Jeg troede virkeligt ikke deres hjemmeside kunne bliver dårligere... meen det har så vist sig at det kan den godt. Det er godt nok ringe!! Deres side var 100 gange bedre for 6-10 år siden "If i... Se mere
Fuldstændig elendig hjemmeside der er tung og aldrig virker. De søgekriterier man vælger nulstilles når nye ting vælges, hvilket gør dem ubrugelige. Siden er håbløst designet og udviklerne kunne v... Se mere
Tung og meget lidt intuitiv hjemmeside der stort set er uegnet til visning på en mobiltelefon. Absolut ingen fordele ved at oprette en brugerprofil (som f.eks. ændring af billetter, plads mv). I ti... Se mere
Dårlig App - virker ikke på Android - kom til at købe 3 gange til samme film grundet betalingen "ikke blev gennemført" iflg app'en - men det blev den alligevel alle tre gange. Har ikke virket perfekt... Se mere
På kino.dk kan du bestille billetter til ca. 50 biografer, læse de seneste filmnyheder og blive inspireret til din næste biograftur. Du kan også skrive dine egne filmanmeldelser og deltage i vores quizzer. Da vi ikke ejer biograferne på kino.dk, har vi ikke indflydelse på udvalg af produkter, priser eller spilletider og henviser her til den enkelte biograf.
Mosedalvej 14, 2500, Valby, Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge
i forbindelse med bestilling af billetter til 2 påskedag i vanløse bio, fremgår det at der er en forestilling kl 1930 til 'så længe jeg lever.'
jeg bestiller og afhenter og betaler billetter påskedag.
da jeg ankommer 2 påskedag kort før 1930 er der ingen forestilling, den viser sig at have været kl 1630
jeg har kvittering fra kino.dk, som viser at det var kl 1930.
jeg indsender en klage, men får ikke andet svar end at det må jeg ordne med vanløse bio. Dem har jeg også talt med og de vil heller ikke tage ansvar.
Nu må jeg klage til forbrugerombudsmanden, for jeg bliver som kunde tabt mellem 2 firmaer.
Jeg havde inviteret mine børn og det var en stor skuffelse, ikke at se filmen
Nemt at bestille billetter - og dejligt med bonuspoint...
En side hvor man i stedet ser reklamer frem for at reservere sine billetter.. har flere gange valgt andet sted at se min film.
Det er virkeligt ringe. Og utroværdigt. I må tabe mange kunder på det.
Deres hjemmeside virker simpelthen så dårligt at det ikke er til at holde ud. Det kunne optimeres væsentligt.
Samtidig er reservationers udløb (afhentningsdato) latterlig. Reserverede nogle billetter på et tidspunkt, som skulle købes og afhentes mere end 2 måneder før datoen i biografen. Det giver jo slet ikke mening.
Det er fair nok hvis man senest skal købe 24 timer før, men ikke flere dage, uger eller måneder....
Hvorfor skal der være tvungne reklamefilm der fiser rundt.
Det her er jo ikke en gratis service, det er et sted man køber billetter.
Super god kundeservice fra Amalie og Niklas.
5 stjerne til dem og Kino:)
Jeg var desværre forhindret, i at komme i biografen og havde allerede købt dem på forhånd, men Amalie og Niklas kom mig til undsætning, og annullere min bestilling ;) kæmpe ros til dem for hurtig svar!!!!!!!
plus point for ingen vente tid på opkald til kundeservice
Fremragende kundeservice, Fine toiletter, men da min pakke omkom var der en dvd af bamses julerejse tapet på indersiden. OG DEN VAR KNÆKKET I 2 STYKKER! Men pakken omkom til tiden så det var godt.
💯💯💯
14,40 kr i kortgebyr? På et helt almindeligt Visa Dankort? Har aldrig været ude for noget lignende.
Derudover er hjemmesiden også elendig at navigere rundt på, og det er da super dårlig stil at have reklamer på ens hjemmesiden. Især når vi i forvejen betaler så meget for biografbilletter.
Har lært noget af Ryanair.
Gebyrer på alt. Når man køber regnes 3D briller med i billetprisen, og man kan ikke vælge dem fra. Når så man færdiggør købet, er de ikke med på kvitteringen eller på regningen. Nogen hos kino.dk må tage 1-2. klasse matematik om igen.
