Vi er en hel klasse, som vælger at bestille hos Karnevalsshoppen, grundet konkurrencedygtige priser sammenlignet med andre danske sider. Dette kom vi hurtigt til at fortryde. Trods at vi bestilte he... Se mere

Bestilte et "frækt militærpige kostume" og en dag senere skriver de, EFTER at ordren er gået igennem at de ikke har Small på lager.. Men hvorfor f..... kan man overhovedet så bestille den.. Nu vente... Se mere

1. Shopping og mode

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Hvis du har brug for karnevalskostumer til det næste karneval eller temafest, så kom til os; kostymer, sminke, kunstige øjenvipper og meget mere.

1,5

Dårlig

Skuffende og grådig udvikling – Aalborg Karneval har mistet charmen

Det er trist at se, hvordan Aalborg Karneval udvikler sig i en så negativ retning. Prisen er blevet hævet markant, og oveni det er der lagt en lang række irriterende gebyrer – for hvad, helt præcist? Det virker som om, de forsøger at presse så mange penge ud af deltagerne som muligt, uden at levere noget ekstra til gengæld.

Programmet i år er desuden meget tyndt og uinspireret. Det virker ikke, som om der er gjort noget særligt ud af det, på trods af de højere billetpriser. Det hele føles bare som en pengeautomat for arrangørerne, og det går ud over den festlige og åbne stemning, som karnevallet engang var kendt for.

Ærgerligt – det var engang en folkefest, nu føles det som endnu en overpris-skal uden indhold.

9. maj 2025

Bluse 5 numre for lille!

Jeg bestilte en tyrolerbluse på karnevalsshoppen, da jeg manglede en AKUT. Der var desværre ikke min normale størrelse (str. 50) tilbage, og derfor måtte jeg bestille en str. 54, altså 2 numre for stor.
Jeg får ikke nogen ordrebekræftelse på mail, hvilket undrer mig (ej heller under spam), men varen kommer dog alligevel allerede dagen efter, hvilket er god stil.

Da jeg så skal prøve min bluse på, som skulle være 2 numre for stor, kan jeg næsten ikke klemme mig ned i den. Størrelsesmæssigt svarer den mere til en str. 44 end en str. 54.
Jeg er dybt skuffet, men da jeg mangler en bluse akut, må jeg klippe elastiktråden op i ærmerne og sprætte sømmen op midt for, så barmen har mere plads.
Øv, træls oplevelse med størrelser på tøj, der på ingen måde svarer til "normalt" tøj.

6. oktober 2022

virkelig god og hurtig service

26. august 2020

Hej Søren.

Vi har efterhånden flere og flere kunder som lægger mærke til vores hurtige og effektive service, og vi er så glad for, at du er en af dem. Det er altid dejligt at vide, når man gør et godt stykke arbejde, og det bliver værdsat!

Mange tak for din super fine anmeldelse og din høje nominering af os.

Produktet kom før tid

Produktet kom før tid, og str passer perfekt med det der bliver bestilt.
Bestiller gerne en anden gang når der er tema fest over linjen.

15. august 2020

Hej Anders.

Super skønt at høre, at de festlige kostumer passede som de skulle. Jeg håber de giver anledning til et godt grin😁.

Hvis vores produkter kommer hjem før forventet fra udlandet, lader vi det altid komme kunderne tilgode, hvis det er muligt👍.

Mange tak for din fine anmeldelse og den herlige topkarakter.

nem og overskuelig hjemmeside

nem og overskuelig hjemmeside
OG hurtig levering ...

26. juni 2020

Hej Benny.

Det er herligt, at det hele er klappet som det skal. Skønt at vide du er glad for hjemmesiden, - det er jo ofte der, løjerne sættes i gang for alvor😁.

Jeg håber vi ses igen på webshoppen ved næste festlige lejlighed.

Tusind tak for de pæne ord og skønne stjerner.

Nu er det 12 dage siden jeg bestilte

Nu er det 12 dage siden jeg bestilte, og jeg har ikke modtaget noget endnu.

21. juni 2020

Hej Mona.

Åh, hvor er jeg ked af at høre det, og det er jo slet ikke sådan det skal være. Vi har aftale med PostNord om dag-til-dag levering, så det er super ærgerligt.

