Min Osaga flowpumpe ohe 10000, købt 1.maj 2023 2 års garanti og kørt max 8 måneder, nypris pris 1595,-Den meldte fejl i begyndelsen af juli, så jeg spurgte Koiimport om der var noget jeg selv kunne g... Se mere

Bestilte varer i september måned. Har nu 3 have forgæves forsøgt at få et svar omkring levering, uden at det overhovedet bliver svaret på mail. Virker voldsomt useriøst at man ikke engang forsøger... Se mere

Jeg bestiller varer, hvorefter koiimport opdager at fragt bliver dyrere end den pris de har bekræftet. På bedste arrogante vis kræver de 425 kr ekstra. (De har ikke styr på fragtomkostninger)... Se mere

Da jeg skulle lave mit rør system om i akvariet, skulle jeg bruge nogen forskellige pvc fittings. Jeg fandt hurtigt frem til koiimport igennem google, og blev lidt bekymret på grund af de mange... Se mere

1. Havecenter

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Danmarks bedste butik til havedams folket

1,8

Under middel

Forkert vare og dårlig service!

Jeg havde bestil nogle varer i December 2018, hvor det viste sig at en af delene ikke stemte overens med det, som de viste på deres hjemmeside. Jeg kontaktede dem og herfra har deres service været helt i bund. Hvis jeg ville have den korrekte del, så kunne jeg ligge en ordre mere og de vil så sende en returseddel med. Det vil betyde, at jeg skulle betale fragt endnu engang for den rigtige del. Sagen er ikke løst og de gøjler rundt. LAD VÆR MED AT HANDLE HER, DER ER ANDRE OG BEDRE SHOPS!

3. januar 2019

0 stjerner her fra

Bestiller varer Mandag da jeg skal bruge det til efterfølgende weekend, alt jeg bestiller står som lagervare på hjemmesiden, kontakter dem Torsdag for at høre hvorfor mine varer ikke er sendt, så er der pludselig ting der er i restordre trods det stod som lagervare ved bestilling. Må annullere ordren og opgive mit weekend projekt. handler bestemt ikke der igen. FÅ DOG STYR PÅ JERES LAGER så man ikke spilder sin tid.

14. september 2018

Jeg bestilte varer i onsdag

Jeg bestilte varer i onsdag - middel mod trådalger - det hastede. Jeg sendte mail fredag, kunne ikke forstå, jeg ikke havde hørt noget. Den blev ikke besvaret. Nu har jeg så lige få mail, at varen er pakket og klar til forsendelse - nu er det søndag. Er det godt nok? Nej - alle andre produkter, men trådalger!!! Jeg har været heldig, kun en af min koi har været viklet ind, støren er gået fri, klog fisk

5. august 2018

Jeg bestiller varer

På bedste arrogante vis kræver de 425 kr ekstra.
(De har ikke styr på fragtomkostninger)
Juridisk hængte de på deres ordrebekræftelse, men det er ikke værd at bruge tid på her.
En almindelig dialog - eller søges efter andre muligheder,
gad de ikke bruge tid på.
Aldrig mere.
Jeg afbestilte ordren.

27. juli 2018

De roder rundt i hvad de har på lager…

De roder rundt i hvad de har på lager og ikke har , blev lovet en vare næste dag hvis jeg bestilte med det samme men min vare kom ikke så havde jeg 2 ordre i kø der gik næsten 2 måneder inden jeg fik mine vare og så var noget af det forkert ingen undskyldning fra koiimport fik at vide det var nemmer at bestille om vinteren HA.HA i er sjove . jeg handler aldrig hos jer mere.

16. juli 2018

Elendig service først er de i restordre…

Elendig service først er de i restordre selvom hjemmesiden siger de er på lager så der er lang leveringstid.
Derefter er den ene pumpe i stykker og bliver returneret så må jeg rykke for at høre hvad der sker så kan han ikke finde den.
De afsluttet det med at sende en kredit nota uden at informere om noget.
ELENDIG KUNDESERVICE

11. juli 2018

Spild af tid

Spild af tid.
Jeg har bestilt tre gange hos dem.
Alle gange var der fejl.
Primært har problemet været, at de ikke har varerne hjemme, selvom hjemmesiden indikerer det.
Derudover går der lang tid inden man bliver oplyst omkring at varerne ikke kan leveres.

