Vi rejste lørdag den 19. september fra København via Amsterdam til Toulouse. Ved ankomsten manglede én af vores kufferter, og det samme gjaldt bagage for tre andre deltagere i vores gruppe på i a... Se mere
Ingen kundeservice. Refund af ikke opfyldte services er umuligt. Søg refund via et link der ikke virker. Chat med kundeservice trækker dig rundt i manegen i dagevis for så til sidst IGEB at henvise t... Se mere
Den værste oplevelse! Fik ikke de dyrt betalte sæder med ekstra benplads. Utroligt besværligt at klage. Klager blev afvist med standardformular. Klagede på Facebook siden og blev derefter kontaktet a... Se mere
Vi var tre personer der rejste med KLM til Sydamerika i december 2025. På vej derned var baggagen forsinket to dage, og vi måtte alle tre ud og købe lidt toiletsager, tøj samt transport til og fra... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Kundeservice håbløs ved forsinket bagage
Bagagen forsinket. Appen hvor man skal kræve kompensation er håbløs. Man kan ikke se hvad man har uploadet. Den accepterer kun filer på 3 mb og ikke med samme navn hvilket er besværlig når det er fra iphone. Man kan ikke komme i kontakt med dem men sendes i ring af en kompetent robot.
Benytter kun dette selskab
Har rejst en del det seneste år mellem BLL-AMS og har altid været tilfreds. Kun oplevet 1 gang at flyet ikke er kommet afsted til tiden, men var minimalt forsinket ved ankomst.
Kommer typisk altid mellem 5 og 10 minutter tidligere frem end angivet hvilket jo bare er dejligt.
Rigtig god og hjælpsom kundeservice
Sider nu på 2. time i kø til at få at…
Sider nu på 2. time i kø til at få at vide hvor langt min kuffert er kommet, og de har sat Rio som slut destination og jeg befinder mig i Recife 2400 kilometer fra Rio. Er det erfarende personale gået på juleferie, så man må nøjes med totalt uvidende individer?
Og når det lykkedes at komme igennem kommer man til at tale med en man overhovedet ikke kan forstå hvad siger, da det lyder som om han har en kartoffel i munden mens han taler.
Flyver med KLM (Amsterdam -kuala…
Flyver med KLM (Amsterdam -kuala Lumpur)
Og har købt mig et par sodavand i taxfree som jeg tager med ombord...
Da jeg så åbner en, bliver jeg kort efter kontaktet af en stewardesse som spørger om der er alkohol i min sodavand som jeg afkræfter med det samme...
Hun bliver stående og ender med at tage min sodavand op og lugte til den, hvorefter jeg siger til hende at hun ikke skal stikke sin næse ned i min sodavand... Da jeg hverken besidder eller drikker alkohol.
Så kontakter hun alverdens personale der er om bord på flyet der kommer og fortæller mig at jeg skal snakke ordentligt til personalet og de har en seddel med om noget med alkoholpolitik som de gerne vil have at jeg skal læse.
Jeg er ikke interesseret i at læse deres seddel,da jeg ikke har noget alkohol eller har drukket noget og siger at de skal gå væk fra mig, da jeg har hovedpine
stewardessen med sedlen, ender med at smide den ned i min lige åbnede varme mad med Sous osv.
KLM har altid været mit fortrukket…
KLM har altid været mit fortrukket flyselskab, men efter 6t forsinkelse hvor de ikke vil kompensere ifm forsinkelsen, er de ikke på listen over selskaber, som ikke anvendes mere. Forsøger at lyve sig fra forsinkelsen.
Og sagen går så vis retten.
Da min rejse blev aflyst i lufthavnen
Da min rejse blev aflyst i lufthavnen, hvor vi mellemlandende, blev vi ombooket til dagen efter. Der var dog nærmest ingen information omkring muligheder for overnatning o.lign.
Har brugt KLM 3 gange de sidste 5 uger…
Har brugt KLM 3 gange de sidste 5 uger over amsterdam. Alle med forsinkelser og 2 gange med overnatning i Amsterdam grundet forsinkelse. Begge overnatninger for egen regning, da de undskylder sig med vejret som årsag. Hvordan kan man så lande i Amsterdam hvis man ikke kan flyve videre? Bruger ikke KLM fremover.