Som du kan se af trackingen, har vi ekspederet din ordre allerede næste dag, hvor den blev overdraget til PostNord. Jeg har netop talt med PostNord, der beklager at din ordre er blevet fejlekspederet, og lige som er "strandet". De har lovet at sætte skub i sagerne nu, så den bør snart være fremme til udlevering. Hvis det ikke er tilfældet, er du meget velkommen til at kontakte os igen.

Fanny - Karnevalsshoppen.dk

Hurtig levering, men upraktisk emballage på produktet

Blev leveret to dage efter bestilling, så ingen klager her.
Jeg havde bestilt en masse skråbånd til en polterabend og desværre sad klips fra emballagen fast i stoffet, hvilket betød at jeg måtte åbne klipsene for ikke at ødelægge produktet. Det var lidt besværligt.

19. juni 2020

Hej Tine.

Mange tak for din fine anmeldelse og de fire dejlige stjerner.

Super ærgerligt at clipsen fra emballagen lige skulle drille. Det er jeg ked af, - men skønt at høre du fik løst problemet lige så fint. Jeg håber I alle bliver flotte med de festlige bånd, og den kommende brud får en uforglemmelig dag. God fornøjelse.

Fanny - Karnevalsshoppen.dk

Flaget var knækket og med andet motiv…

Flaget var knækket og med andet motiv end det jeg troede jeg Havde bestilt øv.
Det er dyrt at sende det hele retur , så Jeg opgiver...

13. juni 2020

Hej Karen.

Tak for din tilbagemelding. Jeg er super ked af at høre at flaget ikke var helt ved ankomsten, og sådan skal det selvfølgelig ikke være. Alle vores produkter skal være hele når man modtager dem. Så hvis du ikke allerede har haft kontakt med vores kundeservice, vil jeg anbefale dig at gøre det. Send gerne en mail med fotos af det knækkede flag, samt et par ord omkring din oplevelse til info@karnevalsshoppen.dk, - så tager mine søde kollegaer i kundeservice sig af det, - og hvem ved, måske er der en fin løsning til dig.

Så opgiv ikke endnu😉, vi gør hvad vi kan for at hjælpe vores kunder igennem til en god handel😊.

hurtig og effektiv

14. marts 2020

Hej Anker.

Mange tak for din skønne tilbagemelding og de fem fantastiske stjerner.

Det er fedt at vide, du synes vi er hurtige og effektive, - for sådan ønsker vi også at være, - og på den måde fungerer det nu bedst for os alle.

Jeg håber vi ses på webshoppen igen næste gang der kommer til at stå festligheder i kalenderen.

Karnevalsshoppen.dk

Super fine ting

Super fine ting alt der blev lovet kunne nå at komme nåede frem i tide så god oplevelse.

14. februar 2020

Hej Sanne.

Skønt at du har haft en god oplevelse, og er glad for alle de fine ting du har modtaget. Dét er jeg super glad for at høre.

Tusind tak 🙌🤝 for din herlige anmeldelse og skønne topkarakter.

Nemt og lynhurtig levering

Nemt og lynhurtig levering, handlet gerne igen☺️

13. februar 2020

Hej Vibeke.

Det er vel nok skønt at høre, - så vil jeg allerede glæde mig til at byde dig velkommen på webshoppen igen, og så skal vi nok sørge for lige så nem en handel, og lyn hurtig ekspedition.

Tusind tak for dine flotte stjerner og dejlige tilbagemelding.

Fanny - Karnevalsshoppen.dk

Billigt nemt og kort leveringstid

27. januar 2020

Hej Tanja.

Herligt at du har været så glad for vores samhandel, - det er jo lige præcist som det skal være 😁. Jeg håber du har lyst til at komme forbi webshoppen en anden god gang, så skal vi gøre hvad vi kan for at det bliver samme gode og positive oplevelse.

Mange tak for din herlige anmeldelse og den funklende stjernehimmel.

Perfekt kundeservice

10. januar 2020

Hej Lene.

Hvor er det skønt at høre, du har været glad for vores gode kundeservice. Vi gør hvad vi kan for at hjælpe alle vores kunder igennem til en god handel, samtidigt med at vi leverer elektroniske opdateringer omkring ordren undervejs, så det er utrolig dejligt at vide, det er værdsat, og vi har endnu en glad kunde i samlingen.

