Kemp & Lauritzen A/S Anmeldelser

1,7

K og L har været underleverandør på fjernvarme installation. Montage af fjernvarmeunit er fint lavet.Rør fra denne til udgang i væg er skæve, uden rørbærringer osv. har ventet +4 uger på at få rettet... Se mere

Virkelig dårlig service. Vil ikke anbefale at få fjernvarme gennem dem Har fået installeret fjernvarme og der er efterladt et hul i loftet hvor der kommer kold luft ind udefra. Efterfølgende siger de... Se mere

Udskiftning af 2 stk. akrylpropper til montering af toiletsæde på WC. Selve udskiftningen tog 12 - 15 minutter, men herudover blev der lagt 2,5 timer oven i regnskabet (uden forudgående information he... Se mere

Hvad bilder i jer ind🤬🤬 I monterer et helt nyt fjernvarmesystem i en andelsboligforening. I har serviceordningen og alligevel kræver i penge for at køre ud i weekenden, når varmen ikke... Se mere

I Kemp & Lauritzen gør vi os umage og tager kvalitet personligt. Vi er en landsdækkende teknikvirksomhed, der leverer løsninger inden for el, VVS, ventilation og køl og tilbyder alt fra daglig service til store entrepriser og unikke specialer. Vi har udført tekniske totalløsninger til både private virksomheder og offentlige kunder i 140 år. Vi gør os umage og tager kvalitet personligt Vores kunder kan nøjes med én indgang til alle de tekniske fag, og vi sikrer enkelthed og tryghed for vores kunder, selv når opgaverne er komplekse. Kemp & Lauritzen er ejet af en fond, der geninvesterer overskuddet i vores medarbejdere og i det danske samfund. Et samfund, som vi har opbygget og udviklet igennem de sidste 140 år.

Dårlig

Har ikke besvaret negative anmeldelser

11 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Hurtig fejlretning på forsyning fra lysnettet.

Vi har haft periodisk fejl må en fase i mange dage. Da vi endelig fandt ud af, at det var Kemp Lauritzen, der varetog vedligehold , fik vi kontakt til Paul fra Afd. 761 som udbedrede fejlen inden for 2 timer, og var meget servicebevidst.
M.v.h.
Gert Frederiksen

4. april 2024

Synes faktisk ikke en gang de er 1…

Synes faktisk ikke en gang de er 1 stjerne værd. De har været ud hos os for en tjek pga forsikringen og sagde til os at alt var i orden. Bagefter melder de hos forsikringen at der er 2 alvorlige fejl alligevel, som SKAL rettes op på. Vores egen elektriker kan ikke se hvad deres problem er. Vil ALDRIG anbefale dem og bruge dem igen. Kunne forstå fra andre, at de har hørt lignende historier om firmaet før.

26. september 2023

Kunden betaler deres privat kørsel!

Man bemærker at utilfredsheden skyldes at man ikke overholder aftaler samt deres høje priser! det kan skyldes at deres medarbejdere bruger firma bilen til ferie sydpå, og privat kørsel rundt i Danmark, den regning skal jo betales af nogen😉

16. februar 2024

Service i topklasse

Jeg bruger de samme folk fra Kemp & Lauritzen hver gang, så min anmeldelse går på dem.
Elektriker/montør Jan K. Er helt utroligt serviceminded og lægger STOR ære i hans arbejde.
Jeg ved at hvis han får en opgave, så får han ikke ro inde i sig selv før han har ordnet opgaven til perfektion.

Hans overmontør Kent er ligeledes serviceminded og nem at have med at gøre

Jeg bruger dem flere gange om ugen og kommer ikke til at skifte firma så længe de to er der

25. januar 2024

Ved ikke om jeg skal Grine eller Græde.

Tjooo blive ringet op til jul. Om jeg kunne tag et vikar-job ved Kemp & Lauritzen ved deres projekt ved AU Foulum Midtjylland.

