God – fin behandling og meget lidt irritation. Har haft abonnement i en del år efterhånden, og har kun oplevet småproblemer, pånær én gang, hvor mit internet pludselig blev lukket ned uden varse... Se mere
Jeg ringer på Kristi Himmelfartsdag 9. Maj-2024 og der var noget teknisk, der drillede begge veje med routeren.! Medarbejderen Henrik i Kabelplus Ishøj tilbød, at komme hjem til mig og hjælpe... Se mere
Hvordan kan i få 4,7 i Trustpilot når over 50% på 1 stjerne? På Google er i meget lavere i karakterer end på Trustpilot Mvh Verner
Besøg vores butik på Ishøj Østergade 45 (11.00 -16.30) E-mail: support@kabelplus.dk Telefon: 71 992 991 (11.00-21.00) – her: Kabelplus.dk. Facebook: https://www.facebook.com/kabelplus.dk
Ishøj Østergade 45, 2635, Ishøj, Danmark
Så gik det galt for kabel plus igen
Deres supportville først "opdaterer" mit modem da jeg ringede fordi jeg ikke havde forbindelse. Det hjalp ikke. Den næste supporter frabriksnulstillede mit modem!!!!!! efter lod mig derved uden fast ip, med slettede NAT-indstilling og en ÅBEN MitWiFi forbindelse. Ved 3. opkald blev det klart at support ikke ved noget om neget og stort set ikke kan andet end at tage stikket ud og starte forfra. Forslog ovenikøbet jeg skulle ringe i morgen..... Er det der de voksne møde ind ??? Christ....
Man må sige at ejerne er stolte over de nu tilbyder GIGA..... GIGA....... HVAD. Gæt selv.
Tak for en elendig måde at behandle jeres kunder på, SÅ ærgerligt man ikke kan slippe væk for det firma. Tal alle jer der kan HOLD JER VÆK...... YouSee kan deres kram i forhold til dette firma

Besvarelse fra Kabelplus
Kom til den aftalte tid. Fik skiftet filter uden beregning.

Super service!
Vi har ikke målt hastigheden endnu, men alt ser ud til at fungere rigtig godt! Venlig hilsen Jon Andersen

Besvarelse fra Kabelplus
Yderst professionel gennemgang af vores anlæg.Fandt flere fejl som blev løst omgående. Alt fungerer nu 100%.Kan stærkt anbefales.

Besvarelse fra Kabelplus
Fin behandling og gode svar på spørgsmål, nu mangler vi bare den TV-boks som lovede fra begyndelsen som kan noget til en god pris!!

Besvarelse fra Kabelplus
Teknikker Franz fra KabelPlus ved hvad han taler om, lytter og forklare så man kan forstå det.

Besvarelse fra Kabelplus
Er blevet opfordret til at dele oplevelsen af teknikerbesøg fra KabelPlus og det gør jeg gerne. Anledningen var at der skulle udskiftes en stik dåse til nyere teknologi. Havde gode muligheder for at vælge tid. Sted gav sig selv da hjemme hos mig. Teknikeren kom som aftalt og skiftede stikdåsen. Intet negativt at bemærke.

Besvarelse fra Kabelplus
Super effektiv installation af modem. Kompetent medarbejder som vidste hvad han havde med at gøre. Forbindelse kom hurtigt og næsten fejlfrit. Meget smertefrit i betragtning af at det er et testprojekt.

