ulstrupkro.dk Anmeldelser 13

2,7

2,7

Under middel

Ikke leg med starinlys på ulstrup kro

Jeg bestilte 2 portioner boller i karry, og jeg pillede ved starinlyset mens jeg ventede, også tog jeg servieten også puttede jeg den ind i flammerne fra starinlyset og lige pludselig gik der ild duen, og tjeneren kom løbende med min mad og tog min boller i karry og hældte dem på flammerne fik aldrig min mad 1/5

15. august 2025

Fint traktement

Vi skulle afholde en minde sammenkomst.
Bestilte smørrebrød og kringle. Det kunne vi bestemt ikke klage over. Fint smørrebrød og nok af det. Pigerne fyldte op så snart fadet var tomt. Og en rigtig dejlig kringle.
Så kan kun anbefales herfra.

20. august 2025

Flæskebuffet

Flæskebuffet, 2 slags. Der var så kun 1 slags, fejl fra køkkenet. Den flæsk som man så kunne få, var kold, og folk fik ikke hvad de kunne spise. Dårligt.

God mad

God mad
Vi fik dagens ret til 79 kroner, mørbrad a la creme med stegte kartofler og salat. Maden var virkelig velsmagende, og der var rigeligt af den.
Også ros for venlig og imødekommende betjening på kroen både ved bestilling og afhentning af maden.

19. marts 2025

Vi var forbi til frokost en alm

Vi var forbi til frokost en alm. hverdag.
Blev mødt med røglugt da døren blev åbnet.
Det er åbenbart tillladt at ryge både af gæster og personale på stedet i 'baren' lige ved siden af spisesalen/restauranten - ved ikke om der også bliver røget i spisesalen (vi var de eneste gæster på tidspunktet til sen frokost).
Absolut venligt personale og god mad - røgen trækker dog meget ned.
Vi kommer ikke igen grundet rygning på stedet INDENFOR.

11. februar 2025

Flæskebuffet på ulstrup kro

Flæskebuffet på ulstrup kro, nok det dårligste jeg har prøvet. Skulle have været 2 slags, men der var kun 1, det var kold, og så løn man tør, og bagefter, Skulle vi gå 21.30, for de Skulle gøre klar til nyt arrangement dagen efter. Under alt kritik.

Flæske buffet

Sidste år, 2024, var vi på Ulstrup kro til et arrangement med flere slags flæsk. Der var mange mennesker, rigelig af mad, og den var god..
SKUFFELSEN var dog stor, for da vi skulle gentage succesen i 08.02.2025, kom kun en omgang nogenlunde stegt, men kold, flæsk. Ingen paneret flæsk som annonceret. Ikke alle nåede at få flæsk i første ombæring, og efter lang tid kom der et halvt fyldt fad ind med noget som virkede som reste flæsk. Det halve af dette var blødt og dårligt stegt……OG IGEN VAR DER SLET IKKE NOK TIL ALLE. Der var pænt med kartofler, sovs og rødbeder.
Det ville ha klædt de ansvarlig værter at gi en undskyldning. Istedet lod de den unge pige i baren lægge øre til manges utilfredshed, og HUN BURDE HAVE EN MEDALJE, FOR HUN KLAREDE SÅ FLOT. TAK FOR HENDE.
I ALT AT BETALE 180kr der ikke en gang var det halve værd🤨

8. februar 2025

Har været til flæske buffet og der var…

Har været til flæske buffet og der var ikke mad nok til de få tilmeldte , der var også lang ventetid til anden omgang flæsk kom ind , det var til gengæld ikke stegt færdigt
Det manglede også det annoncerede paneret flæsk
Kommer der ikke igen efter den skuffende oplevelse

Hvis vi havde kunne give 0 stjerner

Hvis vi havde kunne give 0 stjerner, havde vi gjort det!
Vi var til den “Klassiske julefrokost“ i december. Vi har besøgt kroen igennem mange år og altid fået almindelig god dansk mad. Denne gang var det en kæmpe skuffelse! Vi opdagede først bagefter, at flere af retterne i denne meny slet ikke blev serveret.
Den varme mad blev serveret kold. Fiskefiletterne var så hårde, at de sprang af tallerkenen, når man skar i dem. Risalamanden var suppetynd og indeholdt 90% fløde og 10% ris. Meget spøjst og har aldrig smagt noget lignende. Maden var kort sagt under al kritik, og prisen var trods alt 245 kr. per person!

Vi har forsøgt at få en dialog i gang via email med kroen, men de har valgt at forblive tavse.

23. december 2023

Dagens ret

Vi var 6 voksne der lørdag den 16/9 2023 fik dagens ret. Det smakte fantastisk godt. Noget med enebær i sovsen. Friske og gode råvarer.
Prisen var god for vores pengepung.
Tak for en skøn aften!

16. september 2023

Dårlig service

Dårlig service, en generel ikke god oplevelse.

Fik af vide man ikke kunne gå ud af alm. hovedøren med mine hunde men skulle ned af brandtræppe.

Morgenmaden var ikke klar som lovet.

23. juni 2023

Er dette din virksomhed?