En uge inden min varer blev leveret og svarede ikke til forventet leverings dato. Skulle bruge som gave så mega frusterende. Ingen tlf. kontakt til kundeservice og de svarer ikke på skriftlig henvende... Se mere
Alt OK! Kan se der er delte meninger omkring kvalitet og pålidelighed. Alt ok herfra på bestilling, alt forløb prima.
KitchenTime är en köksredskapsbutik på nätet där du hittar allt för ditt kök till riktigt bra priser. Vi vill erbjuda dig fantastiska produkter som gör att du både lyckas och trivs i köket. Oavsett om du är amatör eller proffs finns något för dig, och vi hjälper dig gärna att hitta exakt vad du söker.

Fri Frakt
Stämpelvägen 3, 394 70, Kalmar, Sverige
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Bestilte 7/7 en fødselsdagsgave som endnu ikke er kommet 31/7. Der stod der var levering 27/7, så jeg tænkte jeg var i god tid.
Desværre når jeg ikke at få nogen gave med til min venindes 50 års fødselsdag.
Har bedt jer om at omdirigere gaven, så det håber jeg I gør. Har intet hørt. Totalt skuffende
Hav tålmodighed. Det gik hele 11 dage fra jeg bestilte en lagerført vare til varen blev afsendt. Ingen information undervejs. Til gengæld modtog jeg varen hurtigt med Bring efter den var afsendt.
Jeg har købt en vare hos Kitchentime, som viser sig at have den forkerte størrelse. Derfor må jeg se mig nødsaget til at returnere den.
I skrivende stund en måned efter returnering, er al kommunikation fra Kitchentimes side forstummet. Ingen penge retur - ingen svar fra kundeservice. 1000,- tilsyneladende mistet!

Besvarelse fra KitchenTime.se
Det er nu næsten 2uger siden at vi fik at vide at vores pakke var i transit hos Bring
Man kan kun kontakte den via deres egen platform som de ikke svarer
Der står på deres hjemmeside at kundeservice har åben fra 8-16 men man kan ikke ringe til dem ☹️

Besvarelse fra KitchenTime.se
Meget hurtigt og informativt firma, to dage, så kunne jeg hente pakken, meget fin service
Woaw. Jeg har været på denne jord i 27 år nu. I alt den tid har jeg aldrig givet en dårlig anmeldelse af et firma før. På trods af nogle rigtige dårlige oplevelser. Det skulle ændre sig da jeg for en måned siden bestilte fra Kitchentime. Jeg er decideret chokeret
Jeg bestilte 3 varer, alle varerne er på lager. Jeg forventer de kommer ca. indenfor de normale 2-10 hverdage. Men det var ikke hvad Kitchentime havde planlagt. Jeg venter en MÅNED på mine varer
Derefter spørger jeg hvad der foregår, kan ikke forstå hvordan det kan tage så lang tid at levere min ordre, medmindre de skal have dem hjem fra en anden planet. MEN nu bliver det endnu værre. Jeg skriver til dem. De siger nu at det vil tage YDERLIGERE 3 MÅNEDER
Dvs. 4 MÅNEDER I ALT. Jeg har aldrig oplevet så dårlig en service i hele mit liv. Udover det er deres kontakt support svært retarderet. Man kan ikke ringe til dem (??), Du kan skrive til dem på e-mail hvor de tager 5 år om at svare
Jeg er simpelthen målløs over et firma kan være SÅ uprofessionel og inkompetent. Jeg brækker mig over jer. 1 stjerne er uhyggeligt gavmild af mig, men kan desværre ikke give jer mindre. Jeg håber inderligt i går bankerot, og jeres firma crasher og i ender med en grande gæld
- Magnus
Første og sidste gang jeg bestiller noget fra Kitchentime. Det har taget over 2 MÅNEDER at få min ordre - på trods af at der stod 4-10 hverdage...
Jeg vil dog også nævne at deres kundeservice er mega søde!

Besvarelse fra KitchenTime.se
Firmaet reklamerer med “ lynlevering”. Jeg handlede hos Kitchentime i den tro at varen kunne bruges til gave 3 dage senere. Endnu ikke kommet efter 5 dage. Spændt på hvornår den kommer.
Man skal ikke tro på “ lynlevering”

Besvarelse fra KitchenTime.se
Købte en Brabantia affaldsspand til sortering. Da de endelig får den pakket op opdager vi et stort hak i beholderen. Dette skriver jeg og så forlanger de alle mulige billeder som vi jo har smidt ud efter modtagelse. Der er intet i vejen med æsken som jeg har sendt billeder af - men nu forlanger de alle mulige ting.
Modtog lignende på min arbejdsplads fra anden leverandør og de sender en ny efter vores dokumentation af beholderen. Det kalder jeg service, som jeg absolut ikke har set herfra, men bare en masse benspind.

Besvarelse fra KitchenTime.se
Jeg bestilte 1 pakke med 6 tallerkner og 2 løse Bitz tallerkener . Da de kom, var der stor forskel på farverne af tallerkenerne. Skrev til kundeservice. Og hun sendte seks nye tallerkner og en returlabel oveni. Det synes jeg, er så god en kundepleje, at jeg vil give dem alle de bedste anmeldelser ❤️🥳👍👍

Besvarelse fra KitchenTime.se
7/1-23 har jeg bestilt, har også betalt men har ikke modtaget mine varer endnu, i dag er det den 15/1-23. Der stod 1-2 dages levering!!!

