God – fin behandling og meget lidt irritation. Har haft abonnement i en del år efterhånden, og har kun oplevet småproblemer, pånær én gang, hvor mit internet pludselig blev lukket ned uden varse... Se mere
Jeg ringer på Kristi Himmelfartsdag 9. Maj-2024 og der var noget teknisk, der drillede begge veje med routeren.! Medarbejderen Henrik i Kabelplus Ishøj tilbød, at komme hjem til mig og hjælpe... Se mere
Hvordan kan i få 4,7 i Trustpilot når over 50% på 1 stjerne? På Google er i meget lavere i karakterer end på Trustpilot Mvh Verner
Er blevet opfordret til at dele oplevelsen af teknikerbesøg fra KabelPlus og det gør jeg gerne. Anledningen var at der skulle udskiftes en stik dåse til nyere teknologi. Havde gode muligheder for at v... Se mere
Besøg vores butik på Ishøj Østergade 45 (11.00 -16.30) E-mail: support@kabelplus.dk Telefon: 71 992 991 (11.00-21.00) – her: Kabelplus.dk. Facebook: https://www.facebook.com/kabelplus.dk
Ishøj Østergade 45, 2635, Ishøj, Danmark
Super priser, mega stabilt netværk, og hurtig service, what´s not to like?

Besvarelse fra Kabelplus
Grundig og professionel. Udførte adskillige dobbelttjek på min internetforbindelse, og skiftede dele ud de mistænkte for at kunne lave fejl.

Besvarelse fra Kabelplus
Jeg giver kun 3stjerner.fordi jeg mindst har 12kanaler jeg ikke gider. Men mangler national geografisk, og discovery ID. V. H. Jan

Besvarelse fra Kabelplus
Det virker godt - lidt besvær med at flytte fastnetnummer, skulle selv kontakte VipTel - som til gengæld er meget flinke. Får den betalte hastighed med en fornuftig ping tid (7-10 ms). Der har været et nedbrud på nogle timer i de par måneder, jeg har været kunde, det var på grund af en overgravet fiber.

Besvarelse fra Kabelplus
Så forfærdeligt. Den her anmeldelse kan knap nok sendes fordi nettet er så dårligt!!

Besvarelse fra Kabelplus
Yderst kompetent teknikker, der hurtigt fandt og løste fejlene på vores installationer

Besvarelse fra Kabelplus
Det var en meget hjælpsom tekniker....hurtig til at finde fejlen...kan kun være tilfreds. . .

Besvarelse fra Kabelplus
Har været kunde siden 2017, bosat i ishøj og dermed været tvunget til at have Kabelplus grundet fællesantenne.
Jeg har mindst oplevet problemer en gang om ugen.
Jeg har egentlig opgivet at ringe til dem, fordi det hver ENESTE gang “bare” er endnu en ugidelig kundeservice, som er ligeglad med ens problemer, da de jo har monopol på Ishøj markedet.
Det er tragisk og yderst uacceptabelt.
Jeg valgte dog, at opsige min tv-pakke og stadig beholde internet, så jeg kunne købe streaming tjenester i stedet for at skulle give mine penge et elendigt produkt, hvilket kabelplus giver + jeg vil gå langt for ikke at bidrage til fortsættelse af så elendig kundeservice og indirekte vise min utilfredshed.
+ der ikke bliver hverken tilbudt kompensation ELLER undskyldning for de utrolig mange Gange, hvor udfaldene har opstået.
Jeg betaler mindre og jeg får væsentlig bedre tv (men grundet internet stadig er fra kabelplus, så er der stadig store udsving).
Jeg vil aldrig anbefale kabelplus og håber, at der er flere, som søger alternativer for at vise deres utilfredshed.

Intet virker!
Pga. opgradering af forbindelse til 1000/100 Mbit skal modem skiftes. Jeg hentede modem i tirsdags (den 19. maj) kl. ca. 15:30. I dag (den 21. maj) kl. ca. 20:00 virker intet efter mere end to døgn. Det er under al kritik!
Opdatering den 11/6-2020; Jeg modtog i dag en ligegyldig, og sikkert autogeneret, besked fra Kabelplus om at jeg kan bestille et teknikerbesøg så min installation kan blive gennemgået. Problemet fra maj blev imidlertid løst søndag den 24. maj - efter 5(!) dage uden nogen form for internet - hvor Kabelplus' tekniske telefonsupport konstaterede at den manglende internetforbindelse var en fejl hos dem, bestående i at de fejlagtigt ikke fik "skubbet" den rette modem-software ud fra central side efter udleveringen af det nye modem. Da de havde konstateret denne fejl hos dem selv, blev problemet løst i løbet af ca. 1 time ved at de "skubbede" den korrekte software ud til modem'et. Så jeg er mildest talt ikke imponeret over en så generisk besked om fejl i min installation så lang tid senere!

Besvarelse fra Kabelplus
Har modtaget en tv boks og vil gerne koble mig på så jeg kan komme til at se tv, men jeg skal åbentbart bruge en aktiveringskode.
Prøvede derfor at ringe til deres kundeservice men han kunne ikke hjælpe da han ikke måtte udlevere det over telefonen så jeg skulle skrive en mail til deres kundesevice som melder tilbage "tak for din besked vi besvare din besked inden for 5-7 dage" what the F...!!!!
Nu er der så gået 3 dage, så jjeg venter da bare 2-4 dage mere :-(:-(

Besvarelse fra Kabelplus
Den bedste forbindelse og den bedste service

Besvarelse fra Kabelplus
Teknikkeren kom ud til os og begyndte at fejlsøge også var han oppe på loftet for at måle på en masse ting. Alt i alt en super god tekniker som gjorde som lovet

Besvarelse fra Kabelplus
Begyndt at abonnere i starten af COVID lockdown. Blev mødt med god service, men måtte vente et par dage pga teknisk problemer. De sørgede for en teknikker besøg og fik løst problemet nu og der. Priser og hastighed må gerne være billigere 🤑

Besvarelse fra Kabelplus
var venlig og rar og havde tid til alle spørgsmål

Besvarelse fra Kabelplus
Veludført arbejde til både fastsat pris og til aftalt tid. Vældig flink tekniker.

Besvarelse fra Kabelplus
Efter noget til rettelse af WIFI kører det perfekt nu.
Syntes jeres tv boks er ret dårlig jeg kan optage et program men ikke se et samtidig.
I mangler den nye TV2 sports kanal i jeres pakke.
Jeres telefon support er super de er gode til at følge op på ting.