Kranz & Ziegler Anmeldelser

4,5

Jeg bestilte d. 30/1-18 nogle smykker på jeres hjemmeside. Et par timer senere modtager jeg en mail, hvor der står, at ordren er afsendt og der oplyses et T&T nummer til Postnord. Da pakken... Se mere

Kranz &Ziegler er et mekka for os som elsker flotte og lidt anderledes smykker-absolut værd at blive medlem online tit er der super gode tilbud og store besparelser kan kun anbefale at kigge nærmere... Se mere

Hurtig levering og flotte produkter. Fik flotte gaveæsker med helt gratis. Dog lidt ærgerligt, man skal betale 50 kr., hvis varerne skal byttes.

Super god oplevelse. Lavede to køb, hvor det ene tilsyneladende ikke gik igennem, så bestilte igen. Købet var gået igennem, så blev ringet op af salgsservice om, det var korrekt med de to identiske... Se mere

1. Smykkeforretning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Hos Kranz & Ziegler er vi addicted to jewellery og vores filosofi er at designe og fremstille smykker med et fashion statement. Vi vil gerne give køberen, giveren, modtageren og bæreren en følelse af glæde, de kan tage og føle på... og i hvert design bestræber vi os på at udvikle Kranz & Zieglers identitet, fusionere funktionalitet og skønhed til funktionelle smykker som bæreren kan forholde sig til.

4,5

Køb trygt hos dette firma

Hurtig levering. Fint pakket ind, så smykket var rigtig godt beskyttet under transport. Billed og beskrivelse på hjemmesiden svarede 100 % til den vare jeg modtog. Meget glad for min handel hos Kranz og Ziegler - kan varmt anbefale det til andre

8. oktober 2017

Falsk reklamation og flabet medarbejder

Bestilte et charms derinde hvor der i beskrivelsen står der skal være en zikonia i, hvilket der ikke er. Så da min kæreste ringer for at informere om den mangler, får vi blot at vide ammen det en fejl på deres side at det står der, så vi kunne jo bare sende den tilbage også få pengene retur... men som vi prøver fortælle medarbejderen mange gange er den skal bruges som gave lørdag og ikke kan stå uden gave. så spørger vi om der ik kan laves en kompation for fejlen hvilket der ikke kan og på det her tidspunkt er medarbejderen flabet i tonen og ikke mindst uhøflig gør ingenting for at imødekomme!!

Dybt useriøst og ikke særlig tiæfredsstillende!! 1 stjerne kun fordi man ik kan give 0!!!

20. september 2017
Kranz & Ziegler-logo

Besvarelse fra Kranz & Ziegler

Kære Lulu

Tak for din respons på vores telefonsamtale onsdag d. 20/9-2017.
Vi beklager meget at der har været en fejl på vores hjemmeside, således var det desværre en forkert beskrivelse som var lagt på led dessnr. 6008443. Det er uheldigt, men der kan desværre ske fejl. Som du ved tilbød vi straks at du var meget velkommen til at sende varen retur og få pengene tilbage.
Dessnr. 6008443 findes ikke med en sten i, hvilket også fremgår af billedet på hjemmesiden.
Vi kan ikke give kompensation, for en fejl i beskrivelsen – men vi giver gerne pengene retur, for din vare. Send den blot retur, så klarer vi det hurtigst muligt.
Det er altid vores ønske at have en god og venlig tone med vores kunder, jeg beklager meget at du har følt det anderledes.

Kærlig hilsen

Sabrina
AAGAARD/Kranz& Ziegler

Hurtig levering, forkert charm i pose

Super hurtig leveringen! Meget tilfreds med! Da jeg åbner pakken og finder posen hvor på der selvfølgelig står det som man har bestilt. I dag da vi når min mors fødselsdag og hun pakker gaven op, som jeg pakkede ind i håb om denne ting var rigtig (jeg behøver ikke læse på den når det står på posen at teksten skulle være "i love you to the moon and back). Da jeg tager den ud af posen for min mor og læser står der i stedet "love much, live well, laugh often". ... Dette blev jeg en smule skuffet over.

8. august 2017

Rigtig hurtig og god service

Rigtig hurtig og god service. Havde glemt at hakke af ved indpakning og ringede samme dag, det blev rettet af en meget venlig person og pakke kom uden problemer, kan klart anbefales....

6. juli 2017

Fin vare

Fin vare. Lidt hurtigere levering ville have været godt, men ellers er alt tip top 😊

30. juni 2017

Lang ekspeditionstid

Jeg har bestilt en guldring da der blev reklameret for udsalg. Der var mange flotte varer, med store besparelser. Der gik 5 dage før jeg modtog en standardskrivelse om at varen jeg havde bestilt, nu var udsolgt. Er skuffet over den lange ekspeditionstid, for havde jeg vidst noget før at ringen var udsolgt, kunne jeg have bestilt en anden.

1. juni 2017