Vi rejste lørdag den 19. september fra København via Amsterdam til Toulouse. Ved ankomsten manglede én af vores kufferter, og det samme gjaldt bagage for tre andre deltagere i vores gruppe på i a... Se mere

Ingen kundeservice. Refund af ikke opfyldte services er umuligt. Søg refund via et link der ikke virker. Chat med kundeservice trækker dig rundt i manegen i dagevis for så til sidst IGEB at henvise t... Se mere

Den værste oplevelse! Fik ikke de dyrt betalte sæder med ekstra benplads. Utroligt besværligt at klage. Klager blev afvist med standardformular. Klagede på Facebook siden og blev derefter kontaktet a... Se mere

Vi var tre personer der rejste med KLM til Sydamerika i december 2025. På vej derned var baggagen forsinket to dage, og vi måtte alle tre ud og købe lidt toiletsager, tøj samt transport til og fra... Se mere

1,3

Dårlig

9 t anmeldelser

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

1,3

(9.076)

1.806 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vores rejse til Rom via Amsterdam var…

Vores rejse til Rom via Amsterdam var forsinket, og vores bagage var ikke med da vi kom til Rom. Det kom til hotellet 24 timer efter os. Umulig at få kontakt med klm. Har både ringet og skrevet ingen svar.

16. september 2025

Mistet bagage IGEN

Vi fløj med KLM til Firenze via Amsterdam i juli 2025 - mistede bagage. Og i dag fløj vi igen med KLM til Sardinien via Amsterdam og mistede igen vores bagage. To gange på kort tid!
Den værst tænkelige start på en ferie.
Nu er vi spændte på, hvornår vi ser vores kufferter.
Fremadrettet bliver det ikke KLM, vi rejser med. De kan jo slet ikke finde ud af det.

11. oktober 2025

Vores fly blev aflyst den 5.7 fra…

Vores fly blev aflyst den 5.7 fra Lissabon til Amsterdam - vi fik flere forskellige årsager som grunden
Nu har vi så (20 personer)anmodet om refund og så giver selskabet en helt ny årsag
Magen til useriøs behandling af et stort flyselskab, som man trods alt havde tillid til
Det er så bare ovre nu for 20 personer, som nok skal finde et andet selskab fremover
Arne Danmark

5. oktober 2025

Ingen hjælp at hente hos KLM

Den 1. oktober 2025 blev vores fly fra Billund til Amsterdam forsinket med tre timer. Dette medførte, at vi ikke nåede vores videre forbindelse til Washington fra Amsterdam, og vi kunne først komme med et nyt fly om eftermiddagen den 2. oktober.

Derudover har vi desværre oplevet yderligere problemer i forbindelse med hjemrejsen. Det har ikke været muligt at checke ind via jeres app, og mit sæde er nu blevet ændret hele seks gange. Ifølge appen skulle det være muligt at vælge et nyt sæde, men der dukker ingen valgmuligheder op, og det er ikke muligt at foretage en ny reservation.

Jeg har forsøgt at logge ind via jeres hjemmeside uden held, og bliver her opfordret til at kontakte kundeservice. Jeg har ringet til kundeservice, men her fik jeg at vide, at de slet ikke kunne finde flyet i deres system. Jeg står derfor tilbage uden nogen form for løsning eller hjælp.

1. oktober 2025

Mistet bagage for 2 måneder siden

Mistet bagage for 2 måneder siden. Det kan jo ske, men hjælpen er miserabel. Talt i telefon med supporter som virker uvidende. Fandt endelig en anmeldelsesblanket, som jeg udfyldte med alle oplysninger og indhold mv. Nu skriver de at de ikke har modtaget dette og at jeg skal starte forfra. Man kan kun få erstatning hvis man har kvitteringer. Har sjældent mødt en virksomhed som er så ligeglad med sine kunder. Jeg opgiver nu - og de sparer erstatningen.

8. oktober 2025

Svindler for at undgå at betale den lovpligtige kompensation

Kunne jeg have givet 0 stjerner havde jeg gjort det. Blev forsinket på min sommerferie med hele familien mere end de 4 timer i Amstedam. Udbetalingen af kompensationen for 3 ud af fire af passagerene gik fint via deres hjemme - men er blevet trukket rundt i managen ifm. udbetalingen til den sidste passager - nu har de lukket sagen med 1/3 af den kompensation jeg er berettiget til og man kan ikke snakke med dem der behandler. Kundeservice kan ikke engang garantere at de gider genåbne min sag. Det virker fra kundens perspektiv som om de bevist forsøger at undgå betaling ved at trække i langdrag selv om sagen er soleklar. Mega mega dårlig kundeservice.

3. oktober 2025

Mistet bagage

Mistede bagagen i Amsterdam, den blev ikke sendt med videre til Bari i Italien. Vi kan se på mail at den ankom tirsdag morgen til bari. Onsdag aften er den stadigt ikke ankommet til vores hotel. Lufthavnen ligger 2 timers kørsel væk. De er fuldstændigt ligeglade med deres kunder. I har lang vej igen…..

29. september 2025

Kundeservice er ikke eksisterende

Kundeservice er ikke eksisterende, Man skulle tro jo færre kunder jo bedre, Er slet ikke interesseret i at hjælpe kunderne med problemerne med bookinger,
samarbejder med et endnu ringer firma (Booking.com)
Der heller ikke vil tage ansvar for de fejl de laver.
To Hollandske firmaer, der gør alt for at miste kunder.

