Min Osaga flowpumpe ohe 10000, købt 1.maj 2023 2 års garanti og kørt max 8 måneder, nypris pris 1595,-Den meldte fejl i begyndelsen af juli, så jeg spurgte Koiimport om der var noget jeg selv kunne g... Se mere
Bestilte varer i september måned. Har nu 3 have forgæves forsøgt at få et svar omkring levering, uden at det overhovedet bliver svaret på mail. Virker voldsomt useriøst at man ikke engang forsøger... Se mere
Jeg bestiller varer, hvorefter koiimport opdager at fragt bliver dyrere end den pris de har bekræftet. På bedste arrogante vis kræver de 425 kr ekstra. (De har ikke styr på fragtomkostninger)... Se mere
Da jeg skulle lave mit rør system om i akvariet, skulle jeg bruge nogen forskellige pvc fittings. Jeg fandt hurtigt frem til koiimport igennem google, og blev lidt bekymret på grund af de mange... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Danmarks bedste butik til havedams folket
Danmark
- www.koiimport.dk
Lynhurtig levering.
Langsom levering
Langsom levering. ordre først sendt afsted efter 5 dage, uden at blive gjort opmærksom på længere leveringstid.
Helt ok handel
Jeg bestilte div. pvc rør, fittings, ventiler m.m. fredag og har modtaget det hele tirsdagen efter. Alt er forløbet tilfredsstillende.
Efter min bestilling checkede jeg Trustpilot og blev straks bekymret over de dårlige anmeldelser. Hvis jeg havde læst dem før havde jeg ikke bestilt, men nu er jeg glad for at jeg gjorde det.
Det eneste der trækker en stjerne er, at jeg har modtaget 3,8 meter pvc slange i stedet for de 4 meter, som jeg bestilte. Det kunne have været vigtigt med de 4 meter, så spørg lige næste gang.
Har nu handlet 3 gange
Har nu handlet 3 gange
Uden de store problemer
Dårlig service
Den bestilte pumpe og filter kom planmæssigt. Der var ikke nogen vejledning med og en henvendelse førte ikke til meget. Jeg fik atvide at der var oplysninger på hjemmesiden. Jeg havde foretrukket direkte oplysninger, specielt fordi varerne var hollandske uden oversættelse på nogle af produkterne.
Ikke den bedste oplevelse!
Dårlig service
Jeg bestilte ind oase pumpe på deres hjemmeside om tirsdag, det undrede mig så at jeg ikke havde fået noget svar fra GLS omkring pakken. Jeg kontakter så firmaet og får en forklaring om hun nok skal vende hurtig tilbage jeg skulle bare lige sende en mail på det jeg havde bestilt. Det gør jeg så, jeg venter så 4-5 timer og kontakter dem igen og spurgte hende om at hurtig svar tilbage ikke 4-5 timer hvilke og gav mig ret i, men undskyldte med af hun var til møde som trak ud. Så kom der en forklaring med hun først får svar kl 17 for der kommer nogle og pakker alle de pakker som sendes. Jeg bliver så lidt irriteret og siger jeg bestilte om tirsdagen og der stod på deres hjemmeside der var 2-3 dage levering, hun siger at der kan ske fejl med levering fra leverandør mm. Hvor jeg så svare jeg havde læst trustpilot at firmaet ikke havde særlig gode anmeldelser, hvor hun så svare mig at det er altid kun er de utilfredse der skriver herinde og gad bestemt ikke betale 20000kr om året får at få lov til at svare beskeder igen herinde. Jeg fik nok der og sagde hun skulle slette min ordre og så har jeg fundet en anden pålidelig hjemmeside.
Bestiller igen
Nem bestilling, hurtig levering, lidt for stor papkasse men varen fejlede ingenting.
Lørdag D. 15/7-2017
Lørdag D. 15/7-2017 bestiller jeg vare hos koiimport for over 11000.- grunden til at jeg ville bruge dem er at de har det hele på lager, det var rart for så kunne jeg blive færdig med mit projekt i min sommerferie.
