Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Vreselijk bedrijf. Wanneer je hulp nodig hebt met producten, word je respectloos behandeld en niet geholpen. Medewerkers aan de telefoon doen net of ze wat voor je gaan doen, meestal met een erg ongeï... Se mere

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Gipsplaten 260 x 60, al heb je er 10 nodig dan nog verplichten ze je om ze een voor een achter uit de winkel te halen op een te kleinekar. Gevraagd maar geen mogelijkheid om via magazijn of andere log... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Beste Karwei, Was me dat even schrikken bij de kassa, Ik moest 10,29 afrekenen voor 1 liter was benzine. Terwijl ik bij de jumbo, 3,29 voor 1 liter mag betalen. Na een gedegen onderzoek is de n... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Had een bestelling geplaatst, zag afteraf dat deze geen accu had. Eerst de bot, daarna een echte persoon aan de telefoon, eerste order geannuleerd en daarna een nieuwe order kunnen plaatsen inclusief... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Værktøjsbutik
  2. Leverandør af byggematerialer

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Laat je voor iedere doe het zelf klus adviseren en inspireren door KARWEI. Je vindt bij ons alle materialen om je klus van het begin tot het eind te klaren.

Kontaktoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

1,9

Alle anmeldelser

(1.756)

373 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Hierbij wil ik een klacht indienen over verkeerde gemengde verf…

Hierbij wil ik een klacht indienen over mijn ervaring bij Karwei Hintham Rosmalen.

Ik heb specifiek gevraagd om Flexa Pure Gentle Greige en heb de medewerkster zelfs een foto van de gewenste kleur laten zien om misverstanden te voorkomen. Toch heb ik uiteindelijk Benjamin Moore Classic Colors 1626 meegekregen. Dit is naar mijn mening duidelijk niet de kleur die ik heb gevraagd.

Mijn klacht gaat daarnaast nadrukkelijk over de manier waarop ik vervolgens ben behandeld. Het betreft een vrouwelijke, wat oudere medewerkster met grijs haar. Ik heb haar uitgelegd dat de kleur niet klopt en opnieuw aangegeven welke kleur ik had gevraagd. Toch kreeg ik niet het gevoel dat zij daadwerkelijk met mij wilde meekijken of wilde onderzoeken waar het fout was gegaan. Er werd simpelweg volgehouden dat de verf correct was.

Ik vind dat echt onbegrijpelijk. Ik kom niet voor mijn plezier twee keer terug naar de winkel met een pot verf die volgens mij duidelijk de verkeerde kleur is. Ik heb nota bene vooraf een foto van de gewenste kleur laten zien. Hoe kan het dan dat er niet eens serieus met mij wordt meegekeken?

Door deze situatie ben ik inmiddels twee keer op en neer naar de winkel geweest en heb ik mijn schilderwerk niet kunnen doen. Mijn planning is hierdoor volledig in de war geraakt. Alles wat gewoon een eenvoudige aankoop van een pot verf had moeten zijn, is inmiddels een hoop gedoe geworden.

Ik ben dan ook behoorlijk boos en zeer teleurgesteld over deze gang van zaken. Een fout bij het mengen kan natuurlijk gebeuren, maar vervolgens verwacht ik wel dat een klant serieus wordt genomen wanneer zij terugkomt en aangeeft dat er iets niet klopt.

31. august 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Vandaag naar karwei geweest ,in…

Vandaag naar karwei geweest ,in Hoogeveen om een aluminium zonnescherm voor de auto te halen er waren daar 15 op voorraad voor 4,50 euro dus halen personeel stond met elkaar te babbelen en ik vroeg waar ik het kan vinden ze zij tegen mij staat in het magazijn hier maar ik ga het niet halen jeeeeee,wat een afknapper voor hun...