Besvarelse fra KitchenTime.se
Fik en Georg Jensen Manhatten cocktail shaker i julegave købt på kitchentime, desværre ser jeg da jeg pakker shakeren ud at der er en ret dyb ridse i den, jeg får taget billeder og sendt dem til kundeservice, der er hurtige til at svare på min mail til trods for det er imellem jul og nytår, hvori de skriver at de straks vil hive fat i producenten, d. 4 Januar får jeg en mail om at de sender mig en ny cocktailshaker, som jeg netop har modtaget. Super fin og hurtig service, og tiltrods for det er ærgerligt at modtage en vare med en fejl, kan sådan noget jo ske og kitchentime har håndteret det hele super og gjort det til en god oplevelse til trods.

Besvarelse fra KitchenTime.se
Jeg bestilte 2 tallerkener D. 25 december, modtog ingen ordrebekræftelse, den kom først efter 3 dage. D. 29 december var pakken sendt afsted fra lageret, modtog ingen beskeder om hvor pakken var, modtog først mine vare D. 01 januar, der stod jeg kan forvente 1-2 dages levering på forsendelsen.

Besvarelse fra KitchenTime.se
Ikke modtaget min pakke! og kan ikke spore den, man kan heler ikke kontakte kundeservice kun se ofte stillede spørgsmål hvilket er meget frusterende, kommer ikke til at bestille her fra igen.

Besvarelse fra KitchenTime.se
Priserne er fantastiske og leveringen var meget hurtig.
Så tilfredsstillende.
Tak skal du have!

Besvarelse fra KitchenTime.se
Desværre en meget ringe kundeservice.
Bestiller en vare torsdag d. 27/10, dagen efter ser jeg at den varer jeg har bestilt er sat 15% ned. Kundeservice vil ikke rette min pris til på trods af min vare endnu ikke er afsendt fra deres lager eller modtaget af mig. (Det er sgu dårlig stil Kitchentime!)
De skriver 1-3 hverdages levering. Men… tirsdag (3 hverdage efter + weekenden) er der stadig ingen opdatering på vores levering, hvor jeg henvender mig til kundeservice - får her intet svar.. i dag onsdag d. 2/11 er min vare heldigvis modtaget.
Nu skal jeg så vurdere om jeg orker sende varen retur for (koster 49kr )
for igen at genbestille varen til rabatprisen som nu er aktuel. Dog må jeg konstatere at jeg ikke orker endnu en tur i “møllen”. Det var derfor bestemt også sidste gang jeg handler hos dem.
Jeg giver ind til videre kun 1 stjerne, har bestilt en bordgrill på jeres side stod der at jeg ville modtage den i dag tirsdag D.4/10-22 imellen kl 17-22 00. men har nu modtaget en besked fra Airmee at den kommer i morgen onsdag imellen 17-22 00. hmmmm, og efter at havde læst alle anmeldelser her på trust pilot fortryder jeg sååå meget at jeg bestilte fra kitchentime.føler mig så dum over at jeg ikke gik på trust pilot først, og bestilte igennem elgiganten eller andet sted jeg kender. jeg har også været på trust pilot og læst anmeldelser fra Airmee såååå dårlige, har aldrig brugt/hørt om dem før. har hentet deres app for at følge pakken, men der står blot at den nu kommer i morgen, HÅBER DEN SÅ GØR DET DA JEG SKAL BRUGE DEN TIL GAVE. Gør den så det ja så anmelder jeg herinde igen med flere stjerner. men mit håb er meget lille efter de dårlige anmeldelser jeg har læst, også at kan ikke får svar fra dem hvis man skriver, det står jo næsten på alle anmeldelserne herinde. redigere min anmeldelse da varen er kommet så retter til 5 stjerner.
Jeg bestilte tallerkener og kopper. Alting kom hurtigt..... men det var 6 forkerte tallerkener.
Kundeservice har lavet en sag om "Felleverance.." De bad mig sende tallerkenerne tilbage (det har jeg gjort), og de ville sende de rigtige.
Siden har jeg ikke hørt fra dem. Jeg har rykket 3 gange siden, men INTET sker.
På deres side kan jeg se at de har de rigtige tallerkener på lager. Og de har mine penge.
Man føler sig virkelig snydt. Og jeg kan se på Trustpilot, at det er vi mange, der gør.
Kommer der mon et svar??
Kapitel 2:
27. september: Bring skriver 23. sept at de snart skal hente en pakke Hos KitchenTime.. Jeg kan se pakkerne fra KItchenTime tit bliver væk. Mørkeligt....
Hvornår hører jeg fra jer? Fik en pakke i silvan med en tallerken der var itu. Tog derfor ikke imod pakken hvorfor pakken med alle fire tallerkner gik retur til jer. Skrev til jer via jeres kundeformular uden at have modtaget svar.. Har betalt for fire tallerkner. Forventer at i sender fire nye.
Hører jeg snart fra jer?
Er lidt frustreret over ikke at kunne komme i telefonisk kontakt med jer.