Vi blev taget godt imod af smilende personale. Kort ventetid. Selvom det aldrig er sjovt når ens hund skal igennem er operation, har vi følt os trygge både ved konsultation, operationen, indlæggelsen... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
AniCura Københavns Dyrehospital er et af Danmarks største dyrehospitaler for smådyr. Vi tilbyder et stort udbud af medicinske og kirurgiske ydelser, alt fra forebyggende pleje og behandling til avanceret diagnostik, kirurgi, intern medicin, ortopædi og meget mere. Vi har åbent døgnet rundt, året rundt. Så vi altid kan give dit dyr den bedste behandling.
Poppelstykket 11, 2450, København SV, Danmark
Svarer typisk inden for 2 uger
Altid de bedste i en akut situation

Besvarelse fra AniCura Københavns Dyrehospital
Situationens alvor taget i betragtning, var I meget hurtige til at tage action på min hund. Og da jeg hentede min hund 2 dage efter, var det en træt men glad hund.

Besvarelse fra AniCura Københavns Dyrehospital
Vi har netop haft vores elskede hund Vicki indlagt i en uge på AniCura Københavns Dyrehospital, og vi sidder tilbage med den dybeste taknemmelighed. Det er aldrig sjovt at skulle undvære sit kæledyr i så mange dage, men fra det øjeblik Vicki blev indlagt, var vi fuldstændig trygge. En helt særlig og hjertevarm tak til Tine, Catharina, Martin og Frederik. Deres faglige dygtighed er uovertruffen, men det er deres enorme omsorg og menneskelige varme, der for alvor gjorde en forskel for os. De mødte Vicki med uendelig tålmodighed og kærlighed, som om hun var deres egen. Samtidig var de fantastiske til løbende at holde os opdaterede, hvilket gav os en enorm ro i maven under hele forløbet.Vicki har fået den absolut bedste behandling og pleje, man overhovedet kan ønske sig. Tusind tak til hele teamet for at passe så godt på vores stjerne! De varmeste anbefalinger herfra.

Besvarelse fra AniCura Københavns Dyrehospital
Sødt personale, der meget omsorgsfuldt og forstående tog imod en. Grundig og professionel behandling, med en klar følelse af at min hund var i trygge hænder.

Besvarelse fra AniCura Københavns Dyrehospital
Oplevede både veterinærsygeplejerske og dyrlæge kompetente og med stor empati. Fik god information og vejledning.

Besvarelse fra AniCura Københavns Dyrehospital
Fantastisk behandling og løbende information

Besvarelse fra AniCura Københavns Dyrehospital
En fantastisk imødekommenhed og kompetent hjælp, alt føles trygt, præcis hvad jeg har brug for i den situation.

Besvarelse fra AniCura Københavns Dyrehospital
Vores chihuahua vågnede med ekstrem atypisk adfærd og visuelle smerter, uden tøven kører vi til det nærmeste dyrehospital dsv. Anicura. Vi venter først og fremmest i 1 1/2 time selvom vi havde booket akut tid, personalet i receptionen var søde og informerede os om en operation der var trukket ud. Der befinder sig vist også kun én dyrelæge til alle akut/aften situationer, klart det ikke går så stærkt. Men vi ventede med den lille vuf, selvom hun tydeligvis var i smerter. Klokken er her 15.30 og det bliver vores tur, hun bliver undersøgt i 10 minutter og skal have taget blodprøver. Dem får vi svar på kl. 18.30 - 6300kr konsultation + blodprøve. Vi har også betalt for en test vi ikke har bedt om, men den var i det mindste negativ. Vi får at vide at hun er i livstruende tilstand og at vi skal handle nu. Og hvis vi ikke er villige til at betale 50.000kr for en operation, er alternativet aflivning. Vi var i tvivl om hvorvidt hun skulle opereres, da det er en omfattende proces for sådan et lille væsen, men én ting var vi sikre på - det skulle IKKE være hos Anicura. Hele oplevelsen var underlig, dyrelægen var passiv aggressiv og blev fornærmet da vi meddelte at vi gerne ville skifte hospital. Én ting er mit dyrs velvære, en anden ting er økonomisk rådighed- 50.000+ ville det angiveligt koste, selvom Google sagde 15-30 tusind. Jeg forstår der er forskelle på priser og attitude fra sted til sted, derfor valgte vi at køre til Valby Dyrehospital. Bedste beslutning vi har taget, der var en hel anden menneskelighed og omsorg til konsultationen og derfor følte vi os langt mere trygge. Derfor besluttede vi at vuf skulle akut opereres natten over, og vi hentede hende kl 12 dagen efter. Det blev desuden halvdelen af den pris Anicura diskede op med. Valby Dyrehospital kan ikke anbefales nok!❤️

Besvarelse fra AniCura Københavns Dyrehospital
God og grundig behandling af vores forgiftede hund

Besvarelse fra AniCura Københavns Dyrehospital
Venligt og kompetent pesonale. Du føler virkeligt, at dit dyr er i trygge hænder

Besvarelse fra AniCura Københavns Dyrehospital
Som altid fantastisk behandling af vores labrador

Besvarelse fra AniCura Københavns Dyrehospital
Hvis jeg kunne give den inkompetente arbejdsplads 0 stjerne havde jeg gjordt det. Vi har en hund der muligvis har kræft og vi fik afvide at vi ville få svar på om han var købt eller solgt i dag imorges af en medarbejder der ikke engang gider at tage sig tid til at undersøge om det var muligt at få svar. Vi ringere senere på dagen kl 15:45 og får så afvide at ham der skulle give svar havde fri i dag da han havde nattevagt. Her sidder vi hele familien med en hund der tydeligvis ikke er okay og venter på et svar vi er blevet lovet og får ingenting. Hvordan man kan være så inkompetent samtide med at man arbejder med levende dyr er simpelthen utroligt og simpelthen for dårligt.

Besvarelse fra AniCura Københavns Dyrehospital
Meget fin og grundig behandling af vores kat. Og god information til os undervejs

Besvarelse fra AniCura Københavns Dyrehospital
Venlig og kompetent behandling da min hun havde slugt en iPods.
Han kunne ikke få den op da vi forsøgte med opkast metoden så måtte i narkose og få den fjernet med endoskopi. Det virkede og han er nu træt, men rask. Tak !

Besvarelse fra AniCura Københavns Dyrehospital
Fik hurtigt konsultation og god behandling

Besvarelse fra AniCura Københavns Dyrehospital
Andet - (skriv gerne hvad)
Blev mødt med enorm venlighed og omsorg for min hund. Følte mig hørt og dyrlægen fortalte hele vejen om hvilke tanker hun gjorde sig. Gik derfra mere afklaret end jeg tidligere har følt mig, de steder jeg tidligere har konsulteret.

Henvisning
Super søde og professionelle.
Gav forklaring på alt.
Desværre lidt dyrt, men det er det jo at have dyr.

Besvarelse fra AniCura Københavns Dyrehospital
3 timers ventetid, inden en dyrlæge tilså min meget smerteplagede hund. Usikker rådgivning uden anbefaling fra dyrlægen mht valg mellem operation eller afventen på evt. spontan bedring. Under indlæggelse kun mulighed for én daglig telefonisk orientering. Hjemsendelse uden tilstrækkelig vejledning i fodring efter tarmoperation. Orientering om pris på ca 45.000kr i tilfælde af operation. Pga forværring efter operation, der krævede 2 døgns ekstra indlæggelse steg prisen til 72.000kr.