Endnu engang forsinkelser til/fra Billund…
KLM må betragtes Billund som en sekundært destination. Der er ofte forsinkelser på Billund - Amsterdam. Nu har jeg igen været afstand, hvor der både ud og hjem var timelange forsinkelser. Og igen uden noget forklaringer. Det må kunne gøres beget bedre, og så kunderne ikle tages som gidsel.
KLM skuffer aldrig… endnu engang…
KLM skuffer aldrig… endnu engang forsinkede ud af Aalborg. Var oppe kl 4, for at flyve kl 6. Flyet har tekniske problemer, så vi venter stadig… KLM er grunden til at jeg aldrig booker via AMS, hvis jeg skal videre, da der ofte er forsinkelser… ikke godt nok! Vil aldrig vælge KLM, hvis jeg har andre muligheder!
Mit fly fra Istanbul til Amsterdam blev…
Mit fly fra Istanbul til Amsterdam blev omkring tre timer forsinket på grund af tekniske problemer, hvilket betød, at jeg ikke kunne nå mit videre fly fra Amsterdam. Sådan kan det jo ske. KLM var dog meget imødekommende og sørgede både for hotel, samt transport, og ombooking til næste dags fly. Derudover tog det dem kun tre dage at godkende de €400 i kompensation. Det var selvfølgelig ærgerligt at blive forsinket, men alt i alt synes jeg, at de gjorde, hvad man med rimelighed kunne forvente.
Hvad er der sket med KLM?
Hvad er der sket med KLM?
Fra at være mit foretrukne flyselskab er de dæleme blevet et jeg vil gøre alt for at undgå. Forsinkelse på forsinkelse og ikke bare på én rejse men flere rejser over flere uger.
KLM I må oppe jer, I plejede at være gode. I er ganske enkelt elendige nu.
Dybt skuffet over kundeservice
Dybt skuffet over kundeservice. Sidder i telefonkø i uendelighed. Har forsøgt at tilføje surfbag som ikke kan bookes online. Synes ikke at lykkes. Kan se at den er bekræftet på hele hjemturen, men ikke på udrejsen. Det giver ingen mening. Vi har givet 25.000 kr. for returrejse (!) Så kan man vel forvente en smule service?
Manglende godtgørelse forsinket bagage !!
Jeg vil gøre det kort, for jeg har brugt snart 1 års ringen og skriven frem og tilbage med KLM for at få min godtgørelse for forsinket bagage dec 2024. JEG HAR ALDRIG OPLEVET SÅ DÅRLIG OG INEFFEKTIV BEHANDLING.
Vores flyver blev aflyst og de gav os…
Vores flyver blev aflyst og de gav os på baggrund af det en voucher som kunne udbetales jeg har efterfølgende bedt om dette men nu vil de ikke udbetale den og de svare ikke på mails ærligt før i tiden kunne jeg godt li KLM men efter hele den her omgang ønsker jeg ikke og flyve med dem igen og alle jeg snakker med i fremtiden vil blive anbefalet og holde sig langt væk fra dem elendig service på noget de selv tilbyder og som jeg har mail på fra dem øv !!!
kæmpe Mangel på kundeservice
Kæmper med at få årsagen til vores fly var forsinket hvilket jeg skal bruge til mit eget forsikring selskab. Har søgt kompensation hos KLM men på det svarer de heller ikke. Samtidig har jeg forsøgt at ringe men de kan eller vil ikke hjælpe mig. kommer aldrig til at flyve med dem igen.
Der har været dårlig service alle steder fra deres side.
Aldrig i mit liv har jeg oplevet så…
Aldrig i mit liv har jeg oplevet så elendig service på en rejse!
Vi rejste fra Aalborg d. 8/10 med ruten AAL – AMS – BOS – TAMPA.
Allerede fra starten gik alt galt. Vores fly fra Aalborg blev forsinket, så vi missede forbindelsen i Amsterdam videre til Boston. Ingen informerede os om noget som helst — vi måtte selv opsøge KLM i Amsterdam for at finde ud af, hvad der foregik. Her fik vi at vide, at vi ikke kunne komme afsted før dagen efter. Altså mere end 15 timers forsinkelse på vores rejse!
