Dyrt og ubrugeligt jordvarmeanlæg installeret af Asferg Smede
Asferg Smede har installeret et jordvarmeanlæg i sommeren 2024 hos os. De har selv lavet alle beregninger og valgt at koble det til vores eksisterende varmesystem, der oprindeligt blev lavet til et træpillefyr.
Asferg har været hos os over 20 gange siden jordvarmeanlægget blev installeret, fordi det slet ikke kan varme vores hus op på alle tre etager, når der er under nul grader udenfor, og de har skullet rette op på flere fejl som de har lavet, hvilket blev konstateret til serviceeftersyn af teknikere fra Bosch( jordvarme pumpen er Bosch)
Nu har vi klaget igen, fordi det er meget koldt udenfor og vi kan ikke få varme på den ene etage(i flere rum er der kun 18 grader)
Asferg siger det må vi selv om og at det ikke har noget med dem at gøre, fordi anlægget er koblet på vores gamle gulvvarme system.
Asferg valgte selv at koble anlægget på dette system og desuden er alt i systemet efterhånden blevet udskiftet.
Anlægget er efter vores mening fejl dimensioneret og Asferg har lavet fejl beregninger i forhold til jordvarme pumpens ydeevne.
Vi er uden varme og har betalt næsten 250000kr for noget der ikke fungerer og som bruger rigtig meget strøm!!
Jeg vil gerne advare andre om at få installeret jordvarme af Asferg!!!