Banner for Jydsk Tagteknik A/S

Jydsk Tagteknik A/S Anmeldelser

8.047

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 706 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne roser meget ofte konsulenterne for deres yderst kompetente rådgivning, store venlighed og yderst professionelle tilgang under de personlige besøg i hjemmet. Mange forbrugere fremhæver på tværs af oplevelserne, at medarbejderne er grundige, lytter opmærksomt til alle ønsker og forklarer de tekniske detaljer på en klar og let forståelig måde. Nogle anmeldere var ikke glade for kundeservicen og nævnte specifikke udfordringer med manglende svar på e-mails samt uenighed om opgavernes konkrete udførelse. Desuden oplevede enkelte personer uenighed omkring prissætningen eller modtog helt uventede regninger efterfølgende, hvilket skabte stor frustration i visse situationer.

Det, folk taler mest om

Staff

Mennesker rapporterer positive oplevelser med staff. Forbrugere fremhæver konsulenternes høje faglighed og... Se mere

Service

Anmeldere fremhæver positive aspekter af service, idet forbrugere generelt oplever en professionel og... Se mere

Customer service

Anmeldere nævner generelt positiv feedback om kundeservice og fremhæver en god vejledning samt kompetent... Se mere

Price

Kunder noterer konsekvent tvetydige oplevelser med priser, hvor nogle forbrugere fremhæver hurtige tilbud og... Se mere

User experience

Kunder deler overordnet stor tilfredshed med brugeroplevelsen og fremhæver en behagelig gennemgang samt... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Vi fik en særdeles positiv oplevelse ved Johns konsulentbesøg hos os idag. Han var meget imødekommen-de og gav en meget grundig informa- tion om det forestående arbejde på vores tag. På baggrund... Se mere

God og positiv oplevelse ved at I ro og mag at gennemgå mit hus i forbindelse med hustjek, sammen med konsulent Max Rosendahl. Vi fik en sund snak om positive og negative sider vedrørende husets tils... Se mere

Super god oplevelse. Konsulenten var meget høflig, og jeg fik en rigtig god og grundig mundtlig tilbagemelding på tagets tilstand samt hvad der burde laves. Bliver fulgt op ed et tilbud på arbejdet. K... Se mere

Andreas virkede meget kompetent og grundig og var rigtig god i dialogen om de forskellige aspekter ved den opgave, han var ude at vurdere. Han reflekterede over mine spørgsmål, og bemærkede både... Se mere

1. nr. 4 af de 6 bedste virksomheder i Tagdækker
  2. nr. 5 af de 7 bedste virksomheder i Tømrer
  3. nr. 7 af de 11 bedste virksomheder i Energiudstyr og -løsninger
  4. nr. 11 af de 20 bedste virksomheder i Leverandør af grøn energi
  5. nr. 8 af de 8 bedste virksomheder i Isolatør
  6. nr. 4 af de 8 bedste virksomheder i Solenergiselskab

Om Jydsk Tagteknik A/S

Få et gratis tjek af dit tag og hus (værdi 2.995,-)💰

Hvert år hjælper vi over 10.000 husejere med tagløsninger og energioptimeringer af boligen.🏠

Skal vi også hjælpe dig med at få varmeregningen til at falde, øge din boligs værdi og energimærke, forbedre boligens indeklima eller løfte husets udseende? ✨ ✨ ✨

Du finder alt i nye tage, algebehandlinger, tagrenoveringer, efterisolering af loft og hulmur, ventilationsanlæg, solceller og udskiftning af vinduer & døre hos os.

Book et gratis konsulentbesøg i dag og få et tilbud på dagen med prisgaranti og branchens bedste tryghedsgaranti.

✅Book et Tagtjek
✅Book et Hustjek
✅Book et Energitjek
✅Book et Isoleringstjek

Find viden og inspiration på vores website, hvor du også kan prøve vores prisberegnere, og se hvad fx et nyt tag eller efterisolering vil koste på netop din adresse.

Med afdelinger i Hinnerup, Greve og Kolding er vi landsdækkende på fastland og brofaste øer i Danmark.