23. september 2025

Umuligt at komme igennem til…

Umuligt at komme igennem til kundeservice. Mit fly er blevet ombooket til et længere fly, med flere connections, som jeg ellers betalte ekstra for at undgå.
Har primært brugt KLM på alle mine rejser, men det her skuffer virkeligt. Tydeligvis ligeglade med både jeres kunder, og åbenbart også jeres medarbejdere der strejker.

22. september 2025

Manglende kundeservice

Ville give MINUS hvis det var muligt. Vi er 6 personer der har brugt over 33.000 på flybilletter. Og vi kan ikke få lov til at vælge sæder så vi kan sidde med vores 2 små drenge på 4 og 5 år, på det første fly hjemad fordi det er igennem Malaysia Airlines KLM har booket. Vi har haft skrevet og ringet til begge flyselskaber, men bliver bare sendt frem og tilbage. INGEN af selskaberne vil hjælpe os. Og det er trods alt ret vigtigt at komme til at sidde med sit barn på en flyrejse??? Det burde ikke være lovligt for nogen selskaber at sælge pladser på et fly hos et andet selskab, hvis de ikke vil sørge for at man har et sæde i flyet. Om man skal betale ekstra er såmænd ligegyldigt, men man kan ikke bare sælge noget og så kun levere 50% af det køberen har betalt for. Vi har fået besked på at vi kan vælge sæde når vi tjekker ind i lufthavnen på vej hjem, og håbe på at der er pladser til os??? Det er under AL KRITIK.
Så nu skal vores ferie være stressende og med bekymringer for hvordan vores rejse hjem nu bliver. så TAK FOR AT SMADRE VORES DYRE FERIE MED DENNE IKKE EKSISTERENDE KUNDESERVICE!!

KOMMER ALDRIG TIL AT BESTILLE LÆNGERE FLYREJSER MED JER IGEN!

31. august 2025

Elendigt

Super dårlig service efter aflyst fly i Amsterdam. Umuligt at føre en dialog med KLM, og umuligt bagefter at få dialog med selskabet. Bekymrende at dette selskab har købt 60% af SAS, hvis dette er forretningsmetoderne..

16. juli 2025

På flyvetur fra Aalborg til Nice…

På flyvetur fra Aalborg til Nice mistede jeg min baggage - det er nu 5 dage siden. Blev anmeldt i Nice lufthavn straks efter ankomst - jeg har ikke hørt en lyd siden. Mangler vigtige genstande. Det er umuligt at komme igennem til noget kontor - elendig og respektløs behandling af kunder.

9. september 2025

Det er umuligt at kontakte KLM vedr

Det er umuligt at kontakte KLM vedr. refusion af billet.
derimod kan de på minutter sælge rejsen til anden person.
det er vel så logik at der skal betales tilbage til personen man først har solgt billetten til. eller?

9. september 2025

KLM overbooker fly

I forbindelse med flyvetur fra Amsterdam til Aalborg med KLM har jeg nu de to sidste gange oplevet at flyet er overbooket og jeg pludselig (mod min vilje) har fået Standby plads. Jeg synes IKKE , at det er i orden , at en købt og betalt plads på flyet, pludselig bliver ændret til en Standby, hvor man får besked ved ankomst til lufthavnen om, at måske kommer du med , måske gør du ikke og må vente til næste fly.
De to timer inden flyafgang, er man således usikker på om man overhovedet kommer med flyet. Aftaler og evt videre transport/flyvning kan risikere at “gå i vasken” . Simpelthen under al kritik for en købt og betalt flyrejse.

7. september 2025

Elendig kundeservice

Elendig kundeservice! mere end 20 timer i telefonkø uden at komme igennem, 6 døgn i kø til chat support til en medarbejder der tilbød ikkehjælp, og jeg var selvfølgelig tvunget til i mellemtiden at købe nye flybilletter med et andet selskab for at være sikker på at kunne gennemføre min rejse.

5. september 2025

Manglende kompensation

Var forsinket sidste fra sidste destination - Amsterdam / Aalborg i januar 2025
I henhold til EU forordningen 261/2004 og godkendt indsendelse af dokumenter af KLM, er kompensationen ikke fremsendt. Det tog længe inden KLM godkendte det indsendte, sikkert fordi der altid var skiftende servicemedarbejdere, som svarede i øst og vest. Efter adskillige rykkere svarer kundeservice ikke tilbage mere.
Har mistanke om det er en bevidst strategi.

Flyver ikke mere med KLM og anbefaler dem ikke til andre.

3. januar 2025

Vores familie på 6 skulle til Canada

Vores familie på 6 skulle til Canada - 9 timers flyvning fra Amsterdam. Vi fik tildelt 6 enkelte pladser hver for sig da vi ikke havde betalt ca 2.000 kr for at vælge en specifik plads. Aldrig oplevet så dårlig service før igennem 25 år med masser af rejser. I forvejen billetter til over 10.000 kr pr stk.

Så hvis I rejser flere der gerne vil sidde sammen skal I tillægge KLM priserne 20-25% ved sammenligning med andre selskaber.

22. juli 2025

Er dette din virksomhed?