Vi holdt sensommerfest i lokalet, Kaagen, på Kongensbro Kro. Mad og servering i top, til rimelig pris. Fint lokale, med en overdækket terrasse langs lokalet, her var god mulighed for, at nyde omg... Se mere
Mine 10 gæster fik en meget positiv oplevelse på Kongensbro Kro - vi fik en velsmagende og vel til beredt gourmet middag, serveret af et serviceminded personale. Alt var som aftalt Niels Jensen V... Se mere
Beskrivelse af krominoen levede ikke op til forventningerne og prisen på 595kr pr person. Vi syntes ikke morgenmaden levede op til “luksus morgenbuffet” som bestod af rugbrød, små rundstykker, lid... Se mere
Den 16. juli 2013. Et to dages ophold med en to retters kromenu og en fire retters gourmetmenu. En hyggelig kro med en god atmosfære og en venlig vært og personale. Et dejligt værelse med ud... Se mere
Velkommen til Hotel Kongensbro Kro vi ligger Idyllisk placeret lige ned til gudenåen i midtjylland, mellem Århus, Viborg, Randers og Silkeborg
Gl. Kongevej 70, Kongensbro, 8643, Ans By, Danmark
- +4586870177
- kongensbro@kongensbro-kro.dk
- www.kongensbro-kro.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Fødselsdag
Niels Jensen
Vejle
Vi holdt sensommerfest i lokalet Kaagen
Vi holdt sensommerfest i lokalet, Kaagen, på Kongensbro Kro.
Mad og servering i top, til rimelig pris.
Fint lokale, med en overdækket terrasse langs lokalet, her var god mulighed for, at nyde omgivelserne, ud til Gudenåen,selv i regnvejr.
Vore gæster var begejstret for udsigten til livet på åen,
kajakroer, svanefamilie, fiskehejre m.m
Krominoen kan varmt anbefales!
To overnatninger på Kongensbro Kro i forbindelse med to dages vandretur på Trækstien.
Kan varmt anbefales. Skøn tur. Transport til Silkeborg første dag og transport fra Tangeværket anden dag, fungerede perfekt.
Gode madpakker vi fik med. Dejlig morgenmad og rigtig lækker tre retters menu begge aftener.
Ros til det venlige og hjælpsomme personale.
Hyggeligt værelse med fin udsigt.
Tak til kroen, for et par skønne dage i smukke omgivelser.
Virkelig en dårlig oplevelse
Øv, en ærgerlig oplevelse...
Min kone og jeg havde booket et ophold fra tirsdag d. 21. juli til onsdag d. 22. juli.
Ved ankomst er receptionen lidt usikre på, hvilket værelse vi skal have. Vi har booket værelse på førstesalen og får da også i første omgang nøgle hertil. Vi går op på værelset og kan hurtigt se, at værelset ikke er gjort rent fra tidligere gæst (bl.a. var sengen ikke hverken redt eller nyskiftet). Vi går derfor ned til receptionen igen og fortæller dette. Vi regner med, at det er en fejl og trykker på pyt-knappen, for vi får vel et andet værelse på førstesalen. Nej... Vi ender med at få et værelse i kælderen. Uden udsigt til åen, naturligvis. Værelset har en klassisk kælderlugt, men igen finder vi pyt-knappen frem og tænker "det er sommer, vi har alligevel vinduerne åbne".
Vi aftaler, at vi spiser på kroen. Vi har hørt så godt om det. Og maden var god. Virkelig god! Og det kaster denne bedømmelses ene stjerne af sig, for det var desværre det eneste. Betjeningen på aftenen var pinlig. Søde unge mennesker, men som desværre var ligeså glemsomme eller forvirrede, som de var søde. Vi måtte bl.a. selv minde dem om at komme med vores drikkevarer ad flere omgange.
Til morgenmaden dagen efter, kom opholdets ringeste oplevelse. Der var oplyst om, at morgenmaden sluttede kl. 10.00. Vi var ved morgenmaden kl. 08.50 og der var næsten tømt. Der var ikke noget juice, kaffe, rugbrød, tre skiver franskbrød, få stykker pålæg og nogle få boller. Og der blev ikke fyldt op. Et andet hold gæster var tydeligt lige så frustrerede over dette, som vi var og spurgte om mere brød. Den ansatte ville sørge for mere og der kom da også mere: 3 skiver rugbrød - 15 minutter senere. Det var ganske enkelt uanstændigt. Det andet par gik over til os under morgenmaden og spurgte, hvad vi mente om det hele og vi måtte desværre fortælle, at det simpelthen ikke levede op til vores forventninger. Hertil svarede de, at det var lige så ringe dagen forinden, så der har desværre ikke været en enlig svale.
