Karnevalsshoppen Anmeldelser

1,5

Det er trist at se, hvordan Aalborg Karneval udvikler sig i en så negativ retning. Prisen er blevet hævet markant, og oveni det er der lagt en lang række irriterende gebyrer – for hvad, helt præci... Se mere

Vi er en hel klasse, som vælger at bestille hos Karnevalsshoppen, grundet konkurrencedygtige priser sammenlignet med andre danske sider. Dette kom vi hurtigt til at fortryde. Trods at vi bestilte he... Se mere

Jeg bestilte 2 skinsuits for 3 måneder siden, men da de ikke kom den dag jeg havde håbet sendte jeg dem tilbage. Da der var gået en uge kontaktede jeg dem for jeg havde ikke fået pengene. Nu har jeg k... Se mere

1. Shopping og mode

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Hvis du har brug for karnevalskostumer til det næste karneval eller temafest, så kom til os; kostymer, sminke, kunstige øjenvipper og meget mere.

Dårlig

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Ikke styr på websitet

Bestilte et "frækt militærpige kostume" og en dag senere skriver de, EFTER at ordren er gået igennem at de ikke har Small på lager.. Men hvorfor f..... kan man overhovedet så bestille den.. Nu venter jeg på at få mine penge returneret..

Alt i alt super skuffende. Jeg kan forstå at kostumet er en bestseller, men der er bare super ringe service.

14. maj 2018

De tog mine penge

De tog mine penge. De svarende aldrig på mine telefon opkald eller mine mails. Vær meget varsom med at handle her.

Sagen i korte træk.

- Jeg bestiller en dragt kort før fastelavn til min knægt.
- Jeg skriver og ringer til dem for at sikre mig at den kan leveres før fastelavn.
- Jeg kan ikke få fat på dem på den ene eller anden måde, og afbestiller af flere omgange min ordre, og beder dem bekræfte. Helt som dansk lovgivning giver dig lov til.
- Jeg hører ikke fra dem, og fortæller dem at jeg ikke vil afhente pakken såfremt den skulle ankomme, men vil lade den gå retur.
- Pakken ankommer og går retur.
- Jeg skriver til dem og beder om mine penge tilbage igen. Af flere omgange.

Jeg har til dato ALDRIG hørt fra dem. De er ligeglade med danske regler for nethandel. De tog bare mine penge.

2. april 2018

Virkelig god service og hurtig levering

Vi havde en virkelig god oplevelse. Rigtig god service og sparring i forbindelse med vores temafest om camping, hvor vi slog telt op i stuen, havde hotdogs og rød-hvidternede duge. Mette rådgav os i fht udklædning og at få skabt en rød tråd igennem temaet. Rigtig hurtig levering oveni, men servicen var intet mindre end fantastisk. Tak for det.

19. marts 2018

Perfekt kundeservice

Perfekt kundeservice! Vi bestilte 3/12-17 2 stk. Kostumer gennem karnevalsshoppen. Grundet problemer med levenrandøren kunne disse ikke leveres indenfor normal leverings tid. (Karnevalshoppen er helt uden skyld i dette da andre webshops/fysiske butikker har haft samme udfordringer med leverandøren af lige præcis disse kostumer) gennem hele forløbet har vi kun oplevet service og tålmodighed på højt plan hver gang vi har ringet. Og Ja vi har ringet en del gange ;) så mange at vi til sidst i forløbet kunne nøjes med at sige navn og “2 rensdyr” så vidste de præcis hvilken ordre det drejede sig om.. Hver gang er vi blevet mødt med forståelse og ikke blevet lovet mere end hvad de kunne holde, hvilket har gjort at vi har følt os fair behandlet hele vejen igennem. ( Vi har dog heller ikke benyttet os at “brokketaktikken” - hvilket måske også har hjulpet på kommunikation - men varerne ville jo ikke blive hurtigere leveret af, at vi blev sure over en leverance de ikke selv er herre over) og som som toppen af kransekagen så kørte “Lars” fra shoppen hele vejen fra Aalborg til Viborg torsdag aften for at levere vores kostumer, da tiden gjorde at vi ikke var sikre på om GLS ville kunne nå det. Vi snakker altså 90 km. Hver vej for en overlevering på under 2 min! Hvis ikke det er kundeservice så ved jeg ikke hvad er.. 1000 tak! Det er ikke sidste gang vi har brugt karnevalshoppen..

