Kongelundens Dyreklinik Anmeldelser

4,4

Det er heldigvis ikke så ofte, jeg har brug for at besøge min dyrlæge – men når jeg har, er det som regel alvorligt, og jeg ønsker hurtig hjælp til min hund. Sådan er man jo, når det gælder ens gul... Se mere

Tusinde tak for dejlig og omsorgsfuld behandling af vores 6 år gammel Cavalier.- Vi måtte akut til dyrlægen, da hun havde ørebetændelse, og en tilstoppet analkirtel, på størrelse med en golfkugle. De... Se mere

Vi har en kat og et marsvin og har været hos to andre dyrlæger på Amager før vi fik anbefalet Kongelundens dyreklinik. Nu har vi endelig fundet en dyrlæge hvor vi føler os godt behandlet. Personalet... Se mere

Vi taknemlig for så god en dyreklinik. Har prøvet andre klinikker hvor det simpelhen forfærdige at komme navne behøver jeg ikke nævne. Men hos kongelunds dyreklinik er de altid venlige hjæl... Se mere

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

3 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Tager sig kærligt af dyrene

Fantastisk oplevelse i forbindelse med kastrering af Prins Hamlet. Ringede først for at bestille tid, og fik forklaret hele forløbet ganske udmærket.
På dagen blev vi mødt af den sødeste receptionist, og kærligheden til dyr strålede ud af hende da hun tog hunden med sig.
Efter operationen fik jeg sågar også et opkald af dyrlægen, som blot ville fortælle at indgrebet var gået fint, og at Hamlet lå og var ved at vågne op.
Selv da han blev ked af at sidde i buret, tog teamet sig godt af ham, og flyttede ham til et andet rum, hvor han fik lidt mere ro.
Kan kun på det varmeste anbefale stedet!

9. august 2018

Kan ikke anbefales.

Jeg undre mig i den grad over, at en dyrlæge vælger, at sætte en 10år gammel mops i behandling med tabl. Metadon, uden at foretage sig yderligere, når man møder op med den, og fortæller, at den i årevis har lidt af mavesmerter, og der nu er kortere perioder, hvor den er smertefri. Efter afsluttet Metadon behandling på en uge, vendte smerterne ( selvfølgelig ) retur. Så foreslår Kongelunden Dyreklinik så, at vi kører på hospitalet med den. Hunden endte med, at blive aflivet. Der kommer vi ikke mere.
Yderligere oplever jeg, at de booker alt for mange ind, så det virker kaotisk og rodet, når man møder ind.

12. marts 2018

Fantastisk og super dejlig oplevelse

Efter mange år hos en dejlig og virkelig god dyrlæge,måtte vi desværre til at skifte ( forår 2015 )
Det er svært og vælge,men med 8 dyr ( 2 hunde & 6 marsvin ) skulle vi jo til det,og skæbnen ville det at vores ene marsvin,Bobo blev rigtig syg på blot 4 dage... Så vi startede med og lede efter en gnaver ekspert,og da vi googlede efter en sådan,pop'ede Virum dyreklinik op som den første. Vi ringer og de opfordrer os til at komme med ham dagen efter. Bobo havde fået en kæmpe bule på siden af hovedet,og meget tydede på at det var noget med kindtænderne,evt tandbyld.
Dagen efter tog vi med glæde afsted,for over natten var bulen fordoblet og det lignede næsten at et ekstra hoved var ved at vokse ud på det stakkels dyr.
Det var utroligt nedslående og meget trist da de faktisk ikke rigtig gad gøre noget som helst for ham. De sagde faktisk at de havde dårlig erfaring med den slags,at infektionen var gået i kæbebenet og at det ikke kunne svare sig at forsøge noget 😩😱 Det på trods af at vi udtrykligt sagde at penge IKKE var noget problem..
Vi tog dyret med hjem for og tage afsked over et par dage,før vi blev nød til at aflive ham,og heldigvis for det... Jeg tog fat i IPad'en igen og søgte endnu engang efter en ekspert på området,og samme dag havde jeg en fantastisk samtale med ejeren og dyrlæge Annette,som på ingen måde forstod det scenarie/farce ville nogen nok sige,af en konsultation vi oplevede tidligere på dagen,og pointerede det vi selv havde sagt,at man da i det mindste kunne forsøge at dræne den byld,lette dyret for smerte og ubehag,når nu vi var mere end villige til at betale..???
Annette gav os en tid til dagen efter,og vi tog afsted mod KONGELUNDENS DYREKLINIK med blandede følelser. Glade for at nogen var interesserede i at forsøge noget,men bange for at få afvise at det ville være en stakket frist for dyret..at han var dødsdømt uanset hvad 😢 Det kunne jo være at de havde ramt noget rigtigt i Virum..??