Øv for en træls oplevelse - især fordi, at når man tager på kro, er det for at hygge sig i rolige omgivelser med god mad. Her var det desværre bare alt det, man håber på, der ikke var til stede.
Maden var dårlig
Maden var dårlig - fik dårlig mave - kunne se at køkkenet var rodet og ikke lækkert.
Værelset lugtede, var ikke rent.
Sprang morgenmaden over - det var dejligt at tjekke ud. Her kommer jeg aldrig igen.
Ros til personalet, kritik til køkkenet
Vil starte med at rose personalet – de unge piger, I gør det rigtig godt!
Men 169 kr. for 5 rejer, der sejlede rundt i deres søkogte vand, en lille skive ristet franskbrød med gratineret ost og et enkelt lille salatblad revet i stykker, var en skuffelse. Og hvor var urtemayoen?
Hvidløgsbrødet var desværre præget af meget rå hvidløg. Jeg elsker hvidløg, men her var styrken så voldsom, at det brændte i munden. På en restaurant ville jeg forvente, at hvidløget var tilberedt eller behandlet, så smagen blev mere afrundet og ikke overdøvede resten af retten.
Derudover blev vi aldrig spurgt, om maden smagte, og ventetiden på maden var håbløs.
Retten på menukortet lød: "Store hvidløgsgratinerede søkogte rejer – hvidløgsbrød – sprød salat – urter – urtemayo."
Virkeligheden levede desværre ikke op til beskrivelsen.
Hvis man vil betale for at sidde i ekstremt varmt baglokale med god udsigt, så go for it. Men det skal ikke være for madens skyld.
Skal I opleve noget unikt - så ta‘ på kro ophold på Kongensbro kro
Kunne godt tænkte mig at skrive at Kongensbro Kro får 6 ud af 5 mulige stjerner.
Alle 4 dage var som at komme hjem til familien masser af hygge, venlighed,hjælpsomhed, super lækker mad og det lige fra morgen buffeen, frokost og aftensmad - og nu hvor vi er 6 personer og i en ganske moden alder, er der altid lidt ønsker til dit og dat - og selvfølgelig fik vi vores ønsker opfyldt.
Stor tak for jeres hjælpsomhed i forbindelse med vores venindes pludselige sygdom - TAK
Fantastisk fra start til slut
Vi holdt konfirmation for vores datter den 14. maj 2026 på Kongensbro Kro, og det var en helt fantastisk oplevelse fra start til slut.
Personalet var utroligt imødekommende, professionelle og opmærksomme hele dagen, hvilket gjorde, at vi kunne slappe af og nyde festen sammen med vores gæster og vores datter.
Maden var virkelig lækker, flot anrettet og fik stor ros fra alle vores gæster. Vores datter fik uden problemer tilpasset menuen så den var, som hun ønskede.
Festen blev holdt i Kaagen, med smuk udsigt til Gudenåen under hele festen. Lokalerne er smukke, hyggelige, stemningsfulde og perfekte til en konfirmation, men helt sikkert også andre fester og især bryllup. Kæmpe bonus at akustikken er mega god i lokalet!
En stor tak til Kongensbro Kro for at være med til at gøre vores datters store dag både mindeværdig og helt særlig. Vi kan varmt anbefale stedet til andre, der skal holde fest!
De varmeste anbefalinger 🙏
God mad, super service og smukke omgivelser 👍👍👍👍👍
De varmeste anbefalinger 🙏
Vi er lige hjemkommet efter et 2 døgns…
Vi er lige hjemkommet efter et 2 døgns ophold på Kongensbro kro.
Vi giver en stjerne og den er for
et pænt og fint rengjort værelse med den dejligste udsigt til Gudenåen.
Ellers var det meste af vores ophold en stor skuffelse.
Maden var utrolig kedelig og dårligt tilberedt. ( det kan umuligt være en kok, der lægger navn til dette. Jeg kunne selv have lavet det bedre)
Man kan ikke kalde 2 grillede asparges på et par salatblade for en forret, jeg ville ikke engang selv have været bekendt at servere det , uden det var sammen med evt rejer eller røg.laks.
