2,6

Under middel

Forventer at få mine penge tilbage’

Hvis jeg kunne give Distortion 0 stjerner havde jeg gjort det.
Jeg og to andre venner havde glædet os rigtig meget til at høre fede kunstnere spille d. 30 maj 2024 på Nørrebro.
Under aftenen vælger vi at købe tur-retur billet for at kunne gå lidt frem og tilbage i gaderne, men selfølgelig stadig sikre os en plads til de koncerter vi har givet mange penge for at se.
Men da vi kommer tilbage 20min inden artigartig spiller har Distortion simpelthen valgt at spærre af og lukke indgangen for os med billet.
Kæmpe kaos og flere MEGET MEGEET skuffede mennesker! Det kan simpelhen ikke være rigtigt man vælger at blive ved med at lukke så mange mennesker ind og glemmer dem der ren faktisk har betalt på forhånd. Yderst skuffet og vi kommer helt sikkert ikke igen!
Forventer at få en tilbagemelding fra jer og pengene tilbage hurtigst muligt!

30. maj 2024

Distortion er et overgreb mod de mange…

Distortion er et overgreb mod de mange mennesker, der bor i byen. Man må flygte fra sit hjem fra kl. 14 om eftermiddagen. Man kan ikke komme til og fra skole og arbejde pga. fulde horder, glasskår, urin og techno, der slår bryst og ører ind. Gamle mennesker sidder i deres lejligheder og er fanget i inferno. Hunde og katte oplever nytårsaftensskræk gange 100. Alle vi andre skal finde os i at vores hverdag er fucket op - søvn, transport, arbejde, nogle gange eksamen. Man er tvangsindlagt til øresønderrivende techo.
ALT bliver gennemtisset (trustpilot lader mig ikke skrive det med p, men her i kvarteret går arrangementet under navnet P-istortion) - bor man i stuen har man en kødrand af tissende, fulde mennesker, der står og glor direkte ind i ens lejlighed. Folk gennemtisser totalt baggårde, legepladser, rutsjebaner, sandkasser, blomsterkummer, cykelskure, skraldeskure, kælderskakter og der er knust glas OVERALT. Folk hujer op og ned i private opgange og rykker festen ind i private baggårde. Butiksindehavere må stå vagt ved deres butikker eller barrikadere trappenedgange med spånplader. Har set en ambulance med udrykning opgive at komme frem i menneskemængden og bakke langsomt tilbage, få 100 meter fra Rigshospitalet. Skumfest på Dronning Louises Bro fylde Søerne med skum.
Distortion siger år efter år, at nu kommer der styr på det. At der er kommet max på lyden. Men alene lydprøver fra scenen, direkte foran ens vindue, får en til at frygte, at vinduerne bliver blæst ind. Musik på begge sider af huset gør, at man ingen steder kan flygte hen. Man bliver vanvittig og frygter for sin hørelse. Rystelserne går gennem gulvet, op i borde og vægge, og ting falder ned fra reolerne.
Det overgår min forstand at kommunen år efter år efter år giver tilladelse til dette maximale hærg. Så må kommunen eller Distortion som minimum evakuere os, sørge for vagter, der kan passe på huse, gårde og butikker, sikre muligheden for trafikal passage, afholde udgifter og skrue MARKANT ned for musikken. Jeg stoler ikke et sekund på, at Distortion har styr på det, det har de sagt alt for tit. Flyt det dog væk fra beboelseskvarterer!
Jeg kan ikke angive korrekt dato på dette opslag. Sidste Distortion på Nørrebro var for 5 år og nu kommer Distortion så "HJEM" igen - ???!??
Jeg er klar over, at modsvaret vil være, at så må vi jo flytte. At hvis vi ikke er tolerante, så skal vi ikke bo i byen. Dertil vil jeg sige, at jeg personligt har boet op og ned af Dronning Louises Bro i 30 år, og det kan slet ikke lade sige gøre, hvis man ikke er tolerant over for lyde/larm døgnet rundt, fest og mennesker. Distortion sprænger simpelthen rammerne og er fuldstændig off.
Flyt det.

12. maj 2024

Reffen 2023

Alt alt for lang kø - amatør agtigt håndteret .
10 kr pant pr glas - som man ikke få tilbage , men skal købe noget nyt for ..
musikken var god , men udover det kæmpe fiasko

2. juni 2023

Jeg er meget positiv over for…

Jeg er meget positiv over for Distortion i København, også selvom jeg egentlig er blevet for gammel til selv at deltage. Selvfølgelig larmer det, men musikken bliver allrede stoppet kl. 22 - og jeg syntes det er fair. De unge drukhoveder sviner for meget, men jeg syntes til gengæld, at der er kommet godt super styr på oprytningen. Og det giver virkelig liv i gaderne, frihed og nu også mange nye turister. Stort plus til København.

18. oktober 2018

Fedt med al det liv i København!

Distortion er et super fedt arrangement som har har givet liv i gaderne denne uge. Super fedt musik og god stemning. God sikkerhed og masser af underholdning.
Der mangler bare noget bedre oprydning som jeg kunne se at der i hvertfald ved Sankt Hans torv godt kunne være gjort bedre og andre steder i byen efter hvad jeg hører fra venner.

1. juni 2013

Er dette din virksomhed?