Vi fik en særdeles positiv oplevelse ved Johns konsulentbesøg hos os idag. Han var meget imødekommen-de og gav en meget grundig informa- tion om det forestående arbejde på vores tag. På baggrund... Se mere

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Samsøvej 34, 8382, Hinnerup, Danmark

Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 2 uger
Lars (Dam Jensen) gav en meget kompetent og udtømmende rådgivning, og han udregnede et tilbud (som vi accepterede med glæde) på et kvarter. På det menneskelige plan er Lars venlig, hyggelig og meget tillidsvækkende - hvilket jo ikke er dårlige egenskaber at have, når man som potentiel kunde skal vurdere, om man tør bestille en ydelse til et par hundrede tusinde kroner. En god oplevelse at ha' besøg af Lars.

Besvarelse fra Jydsk Tagteknik A/S
Saglig / faglig kompetent gennemgang af huset, og et godt tilbud på udbedring af beskadigede dele.

Besvarelse fra Jydsk Tagteknik A/S
Nicolaj er super behagelig person og meget kompetent og professionel. Gik rundt om huset og på loftet og vi fik en fast pris 10 minutter efter som vi gennemgik sammen. Yderst professionelt og vi glæder os til vores nye tag.

Besvarelse fra Jydsk Tagteknik A/S
En meget venlig og imødekommende konsulent, der forklarede løsninger.

Besvarelse fra Jydsk Tagteknik A/S
Vi fik en rigtig god snak om de forskellige muligheder og en god gennemgang af det samlede forløb i forbindelse med en eventuel aftale.
Alt i alt et tillidsvækkende og godt møde.

Besvarelse fra Jydsk Tagteknik A/S
Meget ærlig rådgivning, med udgangspunkt i vores tags alder og tilstand.

Besvarelse fra Jydsk Tagteknik A/S
Havde bestilt tid til tagtjek ( maling af asbesttag). Aftale sat i stand, tager fri da der skal være nogen på adressen. Da Jydsk tagteknik kommer, er det for at fortælle mig, at der ikke var noteret at det var maling af asbesttag, og der ikke var flere tider hos deres tagmalere.

Besvarelse fra Jydsk Tagteknik A/S
God oplevelse af besøget af Tim fra Jysk Tagteknik.
Tim kom til tiden og tjekkede vores tag grundigt fra loftet og på selve tagen. Vi fik en grundig forklaring på tagets tilstand og en bud på hvilke muligheder vi har.
Det var virkelig god vejledning og service af Tim.

Dårlig info
Jeg havde lavet en aftale ang algebehandling af hustag, fik så pludselig en regning på det, men aner ikke her har været nogen, har ikke fået mail om hvornår de ville kommer, og ej heller noget i postkassen, så får jeg pludselig en regning den29/4, at arbejdet var lavet den 28/4 meget dårligt af firmaet, aner ikke hvad jeg skal betale for , for aldrig lavet en endelig aftale.

Besvarelse fra Jydsk Tagteknik A/S
Kompetent, lyttede til mine tanker, og oversolgte mig ikke unødigt et nyt tag 🤣. Kom med konkrete forslag i forhold til tagrender og undertag, inklusiv hvor andre firmaer kunne hjælpe. Så det føltes næsten som en uvildig rådgivning.

Besvarelse fra Jydsk Tagteknik A/S
Jeg syntes Andreas, var/er en super god repræsentant for Jeres firma, super behagelig som person og en der virker som meget kompetent, alle mulige roser fra min side mvh Poul Kristensen