Jeg takker for din perfekte tilbagemelding og de fem fantastiske stjerner.

2. januar 2020

Hej Tanja.

Tusind tak for din herlige tilbagemelding og den herlige topkarakter.

Det glæder mig, at du har været glad for vores hurtige ekspedition af din ordre. Vi gør, hvad vi kan, for at ingen kunde skal vente længere end højst nødvendig på sin festlige pakke fra os, - så det varmer at vide, det er værdsat.

Jeg håber, at vi får fornøjelsen af at handle med dig igen næste gang der står festligheder i kalenderen.

Fanny - karnevalsshoppen.dk

Svindel og humbuk

Jeg bestilte ansigtsmaling til min datter, hvor på jeg fik beskeden om 4-5 dages leveringstid men måtte vente i rundt regnet 2 uger før jeg modtog min pakke, syntes jeg er utroværdigt. Hvorefter de så har trukket pengene, men stadig holder yderligere penge tilbage på min konto. Første gang jeg prøver at ringe tager de tlfen, med et løfte om at få styr på problemet, så jeg kan få mine penge frigivet. Men intet sker, efterfølgende bliver tlfen ikke taget, får intet svar på min mail eller SMS som de selv siger i deres telefonsvarer at man kan skrive en SMS og få hurtigst muligt svar tilbage. Men intet hører, jeg har derfor måtte få andres hjælp i form af, at ringe hvor på hun så godt kan tage tlfen og siger hun gør noget ved problemet.

Min bank har intet ku gøre uden butikkens tilladelse, og der har de også lovet at tage kontakt til at frit give mine penge. Men stadig intet sket. Utrolig dårlig service, køber aldrig noget hos dem mere.

Kan ikke sige andet end hold jer for gudsskyld langt væk fra dem, de holder bare en hen med tomme løfter, og beholder ens penge som det passer dem.

19. juli 2019

Hej Dennis.

Jeg er rigtig ked af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse med at handle med Karnevalshoppen.dk, at din reklamation ikke er blevet taget seriøst, og at ingen har ageret korrekt på denne.

Fra 29. august 2019 er vi helt nye ejere af Karnevalshoppen.dk. Vi sidder med en fuld bemandet og meget professionel kundeservice, der vil gøre alt hvad de kan for at hjælpe vores kunder godt på vej, - også ved reklamationer. Vi har nu dag-til-dag levering på varer fra vores lokallager, og vores kundeservice svarer hver eneste dag på chat, mail og telefon. Vi har også fået rigtig mange flere produkter at vælge imellem.

Vi håber, at du, har mod på at handle med os igen, nu hvor vi, som de nye ejere, tager professionel hånd om kundeservicen, og udbuddet af varerne er større.

Fanny - Karnevalshoppen.dk

Jeg bestilte 2 skinsuits for 3 måneder…

Jeg bestilte 2 skinsuits for 3 måneder siden, men da de ikke kom den dag jeg havde håbet sendte jeg dem tilbage. Da der var gået en uge kontaktede jeg dem for jeg havde ikke fået pengene. Nu har jeg kontaktet dem 4 gange og haft 2 forskellige til at svare på mailen, hvoraf den ene har sagt de har krediteret. Jeg har STADIG IKKE FÅET PENGENE

19. december 2018

Ikke besværet værd

Jeg bestilte d. 12/5-18 et franskmandskostume til karneval d. 26/5. På hjemmesiden reklamerede de med 4-5 dage leveringstid, men jeg tænkte, at to uger var rigelig tid. Jeg fik en mail om, at jeg kunne hente pakken næste hverdag i butikken. Da jeg gik derned fortalte pigen bag kassen mig, at det ikke passede, og der ville gå yderligere 4-5 dage. Nu er det d. 23/5, 3 dage inden karneval, jeg har intet kostume og de svarer ikke på mine opkald. Useriøst!

OPDATERING:
Efter 9 opkald til dem tog de endelig telefonen, og jeg fik en vred mand i røret, der sagde "nå", da jeg fortalte ham, at jeg ingen mail har fået.

23. maj 2018