28. august 2026

Bestelling

Bestelling
Vandaag heb ik mijn bestelling ontvangen van karweiAmsterdam Noord na 6 weken komt de brstelling niet wat heb ik bestelde ik ben naar de winkel geweest ik word niet gehulpen door manager heet MAURICE hij was niet klant vriendelijk ik heb 26 parket opde stop bij de deur staan en hij wil niet mijn helpen . En hij weet dat zijn fout de klant service van karwei twee hem gebeld h en hij wil niet helpen jammer zo personeel bij karwei ik zal nooit meer kopen slecht ervaring bij karwei 👎🏿

26. august 2026

Karwei Amsterdam Noord

Karwei Amsterdam Noord
Deze winkel is alleen geschikt voor iets kleins die je zelf in de winkel kunt pakken en afrekenen. Wanneer je hulp en advies nodig hebt moet je echt niet in deze winkel komen. Wij hebben in de winkel parket besteld, 2 weken later werden we gebeld dat het niet leverbaar was.
Hebben we een ander kleur uitgezocht en kregen we toch totaal iets anders dan wat zij als voorbeeld in de winkel hebben staan.
Toen ik hierover belde hebben ze me gevraagd om met een pak langs te komen. Dat ik heb gedaan. Ik werd door Maurice (bouwmarkt manager) geholpen. Die man deed niet eens de moeite om met mee te lopen naar het vak waar de parket staat.
Hij kon geen andere oplossing vinden dan alleen het parket te retourneren en dat kon pas volgende dag.
Wij zaten met 26 pakjes parket die op de stoep voor de ingangsdeur geplaatst waren.
Zelfs de klantenservice kon verder niks doen. Die verbond mij door met de winkel en daar werd ik in de wacht gezet.
Het probleem zelf was voor mij niet het slechte ervaring maar het gedrag van de medewerker vond ik het ergste.
Wij hebben binnen 2 weken paar duizenden euro’s uitgegeven in deze winkel en de service die we hiervoor terug kregen was echt minimaal.
Heel jammer.

26. august 2026
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Online bestellen is niet aan te raden

In de winkel altijd tevreden geweest over de Karwei, maar online bestellen is ellende. Er was een deel van de bestelling niet geleverd, kan gebeuren. Maar ondertussen 4 weken en 6 belletjes verder... Geen bestelling en ook geen terugbetaling... Elke keer wordt er weer wat nieuws beloofd en elke keer kan ik er weer achteraan bellen om er achter te komen dat er niks mee is gedaan. En als je hier op een nette manier je beklach over doet bij de medewerker krijg je simpelweg: "Tja, meer kan ik niet voor u doen.".

25. august 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zonwering betaald maar na weken wachten nog steeds niet geleverd laat staan gemonteerd

Karwei had begin juli een mooie zomeractie met een flinke korting op een zonnescherm. In de Karwei winkel in Nijmegen wilde ik even kijken naar de stofstaal. Het duurde even voordat ik geholpen werd en de medewerker de betreffende staal had gevonden. Omdat ik de kleur goed vond wilde ik direct bestellen maar dat kon niet; dat kon volgens de medewerker alleen online. Daar baalde ik van, ik was bang iets fout te doen. Omdat ik het zonnescherm inclusief montage wilde bestellen heb ik na lang zoeken de klantenservice gebeld (die overigens van Gmma is). Het was drukker dan ik van hun gewend was volgens hun bandje dus het duurde lang voordat ik te woord werd gestaan. Uiteindelijk de bestelling inclusief montageservice geplaatst. Ik kreeg bevestiging dat het scherm tussen 11 en 26 augustus geleverd zou worden. Dat was ruim een maand wachten maar goed. Omdat ik niets meer hoorde en geen reactie kreeg op mijn mails - waarvoor ik wel een ontvangstbevestiging ontving met mededeling dat ze me niet waren vergeten - heb ik op 10 augustus toch maar weer zelf gebeld en na lang wachten kreeg ik een medewerker aan de lijn. Die bevestigde wat ik al wist namelijk dat het tussen 11 en 26 augustus werd geleverd. Wat wel nieuw voor me was is dat dan alleen het scherm wordt geleverd maar nog niet gemonteerd. Het scherm wordt dus eerst in mijn achtertuin gelegd - althans dat hoop ik dan maar want hoe krijg ik het anders achter - waar het dan gruwelijk in de weg ligt totdat ik een telefoontje krijg van de monteurs; hoelang dat duurt kon ze niet zeggen. Intussen kreeg ik ook reactie per mail en ze konden me vertellen dat de leverancier het scherm begin september denkt klaar te hebben. Op al mijn verdere pogingen tot contact is niet meer gereageerd.
Ga naar een betrouwbare leverancier van zonwering waarmee je goede afspraken kunt maken. Ik heb goede ervaringen met Ambiance Nijmegen en heb spijt dat ik puur vanwege de korting bij KARWEI mijn zonwering niet bij Ambiance heb besteld; dat was het zeker waard geweest.