Hovedretten bestod af rødspætte fortalte tjeneren.
Det viste sig, at vi fik en kæmpe fisk ind( som jeg mistænker var skrubbe) kogte kartofler med skræl og et par teskefulde frosset persille over + noget de kaldte persillesovs ( meget tyk hvid sovs med også et par teskefulde frosset persille over. Absulut ikke nogen kulinarisk oplevelse.
Vi bestilte en fl. Rødvin til maden, og vi synes ærligt talt det er uartigt at forlange 37 kr for en flaske isvand, når vi køber vin.
Vi havde også glædet os til morgenmadsbuffeten, og det meste var i orden, men der var desværre ikke mere yoghurt til os, selvom der var en hel time til buffeten lukkede, og der var ikke lavet æggestand til pølserne og heller ikke kogte æg.
Vi oplevede en megen fin og venlig betjening fra tjeneren Birk, men vi oplevede også en anden meget hoven og ikke særlig venlig betjening fra en anden medarbejder.
Og endelig: her på Fyn hvor vi kommer fra, tager vi altid flaget ned om natten, det synes vi også ville klæde en
Kgl. priviligeret kro
Vi kan se , vi ikke er de eneste der har haft en skuffende oplevelse, det synes vi er synd for en kro, der ligger sådan et fantastisk sted, og som har alle muligheder for at få en helt anden omtale.
Jytte
Lækkert Kromino ophold.
Vi har netop været på 1 døgns Kromino ophold. Vi havde hørt om det fra et vennepar, som havde fået et tilsvarende ophold i julegave af deres børn.
Det var en god oplevelse.
Dejlig gåtur langs Gudenåen. (Der måtte godt have været lidt flere bænke på ruten, men det har jo ikke noget med kroen at gøre).
Venligt og imødekommende personale. Dejligt værelse med udkig til Gudenåen. God mad og betjening. Flink chauffør på minibussen.
Vi er godt tilfredse.
Den perfekte weekend med venner
Den perfekte weekend med venner. Havde booket golfophold med vennepar. Super oplevelse, dejlig beliggenhed og imponerende service.
Skønt ophold på skøn kro i skønt område
Vi havde to dages ophold i det skønneste aprilvejr. Området er fantastisk til kortere og længere vandreture langs Gudenåen, og Kongensbro Kro er et meget fint udgangspunkt. Vi havde et skønt værelse ud mod åen, og vi følte os særdelse godt modtaget og behandlet af hele personalet på kroen, ikke mindst Birk, der havde ansvaret for os under aftensmåltiderne og fik os til at føle os meget velkomne. Vi var meget tilfredse med både morgenmad og aftensmad, og vi nød haven og trækstien, der går lige forbi kroen. Kroen ligger ved to veje, der gør det let at komme i bil til kroen, og det kan også i begrænset omfang høres fra kroens område. Der er gode parkeringsmuligheder.
Vi var på Kromino ophold.
Vi var på Kromino ophold.
Alt spillede med madpakker, transport, dejlig eftermiddagskaffe og lækker aftens meny.
Kan du lide at vandre i flot natur og god mad, kan et kromino ophold anbefales.
Kromino
Vi har været på Kromino, og kan på alle måder anbefale det. Dejlig gåtur, lækker mad, en super charmerende kro….og søde og hjælpsomme personaler
Et døgns ophold med gode venner
Et døgns ophold med gode venner, hvor alt bare var perfekt.
Vi vender meget gerne tilbage for både ophold, servering og det gastronomiske.
10 ud af 10
Der var ikke en finger at sætte på noget! Alt var helt i top - både mad, service og faciliteterne.
Kæmpe anbefaling herfra
fødselsdagsfest
tak for en fantastisk veltilberedt festmiddag vi fik.
dejlige lokaler og venligt personale og god mad gjorde dagen til en rigtig god dag
Familie weekend
Personalet, værelserne, omgivelserne, den rare stemning blandt personalet, og ikke mindst vores 2 middage. Fisk og skaldyr var en fantastisk oplevelse, og krondyret var veltilberedt. Tak for dejlige 2 dage, som vi aldrig vil glemme.
Jørn
Mega lækker stegt flæsk med persille…
Mega lækker stegt flæsk med persille sovs i aftes på Kongensbro kro og god service af personalet 🧑🏻🍳 5 stjerner herfra 🤩