Jeg skulle starte tirsdag d 2-1
Fik en fin sms fra det vikar-firma som hade sendt mig ud. Med et nummer som jeg skulle ringe på når jeg var på adressen. Kl 07.00 ringet jeg på nummeret “ ingen svar” og sendt en sms “ingen svar” så jeg vælger kl 7.20 at køre hjem. Jeg ringer igen kl 07.40 ca hvor telefonen bliver taget. Og der var han ikke på pladsen og “var” eller hade “glemt” jeg skulle komme. Kunne høre at det lød som om han var hjemme ( som er ok ) og jeg blive ikke klogere ved og snakke med X om hvad der skulle ske. Så ringet til min kontakt person i vikar-firmaet. Som blive overraske over at der ikke var styr på noget.

Jeg blive enige om med vikar-firmat at han skulle ringe til mig 20 minutter før han var på pladsen. Så kunne vi mødes og vi mødes kl 9 “hvor jeg blive afleveret” til 2 rigtig flinke medarbejder hos Kemp & Lauritzen. Men de var ikke klar over at jeg skulle komme. Men ( de) fik styr på det med X. Første dag 7 ud af 10 stjerner. 7 fordi at de to folk tog godt i mod mig.

Onsdag ingen arbejde pga af sne
Torsdag ingen abjede pga af sne
Fredag ( hade jeg fri pga af syghuset besøg )

Mandag kørte jeg der ud til kl 7 og kl 9.20 var jeg stadig ikke blivet sat igang og X tog ikke telefonen. Vælger og ringet til vikar-firmaet og sige det er totalt useriøst. Og at jeg er kørt hjem.

Vi bliver enige om de ringer når de fik mere af vide af X. Jeg blivet så oplyse at jeg skulle møde idag onsdag. Jeg møder kl 7 og igen igen var X ikke på pladsen. Men X kommer lidt i 8 og jeg står sammen med en fast ansat hos Kemp og Lauritzen. Som siger til X det er Kenneth og det er ham som er vikar. X siger hverken goddag eller noget. Og kigger på mig som om jeg er luft ( fred være med det ) jeg får ingen info af X . Så jeg siger til mig Kollega at jeg bare følger ham. Når han går rundt med X. Så jeg kunne få noget info på hvad jeg skal lave. Men jeg var mere tredjehjul. Så min kollega sig jeg skal gå runde for at se om der er noget jeg kunne rydde op. Jeg går til pause kl 9 og min kollega kommer og vi holder pause.

Da pausen er over kommer X og skal sætte mig igang med og sætte rør fast i vægen.
Hvor der skal trækkes kabel i.

Hvor han starter med og snakke nede til mig at jeg skal “open en kasse” ikke et problem og open den kasse. Men det var den tone han snakket i.

Han spør så om jeg har erfaring i og sætte rør fast i væggen ( hvor jeg siger nej ) og ham gjord stor øjnene. Også forklaret jeg ham hvordan man skulle gøre. Også begyndte han at forklar mig. Hvad der skulle ske. Men han snakket i øst og vest. Der hvor han sag jeg skulle starte. Skulle de ikke noget rør i. Da det var afkrydset på tegningen. Så jeg starter i et andet rum. Hvor X så kommer og siger jeg skal starte et andet sted. ( jeg siger ok ) og går nede og begynder. Kl 12 går jeg til pause. Da jeg kommer ud fra pausen har min kontakt person vikar-firmat ringet. At jeg ikke var velkommen der mere. Jeg snakket med kontakt-person. Og siger jeg selv vil prøvet og ringe til X for at få af vide hvad grunden er for at jeg skulle tag hjem.

