K og L har været underleverandør på fjernvarme installation. Montage af fjernvarmeunit er fint lavet.Rør fra denne til udgang i væg er skæve, uden rørbærringer osv. har ventet +4 uger på at få rettet... Se mere
Virkelig dårlig service. Vil ikke anbefale at få fjernvarme gennem dem Har fået installeret fjernvarme og der er efterladt et hul i loftet hvor der kommer kold luft ind udefra. Efterfølgende siger de... Se mere
Hvad bilder i jer ind🤬🤬 I monterer et helt nyt fjernvarmesystem i en andelsboligforening. I har serviceordningen og alligevel kræver i penge for at køre ud i weekenden, når varmen ikke... Se mere
I Kemp & Lauritzen gør vi os umage og tager kvalitet personligt. Vi er en landsdækkende teknikvirksomhed, der leverer løsninger inden for el, VVS, ventilation og køl og tilbyder alt fra daglig service til store entrepriser og unikke specialer. Vi har udført tekniske totalløsninger til både private virksomheder og offentlige kunder i 140 år. Vi gør os umage og tager kvalitet personligt Vores kunder kan nøjes med én indgang til alle de tekniske fag, og vi sikrer enkelthed og tryghed for vores kunder, selv når opgaverne er komplekse. Kemp & Lauritzen er ejet af en fond, der geninvesterer overskuddet i vores medarbejdere og i det danske samfund. Et samfund, som vi har opbygget og udviklet igennem de sidste 140 år.
Roskildevej 12, 2620, Albertslund, Danmark
- www.kemp-lauritzen.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
2000 kr. for montering af 2 stk. akrylpropper på WC
Udskiftning af 2 stk. akrylpropper til montering af toiletsæde på WC. Selve udskiftningen tog 12 - 15 minutter, men herudover blev der lagt 2,5 timer oven i regnskabet (uden forudgående information herom) med følgende beskrivelse: "Se på opgave. Bestille materialer. Hente materialer. Køre til opgave. Udskifte plastikpropper i toiletskål så sæde kan blive fastgjort." Samlet pris på kr. 1.983,41 er helt ude af proportioner!!
Ringsted afd. varmepumpe Bosch
Ringsted afd. Kemp&Lauritzen 5⭐️
Fik i 2021 monteret en Bosch varmepumpe 17kw.
Da der på daværende tidspunkt ikke var krav til at vandet skulle være Demineraliseret blev der påfyldt almindeligt vand.
Det betød at anlægget konstant gik på fejl grundet kalk i filter pumper mm.
Efter rigtigt mange besøg og udskiftning af mange dele kører pumpen nu perfekt.
Er idag meget glad for jeg gik med en større virksomhed som blev til opgaven var udført og endnu en glad kunde 👍
Mange mange tak til Rune og Dennis for en super service kan varmt anbefales Kemp&Lauritzen Ringsted 👌

HÅNDVÆRKERREGNINGEN
Fra KEMP & LAURITZEN modtog vi en regning for udført el-arbejde. Men hvorfor skulle vi betale hel to lærlingetimer for ophængning af et par pendler? Hvorfor betale for bortkørsel af to små ledninger, når vi selv havde lagt dem i affaldssorteringen? Og hvad ville ADMINISTRATION sige? Den flinke mand i bogholderiet udtalte om at par af posterne: at "det er noget vi bare lægger på, sådan gør alle" (!) ligesom administrationen var "når vi to taler sammen". Lærlingetimerne blev dog prompte strøget, bortkørslen af affald ligeså, ja og administrationen også, så regningen gik 1000 kr. ned.
Nu kommer så vor videre kontakt med firma KEMP & LAURITZEN, denne gang med vvs-afdelingen. Hvor man dog benhårdt holdt på at vi skulle betale for administration - for "tænk hvis alle i ejendommen skulle have administrationen eftergivet!" Mit svar blev, at jeg ikke yderligere agtede at henvende mig til KEMP & LAURITZEN, og at jeg desuden ville bringe videre hvad man har i vente.
Dette være hermed gjort.

Besvarelse fra Kemp & Lauritzen A/S
En samarbejdspartner, der er til at stole på!
Vi arbejder dagligt sammen med Kemp og Lauritzen og i en branche, der handler om tillid og hvor tingene altid er i en process, er det fantastisk med en samarbejdspartner, der altid kan træde til og som er til at stole på. Vores varmeste anbefalinger herfra!

Elendige medarbejdere.
De har en chauffør der køre fra Århus til Randers hver dag ved 14 tiden. Han køre alt for stærkt og presser folk. Det er altså ikke fedt at køre med 130 på motorvejen og ha en varebil til at køre bag sig med 2 meters mellemrum… elendigt at deres medarbejdere er så dårlige til at køre bil når det er deres hverdag, sindssygt uprofessionelt og dårlig reklame!
Jeg kommer aldrig til at bruge dem, om så andre er dyere!