Danmarks førende tagfirma

Godt håndværk hele vejen
Det gode håndværk driver vores dygtige og erfarne håndværkere. ✅Du skal være 100% tilfreds med det udførte arbejde og føle dig tryg fra start til slut. ✅Vi anvender de bedste materialer og går ikke på kompromis med kvaliteten ✅Vores byggeledere sikrer kvaliteten. Skulle der være fejl eller mangler, bliver de løst med det samme.
Prisgaranti på alt
Får du et tilbud på samme produkt eller ydelse med samme vilkår som vores til en lavere pris, så matcher vi prisen.
Tilbud på dagen
Du skal ikke vente uger og dage på at få en pris. Den får du samme dag, som konsulenten har besøgt dig.

Promotion box for Jydsk Tagteknik A/S

Gratis Tagtjek værdi 2.995,-

Få en vurdering af dit tag med løsningsforslag og tilbud på dagen.

8 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 2 uger

(8.047)

698 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Lars (Dam Jensen) - meget tillidsvækkende.

Lars (Dam Jensen) gav en meget kompetent og udtømmende rådgivning, og han udregnede et tilbud (som vi accepterede med glæde) på et kvarter. På det menneskelige plan er Lars venlig, hyggelig og meget tillidsvækkende - hvilket jo ikke er dårlige egenskaber at have, når man som potentiel kunde skal vurdere, om man tør bestille en ydelse til et par hundrede tusinde kroner. En god oplevelse at ha' besøg af Lars.

Hej Mona,
Tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner!

Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med vores konsulentbesøg, og at du oplevede rådgivningen som værdifuld. Vi lægger stor vægt på at levere kompetent og ærlig rådgivning, der skaber værdi for den enkelte kunde.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi sætter stor pris på din tillid.

Faglig kompetence

Faglig kompetence
Ærlig snak om problemet
Venlig

Hej Jens,

Tusind tak for din anmeldelse og de 4 stjerner!
Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse. Det glæder os, at du har haft en positiv oplevelse med vores service.

Hvis du har input til, hvordan vi kan gøre oplevelsen endnu bedre, hører vi meget gerne fra dig.

Tilde, Jydsk Tagteknik

Saglig / faglig kompetent gennemgang af…

Saglig / faglig kompetent gennemgang af huset, og et godt tilbud på udbedring af beskadigede dele.

Hej Per,

Det glæder os at høre, at du havde en god oplevelse med vores konsulentbesøg.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi sætter stor pris på din feedback.

Tilde, Jydsk Tagteknik

Nicolaj er super behagelig person og…

Nicolaj er super behagelig person og meget kompetent og professionel. Gik rundt om huset og på loftet og vi fik en fast pris 10 minutter efter som vi gennemgik sammen. Yderst professionelt og vi glæder os til vores nye tag.

Hej Tonny,

Tilde, Jydsk Tagteknik

En meget venlig og imødekommende…

En meget venlig og imødekommende konsulent, der forklarede løsninger.

Hej Elisabeth,

Tilde, Jydsk Tagteknik

God til at forklare tingene og…

God til at forklare tingene og arbejdsgange.

Hej Steen,

Kompetent rådgivning

God, tillidsvækkende og kompetent rådgivning

Hej Gert,

Venlig service

Hej Benny,

Tilde, Jydsk Tagteknik

God gennemgang af forløbet omkring udskiftning af tag

Vi fik en rigtig god snak om de forskellige muligheder og en god gennemgang af det samlede forløb i forbindelse med en eventuel aftale.

Alt i alt et tillidsvækkende og godt møde.

Hej Lars,

Konkret arbejde

Konkret arbejde, hurtige tilbud, der kun efterlader få spørgsmål.

Hej Erik,

Tilde, Jydsk Tagteknik

Seriøs og en god oplevelse.

Seriøs og en god oplevelse.

Hej Troels,
Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner!

Det glæder os at høre, at du havde en god oplevelse med vores service.

Meget ærlig rådgivning

Meget ærlig rådgivning, med udgangspunkt i vores tags alder og tilstand.