Jeg ringet kl 13.24 ingen svar sendt sms 13.25 og en time efter ingen svar så prøvet og ringe igen. Og telefonen blivet taget. Men der blive ikke sagt noget. Så efter 5 sek spurt jeg om det var X. Hvor X bekræft det var ham. Jeg spurt ham om hvad grunden var at jeg ikke var velkommen. Hvor jeg fik af vide at han skulle bruge en som hade kompetance til og sætte rør op ( som er helt fair ) hvor han siger at derfor var jeg opsagt. Hvor jeg oplyser ham om. At selv om han var uddannet elektriker så han jeg nok sat lige så meget rør op som ham. Hvor han begynder og “råbe” lidt af mig og sige det var fordi at jeg hade sagt jeg ikke hade erfaring. ( som os er rigtig ) men jeg oplyser X om at jeg prøvet ham af. Fordi han ikke kunne hilse da vi mødes. For at finde ud af hvad type X er.
Hvor han siger jeg ikke skal komme med en masse undskylninger. Hvor jeg spør ham om hvorfor han ikke kunne hils på mig.? Hvor han smækker på. Jeg prøvet og ringe op igen. Hvor han smækket på.

Jeg skriver en sms eftrfølgen til ham med texten

“Det er da super voksen og ikke kan tag en dialog som en voksen 😂

Men et godt råd “lær og hilse på folk når man møder dem” det gør tinge meget letter ♥️

Godt nytår 🍾

Venlig hilsen Kenneth “

Nu håber jeg at der er en kompetent medarbejder hos Kemp & Lauritzen
Som vil svar på denne her. Sådan at jeg kan få en dialog med X . For kan ikke forstå at man smækker på når man ikke kan svar på et spørsmål

Mvh Kenneth

10. januar 2024

Fin service og godt udført arbejde

Fik skiftet hele el-tavlen ud med en ny, og opsat en ladeboks til den kommende el-bil. Nicholai og Christian gjorde et fint stykke arbejde og rettede - af egen drift - op på nogle først udført uhensigtsmæssigheder. De var begge meget kunde- og serviceorienterede.

13. juni 2023

Gennemført dårlig service og kundebehandling

Jeg har svært ved at sætte ord på, hvor dårligt jeg føler mig behandlet af Kemp & Lauritzen, der stod for installation af ladeboks i forbindelse med jeg havde købt en komplet ladeløsning, og jeg kan på ingen måde anbefale deres service.

Kemp & Lauritzen fejler på alle punkter og viste komplet mangel på almindelig konduite.

Vær særlig opmærksom på at Kemp & Lauritzen skriver i deres Generelle salgs- og leveringsbetingelser at "Køber [har] en forpligtelse
til at foretage en grundig undersøgelse af det leverede", hvilket reelt betyder at man skal have tredjepart til gennemgå deres installation, medmindre man selv er installatør.
Men det kan betale sig, da jeg fandt både fejl og mangler på det arbejde Kemp & Lauritzen havde leveret. Blandt andet at installationen ikke levede op til lovkrav.

Herunder er en beskrivelse af mit forløb, som har ført til ovenstående anmeldelse:

- Installatøren udebliver fra første aftale, hvilket man fra Kemp & Lauritzen efterfølgende omtaler som en "ombookning", "som man er fuldt berettiget til". Der var ikke tale om force majeure (sygdom eller lignende).

- Der aftales en ny tid ugen efter, men den installatør der dukker op, har hverken set de billeder jeg skulle indsende, eller det skema jeg skulle udfylde, som forberedelse til installationen, hvilket sammen med udeblivelsen fremstår som komplet ligegyldighed overfor min tid.

- Jeg får "rådgivning" om den mest hensigtsmæssige placering af ladeboks, men efter at have haft elbil i én uge, kan jeg tilbyde bedre rådgivning end den jeg modtog fra fagmanden.

- Jeg modtog ikke en gennemgang af installationen og ladeboksens funktion, som ellers var en del af den pakke jeg havde købt.

- Installatøren afleverer ikke ladekablet jeg havde bestilt, og jeg måtte derfor få det eftersendt.