Håbede så at der kun ville gå 2-3 dage før jeg ville mod tage mine vare, MEN nej trommelfilter sammen med en luftsten kom efter 5 dage men mangler Flydende folie - HI-BLOW Hailea V-serie luftpumpe Luftslange, 9/12mm og en spulepumpe til trommelfilter.
Alt står at det er på lager så skal det ikke tage mere end 1-3 dage at få det sendt, har selv været bestyre af en webshop (godtlegetøj.dk).
Ringe til dem første gang på 4 dagen og få af vide at det var på vej, ringe så efter at jeg hade modtaget trommelfilter og luftstenen for at høre om hvor alt det andet bliver af og den manglen spulepumpe til trommelfilter, men får denne besked om at man ikke kunne gøre noget før der mødte nogle ind søndag for at pakke, og at der var ikke nogle det kørte ud med pakker om lørdagen. Det vil sige at der vil gå 1½ uge før jeg har alle ting som jeg har bestilte.
Vis man ikke kan sende det ud hurtig så skal man ikke skrive at det er på lager vis man ikke har det, det vil sige at vis en vare komme fra producenten (så er det ikke en vare der er på lage men en skaffe vare hvortil der skal ligge x antal dage på til fragt) og det skal stå ved den enkle vare.
Jeg afventer mine sidste vare, og her efter vil jeg finde en ny koi shop at handle med frem over.
Vare mærket "På lager" er udsolgt - et tilbagevendende problem
Jeg havde bestilt en pumpe og nogle PVC fittings og rør, på hjemmesiden, men kort tid efter modtager jeg en mail med teksten:
"Kære XXXXXXX
Vi har annulleret din ordre hos os. Hvis du har brugt betalingskort vil din reservation af betalingen også blive annulleret.
Kontakt vores ekspedition hvis du er i tvivl om hvorfor din ordre er annulleret hos os.
Mvh Koiimport.dk"
Hvis jeg er i tvivl om hvorfor min ordre er blevet annulleret? Ja selvfølgelig er jeg i tvivl, da de ikke har fortalt mig hvorfor. Så jeg må som kunde, pænt skrive og spørge hvorfor min ordre er blevet annulleret.
Svaret lød:
"Hej
Pumpen er udsolgt - vi har ingen status på hvornår vi får den igen"
Jeg skriver så tilbage, at den ellers står som værende på lager, på deres hjemmeside?
Svaret lød:
"Den er udsolgt"
Ordren var annulleret, også de øvrige vare jeg havde bestilt.
Desværre er det ikke så let at finde PVC rør og fittings i de små størrelser som de har på deres hjemmeside.... spørgsmålet er så bare om de også har nogen som de sælger af, jeg kan se at mange har haft samme oplevelse.
Udendørs luft-pumpe fra
Jeg har købt en udendørs luft-pumpe fra Koiimport.dk. efter 4 mdr. begynder den at ruste og larme i den grad, at hele vores område kan høre den. Jeg skriver til Koiimport og får den mest usle behandling en kunde kan få. Han svarer at dette ikke er en defekt og jeg kan risikerer ikke at kunne få pumpen tilbage hvis jeg sender den til dem i forhold til reklamation.
Gør jer selv en tjeneste og lad vær med at handle med dem.
Super service og hurtig ekspedering
Super service og hurtig ekspedering
Ikke sidste gang jeg handler hos Koiimporten.dk
Koiimport - ny pære er brugt ved retursendelse
Efter at have bestilt varen, kom den til aftalt tid, men det var et fejlkøb, så derfor rettede jeg henvendelse til dem, som beskrevet på deres side, og ingen problem.
Efterfølgende er varen sendt tilbage, og nu påstås det, at den ene pære er brugt og derfor vil de ikke give pengene retur.
