Vi rejste lørdag den 19. september fra København via Amsterdam til Toulouse. Ved ankomsten manglede én af vores kufferter, og det samme gjaldt bagage for tre andre deltagere i vores gruppe på i a... Se mere

Ingen kundeservice. Refund af ikke opfyldte services er umuligt. Søg refund via et link der ikke virker. Chat med kundeservice trækker dig rundt i manegen i dagevis for så til sidst IGEB at henvise t... Se mere

Den værste oplevelse! Fik ikke de dyrt betalte sæder med ekstra benplads. Utroligt besværligt at klage. Klager blev afvist med standardformular. Klagede på Facebook siden og blev derefter kontaktet a... Se mere

Vi var tre personer der rejste med KLM til Sydamerika i december 2025. På vej derned var baggagen forsinket to dage, og vi måtte alle tre ud og købe lidt toiletsager, tøj samt transport til og fra... Se mere

1,3

Dårlig

9 t anmeldelser

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

1,3

(9.075)

1.806 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Forsinkelse fra Lissabon til Amsterdam…

Forsinkelse fra Lissabon til Amsterdam som til sidst gav aflysning af hjemrejse og herefter ombooking, dårlig kundeservice når man skal have refusion for udlæg til ekstra bagage, men kan ikke klage over servicen i luften men når tingene fejler fungere intet hos dem det var vi desværre meget skuffede over og vil aldrig bruge dem igen.

21. juli 2025

KLM trækker claims i langdrag

Vi fik aflyst vores fly til San Diego tilbage i starten af oktober, og blev ombooket, hvilket resulterede i en samlet forsinkelse på over 40 timer. Vi har haft udlæg i perioden for hotel og mad, som vi er berettiget til at blive kompenseret for, og vi er jf. EUs regler berettiget til 400 EUR kompensation pr. person.
Vi har nu haft utallige mails frem og tilbage med KLM, som bliver ved med at finde undskyldninger for at udskyde vores kompensation.

0 stjerner herfra. Det plejede at være ligetil at søge kompensation med KLM, men det er det virkelig ikke længere!

26. februar 2026

Ingen stjerner

Faktisk fortjener de ikke engang 1 stjerne. De annullerede flyet vi skulle med fra Amsterdam mens vi sad og ventede i Kastrup. Årsag - sne/dårligt vejr - da vi ankom til Amsterdam var der ikke skyggen af sne - så denne årsag bruger de kun for at slippe for at skulle kompensere i henhold til EU reglerne. Flyv aldrig med dette luftfartsselskab!

19. februar 2026

Never using KLM again

KLM laver helt urealistiske planlægninger. Mig og min familie skulle fra Aalborg til Manchester via Schipol, men kunne ikke nå transfer-flyet i Schipol. Vi skulle så vente 5 timer i Schipol og så også over London. Vi blev 8 timer forsinket og stod uden bagage en sen fredag aften. Det ødelagde hele vores tur :-(
Vi har søgt om kompensation, men den har de nægtet.

6. februar 2026

Dårlig behandling

Jeg havde tilkøbt et sæde fremme i flyet fra CPH til Amsterdam 20 januar, ved boarding blev jeg stoppet og fortalt at en anden havde fået mit sæde fordi vedkommende havde betalt for sædet, jeg kunne fremvise kvittering på at jeg havde købt og betalt for sædet, men det var personalet ligeglade med og jeg blev henvist ned bag i flyveren!
Ingen vilje til at løse eller afhjælpe situationen, til gengæld, var det nærmest umuligt at indgive en skriftlig klage og bede om at få refunderet mine penge! Jeg rejser aldrig med KLM igen og vil anbefale alle at holde sig fra KLM