25. august 2026

SLECHTE SERVICE

Ik heb vandaag twee metalen schragen gekocht bij karwei Hilversum. Na ruim een uur alles in elkaar gezet bleek er een rubber afdekdop er niet te zijn van een van de liggers. Karwei Hilversum gebeld met het verzoek een dop te leveren. De medewerker gaf aan dat de dop niet los te leveren is en dat ik na demontage de schragen terug kon brengen en kon ruilen tegen een nieuwe. Op mijn verzoek een dop uit een andere doos te halen en die dan op sturen gaf deze medewerker aan dat ze daar niet aan konden beginnen, er was maar een oplossing en dat was alles demonteren weer in de doos stoppen en dan een nieuw exemplaar halen en deze weer monteren om vervolgens het nieuwe exemplaar weer in elkaar te zetten. Slechte service en een groot gebrek om mee te denken om iets op te lossen.

24. august 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ging naar karwei nijmegen om een klein…

Ging naar karwei nijmegen om een klein rieten hanglamp op te halen
Op site stond 1 op voorraad
Kom ik daar hing er alleen nog 1 showroommodel
Deze mochten ze niet verkopen zeiden ze
Vroeg of ik deze kon krijgen maar ze zeiden dat ze deze er niet af mochten halen omdat hun daarvoor niet waren verzekerd
Ook ik mocht het zelf ook niet eraf halen
Vraag mij af of karwei wel iets wil verkopen
Wat een zwak excuus om te zeggen dat ze hiervoor niet verzekerd zijn
Vraag mij af waar zijn ze wel voor verzekerd zijn
Bedrijfsleider wilde niet mee werken en wees me de deur
Advies ga aub niet naar de karwei maar naar een andere bouwmarkt waar je wel vriendelijk wordt geholpen

23. august 2026
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Parasol onderdeel

Ik was een onderdeel kwijt van een parasol die vorig jaar heb gekocht. Het onderdeel was niet los te krijgen of ergens anders te vinden. De dame van de klant service karwei Gouda is er achter aan gegaan en heeft het onderdeel kunnen regelen voor mij, zonder kosten.
Super blij met deze service

21. august 2026
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

16 augustus een bosmaaier besteld bij…

16 augustus een bosmaaier besteld bij Karwei. Daarbij een actie met een " gratis"starterspakket. Nou ja..starten kun je er niet mee want de bosmaaier heeft 2 accu's nodig maar in het starterspakket zit maar 1 accu.
Dus dan moet je eerst nog een losse accu kopen om met de bosmaaier aan de slag te kunnen.
Misleidende informatie en je bent uiteindelijk 30 euro( kosten voor een losse accu) duurder uit dan in de aanbieding aangegeven.
Naar mijn mening is dit pure oplichterij.
Met de klantenservice en onlineservice kom je geen steek verder.

20. august 2026

Zeer slechte ervaring met Karwei

Zeer slechte ervaring met Karwei
Helaas ben ik inmiddels zeer ontevreden over Karwei. De raamdecoratie is volledig betaald, maar tot op heden heb ik nog steeds geen definitieve leverdatum gekregen. Ondanks meerdere keren contact en eerdere toezeggingen blijft het onduidelijk wanneer mijn bestelling daadwerkelijk geleverd wordt.