Vi fik heldigvis et hotel betalt (tak for det), men kun 15 euro pr. person til 15 timers ventetid. Det er fuldstændig respektløst.
Da vi så endelig får de nye billetter, opdager vi, at vi er blevet placeret på dårligere pladser end dem, vi oprindeligt havde betalt for. Da vi spørger en medarbejder ved gaten om hjælp, får vi bare et koldt “der er intet at gøre” tilbage. Ingen undskyldning, ingen hjælp, ingen kompensation.
Vi vælger at bide det i os, for vi er allerede trætte, frustrerede og bare gerne vil afsted.
Heldigvis ender vi med at få en dejlig ferie i Tampa — trods en elendig start.
Men hjemrejsen blev endnu værre.
Vi skulle flyve TAMPA – AMS – AAL, men vores fly fra Tampa blev forsinket med 4 timer. Vi fik ingen information på forhånd — først en mail kl. 18.40, selvom afgangen var planlagt til 17.40! Jeg opdager forsinkelsen ved et tilfælde, da jeg tjekker afgangen i app’en.
Som om det ikke var nok, står vi derefter i over 2 timer i kø i Tampa for at tjekke en kuffert ind, bare for at få at vide, at vi slet ikke er registreret på flyet! Det tager yderligere en time for personalet at finde os i systemet. Da det endelig lykkes, får vi nye billetter med endnu en lang ventetid i Amsterdam — denne gang 10 timer.
I Amsterdam får vi så en voucher på 7 euro pr. person til 10 timers ventetid. Det er simpelthen til grin.
Da vi endelig skal med flyet hjem til Aalborg, viser det sig, at der ikke er plads til vores håndbagage. Min kæreste spørger venligt en stewardesse om hjælp — men bliver mødt med en uhørt flabet og nedladende attitude. Hun svarer, at det må han “selv finde ud af”, og at han bare må sidde med tasken på skødet, hvis der ikke er plads (!). Da hun senere ser, at han faktisk sidder med tasken, siger hun, at det ikke er tilladt.
Efter en sukkende attitude laver hun modvilligt plads, smider tasken op (selvom der ligger computere i!) og siger med hånlig tone:
“That wasn’t that hard, was it?”
Da han blot svarer “no” for at undgå konflikt, siger hun:
“This isn’t our job.”
Den arrogance og ligegyldighed, vi blev mødt med, var det sidste strå.
Hele rejsen har været præget af kaos, manglende information, uprofessionel behandling og personale, der taler ned til kunderne.
Vi kommer aldrig til at flyve med KLM eller Delta igen, hvis dette er den standard, man kan forvente.
Vi forventer en erstatning for de mange timers forsinkelse, samt kompensation for de nedgraderede sæder og den uacceptable behandling fra personalet.
KLM nægter at betale for reperation af…
KLM nægter at betale for reperation af min kørestol som de ødelagde i transport.
Jeg havde min kørestol med, og den kan ikke være sikret ordentligt under flyvningen, for da jeg kom frem var den ene bremse af stål bøjet meget skæv.
Det er farligt at køre i en stol, hvor den ene bremse ikke fungerer ordentligt, og da det er en gammel stol var jeg bange for at stolens ramme ville brække helt, hvis man forsøgte blot at bøje stålet tilbage.
Jeg spurgte en smed, og han anbefalede det IKKE.
Jeg tog billeder og indsendte krav om betaling af en udbedring, men da jeg ikke har mange penge, afventede jeg deres afgørelse, så jeg kunne have råd til reperationen.
Fordi jeg ikke havde kunnet lægge ud for reperationen, nægtede de pure at give nogen form for kompensation for at ødelægge den ene bremse og efterlade mig med en potentielt farlig kørestol.
Det er direkte uansvarligt og helt urimeligt at man skal påtvinges udgifter som de små efterfølgende vil overveje om de ønsker at refundere noget som helst af!
Ødelægger man noget, bør man stå ved sit ansvar og erstatte det. Punktum.
Nærmest umulight at opgradere en billet
Jeg har forsøgt i 3 dage nu at ændre en billet på websitet og det fejler konstant. Det handler om en opgradering som KML tilsyneladende er lige glade med. Betaling og valg sæder går galt.