Besvarelse fra Kemp & Lauritzen A/S
De brænder dig af uden at blinke
Stort firma med fede kommunale kontrakter. Men de er ligeglade med deres slutkunder og brænder glad væk 30 husstande af på en dag fordi deres tekniker er syg og de ikke kan finde ud af at informere.
Husstande der har spildt 4 fantastisk livstimer på at vente på teknikeren ): Efterfølgende er de overhovedt ikke servicemindede mht at rette hurtigt op på deres bommerter!
Brug ikke det her firma uden en aftale…
Brug ikke det her firma uden en aftale på forhånd om pris. Jeg skulle skifte en ring ud ved vandmåleren. Det ville de ikke lave et tilbud på. Regninger blev derefter. Næsten 1500 kroner for 20 minutters arbejde. De regnede da også 1.5 time for arbejdet og 100 kroner i bortskaffelse af affald. Ringen vejede vel 20 gram. Det er absolut Danmarks dyreste skrot. De tager r... på én så pas på uden tilbud.
Jeg fik her i aftes hjælp fra…
Jeg fik her i aftes hjælp fra vagtcentralen Midtjylland af en yderst behagelig og hjælpsom medarbejder, da jeg akut havde brug for hjælp. Meget god service og et stort tak herfra
Deres arbejde var helt ok
Deres arbejde var helt ok, men de var et par måneder om at sende regningen, for derefter hurtigt at rykke for betaling. Efter jeg havde betalt regning, fik jeg mail på at der manglede 111 kr for en rykker jeg aldrig havde modtaget. Ingen undskyldning for det. Derefter var de hurtige igen med at sende endnu en rykker. Tror de tjener deres penge på at sende rykkere. Aldrig mere vil jeg bruge dem.
Hold nu kæft hvor er I dygtige
Jeg plejer nu generelt at bruge et pænere sprog, især når jeg kommunikerer digitalt, men hold nu kæft, hvor er I altså bare dygtige, seje og kompetente til at løse opgaver, andre ikke kunne/ville. Samtidig et par enormt venlige teknikere med smil på læben og ikke mindst humor.
Jeg er yderst tilfreds og kan på det varmeste anbefale dem.
I får lige en stjerne mere da i efter 1…
I får lige en stjerne mere da i efter 1 år stadig ikke har svaret hverken på min mail eller min tidligere anmeldelse.
Meget god service
De har monteret dæmpere i vår kirke og vi er meget glad for servicen vi har fået.De har holdt alle aftaler.Meget hyggelige folk.
Amatører
Magen til lallende amatørere skal man godt nok lede længe efter. Har haft besøg af deres “såkaldte” teknikere for 2 gang nu, uden de kan gøre deres arbejde færdig med at sætte en Fibia boks op i vores hus. Og ikke nok med det, men samtidig har vi skulle lave vores arbejdstid om 2 gange for det kunne passe ind i deres system selvom der var aftalt andre dage, som de så ringede og lavede om. Tvivler på de nogensinde bliver færdige med at tilslutte den Fibia boks.
Alt gik efter planen
Alt gik efter planen, og Elektrikkeren gjorde sit arbejde UG.
Ingen regning for tanketorsk
Efter udskiftning af et blandingsbatteri i bruseren havde vi pludseligt ikke varmt vand. Det var selvfølgelig en helligdag, så vi ventede til dagen efter. Der var kun en mand på vagt, og grossisten havde helt lukket, men manden der havde vagten ved Kemp & Lauritzen kom inden for en time. Og besøget tog to minutter, fordi..... der var stadig lukket for varmtvandshanen efter udskiftningen. Der blev åbnet, og vi havde varmt vand igen. Og ingen regning. Det er service, for der var jo både kørselstid og montørtid.
Så vi var glade for at slippe for regningen, når det var sådan en lille fjollet dum ting. God service og mange tak.
Tilfreds borger i Randers
K&L hedehusene afd hvor medabejderene…
K&L hedehusene afd hvor medabejderene har mere travl med at bolle med hinanden end passe deres arbejde, hvilket der er utallige eksempler på
K&L oplyser ikke om ekstraregninger
K&L afgav et tilbud til en bestemt pris til installation af gaskomfur. Deres tilbus var lavere end den pris, jeg havde fået fra sælgeren af komfuret (Skousen), så derfor valgte jeg K&L. Men fordi vvs'eren overså flere ting i første omgang (manglende tryk-regulator og indstilling af knapper til gasblus), endte regningen med at være meget højere end først aftalt. Der viste sig at være endnu en ting i vejen, nemlig at tryk-regulatoren var monteret forkert og sad og lavede mærker i væggen. Dette burde være en del af den samlede installation, som jeg havde betalt deres fulde, højere end aftale pris for. Men da vvs'eren havde lavet det, sendte K&L endnu en faktura på "servicebesøg" - selvom det var deres fejl, og selvom de allerede havde oversteget den først indikerede pris med flere tusind kroner.
På denne baggrund kan jeg ikke anbefale K&L.
Modtog lørdag et inkassokrav som Kemp & …
Modtog lørdag et inkassokrav som Kemp & Lauritzen med henvisning til faktura som K&L aldrig havde sendt til mig.
Foreholdt at hverken tilbud eller faktura var sendt til mig, men sendt til en fejlagtig e-post adresse blev besvaret med Jeps der var for mange n-er i adressen. Ingen undskyldning eller forsøg på at tage ansvar for egne fejl.
Arbejdet var iøvrigt ikke udført færdigt, løsningen forhindrede montering af køkkenskuffer så de kunne lukke.
K&L har meddelt at der ikke opkræves inkasso - hold da op hvor storsindet, men ønsker ikke at erkende at der aldrig er afgivet et tilbud K&Ls handelsbetingelser eller stiller krav om accept af før arbejdet startes.