Ringe hjemmeside med alt for lange loading tider og....REKLAMER for alt muligt. Hvad har I gang i? Jeg betaler i forvejen en formue for at ville i biografen, og så plastrer I jeres hjemmeside til med reklamer for antivirus programmer og andet skrammel....
30/11/17
Vi har lige fået besked på at en biograf har valgt at flytte premieren på Star Wars til en "lidt midre" biograf. Her snakker vi fra Sal 2 til sal 5. Det kræver en person med førerhund for ikke at opdage at I forsøger at bilde os ind at det er næsten lige så godt. Vi havde rigtigt gode pladser og var i god tid med reservationen. Så hellere fladskærmen derhjemme og billige popcorn og slik. God jul.

Besvarelse fra kino.dk
Virkelig ringe oplevelse på alle fronter, de kan tage lysten fra enhver biograftur.
Valgte film hos Cinemaxx Århus og bliver sendt videre til Kino.dk
Log ind: Ja ok, det gør jeg så...
Vælg biograf: Hmmm... det havde jeg jo lige gjort.
ok alle valg foretaget, ingen smalle steder 330,- kr. for 2 billetter
Herefter går det helt galt, og bliver sendt videre til betaling 370,- ??
Men ok, den tager vi senere, nu vil jeg bare have mine billetter....
YOU SHALL NOT PASS......
Den har alle der læser dette jo nok set, MEN efter 4. forsøg er det bare ikke sjovt længere :-( og alle de gode pladser var taget (af mig) så jeg fandt nye hver gang.
Prisen ændrede sig så i øvrigt vilkårligt 330,- 370,- 375,- og alle betalinger blev godkendt, men billetter fik jeg ingen af.
Ok jeg skriver til deres kontakt formular, de må kunne hjælpe, for man kan jo ikke ringe til dem.
Og JA det kan de sørme ! nu efter 8 dage, vender de tilbage på mail og skriver de har oplevet nogle problemer i deres tjek ud, men prøv igen senere. Det siger i ikke !!! Men nu var det altså sidste weekend vi skulle have været i biffen.
Det er bare ikke godt nok....
Ringe hjemmeside.
Først reserverede jeg to billetter og efterfølgende ville jeg så købe dem og
her gik det så galt! da jeg betalte med dankort og godkendte købet,så kom den op med at den ikke kunne gennemføre købet med en fejlmelding,så prøvede jeg at ringe til dem uden held og har så skrevet til den men har ikke fået svar det er 4 dage siden og min forestilling den 21-5-17 men fant så ud af at pengene var trukket på min konto? så ringede jeg til NFBIO da den biograf høre under nordiskfilm biografer og fik hurtigt fat i en der kunne fortælle mig at de kunne se at mine billetter var betalt, så alt i alt rigtig dårlig måde at købe sine billetter på har i skrivende stund ikke modtaget bekraftigelse på køb eller billetter!!
Bruger kino en del mangler bedre mobil hjemmeside 😊
Havde lidt problemer i forhold til VIP-medlemskab, men et opkald ind til deres kundesupport løste problemet med hurtig tilbagemelding på mail efter opkaldets afslutning.
Havde betalt for meget for nogle billetter, da VIP-medlemskabet ikke var registreret på min profil, men supporteren sørgede for det hele. Det kunne ikke have været bedre!
Forsøgte at købe billetter til Empire bio. Først på mobilen, det virkede ikke. Derefter på en stationær pc, det virkede heller ikke. Nåede til at skulle betale med dankort og så kunne kino.dk ikke gennemføre købet. Endte med at ringe og bestille billetterne. Undskyld til damen jeg blev sur på over den rådne hjemmeside ;-)

Besvarelse fra kino.dk
Købte to billetter til 200kr, fik lov til at betale, men fik så bare en side der sagde booking error. Det var første gang jeg forsøgte at købe billetter over kino.dk, fordi jeg var træt af at skulle komme 30min før når man reserverer dem.
Det gør jeg aldrig igen, efter at have ventet uden at kunne komme igennem til deres kundeservice, må jeg nok se i øjnene at mine penge er tabt.
Det er måske ok at reservere billetter over kino.dk, men mit råd er aldrig nogen sinde at købe en billet igennem kino.dk