27. juni 2018

Fragt

Jeg har bestilt noget bassinfolie, det er så kommet i dag, d.v.s. der lå en seddel i postkassen, at fragtmanden havde kørt med det igen, da vi ikke var hjemme. Nu kan jeg selv hente folien i Slagelse (25 km). Jeg har betalt 475 kr. for fragt. Ifølge fragtbrevet skal de havde en kvittering. Koiimport havde ikke fortalt noget om det, selvom vi talte om fragt i telefonen. Fragtmanden må ikke afsætte varen medmindre det udtrykkeligt fremgår af fragtbrevet. Man kan vel ikke forlange at folk skal være hjemme i 1-5 dage. Dårlig kommunikation, dårlig oplevelse.

8. juni 2018

FUP firma

jeg bestiller filtermåtter til mit oasis cws 12000, beskrivelsen lyder at jeg skal bestille 2 sæt til cws 6000, for at dette passer til, da filterne kommer er der kun et sæt, klager min nød, men intet svar, først idet jeg truer med at trække penge retur via bank, kommer der svar, og får svar om at det er fordi de måtter jeg har fået er større end dem jeg har bestilt, hvilket jeg ikke kan se og heller ikke vil være til nogen gavn, til sidst bliver Klaus træt af mig og tilbyder at betale det tilbage jeg føler mig snydt for, hvert sæt koster 375 kr. han returnere 250 kr.

24. maj 2018

God forretning

Jeg har handlet med Koiimport gennem mange år og købt mange ting som filtre, UV-lys, dug til fiskedam, kemikalier mv.
Det kan ske, at der er en fejl ved en levering, men de er hjælpsomme til at rette evt. problemer. Kun gode oplevelser.
De har meget travlt, og derfor anbefales det at sende en email.
Ser tilbage på handlerne med tilfredshed.

Poul M:

22. maj 2018

Bestilte 2 parasit medicin fik kun 1.

Bestilte 2 parasit medicin, samt vandbehandling. På min gennemførte ordre hvor jeg havde betalt, stod der at jeg havde bestilt 2 parasit medicin. Modtog kun 1. Har flere gange ringet samt skrevet flere mails, da de mente at jeg havde trykket forkert. Fandt tilsidst ud af at grunden til de kun havde sendt 1 var at de ikke havde flere på lager. Har nu i mellemtiden bestilt en mere, som de heller ikke har på lager...kan gå over en uge inden den kommer på lager. Prøvede også at undgå fragt penge, da det jo i første omgang var dem der solgte noget de ikke havde på lager. Dette kunne Helle ikke tage stilling til. Gennemgribende en dårlig oplevelse at handle her, lager og kontor taler ikke sammen.

22. maj 2018

Hurtig levering.

Hurtig levering.
Bestilte 10 meter spiralslange, som jeg modtog efter 3 dage.
Og jeg var godt orienteret hele tiden via mail.

1. maj 2018

Jeg havde bestilt 1 kg Trådalgestop

Jeg havde bestilt 1 kg Trådalgestop. Ved leveringen foretog jeg en kontrolvejning der viste 890 gram inclusive plastikbeholderen pulveret var i.
Jeg kontakter firmaet og får besked på at det er hvad man kan risikere og hvis jeg er utilfreds kan jeg finde et andet sted at handle, - hallo hvilken kundeservice :O(

20. februar 2018

Simpelt hen for ringe service

Simpelt hen for ringe service. Havde købt nogle dele. Så skriver de pænt at noget er i rest og bliver enig om at de bare sku sende resten når det kom. Går så udfra da jeg modtager pakken at dette er tilfældet og undre mig jo ikke over de manglende dele eller at de fakturere det fulde beløb. Går så noget tid hvor jeg har travlt på arbejde og står så et par uger efter og undre mig over at de sidste dele mangler og skriver så til dem hvor efterde bare svare at de var i pakken. Øhhh nej det var de så ikke og efter længen skriven fastholder de bare at de var der og at dine 14 dages reklamationsret er overstået så der er ikke noget at komme efter nu. Øhhh undskyld mig men det beviser jo bare at du godt ved den er gal men er ligeglad. Skod butik.

13. december 2017