Jeg bruger mine Kenwood‑maskiner hver eneste dag – både den store og de to mindre – og kvaliteten er helt i top. Kenwood World skiller sig positivt ud med ofte gode pakketilbud og fair kampagnepriser... Se mere
Er glad for min nye foodprocessor til min gamle Kenwood Major køkkenmaskine. Nu kan jeg lave moderne lækker mad. Leveringstiden blev lidt længere end lovet, men pyt, nu er den her
Lagde en ordre hos Kenwood tilbage i april, hvor de også har trukket pengene, men jeg har aldrig modtaget min bestilling. Har rykket kundeservice flere gange, men de er ikke eksisterende. Det er bare... Se mere
Tænker på at levering måske kunne have været lidt kortere, men okay og så skulle man nok prøve at begrænse brugen af emballage for en sådan størrelse æske. Men ellers en god kundeservice.
Om Kenwood World

In 1947 Kenneth Wood had a vision. He saw a future where people would be inspired by brilliant engineering to cook creatively, every day.
Fast forward more than 75 years later and this vision is now a reality where home cooks all over the world cherish their Kenwood kitchen appliances. From the fifty-year-old stand mixers still going strong, to the excitement of unboxing the very latest food processor to take pride of place on the kitchen worktop, Kenwood remains the brand of choice for those with a passion for creating great food.
With a comprehensive line-up covering kitchen machines and stand mixers, to food processors and hand blenders, Kenwood is committed to delivering innovative and useful kitchen companions that stand the test of time.
Storbritannien
- www.kenwoodworld.com
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 2 uger
Flot arbejde
Flot arbejde. Bestilte en røremaskine på nettet.Den kom fra Italien, 2 dage efter var den på min adresse. Sendte den videre til Taiwan, hvor den var fremme 3 dage senere. Det var billigere end at købe den i Taiwan og endda med 220 volt, i maskinen. Den funderer perfekt.
Forsendelse lang tid og brugs anvisning…
Forsendelse lang tid og brugs anvisning til Soupmaker er kun til det mest nødvendige.
Kunne godt være et par opskrifter med så man kan starte og ikke lede på YouTube!
Købte en Kenwood Chef XL TITANIUM…
Købte en Kenwood Chef XL TITANIUM KVL85, hvor dejkrogen ikke når ned i bunden af skålene. Selvom man følger manualen, kan man derfor ikke bage med den. En sur kundeservicemedarbejder fortalte at sådan var den designet, så jeg skulle kontakte forhandleren, hvis jeg ville reklamere. Ingen imødekommenhed, trods mange oplever samme fejl. Salgs- og reparationsafdelingen fortalte at der ikke findes kompatible erstatninger. Så ikke køb dén Kenwood maskine!

Besvarelse fra Kenwood World
ALDRIG MERE KENWOOD!!
ALDRIG MERE KENWOOD!!
Min Chef XL er cirka et år gammel og er det værste SKRAMMEL!
Jeg har overholdt de grænser der står i manualen, men alligevel siger man fra værkstedet, at det er min egen skyld den ikke virker.
Så hvad der burde have været en garantisag, er nu endt med en tur på lossepladsen - og knapt 4.000 kroner SPILDT!
Jeg tror ikke engang jeg har brugt den 50 gange sammenlagt.
Jeg har købt 2 ovne fra kenwood
Jeg har købt 2 ovne fra kenwood. Den ene stoppede med at virke efter 3,5 år og den anden efter kun 2 år.
Jeg skal aldrig have noget fra kenwood igen og jeg vil heller ikke anbefale det til nogen.
Kenwood kmix
Jeg fik i gave en kenwood kmix af min kæreste, den kører upåklageligt. Idag er den 5 år.. Jeg elsker den, har bestilt kogekanden i samme farve. Så at alt er nederen indenfor kenwood er jeg ikke enig i.
Kenwood XL Cheif
Jeg har købt en Kenwood XL Cheif, da den er bedst i test. Allerede fra modtagelse LARMER den meget, der er en enorm hyletone når den anvendes. Det er ikke rart at stå i.
Jeg har været i dialog med Kenwood, som siger at sådan skal den lyde og hvis jeg sender den ind som reklamation, skal jeg selv betale fragten retur og ovenikøbet 400kr, hvis de vurdere at sådan skal den lyde.
Jeg kan ikke anbefale andre at købe dette produkt, kunne man give minus stjerner havde jeg gjort det.
Dårlig kvalitet og service.
Dårlig kvalitet og service.
Kan se, at jeg ikke er den eneste der har haft en ærgerlig oplevelse med Kenwoods kitchen 'chef' (der immervæk kostede ca 5000 kr).
Min mor købte den i julegave til min - og min brors - familer for to år siden fordi den for hende stod for kvalitet og troværdighed, men knap tre måneder efter garantien på to år udløb smuldrede limen på glasskålen og bunden til at sætte skålen fast i maskinen faldt af (som jeg kan se at flere andre også har oplevet).
