God – fin behandling og meget lidt irritation. Har haft abonnement i en del år efterhånden, og har kun oplevet småproblemer, pånær én gang, hvor mit internet pludselig blev lukket ned uden varse... Se mere

Jeg ringer på Kristi Himmelfartsdag 9. Maj-2024 og der var noget teknisk, der drillede begge veje med routeren.! Medarbejderen Henrik i Kabelplus Ishøj tilbød, at komme hjem til mig og hjælpe... Se mere

Hvordan kan i få 4,7 i Trustpilot når over 50% på 1 stjerne? På Google er i meget lavere i karakterer end på Trustpilot Mvh Verner

Er blevet opfordret til at dele oplevelsen af teknikerbesøg fra KabelPlus og det gør jeg gerne. Anledningen var at der skulle udskiftes en stik dåse til nyere teknologi. Havde gode muligheder for at v... Se mere

1. Internetudbyder
  2. Tv-station

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Besøg vores butik på Ishøj Østergade 45 (11.00 -16.30) E-mail: support@kabelplus.dk Telefon: 71 992 991 (11.00-21.00) – her: Kabelplus.dk. Facebook: https://www.facebook.com/kabelplus.dk

4,4

Man skal lede længe efter dårligere…

Man skal lede længe efter dårligere kundeservice!
Man skulle tro, at et firma vil gøre sit ypperste for at imødekomme sine kunders ønsker, især når de gerne vil betale, men det er ikke tilfældet for Kabelplus.dk! De inddrager sagerne til Inkasso med lynets hast uanset hvad, og så er de ikke til at tale med efterfølgende. Det er ikke i orden.
Hold Jer væk, kære kunder! Lad være med at vælge dette firma, hvis I ønsker at få en god behandling, for det får I ikke herfra.

6. maj 2019

Hej Adina,

Vi er da kede af, at du har haft en dårlig oplevelse med Kabelplus.

Vi vil meget gerne imødekomme vores kunder’s ønske og forsøge at hjælpe dem på bedste vis. Vi fremsender 1 påmindelse og 2 rykkere med i alt 25 dage mellemrum inden vi fremsender en sag til inkassofirmaet, så vi er sikre på, at vores kunder har en chance for at nå at reagerer inden de ender i inkasso.

Har du flere spørgsmål er du velkommen til at
kontakte os venligst via telefon 71 992 991 (mandag til fredag kl. 11:00-16:30) eller skriftlig via formularen here https://kabelplus.dk/forside/kontakt-os/

Den er god nok

10. april 2019

Hej D,

Tak for din anmeldelse! Har du brug for hjælp - kontakt os venligst på telefon 71 992 991 (mandag til fredag kl. 11:00-16:30) eller skriftlig via denne formular: https://kabelplus.dk/forside/kontakt-os/

alexandra@kabelplus.dk

Kabelplus arvede et gammelt udslidt…

Kabelplus arvede et gammelt udslidt anlæg fra TDC. Opstart i Ishøj var derfor en smule bulet... Fint tilfreds med både service og ydelser.
Problemer med internet og TV er løst professionelt, og der er kommunikeret løbende på hjemmesiden. I dag “kører” alt som det skal.

10. april 2019

Hej Finn,

Tak fordi du ville dele din oplevelse her på siden.

Kabelplus

Efter reperation af hele anlægget virker der godt

8. april 2019

Hej Karl,

Det er sådan det skal være! Tak for at du ville dele din oplevelse.

alexandra@kabelplus.dk

Jeg har det helt fint med både TV og…

Jeg har det helt fint med både TV og Internet. Det havde jeg før og efter også efter vi fik Kabelplus. Mange kan sige at det nok er fordi jeg ikke spiller så meget, men jeg kan bare sig at jeg bruger internettet rigtig meget til det jeg går op i - nemlig slægtsforskning.
For TV - har vi alene haft behov for den lille pakke. Og ja den virker også fint, der har været et par små afbrydelser, som hurtigt blev rettet.
Jeg kunne dog godt tænke mig at - det ville blive muligt at kunne tage mit abonnement med i sommerhus.Når jeg er der.
Bortset fra alt det, så har det ærgret mig at man fik gratis ip-telefoni , da aftalen blev indgået (forbruget skulle man betale for) - og nu ja så koster det åbenbart 19 kr. om måneden bare at have den til at modtage opkald på.

26. marts 2019

Hej Karin,

Mange tak for at du ville dele din oplevelse med Kabelplus her på siden.

Vi vil også gøre dig opmærksom på at vi har et samarbejde med Viptel, hvor du kan få IP-telefoni gratis. Det koster intet at overflytte abonnementet til Viptel i stedet.