Godt to uger senere modtager jeg en mail, der beskrives som "skriftlig ordrebekræftelse på vores aftale om ekstra ydelser". Jeg bliver mildest talt noget overrasket, da installatøren intet havde nævnt, om der skulle være udført ekstra arbejde ud over standardinstallationen og heller ikke, at der ville blive sendt en ekstra regning.
I forbindelse med at jeg bestiller installationen fremgår det ellers: "Hvis Kemp & Lauritzen vurderer, at installationen går ud over standardinstallation, vil de give dig et nyt tilbud på installation. Du får selvfølgelig mulighed for at godkende eventuelle merudgifter, før ladeboksen installeres. Du afregner alle ekstra udgifter direkte med Kemp & Lauritzen".

- Jeg skriver til Kemp & Lauritzen ad flere omgange for at spørge til hvilken aftale de referer til, og klager over forløbet af deres service indtil da. Men lige lidt hjælper det og Kemp & Lauritzen sender mig en rykker med trussel om gebyr og inkasso.

- I mellemtiden har jeg fået konstateret, at der slet ikke er installeret det jordspyd, som var en del af den ekstraregning jeg modtog. Det er mig fortsat en gåde hvordan man kan "komme til" at fakturere for arbejde man ikke har udført, og materialer man ikke har leveret?

-Jeg klager igen over forløbet, inklusiv stiller spørgsmål til arbejdet der indgår i ekstraregning, og nu også med Kemp & Lauritzen debitor kontor på mailen. Debitor kontoret er så de første til at svare - næsten en måned efter min første henvendelse.

- Kort efter svarer en anden medarbejder mig. Kemp & Lauritzen beklagede min oplevelse generelt og fortæller, at man vil sende mig en kreditnota på et beløb, men ikke hvad det dækker over.

- I samme mail skriver Kemp & Lauritzen skriver: "Det er bestemt ikke vores procedure at kunden i dette tilfælde dig, skal stå tilbage med en negativ oplevelse" (og det ville da også være en ufattelig dårlig forretningsmodel), men det virker alligevel som om, de havde gjort sig umage med netop det.

- Jeg sender en mail til den person fra Kemp & Lauritzen, der har svaret mig, hvor jeg udbeder om mere specifikke svar på mine spørgsmål, og hvad den kreditnota de har sendt dækker over. Men igen intet svar.

- Jeg skriver derfor til det firma jeg har bestilt ladeløsningen igennem, med beskrivelse af Kemp & Lauritzens komplet uacceptable service.

- Først herefter vælger Kemp & Lauritzen reelt at forholde sig til min henvendelse. Efter en mailudveksling, hvor Kemp & Lauritzen igen beklager forløbet, vælger Kemp & Laurtizen at tilbagebetale hele beløbet for ekstraregningen, de havde opkrævet uden aftale som brud på aftalevilkår.

Jeg har efterfølgende fået installationen gennemgået af en fagmand, og den ikke lever op til lovkrav, da Kemp & Lauritzen har gennemført installationen med nulling, på trods af der ikke er nullingstilladelse på eltavlen.

Jeg har svært ved at tro, at jeg bare har været uheldig. Når jeg ser på de andre anmeldelser her, virker det som en gennemgående tilgang for Kemp & Lauritzen.

28. februar 2023

Vanvittige priser

Har bestilt en ladeboks fra Verdo som samarbejder med Kemp & Lauritzen. Det er da helt sikkert ikke noget der giver glade kunder. Jeg manglede et jordspyd til min installation, det skal de have 1875 kroner for! Selvom deres installatører allerede er ude ved en. Vil nødig vide hvad deres priser er hvis du ringer dem ud.
Kan ikke anbefale nogen at bruge dette selskab.

25. april 2023
Kemp & Lauritzen A/S-logo

Besvarelse fra Kemp & Lauritzen A/S

Hej Christian

Hos Kemp & Lauritzen er vores installation af et jordspyd inklusiv både jorddåse, kabling, tid og test.