Nu er Bobo hjemme og har det dejligt. Han blev undersøgt,behandlet og opereret selv samme dag,og vi blev instrueret i hans pleje,så vi ikke var i tvivl om hvordan vi skulle gebærde os overfor ham,plus vi fik medicin og kosttilskud til 2 uger med hjem... Pris; 1600kr..??? 😳 Bedst af alt;Bobo har mange gode år endnu. TA' DEN VIRUM DYREKLINIK,i var ikke engang konsultationen værd,og burde skamme jer over at i stjal vores penge,og næsten fik taget livet af vores elskede dyr... 😡😤
Vi blev alle behandlet profesionelt og omsorgsfuldt af samtlige i personalet,som vi til dato har mødt..,og selvfølgelig er alle vores dyr blevet overskrevet til Kongelunden i dag,hundene skal til tjek om en måned.
Det hører med til historien,at vi skal ud på en 60 km's tur for at komme til Kastrup,men de piger der er hele turen værd,både for mennesket og for dyret 👍👍👍👍👍👍👍

5. maj 2015

Meget søde og omsorgsfulde

Til trods for, at min hund et par gange har skulle igennem nogle ubehagelige undersøgelser, bliver han så glad, når han indser, hvor vi er på vej hen.
De er søde til at hjælpe over telefonen og til at man ikke "spilder penge".
Jeg er særligt glad for Rikke..

15. december 2014

Lav faglighed og virkelig arrogante!

Jeg har gået hos klinikken med først mine 2 katte og herefter min engelske bulldog. Jeg har aldrig været særlig begejstret for klinikken, men da mine katte aldrig var syge og kun skulle vaccineres 1 gang om året holdt jeg ud.
Det var først da jeg fik min engelske bulldog, at jeg fik nok.
Gentagne gange fejldiagnosticerede de min hund hvilket resulterede i forkert behandling af flere omgange. Istedet for at lytte på min beskrivelse af symptomerne og undersøge min hund i dybden, antog se istedet gang på gang hvad han fejlede, istedet for at undersøge ham. Fx var jeg til dyrlægen med hårsækkemider - deres forklaring var myggestik. En anden gang spiste de mig af med øjenbetændelse, hvilket en anden dyrlæge fandt ud af var nervekæbe-betændelse.
Et cherry-eye mente de ligeledes var en rift på hornhinden :(
Det er altså ikke kun en enkelt gang de har været forkert på den, men stort set hver eneste gang, og det er bare ikke godt nok!
Derudover er deres receptionister noget af det mest snobbede og arrogante! De kigger aldrig op og siger Hej når man kommer, de smiler aldrig og sidder altid kun og stirrer ind i skærmen. Jeg har talt med flere forskellige, der har haft uheldigt oplevelser med kongelundens dyreklinik. Klinikken lever højt på den gamle ejer dyrlæge Poders gode rygte, de er efter min mening langt fra lige så fagligt kompetente og engagerede i vores 4-benede venner, som en dyrlæge bør være efter min mening.
Jeg ville aldrig anbefale kongelundens dyreklinik!

23. oktober 2014

Dårligt.

Jeg har altid fået super service med alle mine dyr nede hos Kongelundens dyreklinik.
MEN jeg må sige at jeg er skuffet efter min sidste behandling, min elskede kat skal chippes og kastreres hvilket jeg får af vide at der ingen komplikationer er efter sådan en tur. (jeg ved jo godt at der godt kan komme en omgang blærebetændelse i nogle tilfælde) men jeg får af vide at jeg ikke skal være bekymret. Jeg henter så min kat efter indgrebet, han er sløv og jeg tænker at det er pga. at han har været i narkose.
- dagen efter er min kat stadig utrolig sløj og kaster op. jeg ringer derned, de siger at jeg skal faste ham i 24 timer men få væske i ham, det gør jeg så. Det helt samme sker næste dag men får igen det samme at vide, selvom han kun kaster vand op, nu har min kat så fastet i 48 timer og han er stadig utrolig sløv. Da der er gået tre dage med det samme show hver dag, ringer jeg derned og siger at jeg altså kommer nu med min kat, da jeg har haft ham på vægten og på de tre dage har han tabt sig 2,3 kilo, hvilket katte ikke må så hurtigt.
Jeg får af vide at de ikke har tid, men jeg insistere på at komme derned, til sidst siger damen vredt i telefonen at jeg jo så må komme med katten.
Jeg kører derned og siger til dem at jeg gerne vil have taget en urin-prøve af min kat, da jeg mener at det stammer fra operationen af. de lover mig at de vil tage en urin-prøve også kontakte mig. Da der er gået 5 timer og jeg stadig ikke har hørt fra dem af, vælger jeg at tage hjem fra job og kører derned. Da jeg kommer derned, får jeg af vide at min kat sidder nede i ælderen og er ved at vågne fra bedøvelse, jeg kigger underligt på hende og spørg hvorfor han er bedøvet, hvorefter hun svarer at de har taget røntgen billeder, haft et kamera nede i halsen på ham, taget blodprøve, lagt kateter og givet ham væske ind i hans åre.
Jeg spørg så hvorfor de har gjort alt det når jeg bare bad om en urin-prøve?
- hun fortæller mig at der IKKE er tager en urin-prøve men det gør hun så nu, jeg tager min syge kat med hjem og vender tilbage dagen efter hvor hun har svarene på urinen, det viser sig at min kat har blærebetændelse og betændelse i underlivet og alle de andre prøver de har taget er helt fine. Da jeg så siger at han må have fået det nede hos dem, går damen i forsvarsposition og siger at de fralægger sig alt ansvar, og hvis jeg mente de have lavet en fejl kunne jeg finde en anden dyrlæge. Det er så nu jeg begynder at blive rasende, jeg har ingen problemer med at betale for mine dyr og det jeg har bedt om, men hun laver så en regning til mig på alle ting de har taget på ham OGSÅ de ting jeg IKKE har bedt om, da jeg siger dette til hende, siger hun bare at det koster at have dyr og jeg kunne betale eller komme i Inkasso, så jeg betaler regningen (der var meget højere end der først var blevet sagt)
Kan det være rigtigt at jeg skal betale for at de har gjort min kat mere syg?
Skal jeg betale for at de har begået en fejl?
Skal jeg betale for ting jeg ikke har bedt dem om at undersøge min kat for?
SÅ jeg ville bare sige at de er rigtig gode til vacciner og sådan, men operationer ville jeg finde en anden dyrlæge til da det mest går op i penge og det er sidste gang jeg tager min kat derned!
Det skal lige nævnes at efter min elskede kat er blevet kastreret og blevet rask efter 4 omgang med 3 forskellige piller som jeg også måtte betale for ved siden af, fik han utroligt nok nyresten en lørdag aften og måtte på dyrhospitalet.
Pointen er at før han havde været under nålen nede hos Kongelundensdyrklinik fejlede han ingenting (han blev tjekket en uge før han blev opereret for at jeg kunne sikre mig at han var i topform) nu har han kostet mange penge og er mærket for livet.. Jeg ville betale hele verden for at han blev rask, men nu lider han desværre under varige mén og han er kun 1 år gammel.

