Kenwood World Anmeldelser

5.988

4,0

Jeg bruger mine Kenwood‑maskiner hver eneste dag – både den store og de to mindre – og kvaliteten er helt i top. Kenwood World skiller sig positivt ud med ofte gode pakketilbud og fair kampagnepriser... Se mere

Er glad for min nye foodprocessor til min gamle Kenwood Major køkkenmaskine. Nu kan jeg lave moderne lækker mad. Leveringstiden blev lidt længere end lovet, men pyt, nu er den her

Lagde en ordre hos Kenwood tilbage i april, hvor de også har trukket pengene, men jeg har aldrig modtaget min bestilling. Har rykket kundeservice flere gange, men de er ikke eksisterende. Det er bare... Se mere

Tænker på at levering måske kunne have været lidt kortere, men okay og så skulle man nok prøve at begrænse brugen af emballage for en sådan størrelse æske. Men ellers en god kundeservice.

1. Hvidevareforretning
  2. Elektronikbutik
  3. Køkkenudstyrsbutik

Om Kenwood World

In 1947 Kenneth Wood had a vision.  He saw a future where people would be inspired by brilliant engineering to cook creatively, every day.

Fast forward more than 75 years later and this vision is now a reality where home cooks all over the world cherish their Kenwood kitchen appliances.  From the fifty-year-old stand mixers still going strong, to the excitement of unboxing the very latest food processor to take pride of place on the kitchen worktop, Kenwood remains the brand of choice for those with a passion for creating great food.

With a comprehensive line-up covering kitchen machines and stand mixers, to food processors and hand blenders, Kenwood is committed to delivering innovative and useful kitchen companions that stand the test of time.

www.kenwoodworld.com/contact-us

God

6 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 2 uger

(5.988)

3.209 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Varen ok men forsendelsen under al kritik!

Da varen endelig kom frem, var den bestemt helt i orden, men leveringen med FedEx (jeg kunne ikke selv vælge levering) var meget problematisk, først gik der en del dage uden at jeg hørte noget som helst, så ringede jeg til det dansk telefonnummer på ordrebekræftelsen, der blev svaret af en kun engelsktalende dame, som lovede at undersøge sagen. 2 dage efter fik jeg en mail med en kode, så jeg kunne spore pakken på FedEx's hjemmeside, beskeden der var, at de ikke kendte den forsendelse. Telefonnummeret på ordrebekræftelsen svarede ikke, men efter yderligere et par dage fik jeg en sms fra FedEx om at pakken ville blive leveret 3/12, jeg var hjemme hele dagen, men der kom ingen pakke. Igen viste sporingen at FedEx ikke kendte forsendelsen. Dagen efter ny sms fra FedEx, de ville komme den 6/12, jeg blev igen hjemme hele dagen, stadig ingen pakke og igen ingen genkendelse på sporingsnummeret. Dagen efter, mens jeg ret fortvivlet tænkte, hvad skal jeg gøre (man kan ikke ringe til FedEx) dukkede der sørme et bud op med min pakke, Hurra.

29. november 2025

Hej,
Tak fordi du deler din oplevelse med os.
Vi beklager oprigtigt det meget problematiske leveringsforløb, du har været igennem, og vi forstår fuldt ud din frustration. Manglende opdateringer, forvirrende trackinginformation og gentagne leveringsvarsler uden faktisk levering er naturligvis ikke acceptabelt – især når man sætter tid af til at være hjemme.
Vi er også kede af, at kontakten via telefonnummeret på ordrebekræftelsen ikke gav dig den hjælp, du havde forventet, hverken sprogligt eller praktisk. Det tager vi meget alvorligt og bruger feedback som din til at forbedre både vores kommunikation og vores samarbejde med fragtpartnere som FedEx.
Det glæder os dog at høre, at produktet levede op til dine forventninger, da det endelig nåede frem – men vi er helt enige i, at leveringsoplevelsen skal være lige så god som selve varen.
Tak fordi du gjorde os opmærksom på dette. Skulle du få brug for hjælp fremover, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice – vi vil gøre vores bedste for at sikre en bedre oplevelse næste gang.
De’Longhi Customer Care

Min pakke har jeg ikke modtaget

Min pakke har jeg ikke modtaget, da den ikke er sendt til min pakke kiosk i Sydhavn,,,, har haft kontakt til jer et par gange, hvor i ikke ku hjælpe
Derfor jeg er utilfreds
Yvonne Christensen
Scandiagade 36 2 th
2450 sv

4. december 2025

Hej Yvonne,
Det er vi meget kede af at høre, og vi forstår godt din utilfredshed. Hvis pakken ikke er leveret til den ønskede pakkekiosk i Sydhavn, og du samtidig har været i kontakt med os flere gange uden at opleve at få den nødvendige hjælp, er det naturligvis en frustrerende oplevelse.
Det beklager vi oprigtigt. Det er ikke den service, vi ønsker at give vores kunder.
Vi vil meget gerne se nærmere på din sag og hjælpe dig videre, så problemet kan blive afklaret hurtigst muligt. Du er derfor velkommen til at kontakte vores kundeservice igen direkte, gerne med dit ordrenummer, så vi kan undersøge leveringen nærmere og finde en løsning for dig.
Tak fordi du gjorde os opmærksomme på dette.
De’Longhi Customer Care

jeg få ikke min bestilling

jeg få ikke min bestilling. og der er ingen opdetering med track & trace.

