Det er heldigvis ikke så ofte, jeg har brug for at besøge min dyrlæge – men når jeg har, er det som regel alvorligt, og jeg ønsker hurtig hjælp til min hund. Sådan er man jo, når det gælder ens gul... Se mere
Tusinde tak for dejlig og omsorgsfuld behandling af vores 6 år gammel Cavalier.- Vi måtte akut til dyrlægen, da hun havde ørebetændelse, og en tilstoppet analkirtel, på størrelse med en golfkugle. De... Se mere
Vi taknemlig for så god en dyreklinik. Har prøvet andre klinikker hvor det simpelhen forfærdige at komme navne behøver jeg ikke nævne. Men hos kongelunds dyreklinik er de altid venlige hjæl... Se mere
Kongelundsvej 272, 2770, Kastrup
- 32520760
- www.kongelundensdyreklinik.dk
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
De så ikke min hund manglede 10 tænder
De overså til er fuld sundhedstjek at min hund manglede 10 tænder…
Det fandt jeg ud af hos en anden Dyrelæge som så det med det samme.
Sterilisering af kanin
Sterilisering af kanin.
Blev anbefalet stedet af kanin kyndige.
Havde hørt både godt og dårligt fra mund til mund, og trust pilot. Det fremgår ikke. at klinikken også har stor erfaring med kaniner desværre. Det vil jeg derfor tilføje.
Jeg mødte ind til en varm og kompetent klinik. Jeg havde dagen inden, fået en lang telefonisk dialog, med en ansat, da jeg var bekymret for indgrebet. Der var tid og forståelse, for at tale med mig. Også igen. da jeg fremmødte.
Min kanin fik også en masse opmærksomhed og kærlige ord med på vejen. Efter indgrebet oplevede jeg for første gang en meget frisk og aktiv kanin efter indgreb. Den havde typiske komplikationer, ifht føde indtag de første 2 dage. Dens operations sår, var så fint. Det healede forbløffende hurtigt og let, trods min kanin var aktiv og hoppede forbudte spring.
Vil varmt anbefale kaninejere at bruge Kongelundens dyreklinik. Jeg gør det trygt igen🐰👌
Altid venlig
Altid venlig, sød og superprofessionel behandling. Vores hund er ved at sk... en grøn gris hver gang hun skal op af trapperne til dyreklinikken, og det er bestemt ikke noget der bliver hendes hobby at blive undersøgt, så dejligt altid at blive taget godt imod.
Virkelig dygtig og søde personale
Altid søde og rar.
Dygtige og kompentente dyrelæger.
Gir sig god tid
Jeg er kommet der de sidste 10år med min 3 slædehunde.
Urnen var 14 dage forsinket
Jeg har gennem de sidste 25 år benyttet Kongelundes Dyreklinik. Som årene er gået har jeg følt, at de er blevet for store, og derfor lidt mere fabriksagtig, men dog stadig dygtige nok til, at vi er blevet hos dem. Desværre er jeg nu blevet så vred og skuffet over dem, at jeg har brug for at få luft. Vi måtte desværre sige farvel til vores højt elskede Golden Retriever Luna den 30.09 kun 7 år gammel. Vi valgte at få hende kremeret og bestilte en urne, så vi kunne begrave hende i vores have. Urnen skulle efterfølgende kunne hentes den 13.9, og vi havde lavet en del forberedelse til at kunne begrave Luna i den samme uge. Da jeg langt om længe kom igennem telefonisk hos dyrelægen den 14.9 for at sikre mig at jeg kunne hente urnen, fik jeg en smule nedladende besked på, at de jo nok skulle ringe når den kom, og at forbrændingen var forsinket. Hvorfor pokker giver man så ikke besked om det?? Da dyrlægen kun modtager urner om mandagen, mente dyrlægen at så ville Lunas urne komme næste mandag - altså den 20.9. Da jeg INTET hørte den 20.9 og belært af nedladende erfaring, måtte jeg jo gå ud fra, at den stadig ikke var kommet. I dag den 27.7 var jeg godt hidsig da jeg ringede til dyrlægen her til eftermiddag og klar til angreb hvis ikke der var en afklaring..... Beskeden var at man beklagede, og at urnen var kommet. De ville ikke rigtigt oplyse om den måske allerede var kommet sidste mandag, så mon ikke det er tilfældet :-( Det her kan man bare ikke være bekendt, vi er i stor sorg, og så skal man bruge tid på at få ganske almindelig service.
Det er Danmarks bedste dyreklinik uden…
Det er Danmarks bedste dyreklinik uden tvivl. Og så er de billige. Der er ansat dygtige og omsorgsfulde professionelle mennesker som elsker at arbejde med dyr. Jeg anbafaler helt klart kun dem, de kan deres kram. Og de holder af dyr.
