God – fin behandling og meget lidt irritation. Har haft abonnement i en del år efterhånden, og har kun oplevet småproblemer, pånær én gang, hvor mit internet pludselig blev lukket ned uden varse... Se mere

Jeg ringer på Kristi Himmelfartsdag 9. Maj-2024 og der var noget teknisk, der drillede begge veje med routeren.! Medarbejderen Henrik i Kabelplus Ishøj tilbød, at komme hjem til mig og hjælpe... Se mere

Hvordan kan i få 4,7 i Trustpilot når over 50% på 1 stjerne? På Google er i meget lavere i karakterer end på Trustpilot Mvh Verner

Er blevet opfordret til at dele oplevelsen af teknikerbesøg fra KabelPlus og det gør jeg gerne. Anledningen var at der skulle udskiftes en stik dåse til nyere teknologi. Havde gode muligheder for at v... Se mere

1. Internetudbyder
  2. Tv-station

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Besøg vores butik på Ishøj Østergade 45 (11.00 -16.30) E-mail: support@kabelplus.dk Telefon: 71 992 991 (11.00-21.00) – her: Kabelplus.dk. Facebook: https://www.facebook.com/kabelplus.dk

4,4

Nettet hopper af og på dagligt

Nettet hopper af og på dagligt, flere gange med halve til hele timers udfald, vi har prøvet at ringe flere gange, men der bliver minimalt ansvar taget, selvom der er flere i nabolaget der er berørt af problemet

16. marts 2021

Hej Maria,

Vi beklager den dårlige oplevelse med Kabelplus.

Det lyder som der er brug for justering af din instalation. Det kan vi hjælpe med. Kontakt os venligst på telefon 71 992 991 ( Mandag - Fredag: kl. 11.00 - 21.00; Weekender og Helligdage: kl. 11.00 - 16.00) eller via formularen here https://kabelplus.dk/forside/kontakt-os/ for at aftale et teknikerbesøg.

Ingen mails

Har nu ventet på at mailsystemet skulle komme tilbage. Det er det så nu, MEN alle mine arkiverede mails er væk.
Det er frustrerende at det ikke virker. Har mange vigtige mails, der er forsvundet. Kommer de igen????

5. marts 2021

Hej Benny,

Vores mail leverandør oplyser nu, at Mailserveren igen kører for fuld kraft og det er muligt at sende og modtage mails. Der kan stadig være enkelte medlemmer der kan have problemer, men det har vist sig mest at omhandle et forkert kodeord eller serverindstilling, så det kan løses.

Der mangler stadig at få flyttet en del af den gamle mail data, men det drejer sig om mange Gigabyte data der skal flyttes og importeres ind i mailbokse igen, så det forventes at kunne tage et par døgn før alle data er indlæst.

De fleste e-mails der er sendt til ishoejby.dk mailadresser imens nedbruddet stod på, er desværre blevet sendt tilbage til afsenderen med besked om at det ikke er muligt at sende mails til domænet.
De mails der er sendt i perioden, som ikke er kommet frem, er skal derfor afsendes igen, for at nå frem til jer.

Vi beklager det besvær hele den her omgang her påført jer. Vi har nu tilføjet yderligere tiltag for at sikre oppetiden på mailserveren og klargjort en bedre nødprocedure, så vi er bedre stillet, hvis vi igen rammer problemer af samme karakter.

Siden 1/3-21 har email ikke fungeret

Siden 1/3-21 har email ikke fungeret, og der kommer ingen information om hvad problemet er og hvornår det forventes udbedret. Total dårlig service. Hold jer langt væk fra Kabelplus og deres leverance til Ishøj fællesantenne.

3. marts 2021

Hej Claus,

Tak for din henvendelse. Der var send to SMS beskeder. Grundet tekniske problemer oplever vi nedbrud på webmail. Vores tekniker arbejder på sagen. Vi har desværre ingen tidshorisont på en løsning.

Ishøj: webmail

Efter flere dages venten er det stadig ikke muligt for mig, at komme ind på min webmail. Det kan ikke passe, at der ikke bliver gjort noget.

3. marts 2021

Hej Ingelise,

Tak for din henvendelse. Grundet tekniske problemer oplever vi nedbrud på webmail. Vores tekniker arbejder på sagen og vi forventer en løsning hurtigst muligt.

alexandra@kabelplus.dk

Efter nedlukning af e mail pogram er…

Efter nedlukning af e mail pogram er der ikke flere meddelser der er at finde mere. Efter telefonsamtale blev jeg ikke klogere , og forstod ikke hvordan jeg kunne finde dem igen.

2. marts 2021

Hej Erik,

alexandra@kabelplus.dk

Jeg har haft kort henvendelse

Jeg har haft kort henvendelse, bl.a. om fremtides tilhørsforhold vedr. bredband og tv service efter 01 juni 2021. Har fået venlig og fyldestgørende svar.