Kontakt os venligst via telefon 71 992 991 (mandag til fredag kl. 11:00-16:30) eller bestil skriftlig via formularen here https://kabelplus.dk/forside/kontakt-os/

alexandra@kabelplus.dk

Man får meget for pengene når man får…

Man får meget for pengene når man får internet fra dem , de er rigtig dygtige til at informere en om evt nedbrydelsen , eller arbejde som kan gøre manglende internet , det syntes jeg er meget vigtigt , og god kundeservice , er dog lidt ked af at man betaler en mer pris for månedlig betaling istedet for hver kvartal , og så syntes jeg at priserne for tv pakker er for dyre men det er de alle steder . Hilsner frederiksholm net

25. marts 2019

Hej Nat,

Tak fordi du delte din oplevelse, det er dejligt at høre.

alexandra@kabelplus.dk

Jeg er meget tilfeds med mit…

Jeg er meget tilfreds med mit internet!!!
Hilsen Willi Velschow

18. marts 2019

Hej Willi,

Det er sådan det skal være! Tak for at du ville dele din oplevelse.

alexandra@kabelplus.dk

Jeg har desværre oplevet lidt udsving

Jeg har desværre oplevet lidt udsving, men største delen af tiden er jeg meget glad og tilfreds, der er godt net til en god pris

17. marts 2019

Hej Martin,

Mange tak for at du ville dele din oplevelse med Kabelplus her på siden. Har du brug for hjælp - kontakt os venligst på telefon 71 992 991 (mandag til fredag kl. 11:00-16:30) eller skriftlig via denne formular: https://kabelplus.dk/forside/kontakt-os/

Når man ringer til Kabelplus

Når man ringer til Kabelplus, bliver man ikke stillet videre fra medarbejder til medarbejder. Den du taler med kan løse dit problem, hvilket er tilfredsstillende. Samtidig har de ikke lang ventetid.

17. marts 2019

Hej Johnny,

Tak fordi du ville dele din oplevelse med Kabelplus her på siden.

alexandra@kabelplus.dk

Det er ikke så dyrt rimelig pris og…

Det er ikke så dyrt rimelig pris og betale 🙂

Hej Sara,

Tak for din anmeldelse! Din mening er vigtig for alle os i Kabelplus.

Middel

Tit udfald på forbindelsen

Hej Camilla,

Vi beklager den dårlige oplevelse.

Har du mulighed for at uddybe problemet med din forbindelse?

Kontakt os venligst på telefon 71 992 991 (mandag til fredag kl. 11:00-16:30) eller skriftlig via denne formular: https://kabelplus.dk/forside/kontakt-os/

alexandra@kabelplus.dk

Fejl på regninger gentagne gange og…

Fejl på regninger gentagne gange og elendige forbindelser med mange problemer

Hej Nadja,

Vi beklager den dårlige oplevelse.

Har du mulighed for at uddybe problemet med din forbindelse?

alexandra@kabelplus.dk

Sjældent udsving, og fin kundeservice

God – fin behandling og meget lidt irritation.

Har haft abonnement i en del år efterhånden, og har kun oplevet småproblemer, pånær én gang, hvor mit internet pludselig blev lukket ned uden varsel, pga en ubetalt regning (som deres IT-system aldrig havde fået sendt) - men ellers ingen klager! :)

Hurtigt internet uden for mange udfald!

Hej Peter,

Mange tak for at du ville dele din oplevelse med Kabelplus her på siden.

Altid hjælpsom

Hej Aqeel Ur Rehman Mirza,

Tak fordi du ville dele det her på siden.

[Ofte] Forbindelseshastighed svinger…

[Ofte] Forbindelseshastighed svinger meget [Sjælent] Afbrydelse af net kan forekomme. Variation kan gå fra enkelt time til flere

God til at melde ud når der opstår fejl eller nedbrud.

Hej Mads,

Vi beklager den dårlige oplevelse. Vores tekniker kan løse dit problem. Kontakt os venligst via telefon 71 992 991 (mandag til fredag kl. 11:00-16:30) eller skriftlig via formularen here https://kabelplus.dk/forside/kontakt-os/ for at aftale et teknikerbesøg.

alexandra@kabelplus.dk

Super forbindelse har aldrig haft…

Super forbindelse har aldrig haft problemer 👍🏻

Hej Brian,

Tak for din anmeldelse! Din mening er vigtig for alle os i Kabelplus.

Nettet kommer og går

Nettet kommer og går . Så det fungere ikke perfekt

Hej Samir,

Vi beklager den dårlige oplevelse. Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig. Kontakt os venligst på telefon 71 992 991 (mandag til fredag kl. 11:00-16:30) eller via denne side https://kabelplus.dk/forside/kontakt-os/

Alexandra | Kabelplus

Til kabeplus

Til kabeplus
Jeg har skrevet en mail til jer i sidste uge. Hvor jeg gerne vil have et svar på min mail, og det har jeg ikke fået indnu....... Mit spørgsmål var, hvorfor skal man betale for ServiceFee hos jer. hvad er den ServiceFee man skal betaler for?. Det vil jeg gerne ha svar på tak....

5. marts 2019

Hej Tamim.

Tak for din henvendelse.

Det er et antennebidrag til vedligeholdelse af anlægget. Det betales normalt som en del af din TV-pakkes pris, men fordi du ikke har en TV-pakke opkræves beløbet ved siden af.

Alexandra | Kabelplus.dk

Giga som ikke er Giga virker ikke køre…

Giga som ikke er Giga virker ikke køre ikke 500/100 er helt nede på 300/40 det er det man betaler for og Wi-fi er under 30/10

13. februar 2019

Hej Nick,

Vi beklager den dårlige oplevelse. Vores tekniker kan løse dit problem. Kontakt os venligst via telefon 71 992 991 (mandag til fredag kl. 11:00-16:30) eller via formularen here https://kabelplus.dk/forside/kontakt-os/ for at aftale et teknikerbesøg.

Alexandra/Kabelplus