Kunne bare lade det ligge, men har bedt om at få den udleveret, men kun hvis vi så betaler fragten... normalt, men når vores ene filter ikke virker og pære ikke passer til den anden, så er det svært at bruge den.
Endvidere måtte vi selv rykke for pengene og først der fandt vi ud af, at den ene pære var brugt, selvom de påstod, de havde sendt en mail, hvilket de ikke kunne bevise.
Husk at købe det rigtige første gang... men aldrig mere af os.
Super hurtige svar på spørgsmål på …
Super hurtige svar på spørgsmål på produkterne, hurtigt levering.
Pumperne hos Koiimport kan ikke …
Pumperne hos Koiimport kan ikke overholde de oplyste data.
Koiimport vil kun tage pumper retur uprøvet.
Hvordan man kan afprøve om en given pumpe kan erstatte en anden pumpe "uden" at afprøve dette, vides ikke.
Koiimport vil kun give 50% af beløbet retur hvis pumpen er afprøvet.
Dårlig og ufleksibel kundeservice
Meget dårlig og ufleksibel kundeservice.
Lige inden varene blev sendt afsted fik jeg en kreditnota på en varerne, uden forklaring. Jeg skriver men får intet svar. Efter en dags tid får jeg varene minus den jeg fik kreditnota på. Jeg ringer så til dem og får at vide at den er i retordre og de ikke ved hvornår den kommer på lager. Jeg tænker så, at de kan sende en anden vare som kan det samme (mod mer pris self.), men det vil de ikke medmindre jeg betaler porto igen. Jeg er uforstående da jeg jo ikke er blevet hørt eller har fået et valg, men de vil ikke give sig. Ender med at købe det sidste hos en anden koi forhandler - hvor servicen i øvrigt var i top.
Jeg må tilslutte de mange der har givet …
Jeg må tilslutte de mange der har givet dårlige karakterer til Koiimport for deres meget dårlige kundeservice.
1 stjerne er for meget.
Efter 4 opkald og en del mail har man stadig ikke fået et konkret svar på levering af en ordre.
Min opfordring lad jer ikke friste til at købe noget hos dem over internettet.
Har stadig ikke fået svar på …
Har stadig ikke fået svar på reklamation der er sendt retur.. og melder ikke tilbage ved henvendelse. Det er bare ikke godt nok
Det er bare super nemt
Det er bare super nemt, og det virker meget professionelt. Hilsen Stefan Petersen
Ærgelig oplevelse blev vendt
Jeg havde bestilt noget flydende bassin folie, plus lidt andre ting. På hjemmesiden stod der at det var på lager. Der gik et par dage, uden jeg fik nogen mail på, at ordren var afsendt. Jeg skrev derfor til support, og modtog kort efter svar om at der var udsolgt, og de ville få det på lager igen inden længe. Jeg blev spurgt om ordren skulle slettes, hvorefter jeg sagde nej, da jeg stod og skulle bruge tingene. Der gik en lille uge, modtog en mail om at det var afsendt, dagen efter havde jeg pakken. Det viser sig så at det flydende bassin folie, er det samme som bitumen grunder, vi i tagdækker branchen bruger til at prime beton, inden vi på svejser fugtspærre. Det er selvfølgelig ikke koiimports fejl. Det undrer mig bare der på producentens hjemmeside står det er fødevare godkendt. Det er bitumen for s atan. Men vi må se hvordan det fungerer!
Jeg vil barre advarer andre om …
Jeg vil barre advarer andre om koiimport.dk jeg har nu vente på at få en easyclear 6000 pumpe i næsten 4 uger har ringe og fik at vide at den var på fjern lager og jeg ville mod tage den i løbet af et par dage ! Har skrevet 2 email og unden at få svar, først da jeg skriver på Facebook får jeg et svar, at de havde sendt en mail om at den var udsolgt, har aldrig modtaget en email fra koiimport . Bortset fra en ordrebekræftelse. Jeg synes barre at andet ikke skal komme i samme situation