25. februar 2021

Hej Agnes,

Det er sådan det skal være! Tak for at du ville dele din oplevelse med Kabelplus.

Dårligt signal.

Dårligt signal.
Dårlig kundeservice.
Lyver omkring services.
- Hold jer LANGT væk.

9. februar 2021

Hej Jonas,

Vi beklager den dårlige oplevelse.

Vi kan hjælpe med at justere din installation. Kontakt os venligst på telefon 71 992 991 ( Mandag - Fredag: kl. 11.00 - 21.00; Weekender og Helligdage: kl. 11.00 - 16.00) eller via formularen here https://kabelplus.dk/forside/kontakt-os/ for at aftale et teknikerbesøg.

Alexandra/Kabelplus

Dyrt i forhold til andre

Dyrt i forhold til mange andre (men sådan er det når man er eneste udbyder vel) og eventyrlig dårlig forbindelse, kan ikke have tv kørende på streaming og samtidig være på fx Instagram uden at en af tingene ikke kan trække net, glæder mig til TDC fibernet kommer op og køre så der kommer en konkurrent

27. januar 2021

Hej Michelle,

Håbløs service!

Har betalt for internet siden den 21/12/2020 og her den 14/01/2021 virker det stadig ikke.
Standard besked når man kontakter dem er: Det kører senere i dag!
De er fulde af løgn og yder en komplet håbløs service.
Med venlig hilsen en snart forhenværende kunde i Torslunde.

14. januar 2021

Hej Bjarne,

Vi kan hjælpe med at justere din installation. Kontakt os venligst på telefon 71 992 991 ( Mandag - Fredag: kl. 11.00 - 21.00; Weekender og Helligdage: kl. 11.00 - 16.00).

Alexandra/Kabelplus

Meget langsom internet.Nogle gange kan…

Meget langsom internet.Nogle gange kan jeg ik komme ind på de sider jeg gerne ville.Tilfreds med Tv kanalerne.

8. december 2020

Hej Zophie,

Vi beklager den dårlige oplevelse med Internet fra Kabelplus, dog dejlig at høre at alt er i orden med TV kanaler du har.

Super men

Super udbedring af skaden men, men i var lidt længer om at komme.

24. november 2020

Hej Peter,

Mange tak for at du deler din oplivelse med Kabelplus!
Din mening er vigtig for os.

Hjælp til kabler

Dejligt med en der kan sine ting, og det virker når de går fra stedet. Ingen udfald på signalet. Dejligt

21. november 2020

Hej Pia,

Tak fordi du delte din oplevelse her på siden. Det er dejligt at høre.

alexandra@kabelplus.dk

Der er KONSTANT problemer med…

Der er KONSTANT problemer med forbindelse, NON STOP. En sådan dårligt oplevelse med en isp jeg har faktisk aldrig haft nogensinde. Det er bare utroligt hvor ustabilt dette internet er hos KabelPlus, jeg er næsten sikker de har betalt mange penge til at blive ENESTE isp i vores område og folk siger at DK er korruptionsfri land :D Sådanne cirkus som med KabelPlus forbindelse er muligt kun ved korruption ved byrådet eller nogen anden der i rådhuset. Det er fuldstændig dårligste isp jeg har haft.

16. november 2020

Hej Zygmunt,

Kabelminus

internettet er noget af det dårligste skrald der er blevet lavet, du kunne ligeså godt bruge dit mobildata istedet det er 100 gange bedre. Det burde hedde kabelminus det skrald

2. oktober 2020

Hej jacob,

Alexandra/Kabelplus

Meget rar og profesionelle teknikere

Meget rar og profesionelle teknikere, der fik vores kabel-tv til at virke

2. oktober 2020

Hej Susanne,

Mange tak fordi du delte din oplevelse her på siden, det er dejligt at høre.

alexandra@kabelplus.dk

Jeg ville ønske vi ikke var låst fast…

Jeg ville ønske vi ikke var låst fast på KabelPlus. Det er blevet mere elendigt med årerne. Når vi er hjemme er vi oftes nødsaget til at slå internettet fra på telefonen bare for at kunne bruge den. Tv’et hakker konstant. Streaming tjenesterne vi har kan oftes ikke logge på. Jeg ville ØNSKE vi ikke behøvede have det L...

20. september 2020

Hej Mie,

Godt nok til prisen

Ved godt der er mange der oplever problemer både på internet og tv

Når det så er sagt jeg oplever næsten ingen problemer et par gange om året skal modemmet genstartes af en teknikker når jeg har ringet til kundeservice og så er hastigheden fin igen
Det samme oplevede jeg med yousee så det er ikke noget nyt
Vh
K. Jensen

27. august 2020

Hej Kjeld,

Mange tak for at du deler din oplivelse med Kabelplus her på side!
Din mening er vigtig for os.