19. januar 2026

Kundeservice forsøgte at bedrage os

Jeg ville opgradere vores pladser 18 D og E til comfort pladser ca. 2000,- pr Pers. Jeg opgrader først mit sæde og betaler, men derefter kan min mand ikke opgradere sit. Derfor står der, at hvis jeg annullerer min opgradering vil jeg få mit gamle sæde tilbage. Dette sker ikke jeg får 52K og min mand har stadig sit sæde på 18D, derefter kan jeg ikke længere få lov at skifte sæde eller opgradere, dette kan min mand, men min mulighed er låst.
Vi ringer til KLM og får en frygtelig behandling, de oplyser at, vi nu begge har mistet vores pladser, og nu koster det ca.600 USD ekstra for os hver at få vores gamle pladser. Vi stiller os uforstående da vi på appen stadig kan se 18D og 52K, personalet lyver og siger, at det ikke vil forholde sig sådan, når vi kommer til lufthavnen vil vores pladser være ændret. De prøver at presse os ved at sige, at vi skal skynde os at acceptere de nye vilkår og at de vil sørge for, at dem der nu har vores pladser på 18 bliver fjernet, og vi vil få dem tilbage. De lyver og siger der ikke længere er to pladser ved siden af hinanden, hvilket også viser sig at være løg. Vi snakker også med en leder, der han er lige så korrupt.
Vi nægter at vil give så mange ekstra penge, for pladser vi allerede har betalt ekstra for at få.
Vi forsøger at ringe op, og vil snakke med en dansk medarbejder, her lyver de igen og siger, at vi bare skal ringe op igen og trykke på den valgte sprog medarbejder, hvilet man ikke kan. Vi snakker med forskellige og der er ofte børn i baggrunden, meget uprofessionelt.
Vi tager til lufthavnen efter 2 dage med høj bekymring, vi har stadig vores pladser og min gamle plads 18E er stadig ledigt, hvilket vi også kunne se på appen af sædevalg.
Lufthavns personalet er meget hjælpsom, hun kan endda se, at KLM stadig har mine penge fra forsøget på at opgradere, og hun vil sørge for de også kommer retur, ligesom vi får vores sæder som vi startede med at have 18 D og E.
Vi skrev til kundeservice.dk og bad en dansk personale ringe os op, vi har intet hørt.
Det hele var et stort korrupt forsøg fra KLM at presse penge ud af os, vi er dybt overrasket over at det er sådan et firma, der har så lav moral og forretningsmodel og vil forsøge at få penge ud af mennesker der allerede er lidt presset i forvejen.
Vi fik ødelagt de sidste to dage at vores ferie, pga deres snyd, løgne og bedrag.

4. februar 2026

KLM missede vores kufferter

KLM missede vores kufferter, da vi rejste til Saint Martin. Først efter 2 dage kom de.
Vi blev spist af med 200$, som på ingen måde har dækket det, vi havde brug for.
Selvom vi blev lovet, at kufferterne blev leveret på vores overnatningssted, skulle vi selv hente dem i lufthavnen - hvilket tog 4 timer i alt.
Det er en ommer, KLM!

4. februar 2026

KLM dårlig service

Da jeg skulle købe en flybillet, gik det meget hurtigt at få en dansktalende person hele tiden. Og der var det en fantastisk god service.
Nu har jeg forsøgt at få kontakt til en Dansktalende person i perioden 28 nov. 2025 Det har fortsat ikke lykkes mig, jeg har skrevet 2 e-mail til KLM. De har aldrig svaret tilbage.
Og da folk i Danmark ringer til et dansk telefonnummer forventer man også at det er en Dansktalende person, og ikke Engelsk eller Fransk tallene person.
Det burde være en lov, når det er et dansk telefonnummer, skal det være en Dansktalende person der tager røret.
men bliver sku træt at ringe til KLM.
Jeg skal klage over at der skulle betales, lufthavnsafgift en gang til, selv om vi havde betalt, og France Airlines, påstår at de ikke kunne se den var betale, selv om det stod højt og tydeligt at den var betale.

28. november 2025

Ingen hjælp ved forsinkelser. Kun dårligt Call-center

KLM er ufatteligt dårlig til at svare på klager og til at behandle klager. Vi var næsten et døgn forsinket, blev lovet kompensation, men efter rejsen er der kun en besværlig hjemmeside og dårligt engelsktalende call-center, som kun giver "ikke svar".
KLM er gode når alt virker, men til NUL-stjerner når der er problemer.

8. oktober 2025

Aldrig mere KLM

Klm har i 20 år været mit foretrukne selvskab men de sidste måneder er de begyndt at opføre sig som det værste lavpris selskab men beholdt deres højere priser dog uden at levere et ordenligt selskabs gode service som så jeg gerne betaler mere for . Kundeservice er ikke eksisterende jeg venter stadig på svar efter en måned . Det var godt så længe det varede men aldrig mere KLM

22. januar 2026

Dårlig kundeservice/ ingen kundeservice

Jeg havde booket en rejse til USA fra Aalborg. Da jeg blev forhindret skulle jeg have lavet navnet om på billetten, og høre hvad mine muligheder var ift det. Men det var umuligt at komme igennem til nogen form for kundeservice, hverken på mail, telefonnummer eller Messenger. Aldrig mere om jeg skal bestille noget ved det useriøse selskab

29. november 2025

Katastrofe kundeservice!