Stephanie & Line - Viborg

11. januar 2018

Misvisende åbningstider!!

Der står at de har åben lørdag 11-14, og så møder jeg op lørdag (kommer helt fra Hjallerup), da jeg har fået leveret en pakke hertil. Da jeg så møder op, står der en så fin seddel på døren, at de har lukket. TAK FOR AT INFORMERE OM DET OVER NETTET OGSÅ, så måtte man jo skuffet køre hjem igen!!

11. december 2017

Ikke styr på tingene

Trods at vi bestilte hele 14 dage inden, vi skulle bruge tøjet, sidder vi nu, dagen inden vi skal bruge det, stadig uden vores kostumer.
Under hele processen havde vi kontakt med Karnevalsshoppen, hvor vi gang på gang fik lovet guld og grønne skove. Dog holdte de intet af det, de lovede os. Alt i alt en rigtig øv-oplevelse, som resulterer i, at vi fremover fravælger Karnevalsshoppen.

19. september 2017

Godt udvalg i kostumer og god service

Har handlet hos karnevalsshoppen en del gange nu, og altid fået en god service her. Syntes også deres udvalg i kostumer og udklædninger er helt i top, hvis man sammenligner med andre danske forhandlere. Halter stadig en smule bag efter visse udenlandske butikker, men for en dansk butik kan den bestemt anbefales.

12. oktober 2016

Alt for lang leveringstid

Umiddelbart er siden god nok, men alligevel gik der 14 dage inden jeg fik mit kostume. I mellem tiden havde jeg skrevet til dem, hvor jeg fik beskeden at det sagtens kunne nå at komme inden min aftale.. Men det gjorde det så ikke. Jeg ved ikke hvad der gik galt, men synes i hvert fald det er for dårligt.

22. december 2015

Hurtig levering og god service

Pakken kom allerede på 2. hverdag efter bestilling, selvom den forventede leveringstid var 3-5 hverdage.
Da postdanmark ved en fejl ikke havde efterladt en seddel omkring afhentning i min postkasse, havde jeg ikke mulighed for at hente pakken. Men efter en mail til kundeservice og hurtigt svar samme dag, havde jeg mit kostume i god tid. Klart anbefalelsesværdigt at købe kostumer her!

14. august 2015

Fin shop

Vi er nogle venner der har købt ind til den store Bierfest. Der var et stort udvalg, så vi alle 4 kunne finde noget på samme site der var interessant.
Vi fik pakken inden for de 3-5 dage, så det var også helt i orden.
Det eneste lille 'men', er at størrelserne ikke helt passede i forhold til de mål der var opgivet på sidens størrelsesguide. Vi klarede det med et par sikkerhedsnåle, og en svigermor som er en ørn til at sy.

15. oktober 2014

Fin butik at handle hos

Manglede en del småting til at gøre mit kostume perfekt og gik derfor ind i karnevalsshoppen for at købe det. Personalet var rigtig hjælpsom og i samarbejde lykkes vi finde de ting der manglede før vi kunne blive klar til den årlige temafest.

18. februar 2014

Ingen problemer

Bestilte tøj til oktoberfest fredag eftermiddag, og jeg modtog det tirsdag, så det var jo som det skulle være.

Det var dog ingen kvittering eller noget i kassen, kun det, jeg havde bestilt, så hvis man ikke forventer mere, er karnevelsshoppen jo en rigtig god side.

Anbefales. :)

20. september 2011

Super hurtig levering og kanon kvalitet

Jeg har bestilt varer søndag aften og allerede tirsdag modtog jeg mine varer. Opdateringsmail blev sendt til mig mandag, at mine varer var afsendt og jeg ville modtage dem dagen efter, hvilket passede. Fantastisk kvalitet.
Jeg kan varmt anbefale at handle med karnevalsshoppen og gør det helt sikker også selv en anden gang.

31. maj 2011
Vis anmeldelser på alle sprog. (40 anmeldelser)