejeren til at se rimeligheden i at vi som minimum ikke skulle betale for de ting vi aldrig fik, service så vel som mad, først via mail som vi efter 14 dage stadig ikke havde fået nogen respons på og derefter via telefonsamtale, men regningen stod ved magt, uden videre debat.
Så selvom udsigt og vejret var i top, så kommer jeg ikke til, igen, at lægge mine surt opsparet penge i kassen hos Kongensbro Kro.
Som en sidste anbefaling herfra, hvis man vælger at holde et arrangement på Kongensbro kro. Sørg for at alt bliver skrevet ned, for mundtlige aftaler gælder åbenbart ikke her.

30. september 2021

Efter at have ovevejet kroen flere…

Efter at have ovevejet kroen flere gange, udså vi os for to uger siden stedet for en frokost efter en gåtur. Det sædvanlige skilt stod ved stien ... frokost serveres indtil 16:30 og kl. var på dette tidspunkt ca. 15:30 - 15:40. Der var ikke mange ledige borde, men vi fandt os et. Efter 10 min uden nogen viste sig, gik jeg ind for at høre hvad man kunne bestille. Da det endelig blev min tur, ingen viste den store interesse i at betjene, fik jeg at vide at de intet havde for køkkenet var 'lukket' for alle andre end gæster, da de havde så mange at kokken(e) ikke kunne følge med. Spurgte til om man så ikke bare kunne få en kop kaffe og et stykke kage, det er vel kokken der skulle præstere det. Nej det kunne man sandelig ikke. Der stop på dette tidspunkt tre personer, altså 2 udover hende der ikke kunne afse tid til at servere kaffe, som absolut heller ikke havde travlt inde omkring bestillingsdesken. Så gik jeg ud igen, tog min kone og gik. Spurgte så nogle af de der sad derude og et selskab på 6 personer der var på vej ud derfra for at vandre videre ... og nej ingen af dem boede på kroen. Vi tjekkede endnu engang ,,, jo jo skiltet stod stadig derude. Tjekkede lige hurtigt på hjemmesiden .. intet som helst der antydede at man ikke behøvede at dukke op. Mangel på information, ligegyldighed, dovenskab ... er bare få af de ord der karakterisere stedet. Vi kommer selvsagt IKKE i nærheden igen og at jeg gerne benytter enhver lejlighed til at fortælle om vores oplevelse og anbefale folk til ikke at besøge et sådan sted. Esktremt skuffende.

20. september 2021

Super dejligt sted med den skønneste…

Super dejligt sted med den skønneste beliggenhed, pragtfuld mad og betjening, værelse helt i top rent og pænt. En stor tak til kokken med flere, som gav en dejlig oplevelse, kan varmt anbefales.
Hilsen Lene Madsen

25. august 2021

Fantastisk mad

Fantastisk mad, dejligt værelse, betjening i topklasse.
Eneste minus var lidt ventetid på maden, men den var sandelig værd at vente på. På kro rundtur i Jylland var Kongensbro den absolut bedste med både mad, rene værelser og betjening. Smuk beliggenhed i øvrigt. Vi kommer gerne igen.

16. juli 2021

Kroen ligger så skønt

Kroen ligger så skønt og har en pragtfuld have, hvor vi aftalte med personalet, at vi satte os. Efter ca 25 minutter fik vi endelig vores bestilling på en øl og en vand. Derefter gik der ca 35 minutter førend vi fik en gang pommes frites.
Betjeningen var så utrolig langsom.
Udover os var der gæster ved fem andre borde.

15. juli 2021

Gammel og romantisk

Personalet er søde, smilende og hjælpsomme, og vi kunne have hvalpen med, og spise i krostuen. Der fik vi vandskål til hunden og ingen var irriterede over en lille nysgerrig hvalp ved bordet.
Hver gang vi havde særlige ønsker, blev det ordnet omgående.
Maden var dejlig og alt i alt var stedet bare Max hyggeligt.

28. november 2020

Lang ventetid, med forkert servering

Vi var 6 voksne og en baby. De 5 af os ville gerne have sæsonens menu, men der stod det kun gjald hvis hele bordet tog det, hvilket er en mærkelig holdning. Vi fik lov at gøre en undtagelse og fik 5 menuer og en a la carte. Det tog os 3 timer at få vores i øvrigt lækre mad, jeg talte at der var 15 gæster foruden os, så køkkenet burde ikke være overbebyrdet. Vi ventede meget længe på maden og var de sidste gæster som fik.
Da vi fik hovedretten, så den meget lille ud. 5 minutter efter den var serveret kom servitricen med kartofler og sovs. Dette kunne hun måske have nævnt da hun kom med hovedretten, så havde vi ventet med at begynde...
Så ventede vi atter på desserten, og da den endelig kom, var de 3 af den forkerte. Nu gik køkkenet igang med at lave 3 nye desserter som vi så fik after de andre var færdige med at spise. Disse 3 fik vi uden beregning, hvilket jeg mener er rimeligt.
Alt i alt havde vi glædet os til en god aften med lækkert mad, men de små ting slog skår i glæden. Maden var lækker, men vente 3 timer er alt for lang tid, samt blive budt noget forkert er ikke ok.
Nu har vi været der og det må være det.

19. oktober 2020

Har netop afholdt 70-års fødselsdag

Har netop afholdt 70-års fødselsdag - hel-aften arrangement på Kongensbro Kro og vil gerne give dem 5 stjerner for såvel samtalerne om festen før denne, som selve festen, hvor alt var i top. Det gælder både opdækning, lokale (vinkælderen), lækker mad og dejlige vine, samt ikke mindst personalet, som servicerede os og var med til at gøre festen totalt vellykket.
Efter festen overnattede flere af gæsterne i dejlige værelser og fantastiske senge.
Både vores gæster og vi synes, vi havde en total skøn fest. Så tak for det til Kongensbro Kro.
/Peter og Bente Meinertsen

28. oktober 2019