Samtidig udfører vi installationen til faste priser. Det vil sige, at vi har samme pris, uanset om det er en hurtig eller langsom installation, afhængig af jordforholdene.

Det skriver vi også i vores salgsbetingelser, som vi har sendt til dig forud for installationen. Heri har vi angivet prisen på et jordspyd og skriver desuden: "Kemp & Lauritzen udfører arbejdet til samme faste pris, uanset om din installation er let eller svær at udføre. I er altid velkomne til at få den lokale elinstallatør til at klargøre husets installation, inden vi installerer ladeboksen".

Du ønskes en rigtig god dag.

Mvh.
Jeppe, Kemp & Lauritzen

Tyveri ved højlys dag.

929 kr +moms for kun at demontere en gruppe. Fordi der skulle en ny op. 391 kr +m for en skinde der koster 36 kr i indkøb. Det er så sindssygt. Bruger dem aldrig igen..

28. marts 2023

Vi fik installeret en ladeboks i dag

Vi fik installeret en ladeboks i dag. Og installatøren sagde den virker læs brugsvejledningen! Den virker så ikke. Mange opkald til spirii. Og sms til installatøren fra kemp Lauridsen. Der fik vi det svar har I fulgt brugsvejledningen? Jeg sagde ja og at den var dead on arrival. Han skrev tilbage at han kunne ikke gøre mere! Dårlig oplevelse!’

23. marts 2023
Kemp & Lauritzen A/S-logo

Besvarelse fra Kemp & Lauritzen A/S

Hej Brian

Tak for din besked.

Vi er selvfølgelig kede af at der har været problemer med opladningen af din elbil, og kan se på vores installationstest, at vores elinstallationen har virket, da vi har forladt dig.

Hvis du fortsat oplever problemer, skal du kontakte Spiriis support (tlf. 32266299, support@spirii.com) for at få hjælp. De vil så rekvirere os, hvis de ikke kan finde og udbedre fejlen hos dem.

Du ønskes en rigtig god dag.

Mvh
Jeppe, Kemp & Lauritzen

El lader, installation

Vi bestilte en installation af ladeboks til vores elbil. Den standard installation som kemp og Lauritzen har er meget ugennemskuelig. Vores installation var allerede forberedt med kombirelæ og det gjorde vi opmærksom på inden de kom, dog er dette firmas standard installation bygget sådan sammen at man skal betale for kombirelæ uanset om det skal bruges eller ej - dog selv efter henvendelse efter deres elektrikker var hos os var der intet at komme efter.
Så husk at tjekke din installation inden og få en klar besked fra dem om betingelserne inden de kommer og leger for dine penge. Eller endnu bedre undlad at bruge dem !

8. marts 2023

Mega dejlig telefonserice!

Ringede ind fordi min grundvandspumpe har drillet, og en medarbejder derinde var rigtig god til at prøve at finde en løsning til mig.
Han bad mig sende et billede, så han kunne sende en tekniker afsted som vidste hvad han skulle gøre, og dermed spare mig og dem tiden.
De kendte ikke min grundvands styringssytem, så de tog sig tid til at finde ud af hvilke andre firmaer jeg kunne kontakte for at få løst mit problem!
Super dejlig Service!

26. februar 2023

Der køre en af jeres biler igennem…

Der køre en af jeres biler igennem særslev kl ca 7.31. Han køre så stærkt at det er vist vanvidskørsel. Hold op en fart igennem særslev mod Bogense. Børn på fortovet. Flot i støtter den person der tror det er en motorvej