11. juni 2014

Rikke Hansen, den varmeste dyrlæge- mine bedste anbefalinger!

Jeg kom her med min gamle hunkat, som desværre viste sig at være meget nyresyg, så måtte sige farvel til hende. Men magen til empatisk og kompetent dyrlæge, skal man lede længe efter. Har haft adskillige i kbh, men aldrig følt mig i så gode hænder.
Rikke tog sig utrolig god tid til jeg måtte sige farvel, og måtte vente sammen med min kat i et stort konsultations rum, mens de undersøgte blodprøver.
Hun gav sig god tid til at forklare mig prøvessvar, og hjalp mig i den svære beslutning.
Oprigtig dyreelsker kunne man med det samme mærke. Skal jeg have kat igen, vil jeg uden tvivl køre langt for at komme her!
Mine varmeste anbefalinger.

30. oktober 2013

Min varmeste anbefaling!

Jeg har - alt for - længe ledt efter en dyrlæge med speciale - og menneskelig interesse i - undulater!
Da vi har en større flok, hvor flere er meget tamme, ønsker vi det bedste for vore smá venner! Det bedste er en engageret og faglig kompetent dyrlæge som Annette Fugl Thomsen!
På en undulatside pá facebook har flere anbefalet hende! Sá da jeg stod med en undulat, som jeg troede fejlede noget banalt, bestilte jeg tid til min undulatven "Lucky"! Heldigvis fik jeg en hurtig tid! Det viste sig, at min "Lucky" havde en kræftsvulst under vingen! Han blev aflivet på kærlig vis, og der herskede en rolig stemning! Det er første gang jeg har fået en så enestående behandling af en undulat!
Fremover kører vi gerne lidt længere for at få den mest optimale og kompetente behandling af vore undulater.
Fuldt hus af stjerner herfra, HVIS det ikke tog timer at komme igennem pâ telefonen!

31. juli 2013

Meget dårlig kundeservice, når man ringer til Kongelunden.

Vi har altid været tilfredse med den service vi har fået ved Kongelundens dyreklinik, men det har godt nok ændret sig - måske har de fået en ny sur telefondame.
Jeg ringede i sidste uge ind fordi vi planlægger et kul hvalpe med vores Golden Retriver, i den forbindelse ønskede vi at få taget nogle test, men aldrig har jeg fået så dårlig kundeservice. Jeg fik mere eller mindre bare at vide jeg kunne ringe til en anden dyrlæge. Efterfølgende har jeg send 2 mail hvor jeg i den sidste ønskede, at blive ringet op af ejeren - det bare er blevet ignoreret, måske har de for mange kunder.

På deres opfordring finder nu et sted hvor de har en ordentlig kunde betjening og sådan sluttede det samarbejde. Vores nyoprettede kennel kunne, ellers være blevet en særdeles god forretning for dyrlægen. Ps. Vi finder også lige et andet sted at købe vores hundemad fremover.

10. januar 2013
Vis anmeldelser på alle sprog. (53 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto