Jeg bruger mine Kenwood‑maskiner hver eneste dag – både den store og de to mindre – og kvaliteten er helt i top. Kenwood World skiller sig positivt ud med ofte gode pakketilbud og fair kampagnepriser... Se mere
Er glad for min nye foodprocessor til min gamle Kenwood Major køkkenmaskine. Nu kan jeg lave moderne lækker mad. Leveringstiden blev lidt længere end lovet, men pyt, nu er den her
Lagde en ordre hos Kenwood tilbage i april, hvor de også har trukket pengene, men jeg har aldrig modtaget min bestilling. Har rykket kundeservice flere gange, men de er ikke eksisterende. Det er bare... Se mere
Tænker på at levering måske kunne have været lidt kortere, men okay og så skulle man nok prøve at begrænse brugen af emballage for en sådan størrelse æske. Men ellers en god kundeservice.
Om Kenwood World

In 1947 Kenneth Wood had a vision. He saw a future where people would be inspired by brilliant engineering to cook creatively, every day.
Fast forward more than 75 years later and this vision is now a reality where home cooks all over the world cherish their Kenwood kitchen appliances. From the fifty-year-old stand mixers still going strong, to the excitement of unboxing the very latest food processor to take pride of place on the kitchen worktop, Kenwood remains the brand of choice for those with a passion for creating great food.
With a comprehensive line-up covering kitchen machines and stand mixers, to food processors and hand blenders, Kenwood is committed to delivering innovative and useful kitchen companions that stand the test of time.
Storbritannien
- www.kenwoodworld.com
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 2 uger
Hurtig ekspedition og levering
Hurtig ekspedition og levering, selvom den kommer fra Italien. 5 stjerner herfra
Er meget glad for mit køb
Er meget glad for mit køb - godt og solidt produkt til en rimelig pris 👍😊
hurtig levering
Kenwoodworld skuffer fælt.
Jeg ønsker at returnere eller ombytte min vare - ordre nr. SFKWEU00025205 - men det er umuligt at komme i kontakt med Kenwood.
Jeg skrev til dem - fra deres hjemmeside - fredag d. 16.01.25 men jeg har desværre intet hørt.
Vi er meget skuffede og kan bestemt ikke anbefale Kenwood - under nogle omstændigheder.

Besvarelse fra Kenwood World
Lang svar tid / ingen svar
Jeg har købt en røremaskine, som desværre ikke passer ind og vil derfor returnere den har skrevet flere gange for at få hjælp en en returformular, da siden ikke er tilgængelige jeg har forsøgt kontakt 3 gange, stadig intet svar! Kan læse mig frem til at flere oplever lang svar tid, så man når over de 30 dage.

Besvarelse fra Kenwood World
Jeg har ikke fået min levering endnu.
Jeg har ikke fået min levering endnu.
Sidder hos PostNord siden 15 januar.

Super god kundeservice
Jeg modtog to fine varer
Jeg modtog to fine varer. En elkedel og en brødrister.
Jeg fornøjer mig ved synet af dem daglig. Elkedlen ser ud til at afvise kalk. Og er designet med at man fysisk løfter låget når man fylder vand på. En stor fordel når man har meget hårdt vand.
Ikke bestil hos Kenwood!
Ikke bestil hos Kenwood!!
Produkt ikke leveret…
Har bestilt en røremaskine i november, og den er stadig ikke kommet frem. Har kontaktet Kenwood af flere omgange, men svarer ikke på henvendelserne. Har skriftligt annulleret min ordre, da de har overskredet leveringstiden, men de har ikke overført pengene tilbage…
Vil ikke anbefale at handle hos dem!

Jeg købte en Titanium Chef Baker XL
Jeg købte en Titanium Chef Baker XL, Sølv KVL85.004SI i december 2024. 3 gange måtte den til reparation, fordi den ikke kunne holde til at trække en dej med 900 gram mel, og gearet gik i stykker på trods af at jeg bruge hastigheden efter brugsanvisningen. 3 gang den var til reparation mente de endda at der ikke var noget i vejen med den og var lige ved at sende den retur til mig med den påstand, det var kun fordi jeg havde en video af at maskinen var i stykker, de nu accepterede at den var i stykker og dermed var nød til at refundere mig mine penge. Jeg har stadig ikke modtaget mine penge retur på trods af utalige henvendelser, siden den 3. december 2025
Opdatering: Kenwoods svar virker AI generet, ikke at det kommer bag på mig, når man tænker på hvor lidt der sker når jeg skriver til kenwood to gange om ugen, det virker useriøst endnu engang at henvise mig at til kontakte kundeservice eller tjekke mit spam filter! Der er fint hul igennem i gør bare ikke noget. En gang hver 14. dag svarer i tilbage, jeg har også haft ringet og jeres svar var at i intet kunne stille op. Jeg har stadig ikke fået refunderet mine penge for den maskine jeg købte, der gik i stykker 3 gange.

Besvarelse fra Kenwood World
Det gik lige efter bogen.
Dårlig forklaring på hvordan man sender…
Dårlig forklaring på hvordan man sender ting retur Og nå man ringer om hjælp Er det på svensk Det var måske en service at det også var på Dansk Er lidt sur 😤

Besvarelse fra Kenwood World
Leveringen var som aftalt og indtil…
Leveringen var som aftalt og indtil videre har maskinen fungeret helt som man må kunne forvente.
Efter varebestilling
Efter varebestilling, fik jeg besked om leveringsdato. Alt gik som planlagt trods helligdage. Leveret lige til døren. Super 👍🏻
Maskinen kom efter 2 dage meget hurtig…
Maskinen kom efter 2 dage meget hurtig levering
Produktet svaret til forventning
Fik jævnlig opdateringer på forsendelsen og produktet levede fuldt op til det beskrevet