Hej Kim,

Tilde, Jydsk Tagteknik

Havde bestilt tid til tagtjek ( maling…

Havde bestilt tid til tagtjek ( maling af asbesttag). Aftale sat i stand, tager fri da der skal være nogen på adressen. Da Jydsk tagteknik kommer, er det for at fortælle mig, at der ikke var noteret at det var maling af asbesttag, og der ikke var flere tider hos deres tagmalere.

Hej,

Vi beklager, at du har haft denne oplevelse. Det er naturligvis ikke den start på et samarbejde, vi ønsker at give og vi forstår godt din frustration, specielt når du havde taget fri fra arbejde.

Vi vil meget gerne se nærmere på sagen for at finde ud af, hvad der er gået galt. Du er derfor meget velkommen til at kontakte os på info@jydsktagteknik.dk med dit navn og din adresse. Så gennemgår vi forløbet og vender tilbage til dig. Samtidig bruger vi din feedback til at forbedre vores processer, så vi kan undgå lignende situationer i fremtiden.

Tusind tak på forhånd.

Tilde, Jydsk Tagteknik

God oplevelse af besøget af Tim fra…

God oplevelse af besøget af Tim fra Jysk Tagteknik.
Tim kom til tiden og tjekkede vores tag grundigt fra loftet og på selve tagen. Vi fik en grundig forklaring på tagets tilstand og en bud på hvilke muligheder vi har.
Det var virkelig god vejledning og service af Tim.

Hej Ulrik,

Dårlig info

Dårlig info
Jeg havde lavet en aftale ang algebehandling af hustag, fik så pludselig en regning på det, men aner ikke her har været nogen, har ikke fået mail om hvornår de ville kommer, og ej heller noget i postkassen, så får jeg pludselig en regning den29/4, at arbejdet var lavet den 28/4 meget dårligt af firmaet, aner ikke hvad jeg skal betale for , for aldrig lavet en endelig aftale.

30. april 2026

Kære Ulla,

Vi beklager, at du har oplevet forløbet sådan. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal have.

Vi kan se, at der ved et konsulentbesøg blev indgået en aftale om en algebehandling. Dagen efter besøget sendte vi en ordrebekræftelse pr. mail, og efter behandlingen blev der ligeledes fremsendt dokumentation for det udførte arbejde.

Vi tilstræber desuden altid at sende en SMS inden vores tekniker kommer. Hvis du ikke har modtaget den, beklager vi dette, da der desværre kan opstå fejl.

Hvis du fortsat er i tvivl om forløbet eller har spørgsmål til den udførte behandling, er du meget velkommen til at kontakte os på alge@jydsktagteknik.dk

Vi tager din feedback til os og bruger den i vores arbejde med løbende at forbedre vores kommunikation og service.

Tusind tak for din tid.

Venlig

Venlig, professionel,sagkyndig

Hej Jan,

Kompetent

Kompetent, lyttede til mine tanker, og oversolgte mig ikke unødigt et nyt tag 🤣. Kom med konkrete forslag i forhold til tagrender og undertag, inklusiv hvor andre firmaer kunne hjælpe. Så det føltes næsten som en uvildig rådgivning.

Hej Martin,

Super god gennemgang af mine ønsker

Super god gennemgang af mine ønsker

4. juni 2026

Hej Flemming,

Tilde, Jydsk Tagteknik

Rigtig go og saglig snak.

Rigtig go og saglig snak.

4. juni 2026

Hej Rasmus,

Tusind tak for din anmeldelse og de 4 stjerner!
Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse. Det glæder os, at du har haft et positivt forløb.

Din feedback hjælper os med løbende at udvikle og forbedre vores service.

Endnu en gang tak for din feedback, og hav en rigtig god dag.

Bedste hilsner,

Super kompetent

Jeg syntes Andreas, var/er en super god repræsentant for Jeres firma, super behagelig som person og en der virker som meget kompetent, alle mulige roser fra min side mvh Poul Kristensen

1. juni 2026

Tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner!
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi sætter stor pris på din tillid og ser frem til at hjælpe dig igen i fremtiden.