4. december 2025

Hej,
Det er vi rigtig kede af at høre. Vi forstår fuldt ud din frustration over ikke at have modtaget din bestilling og over, at der ikke er nogen opdateringer via track & trace.
Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder. Vi vil meget gerne hjælpe dig videre og undersøge, hvad der er sket med din ordre. Kontakt venligst vores kundeservice direkte med dit ordrenummer, så vi kan se nærmere på sagen og finde en løsning hurtigst muligt.
Tak fordi du gjorde os opmærksomme på problemet.
De’Longhi Customer Care

Det var nemt at bestille

Det var nemt at bestille, bekræftelsen blev sendt med det samme.
Hvor man kan stramme op er på leveringen, det tog over en uge, selvom man skriver 2-3 hverdage.

30. november 2025

Produktet superfint. Kundeservice knap så fin.

Produktet i sig selv var fint og levede helt op til forventningerne. Tak for det!! Robust og behageligt at arbejde med.

Tilgengæld oplevede jeg en fejl i bestillingsprocessen, hvor en rabatkode (ny kunde, 10%) ikke blev fratrukket, hvorfor jeg straks skrev til kundeservice vedrørende dette.

Svaret fra kundeservice kom først samme dag, jeg faktisk modtog varen. Beskeden var, at jeg blot indenfor 30 minutter efter bestilling kunne annullere ordren. Og den besked fik jeg altså først 7 dage efter bestilling. Totalt ubrugelig og lidt grænsende til at gøre nar af folk.

Godt var der kun tale om 10%, så det overlever vi nok, mon ikke? Det var mere princippet og en total mangel på forståelse, der får mig til at give en lav score.

30. november 2025

Besvarelse fra Kenwood World

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Vi er glade for at høre, at produktet levede op til dine forventninger – det betyder meget for os.
Vi vil gerne beklage den sene respons fra vores kundeservice og den manglende hjælp i forbindelse med rabatkoden. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder, og vi forstår fuldt ud din frustration over situationen. Vi tager din feedback meget seriøst og arbejder på at forbedre vores processer, så vi kan reagere hurtigere og mere hjælpsomt fremover.
Tak fordi du gjorde os opmærksom på dette – din feedback hjælper os med at blive bedre.
Kundeservice

Besvarelse fra Kenwood World

Tak for din anmeldelse og for at gøre os opmærksom på problemet. Vi beklager virkelig, at du endnu ikke har modtaget din vare – det er ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder. Vi vil gerne hjælpe dig med at finde en løsning hurtigst muligt.
Kontakt os gerne direkte på telefon: +45 71 74 73 70, mandag til fredag mellem kl. 08:00–16:00, så vi kan tjekke din forsendelse og sikre, at du modtager din vare snarest muligt. Din feedback er meget vigtig for os, og vi arbejder løbende på at forbedre vores leveringsproces.
Tak for din tålmodighed og for at give os mulighed for at rette op på situationen.

Venter stadig på varen

Bestilte produktet d. 28. November og venter her d. 12. December stadig på en leveringsdato. Ser ud til det er strandet i Polen.

28. november 2025

Besvarelse fra Kenwood World

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Vi beklager virkelig, at du stadig venter på en leveringsdato – det er bestemt ikke den service, vi ønsker at levere. Vi forstår, at det er frustrerende, og vi vil gerne hjælpe dig med at få en opdatering hurtigst muligt.
Kontakt os venligst direkte på telefon: +45 71 74 73 70, mandag til fredag kl. 08:00–16:00, så vi kan tjekke din ordrestatus og sikre, at din vare kommer frem. Din feedback er meget vigtig for os, og vi arbejder løbende på at forbedre vores leveringsprocesser.
Delonghi Customer Care

Måtte selv bytte pakken med anden kunde !

Ventet næsten 2 uger på pakken, ingen information også fik vi den FORKERTE pakke og måtte selv finde dem som fik vores og bytte over. Heldigvis i samme by, omend handler aldrig igen på Kenwood…

28. november 2025

Besvarelse fra Kenwood World

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Vi beklager dybt den lange ventetid, manglende information og den fejl, der opstod med den forkerte pakke. Det er absolut ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder, og vi forstår fuldt ud din frustration.
Vi sætter stor pris på, at du selv fandt en løsning, men vi er klar over, at dette ikke burde være nødvendigt. Din feedback er meget vigtig for os, og vi arbejder på at forbedre vores processer, så lignende situationer undgås fremover.
Hvis du har brug for yderligere hjælp eller ønsker at drøfte sagen, er du velkommen til at kontakte os direkte på telefon: +45 71 74 73 70, mandag til fredag kl. 08:00–16:00.
Tak fordi du gjorde os opmærksom på dette.
Delonghi Customer Care

Det er ikke nemt at komme i gennem til…

Det er ikke nemt at komme i gennem til kundeservice
Mail bliver kun besvaret via standard svar
Derudover hører man intet

27. november 2025

Besvarelse fra Kenwood World

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Vi beklager, at det har været svært at komme i kontakt med os, og at du har oplevet manglende opfølgning. Det er bestemt ikke den service, vi ønsker at levere, og vi forstår din frustration.
Vi arbejder løbende på at forbedre vores tilgængelighed og kommunikation, så vi kan hjælpe hurtigere og mere personligt. Du er meget velkommen til at kontakte os direkte på telefon: +45 71 74 73 70, mandag til fredag kl. 08:00–16:00, så vi kan hjælpe dig med din sag.
Tak fordi du gjorde os opmærksom på dette – din feedback er vigtig for os.