21. februar 2023

Elendig service

Har langt om længe fået udskiftet vores varmemåler hos Verdo. Efter at have skrevet mail om ny tid kom montøren stadig forbi og lagde seddel i postkassen om vi ikke var hjemme selvom der var givet besked.
Da han så endelig havde skiftet den var der ikke varmt vand og tlfnr man skulle ringe til efter lukketid forbandt mig bare med en idiot der sagde de ikke havde noget med kEMP & LAURITZEN at gøre og begyndte at tale om vagttekst så jeg smed røret på.
Det viste sig så at montøren havde "GLEMT" atåbne stophanen til gennemstrømningsbeholderen og ingen kunne man få fat i. Jeg ville ønske man kunne gie dem 5 negative stjerner

20. februar 2023

Jeres medarbejdere kører virkelig…

Jeres medarbejdere kører virkelig forfærdeligt! Jeg har her til morgen været vidne til en af jeres “travle” medarbejder der ikke havde tid til at vente på, at jeg havde holdt tilbage for en cyklist da jeg skulle svinge til højre, så da jeres medarbejder vælger at svinge til venstre i krydset, modsat mig, er cyklisten ude i krydset og millimeter fra, at blive ramt af jeres varevogn.
Bare et tip: næste firmaarrangement skulle måske gå til et køreteknisk anlæg!

25. januar 2023

ADVARSEL !

ADVARSEL !
Har modtaget en faktura der er HELT ved siden af. Ændres den ikke skal jeg med fornøjelse beskrive deres grådighed her - og referere når sagen når byretten. Betalt bliver der ikke.

29. december 2022

Kemp & Lauritzen har rod i deres faktura.

Kemp & Lauritzen skulle opsætte en lade boks som var købt og betalt igennem bilforhandler.
Jeg fik oplyst at der ville komme en ekstra udgift på 920kr. For at opsætte en ny undertavle i vores eksisterende eltavle.
Jeg modtager først faktura den 24 november med post. Da de flere gange forsøger at sende til en forkert e-mail. Selvom vi har skrevet sammen før den 6 september.
Jeg bliver noget overrasket da de 920kr nu er blevet til 4210kr. Da jeg for oplyst at de har opsat jordspyd, brugt ekstra kabel og dækskinne. Jeg kan så oplyse at der ikke er opsat jordspyd, og jeg er heller ikke blevet gjort bekendt på dagen at der er brugt ekstra kabel m.m.
Så pas på Kemp & Lauritzen de har rod i deres faktura. Og tager penge for opgaver som ikke er blevet løst.
Den 1 stjerne gives for at lade boks virker.

5. september 2022

Faturaen stemmer ikke overens med virkeligheden.

En teknikker skulle montere en hane til tilslutning af en opvaskemaskine. Da jeg lavede aftalen telefonisk fik jeg en emailadresse hvortil jeg fremsendte billeder af dem eksisterende installation. Den aftale tid var kl.07:00. Min nabo var tilstede da jeg selv var forhindret i at være der. Først kl.09:00 ankom teknikkeren. Efter få minutter ved den eksisterende installation kørte han igen (for at skaffe reservedele). Han kom derefter tilbage og lavede en installation som jeg ikke kunne bruge. Han kunne ikke lukke for vandet da han ikke havde adgang til lukkeventilen. Han kunne dog lukke for ballofixerne på den eksisterende installation og lavede en lappeløsning. Han forlod min lejlighed kl.10:05.
Regning lyder på 3167 kr. På den tilsendte faktura bliver jeg trukket for 2 enheder (går ud fra at det er arbejdstimer) selvom den samlede arbejdstid på min installation har taget 20 minutter eller deromkring.
Jeg er med på at han skal have betaling for den brugte tid, men jeg har svært ved at forstå hvorfor jeg skal betale for to timers arbejde når arbejdet og køreturen tilsammen har taget én time?
Jeg er normalt tilfreds med arbejdet fra Kemp&Lauritzen men der er noget fuldstændigt galt med jeres fakturering i dette tilfælde.... Jeg kommer desværre IKKE til at benytte jeres virksomhed igen og jeg vil heller ikke anbefale den til andre.
Jeg er MEGET skuffet!

28. oktober 2022