Super flink fyr.....
Nu mangler jeg kun at få min alarm på nettet igen men det driller

Besvarelse fra Kabelplus
Teknikeren kom præcis som aftalt og kendte til problemet ved ankomsten.
Han målte hele antennesystemet samt udgange til 4 x TV minutiøst igennem og fortalte detaljeret om de værdier, som han målte.
Vi var meget instruktiv og forklarende og viste hele tiden de målte værdier frem på skærmen.
Han brugte tid på at finjustere vores forstærker ligesom han hurtigt fik gaflet sig ind på et antennestik, som tilsyneladende ikke var optimalt; han udskiftede dette hvorefter måleresultaterne var perfekte.
Samlet set var det en meget positiv oplevelse; teknikkeren (Ercan) var meget professionel, god til at formidle det, som han fandt under gennemsynet ligesom han straks udbedrede evt problemområder.
Teknikkeren er helt klart rette person på rette sted, et stort plus for virksomheden og medvirkende til at bløde op den noget kaotiske opstart som Kabelplus har fået efter overtagelsen af Ishøj Fællesantenneanlæg.
Samlet set var det en meget positiv og berigende gennemgang af vort anlæg.

Besvarelse fra Kabelplus
... at man ikke kan give 6 stjerner, idet mit langvarige problem med nogle af mine TV-kanaler er blevet løst. En stor tak til Peter Olsen for hans fine service og kompetente arbejde! (Giv den mand en ekstra månedsløn)!

Besvarelse fra Kabelplus
Teknikeren der kom vidste lige hvad han skulle kigge efter. Og efter ganske få minutter havde han fundet et stik som ikke var klemt ordentlig på.
Alt ser ud til at virke nu.

Besvarelse fra Kabelplus
Denne anmeldelse er på teknikerbesøg og ikke kabelplus generelt.
Havde i går besøg af en super kompetent medarbejder som gik hele min installation igennem da jeg har haft problem er med pixelering i den høje ende af kanalerne. Han gennemgik alt og udbedrede mindre fejl på kablerne, derefter justerede han så godt han kunne med min forstærker og rådgav mig om at en nyere forstærker ville afhjælpe det sidste af mine problemer da den gamle ikke kunne forstærke nok da jeg har mange udtag på mit net.
Alt i alt en rigtigt god og professionel attitude og en behagelig oplevelse.

Besvarelse fra Kabelplus
Hurtigt besvarelse, god opfølgning og det hele virkede. Forventede mere besvær.

Besvarelse fra Kabelplus
Efter en forklaring.... Kunne jeg se en stor del af fordelene ved win10.
Mine problemer skyldes nok, at min computer gik i stykker således at jeg måtte købe mig en ny og det var en helt ny win10.
Der var meget jeg skulle have hjælp med, jeg er 80 år og skulle nu lære en ny form for edb at kende. Jeg må sige, at win10 er sørme ikke let at gå til.
Men jeg fik en fremragende hjælp af personalet i Kabelplus servicen.
Jeg kører i dag 127 ned og 52 op, det er 100% det jeg betaler for .
Det kunne jeg ikke tidligere, så jeg takker MEGET.
Venligst Preben, P.C.N

Besvarelse fra Kabelplus
Aldrig har jeg oplevet så dårligt internet!! Eller tv signal. Vi betaler troligt for at kunne se tv hver måned. Men signalet er dårligt HVER EVIG ENESTE DAG! Vi har nu valgt at streame de samme kanaler, vi får gennem kabelplus.
Ved internettet er der er ufattelig mange afbrydelser. Internettet kommer og går som det passer det. Ingen varsler når de skal “repererer” eller “forbedre” internettets signal..
kabelplus i er det væreste omgang crap vi længe har haft med at gøre... 🤬 1 stjerne kan ikke engang gøre det. I fortjener ingen stjerner...

Besvarelse fra Kabelplus
Alt for meget jitter på linien,selvom man har fået fast ip adresse som for øvrigt står i opskrevet til armenien. Alt for mange nedbrud, og NAT fejl.
hmm, det kunne være bedre...

Besvarelse fra Kabelplus
På ingen måder er jeg tilfreds med kabel plus i Ishøj. Der er så useriøst mange afbrydelser og perioder hvor internettet ikke fungerer, at ingen forklaringer derpå kan accepteres. Jeg har aldrig oplevet noget nær lignende hos andre selskaber, det er ud over hvad man nogensinde kunne forestille sig. Hvordan kan man tilbyde kunder et så haltende produkt? Føj