Jeg tænker, at Kenwoods grundværdier bla. rummer kvalitet og troværdig, men jeg skulle blive klogere.
I lighed med mange andre herinde bliver jeg afvist fordi garantien er overskredet (med ca 2-3 måneder), og bliver i stedet tilbudt at den kan reperares eller jeg kan købe en ny med 10% rabat.... dvs en maskine til ca 5000 kr holder kun i to år!
Jeg troede Kenwood med det samme vil sige, at der måtte have været en fejl i produktet,, for de skal holde i mange år, og de ville sende mig en ny skål...
Meget skuffende - jeg kommer aldrig til at købe Kenwood igen.
Hold jer væk!!!
Første, eneste og sidste gang jeg handler hos dem.
Uendeligt meget bøvl for at få sin pakke, da den endelig kommer, er det det forkerte produkt.
De trækker også pengene længe før pakken er afsendt...
Jeg har intet positivt at sige om denne handel som ikke endte med at lykkedes.
Bestilte en skål og lidt på…
Bestilte en skål og lidt på hjemmesiden. Levering sagde 1-3 dage... nu er der gået 4 dage og pakken er ikke engang sendt af endnu. Da jeg ringede sagde en dame i Sverige at det kunne hun ikke gøre noget ved...
Nævnte også for dem at de jo havde trukket pengene... synes ikke det er god service!!!
KØB FOR GUDS SKYLD IKKE EN KENWOOD CHEF…
KØB FOR GUDS SKYLD IKKE EN KENWOOD CHEF XL PLATINIUM… min har været i stykker 2 gange på under et år, forleden skulle jeg lave en gærdej, midt i æltningen begyndte den ryge og dejkrogen blev så varm at jeg brændte fingrene, KENWOOD siger at det er min egen skyld og at garantien ikke dækker, det til trods for at den er under et år, virkelig dårlig service.
STOP ADVARSEL!!!
STOP ADVARSEL!!!! køb ikke en Kenwood rørmaskine!!!! den må kun køre 1 min så skal den have en pause
Er total ubrugelig!!!!
Kan måske bruges til at piske fløde eller røre en koldskål sammen andet kan den ikke bruges til så ca 5000 kr smidt ud af vinduet
Vi købte en XL maskine med stor motor for den kunne lave surdej og andet bagværk
Men den første gang den blev brugt efter ca 4 min begyndte den at ryge fra motoren
efter vi snakkede med dem opdage vi den kun måtte køer 1 min af gangen så skulle den have en pause
Den skulle have nul stjerner men kan man ikke give desværre..
Meget dårlig "vild"ledning fra serviceafdeling
Min 40 år gamle Kenwood holdt op med at kunne regulere hastigheden. OK. Der måtte en ny til. Jeg skrev til Kenwood, om de havde en, hvor mit omfangsrige udstyr passede til. Svar: Kunne jeg tænke mig en med vægt, varme og internet? Næh, bare en, der kunne røre rugbrødsdej. Forslaget faldt på en, der kunne klare 910g mel. Der er 1kg i brødblandingen!! Dernæst kunne man købe en adapter til kødhakkeren, men så var det også slut.
Nuvel, Skousen leverede en KVL4170W (super) men belært om, hvor forsigtig man skulle være, fra Kenwoods mail, tjekkede jeg i instrukstionsbogen hvilken type rørekrog man skal bruge til fars. Der står ingeting!! Er det fordi den ikke egner sig til fars (frikadeller, karbonader, kødboller eller farsbrød) eller er det fordi, at det skal man ikke bruge en ny Kenwood røremaskine til?
Ligeledes blev jeg noget overrasket (positivt) over at mine gamle redskaber passer fint på højhastighedsudtaget !!!
Maskinen arbejder fint, men efter at have læst andres erfaringer, gruer jeg noget for den dag den bliver 2 år og 1 dag 🫣
I øvrigt ringede jeg til Kenwoods service nummer og fik fat på Sofie, der havde skrevet mailene. Hun smed røret på, da jeg fortalte, at det var mig hun havde mailet til. - Ved næste opkald var det en svensk pige, der heller ikke kunne finde ud af hvilken krog der skulle bruges til fars. Dog kunne en kollega som hun spurgte.
Det skal lige nævnes at min gl maskine var på 450W og den nye på 1200W. jeg havde aldrig problemer med trækkraften på den gamle.
Æret være dens minde 🥲
Total opreklameret!
Total opreklameret!
Jeg købte en KVL4170s i august sidste år og 3. gang jeg bruger maskine -jeg bruger den ca hver 8-10 dag da jeg bager alt mit brød selv- går den i stykker i motor og gear. Får den lavet.
Nu har dejkrogen så sat sig fast og er umulig og få ud! Den skal så igen laves! Samt af alt emaljen/teffalen er på ved af dejkrogen - det lander jo så muligvis i dejen og hvad er der af skidt og møg i den slags?!
Helt igennem opreklameret!
Så må sige jeg savner sgu min gamle Huggin til 1200 kr den holdt til ug i 8 år.
Kenwood spild af penge.