Fantastisk oplevelse hos Knud Pedersen Min mand Michael og jeg havde den bedste oplevelse, da vi hentede mit nye Rolex hos Knud Pedersen. Urmager Mads Arndt Sandberg gav sig virkelig g... Se mere
Det var længe siden jeg var i denne skønne forretning og meget er ændret: jeg blev mødt med varme og højest professionelle kompetence. Jeg blev vist nogle smukke Rolex ure af en unge man som var m... Se mere
Min mor på 84 år skulle have skiftet batteri på sit 12 år gamle Omega Constellation. Den “dygtige”’urmager hos Knud Pedersen konstaterede beklagende, at værket i uret var defekt. Det kunne ikke repare... Se mere
Var inde for knap et år siden, helt ny inden for urverdenen og fik supergod behandling og lov til at prøve alle de ure jeg ville. Kom efterfølgende ind for 3 mdr siden og købte et Omega Seamaster... Se mere
Skt. Clemens Torv 6, 8000, Århus C, Danmark
- www.knudpedersen.dk
Professionel og venlig
Professionel, kompetent og venlig service.
Tak til Peter Christensen og Carsten Søderberg, der får en til at føle sig velkommen samtidig med, at de giver en rigtig god og oplysende service.
Jeg kan kun anbefale.
Mvh Per Nørgaard, Aalborg
Jeg kan ikke anbefale dem nok!
Jeg har efterhånden været inde hos Knud Pedersen en del gange, inden for det sidste års tid.
Uanset om man har spørgsmål, skal have skiftet batterier i nogle gamle ure eller skal have et nyt lækkert ur, bliver man altid mødt med et smil og den samme høje standard af service og ekspertise.
Jeg vil især gerne fremhæve Magnus, som altid giver sig god tid når man har brug for råd, og hvor man tydeligt mærker entuasiasmen. Det er sgu fedt!
Jeg kan simpelthen ikke anbefale Knud Pedersen nok.
Top professionel og venlig betjening af…
Top professionel og venlig betjening af Peter.
Man bliver virkelig sat ind i uret man køber og er ikke i tvivl om noget når man går glad derfra.
Kan anbefales.
Vh. Troels
En perle midt i Århus
Endnu en gang kan jeg konstatere at man hos Knud Pedersen i Århus får en mere end almindeligt nærværende, og professionel behandling. Jeg er blevet betjent af Nicholas og Peter, der begge er super behagelige, samt kyndige medarbejdere.
Butikken har mine varmeste anbefalinger.
Fantastisk service og personale
Fantastisk service og personale. Vi har fået serviceret lidt ure og købt et nyt og lige meget hvem vi blev betjent af, så var servicen helt i top.
Super fed oplevelse!
Jeg var en tur i byen sammen med min kone, hvor vi gik forbi Knud Pedersen.
Vi gik ind i butikken, for at spørge ind til et ur.
Vi blev mødt med smil, imødekommenhed, åbenhed, ærlighed og følelse af at man blev set og hørt.
Jeg fik rig mulighed for at stille nysgerrige spørgsmål, prøve drømmeuret og efterfølgende skrevet op på ventelisten.
Jeg blev betjent af Peter, der var venlig, super dygtig, kompetent, gav sig god tid med vejledning og fantastisk service.
Alt i alt en god og fed oplevelse.
Kan klart anbefales👍🏽
Meget tilfreds med betjening og rådgivning…
Har været i butikken et par gange og fået en fantastisk god og professionel rådgivning ang køb af omega seamaster 300.
Vil klart anbefale at besøge denne butik, hvis man skal have nyt ur.

God oplevelse!
Jeg har længe ønsket mig min første Rolex og jeg blev taget i mod med åben hænder. God service! Med stor efterspørgsel fik jeg lov til at skrives op til to jeg havde svært ved at vælge i mellem. Vi vandt en løsning og jeg er tilfreds. Kan varmt anbefales.

Besvarelse fra Knud Pedersen Ure & Smykker
Tak for en super service i dag Peter
Tak for en super service i dag Peter - altid et besøg værd :-)

Besvarelse fra Knud Pedersen Ure & Smykker
Vi kan kun sige at vi har fået en…
Vi kan kun sige at vi har fået en fantastisk god service af Peter, og at det har været en super kompetent vejledning vi har fået.

Klasse rådgivning!!
Virkelig en forretning der fortjener en bemærkning. Nu her jeg været deroppe en håndfuld gange og kigge på ure samt smykker. Blevet taget venligt imod, guidet igennem ved hvert ur køb samt smykke køb. En forretning jeg klart kan anbefale til andre hvis der skal skal købes ure/smykker. :)
Især et stort tak til Carina deroppe. Hun var med til at finde det rigtige ur til konen og mig selv. Men ikke mindst fik vi lavet det smukkeste vedhæng til vores datter. Stort tak for hjælpen og den rådgivning du har givet :)
Mvh
Dennis

Professionelt og god oplevelse
Super og professional oplevelse af service af ældre Rolex ur. Hele vejen fra indlevering, behandlingstid samt udlevering.