Katastrofe kundeservice!!
I forbindelse med vores fly fra Barcelona til Amsterdam og videre til Billund blev aflyst. Herefter kontakt til KLM, der kunne tilbyde et fly næste dag, men med mellemlanding og overnatning i Paris, og en hjemtur til Billund sent aften. Ved min kontakt til KLM får jeg at vide, at de naturligvis ville dække ekstra udgifter, såsom hotel, mad, taxa, altså udgifter vi har i forbindelse med to ekstra overnatninger. Det er også fint, men når man ringer til dem, kommer man ikke igennem. Jeg har prøvet det meste af en dag, on/off. Så valgte jeg at oprette sagen på deres hjemmeside efter deres anvisninger. Da jeg langt om længe havde fået skrevet om sagen i detaljer, og vedlagt alle kvitteringer i rigtigt format, skriver den et øjeblik - her 4 timer senere, kører pc'en stadig. Efter 4 timer prøver jeg at starte forfra, men nu står der, at der gik noget galt. Jeg har nu forsøgt et hav af gange at få kontakt via deres telefonnummer, hvilket i sig selv er svært at finde, for kun at blive smidt af, gang på gang.
Elendig selskab - hold jer væk!!!!

5. januar 2026

Grådigt flyselskab

Vi skulle retur fra Bruxelles til Billund via Amsterdam. På turen fra Amsterdam til Billund blev fruen placeret på sæde 7f, mens jeg blev sat på 35b. For at vi kunne sidde sammen skulle jeg betale kr. 105,00 selvom sædet ved siden af hende var ledigt. Tilmed var flyet kun halv fyldt, da vi kom i luften. Grådighed efter min mening.

30. december 2025

Bliver 1 herfra

Bliver 1 herfra. Jeg skulle til Tokyo d. 4 januar. De haft flyet samt det dagen efter. Så jeg var strandet i Amsterdam i 2 dage. De fortalte mig at jeg bare skulle købe hotel og at de vil betale det bagefter. Nu har jeg så fået afslag på det hele.... Så der tabte jeg 3000kr. Aldrig om jeg skal flyve med de amatører jeg.... Kan ikke engang håndtere 5mm sne...

4. januar 2026

Aldrig mere KLM

Forsinkelse pga. vejret kan jeg sagtens forholde mig til, det er prøvet før på Grønland. Men mangel på Kundeservice er bare ikke iorden nu på 5 time i telefon for at komme igennem til KLM er bare ikke godt nok.
Ingen svarer på Mail, Facebook, Whatsapp etc.

Aldrig mere KLM.

5. januar 2026

Skulle til Canada i dag men KLM er ude…

Skulle til Canada i dag men KLM er ude af stand til at håndtere 3 mm sne og 5 meter vind i Amsterdam. Får hele deres system til at bryde sammen og det er umuligt at komme i kontakt med deres kundeservice selv om man er guld kunde. Det må være tid til at skifte til anden airline fremover. Det eneste premium ved KLM er deres priser.
Efter 2 timer fik jeg en ny og dårligere forbindelse 24 timer senere. Efter yderligere en time blev en del af den rejse også aflyst.
Her efter yderligere næsten 3 timer venter jeg fortsat på en løsning med ulidelig bim bim musik i øret mens jeg venter på help-desk inderen i new Delhi der ingen beslutningskraft har og kun kan tilbyde dårlige billige løsninger for KLM.

4. januar 2026

Aflyst fly, ingen hjælp overhoved

Min familie og jeg har fået aflyst vores fly da der var under 24 til afgang. Vi fik besked på at de ville ombooke os til nærmeste flyvning. Vi har nu forgæves forsøgt at få fat i kundeservice siden 14:30 i dag. Med nu med 11 timer til afgang, har vi stadig ikke hørt noget og venter fortsat på om vi kommer afsted? Abselout ingen information eller hjælp at hente. Vi har altid valgt klm men dette bliver desværre nok sidste gang. Elendig kundeservice (ikke eksisterende?)

2. januar 2026

Er dette din virksomhed?