Door deze vertraging is ook de afspraak met het montagebedrijf in de problemen gekomen. Inmiddels heb ik zelfs 35% annuleringskosten van het montagebedrijf ontvangen. Deze kosten ga ik absoluut niet betalen, omdat de oorzaak ligt bij de vertraagde levering van Karwei.

Ik vind het bijzonder teleurstellend dat je als klant alles netjes betaalt, maar vervolgens zelf achter de levering en oplossing aan moet. De communicatie en service hebben mij tot nu toe absoluut niet het gevoel gegeven dat mijn probleem serieus wordt opgepakt.

Ik hoop dat Karwei alsnog snel met een passende oplossing en compensatie komt, want op deze manier is mijn ervaring met Karwei helaas zeer negatief.

17. august 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Kapotte gordijnen gekregen met een…

Kapotte gordijnen gekregen met een scheur van dik 30cm midden in de stof. Karwei doet er niks aan om het op te lossen, omdat haar leverancier beweert dat dit “geen fabricagefout” is, ondanks de scheur duidelijk onder de aanhechting van 2 stukken stof begint. Dat kan niet na productie gebeuren!! Karwei doet er niks aan om mij tegemoet te komen in reparaties of iets dergelijks. €600,- weggegooid geld!
Klantenservice is enorm onvriendelijk. Toen ik voorbijer eerst belde werd ik kortaf behandeld door een enorm onbeschofte medewerker. Vervolgens via de mail geprobeerd de communicatie voor te zetten en ik krijg geen antwoord. Nogmaals geprobeerd te bellen en zodra ik het case nummer doorgaf werd ik gewoon opgehangen! Nog nooit zo’n onbeschofte klantenservice meegemaakt!

17. august 2026
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Vitrage vervangen

Vorig najaar nieuwe vitrage gekocht; die viel niet mooi!!
Daarover hebben we in het voorjaar een gesprekje met een verkoopster in Veldhoven.
Zonder dat we er zelf naar vroegen, zei de verkoopster: "dan vervangen we die vitrage!"
Dat was voor kamers onder en boven, voor en achterkant; dus 4 stuks over nagenoeg de volle breedte van de kamers.

Ondertussen hangen ze een paar weken en de vitrage valt nu wel goed.
Wij het een GEWELDIGE service, dat alle vitrage vervangen is en zeg ik: Bedankt Karwei

Een minpunt was het contact dat ze klaar waren. Met een mail was het duidelijker geweest, dan een voicemail inspreken.
Daar heb ik helaas géén bericht van gehad; anders hadden we een maand langer plezier van de vervangende vitrage gehad.
Eind goed, al goed.

5. august 2026
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Vandaag bij karwei Druten super…

Vandaag bij karwei Druten super vriendelijk geholpen bij de verf afdeling zoals altijd. Jammer dat je dan bij de kassa elke keer de super onvriendelijke dame treft die jaren geleden al had moeten stoppen. Kan geen goedemorgen vanaf

13. august 2026

Karwei is een boevenbedrijf

Tja eigenlijk verdient karwei een dikke vette onvoldoende. Kijk die medewerkers van de klantenservice ja die doen ook maar hun werk. Zij bepalen de oplossingen niet. Is natuurlijk beneden alle niveau om je klanten zo in de steek te laten en maar bij hun leverancier neer te leggen. Klanten kopen toch bij Karwei en niet bij een voor de klant totaal onbekende partij. Klant maar in de steek te laten. Ik denk zelf dat mensen te weinig een geschillencommissie inschakelen en ze denken dat mensen het maar opgeven. Mensen er zijn geschillencommissies of Kifid. Die klantenservice medewerkers kan je hier niet de schuld van geven. Dat is de onderste laag met het laagste salaris en ook maar orders hebben op te volgen. Maar pik het niet. Zet de geschillencommissie erop. Je rechtsbijstand. Betaal met creditcard en haal het terug. Dit is een boevenbedrijf.

11. august 2026

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.