Tak for en god service
Tak for en god service! - fik købt det der skulle købes, efter flere besøg hos flere AD’s men endte med Knud! Har været på besøg flere gange inden jeg endte med at handle!
Tak

Besvarelse fra Knud Pedersen Ure & Smykker
Hentede mit Rolex i dag efter service
Hentede mit Rolex i dag efter service. 1. Klasses betjening, og en yderst rimelig pris, fuld tilfredshed herfra.

Kompetent og engageret personale
Har fået en professionel og engageret oplevelse hos Knud Pedersen Ure & Smykker i forbindelse med fremvisning af nogle ure. Ved begge lejligheder har personalet udvist stor viden og passion om de produkter der blev vist frem/snakket om. Kan varmt anbefale et besøg hos dem og kommer der selv gerne igen.

Daytona
Jeg vil bare rose butikken for den gode service jeg altid har fået derinde, det gør lidt ondt at læse de beskyldninger der bliver skudt afsted mod dem, jeg har selv købt et Daytona og andre ure til listepris i butikken efter nogle års ventetid
har selvfølgelig også handlet andre varer i butikken før og efter, julegaver osv. da jeg finder det meget naturligt at man opbygger et godt kundeforhold hvis man ønsker at plukke de røde frugter der hænger øverst

Besvarelse fra Knud Pedersen Ure & Smykker
Fantastisk service i verdensklasse.
Magen til fantastisk service skal man lede længe efter. Jeg har i dag været forbi butikken om en god snak vedr. et Omega ur. Der blev oplyst, at jeg ville høre nærmere, hvis de fik den specifikke model hjem. Der er tale om en udgået model, hvor forhandlere får de sidste producerede modeller fordelt og de ved ikke præcis hvilke modeller og hvornår de evt. modtager nogle eksemplarer.
Der gik dog kun under 10 min, så blev jeg ringet op, da fragtmanden netop havde været forbi og mit ønskede ur var iblandt de modtagede ure.
Det må siges at være heldigt, men det er ikke held, at de reagerer så prompte som de gjorde. Det er service i verdensklasse. Dernæst er jeg meget dårligt gående ved hjælp af krykker grundet en korsbånds skade. Det medførte, at Sarah som det mest naturlige tilbød at hjælpe mig ud i bilen med mit nyindkøbte Omega ur. Jeg føler mig i dag som verdens heldigste mand takket være fantastisk service. Jeg kan kun anbefale alle at handle hos Knud Pedersen. Jeg blev mødt af meget imødekommende personale uanset organisatorisk rang. Tonen var varm og uformel. Jeg følte mig i den grad velkommen. Det er helt sikkert ikke min sidste handel hos Knud Pedersen.

God service!
Jeg var en tur i Århus, og gik forbi Knud Pedersen hvor jeg så mit drømmeur i vinduet. Jeg besluttede at jeg vil gå ind i butikken og få en snak. Og jeg må sige at jeg blev taget imod med åbne hænder af en kvinde i butikken. Hun tog sig tid til at lytte på mig også selvom jeg er ny i ur verdenen. Jeg blev skrevet op til det ur jeg gerne vil have, og gav også udtryk for at der kunne være en lang leveringstid på det. Så sendte jeg en mail idag efter der er gået knap et halv år siden jeg blev skrevet op til uret, og blev ringet op kort tid efter og vi fik en snak om uret. Jeg synes at det er god service og meget professionel og fylde op på mine spørgsmål så hurtigt. Jeg venter stadig og tænker det nok skal lykkedes en dag! Top klasse

Besvarelse fra Knud Pedersen Ure & Smykker
Købte tilbage i slutningen af november et fint nyt Rolex ved Knud Pedersen efter at have stået på venteliste en kortere periode. Super fin service både før og under købet. Havde sågar min lille datter med, da uret skulle købes og gennemgås, og det blev accepteret så fint.
Personalet er venlige, professionelle og servicemindede.

Meget positiv oplevelse
Det er første gang, jeg har handlet hos Knud Pedersen i Aarhus, men det bliver absolut ikke sidste gang.
Det var en særdeles positiv oplevelse med en fantastisk service hele vejen igennem inklusive en meget imødekommende korrespondance med hurtig respons op til besøget i forretningen. Alt fungerede bare perfekt.
Jeg vil varmt anbefale Knud Pedersen, hvor kvaliteten af købsoplevelsen er til fulde lever op til kvaliteten af varerne. Det kan simpelthen ikke blive bedre.