Jeg bruger mine Kenwood‑maskiner hver eneste dag – både den store og de to mindre – og kvaliteten er helt i top. Kenwood World skiller sig positivt ud med ofte gode pakketilbud og fair kampagnepriser... Se mere
Er glad for min nye foodprocessor til min gamle Kenwood Major køkkenmaskine. Nu kan jeg lave moderne lækker mad. Leveringstiden blev lidt længere end lovet, men pyt, nu er den her
Lagde en ordre hos Kenwood tilbage i april, hvor de også har trukket pengene, men jeg har aldrig modtaget min bestilling. Har rykket kundeservice flere gange, men de er ikke eksisterende. Det er bare... Se mere
Tænker på at levering måske kunne have været lidt kortere, men okay og så skulle man nok prøve at begrænse brugen af emballage for en sådan størrelse æske. Men ellers en god kundeservice.
Om Kenwood World

In 1947 Kenneth Wood had a vision. He saw a future where people would be inspired by brilliant engineering to cook creatively, every day.
Fast forward more than 75 years later and this vision is now a reality where home cooks all over the world cherish their Kenwood kitchen appliances. From the fifty-year-old stand mixers still going strong, to the excitement of unboxing the very latest food processor to take pride of place on the kitchen worktop, Kenwood remains the brand of choice for those with a passion for creating great food.
With a comprehensive line-up covering kitchen machines and stand mixers, to food processors and hand blenders, Kenwood is committed to delivering innovative and useful kitchen companions that stand the test of time.
Storbritannien
- www.kenwoodworld.com
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 2 uger
Varen ok men forsendelsen under al kritik!
Da varen endelig kom frem, var den bestemt helt i orden, men leveringen med FedEx (jeg kunne ikke selv vælge levering) var meget problematisk, først gik der en del dage uden at jeg hørte noget som helst, så ringede jeg til det dansk telefonnummer på ordrebekræftelsen, der blev svaret af en kun engelsktalende dame, som lovede at undersøge sagen. 2 dage efter fik jeg en mail med en kode, så jeg kunne spore pakken på FedEx's hjemmeside, beskeden der var, at de ikke kendte den forsendelse. Telefonnummeret på ordrebekræftelsen svarede ikke, men efter yderligere et par dage fik jeg en sms fra FedEx om at pakken ville blive leveret 3/12, jeg var hjemme hele dagen, men der kom ingen pakke. Igen viste sporingen at FedEx ikke kendte forsendelsen. Dagen efter ny sms fra FedEx, de ville komme den 6/12, jeg blev igen hjemme hele dagen, stadig ingen pakke og igen ingen genkendelse på sporingsnummeret. Dagen efter, mens jeg ret fortvivlet tænkte, hvad skal jeg gøre (man kan ikke ringe til FedEx) dukkede der sørme et bud op med min pakke, Hurra.

Besvarelse fra Kenwood World
Min pakke har jeg ikke modtaget
Min pakke har jeg ikke modtaget, da den ikke er sendt til min pakke kiosk i Sydhavn,,,, har haft kontakt til jer et par gange, hvor i ikke ku hjælpe
Derfor jeg er utilfreds
Yvonne Christensen
Scandiagade 36 2 th
2450 sv

Besvarelse fra Kenwood World
Hurtig levering og nem at bestille 👍
Fint produkt men jeres fragt var en…
Fint produkt men jeres fragt var en katastrofe
Foreslår I flnder andet fragtfirma
jeg få ikke min bestilling
jeg få ikke min bestilling. og der er ingen opdetering med track & trace.

Stort udvalg og hurtig levering
Stort udvalg og hurtig levering
Meget glad for min foodprocessor
5 ⭐️
Høj kvalitet og hurtig levering.
Lynhurtig levering og dejlig maskine.
Lynhurtig levering, 2 dage fra Italien, godt gået.
Er superglad for min nye Kenwood røremaskine, og fed rød farve. Passer til mine andre røde Kenwood produker. 5 stjerne til jer.
Meget lang leveringstid af et ellers…
Meget lang leveringstid af et ellers godt produkt
Det var nemt at bestille
Det var nemt at bestille, bekræftelsen blev sendt med det samme.
Hvor man kan stramme op er på leveringen, det tog over en uge, selvom man skriver 2-3 hverdage.
Produktet superfint. Kundeservice knap så fin.
Produktet i sig selv var fint og levede helt op til forventningerne. Tak for det!! Robust og behageligt at arbejde med.
Tilgengæld oplevede jeg en fejl i bestillingsprocessen, hvor en rabatkode (ny kunde, 10%) ikke blev fratrukket, hvorfor jeg straks skrev til kundeservice vedrørende dette.
Svaret fra kundeservice kom først samme dag, jeg faktisk modtog varen. Beskeden var, at jeg blot indenfor 30 minutter efter bestilling kunne annullere ordren. Og den besked fik jeg altså først 7 dage efter bestilling. Totalt ubrugelig og lidt grænsende til at gøre nar af folk.
Godt var der kun tale om 10%, så det overlever vi nok, mon ikke? Det var mere princippet og en total mangel på forståelse, der får mig til at give en lav score.

Venter stadig på varen
Bestilte produktet d. 28. November og venter her d. 12. December stadig på en leveringsdato. Ser ud til det er strandet i Polen.

Besvarelse fra Kenwood World
Måtte selv bytte pakken med anden kunde !
Ventet næsten 2 uger på pakken, ingen information også fik vi den FORKERTE pakke og måtte selv finde dem som fik vores og bytte over. Heldigvis i samme by, omend handler aldrig igen på Kenwood…

Besvarelse fra Kenwood World
Det er ikke nemt at komme i gennem til…
Det er ikke nemt at komme i gennem til kundeservice
Mail bliver kun besvaret via standard svar
Derudover hører man intet