De er meget gode med fulge
Pengene vælter ind hos klinikken
Pengene vælter ind hos klinikken, men de var aldrig tid til patienterne. Er henvist af firstvet til at få min hund til dyrlægen med det samme for at få antibiotika, da jeg ringer får jeg en tid 5 dage efter. På trods af sygdom har stået på i 7 dage og hunden ikke kan trække vejret gennem næsen.
Helt absurd. Hvor er prioriteten af de faste patienter!
Kæmpe anbefaling her fra!
De får en kæmpe anbefaling her fra!
Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Annette, som blidt og professionelt tog sig af min fugl. Alle medarbejdere er super søde og dygtige
min Amazone papegøje var i går derude…
min Amazone papegøje var i går derude 01-03-2021 - den fik klippet kløer og rep af en negl den havde revet det halve af - penicilin og smertestillende fik den også - den er allerede frisk og drille syg
fremragende job i lavede
hilsen fra Mudi
Tak for det smukkeste farvel.
Tak for det smukkeste farvel.
Jeg kan ikke udtrykke min taknemlighed nok. Dyrelæge Katrine aflivede i går min hund i hjemmet. Det var meget smukt, og Katrine havde den dybeste forståelse, og hun var god til at holde sig i baggrunden, og give os al den tid vi skulle bruge til at sige farvel. Det var den smukkeste afsked vores pelsven kunne få, og vi er jer dybt taknemlige... Tak tak tak
Helt fantastisk omsorgsfuld oplevelse…
Helt fantastisk omsorgsfuld oplevelse vi har haft med fugledyrlæge Annette og hendes behandling af vores lille kylling Gunnar. Tak!!!
Flabet pige.
15 min ventetid på telefon. Har læst alt på hjemmeside, inden man sætter sig til at ringe og vente 15 min.
Jeg når tale 1 minut, så siger damen ( nok mere en pige ) vi har lukket for nye kunder.
Så luk dog !
Fremragende service og gode resultater
Fremragende service. Fugledyrlægen Anette har styr på hvad hun siger og er meget sød. Min fugl har det allerede meget bedre, så det har været pengene værd :-). Kan klart anbefales.
Imponerende klinik
Der skal ikke herske nogen tvivl om at Anette Fugl Thomsen er ekspert på sit felt, eller at det er en virkelig professionel klinik, hvor standarden generelt er tårnhøj.
Hold da op hvor hun behandlede min lille syge kanariefugl rutineret, professionelt og omsorgsfuldt.
Jeg har aldrig følt mig så overbevist om at jeg stod overfor en dyrlæge, der vidste hvad hun talte om.
Når man er så dygtig som hende, behøver man ikke nødvendigvis at være flink, men både hun og resten af personalet var virkelig søde og omsorgsfulde.
Tusinde tak for rigtig god behandling, både af mig og min fugl.
Jeg besøgte igår for første gang…
Jeg besøgte igår for første gang klinikken med en undulat som skulle have klippet næb og klør. Efter at være blevet registreret kom jeg ind til Annette Fugl som professionelt ordnede det der skulle ordnes og vi fik også en snak om fodring. Jeg betalte kr 125 for det hele hvilket jo er fantastisk. Jeg havde frygtet en kæmpe regning da man normalt skal betale for en konsultation bare man træder ind ad døren hos en dyrlæge. Fuglen var glad og jeg var glad så det var en meget positiv oplevelse. Kan anbefales hvis man har fugl.
Professionel behandling af fugle
Har ad flere omgange konsulteret Kongelundens Dyrekliniks fuglekyndige dyrlæge. Man får altid en kærlig, venlig, rolig og professionel behandling, og kan tydeligt mærke at Annette Fugl Thomsen har god erfaring mht. fugle - noget man bestemt ikke møder hos alle dyrlæger. Oven i købet er priserne rimelige!
Danmarks dårligste
Danmarks dårligste? Hvis du får akut brug for hjælp til din hund i åbningstiden så find et andet sted. For den slags har de ikke tid til.
De bedste dyrlæger
Vi har en kat og et marsvin og har været hos to andre dyrlæger på Amager før vi fik anbefalet Kongelundens dyreklinik. Nu har vi endelig fundet en dyrlæge hvor vi føler os godt behandlet. Personalet fra reception til dyrlæger er altid smilende imødekommende og giver sig god tid til at svare på spørgsmål. Priserne er meget rimmelige i forehold til andre. Kan kun anbefales.
Under al kritik
Under al kritik, at for at få taget et røntgenbillede a en pote på sin hund skal betale for en fuld konsultation ca 600 kr for 15 min for derefter at skulle betale for selve røntgenbilledet og derefter en ny konsultation a ca. 600,- kr
ren pengemaskine fy for pokker