Vi fik en særdeles positiv oplevelse ved Johns konsulentbesøg hos os idag. Han var meget imødekommen-de og gav en meget grundig informa- tion om det forestående arbejde på vores tag. På baggrund... Se mere

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Samsøvej 34, 8382, Hinnerup, Danmark

Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 2 uger
Jeg fik en fantastisk gennemgang af den forestående opgave god vejledning i hvilke ting der skal laves og hvem og hvordan det bliver udført. Dejlig behagelig samtale med en meget kyndig konsulent

Besvarelse fra Jydsk Tagteknik A/S
Jeg havde booket konsulentbesøg. Jeg havde taget fri fra arbejde for at være hjemme. Tre gange i træk aflyste de en time inden aftalen, pga sygdom. Der var flere måneder imellem aftalerne, så at der var reel sygdom tre gange i træk, ser jeg som meget usandsynligt. Træls og useriøst. I kundeservice fraskrev de sig alt ansvar. Ellers tak.

Besvarelse fra Jydsk Tagteknik A/S
Meget informativ og hjælpsom og konkret vejledning. Kan kun anbefale firmaet ☺️

Besvarelse fra Jydsk Tagteknik A/S
Tim er en meget venlig person og går det hele godt igennem.
Er god til at forklare om der er noget man skal se efter.
Bagefter fik jeg detaljeret beskrivelse på hvad der skulle laves.
Meget professionelt 👌

Besvarelse fra Jydsk Tagteknik A/S
Jeg har i dag haft besøg af Marc. Jeg fik en venlig og yderst kompetent og konstruktiv vurdering af vores tag med relevant forslag til en mindre reparation som burde laves snarest - hvilket vi så har aftalt at sætte i gang.

Besvarelse fra Jydsk Tagteknik A/S
God og seriøs vurdering af taget. Fortalte ærligt, hvad vi burde og ikke behøvede.

Besvarelse fra Jydsk Tagteknik A/S
Venlig og saglig konsulent med ærlig og konstruktiv tilgang ifht vedligehold vs nyt

Besvarelse fra Jydsk Tagteknik A/S
God og reel gennemgang af mit tag. Absolut ingen følelse af overdreven salgsforsøg. Objektiv, ærlig og i øvrigt flink. Fik tilbud på udbedring af skader, og ellers var vurderingen at mit tag holder fint mange år endnu.

Besvarelse fra Jydsk Tagteknik A/S
Er hurtige til at lave et abonnement
Kommer under at give besked selvom de skriver at det gør de altid
Sidst men ikke mindst virke det slet ikke
Har fået sprøjtet vores tag og der er ingen forskel at se

Besvarelse fra Jydsk Tagteknik A/S
Nicolaj, som besøgte mig, var meget behagelig, imødekommende og engageret.
Tjekkede taget og gav et fint tilbud på de reparationer, der skulle udbedres, samt tilbud på algerens og tagrenderens. Alt klappede på bedste vis.

Besvarelse fra Jydsk Tagteknik A/S
Det var en meget kompetent konsulent vi havde besøg af. Vi fik svar på vores spørgsmål og en fin behandling og en god idé med decratag i stedet for at fjerne det gamle tag. Vi synes, at det er en god løsning, og så fik vi et tilbud, mens han var her

Besvarelse fra Jydsk Tagteknik A/S
Rigtig god oplevelse at have besøg af Jesper fra Jydsk Tagteknik. Han kom med nogle gode forslag til hvordan vores tag kunne skiftes.