Banner for Jydsk Tagteknik A/S

Jydsk Tagteknik A/S Anmeldelser

8.047

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 706 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne roser meget ofte konsulenterne for deres yderst kompetente rådgivning, store venlighed og yderst professionelle tilgang under de personlige besøg i hjemmet. Mange forbrugere fremhæver på tværs af oplevelserne, at medarbejderne er grundige, lytter opmærksomt til alle ønsker og forklarer de tekniske detaljer på en klar og let forståelig måde. Nogle anmeldere var ikke glade for kundeservicen og nævnte specifikke udfordringer med manglende svar på e-mails samt uenighed om opgavernes konkrete udførelse. Desuden oplevede enkelte personer uenighed omkring prissætningen eller modtog helt uventede regninger efterfølgende, hvilket skabte stor frustration i visse situationer.

Det, folk taler mest om

Staff

Mennesker rapporterer positive oplevelser med staff. Forbrugere fremhæver konsulenternes høje faglighed og... Se mere

Service

Anmeldere fremhæver positive aspekter af service, idet forbrugere generelt oplever en professionel og... Se mere

Customer service

Anmeldere nævner generelt positiv feedback om kundeservice og fremhæver en god vejledning samt kompetent... Se mere

Price

Kunder noterer konsekvent tvetydige oplevelser med priser, hvor nogle forbrugere fremhæver hurtige tilbud og... Se mere

User experience

Kunder deler overordnet stor tilfredshed med brugeroplevelsen og fremhæver en behagelig gennemgang samt... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Vi fik en særdeles positiv oplevelse ved Johns konsulentbesøg hos os idag. Han var meget imødekommen-de og gav en meget grundig informa- tion om det forestående arbejde på vores tag. På baggrund... Se mere

God og positiv oplevelse ved at I ro og mag at gennemgå mit hus i forbindelse med hustjek, sammen med konsulent Max Rosendahl. Vi fik en sund snak om positive og negative sider vedrørende husets tils... Se mere

Super god oplevelse. Konsulenten var meget høflig, og jeg fik en rigtig god og grundig mundtlig tilbagemelding på tagets tilstand samt hvad der burde laves. Bliver fulgt op ed et tilbud på arbejdet. K... Se mere

Andreas virkede meget kompetent og grundig og var rigtig god i dialogen om de forskellige aspekter ved den opgave, han var ude at vurdere. Han reflekterede over mine spørgsmål, og bemærkede både... Se mere

1. nr. 4 af de 6 bedste virksomheder i Tagdækker
  2. nr. 5 af de 7 bedste virksomheder i Tømrer
  3. nr. 7 af de 11 bedste virksomheder i Energiudstyr og -løsninger
  4. nr. 11 af de 20 bedste virksomheder i Leverandør af grøn energi
  5. nr. 8 af de 8 bedste virksomheder i Isolatør
  6. nr. 4 af de 8 bedste virksomheder i Solenergiselskab

Om Jydsk Tagteknik A/S

Få et gratis tjek af dit tag og hus (værdi 2.995,-)💰

Hvert år hjælper vi over 10.000 husejere med tagløsninger og energioptimeringer af boligen.🏠

Skal vi også hjælpe dig med at få varmeregningen til at falde, øge din boligs værdi og energimærke, forbedre boligens indeklima eller løfte husets udseende? ✨ ✨ ✨

Du finder alt i nye tage, algebehandlinger, tagrenoveringer, efterisolering af loft og hulmur, ventilationsanlæg, solceller og udskiftning af vinduer & døre hos os.

Book et gratis konsulentbesøg i dag og få et tilbud på dagen med prisgaranti og branchens bedste tryghedsgaranti.

✅Book et Tagtjek
✅Book et Hustjek
✅Book et Energitjek
✅Book et Isoleringstjek

Find viden og inspiration på vores website, hvor du også kan prøve vores prisberegnere, og se hvad fx et nyt tag eller efterisolering vil koste på netop din adresse.

Med afdelinger i Hinnerup, Greve og Kolding er vi landsdækkende på fastland og brofaste øer i Danmark.

Danmarks førende tagfirma

Godt håndværk hele vejen
Det gode håndværk driver vores dygtige og erfarne håndværkere. ✅Du skal være 100% tilfreds med det udførte arbejde og føle dig tryg fra start til slut. ✅Vi anvender de bedste materialer og går ikke på kompromis med kvaliteten ✅Vores byggeledere sikrer kvaliteten. Skulle der være fejl eller mangler, bliver de løst med det samme.
Prisgaranti på alt
Får du et tilbud på samme produkt eller ydelse med samme vilkår som vores til en lavere pris, så matcher vi prisen.
Tilbud på dagen
Du skal ikke vente uger og dage på at få en pris. Den får du samme dag, som konsulenten har besøgt dig.

Promotion box for Jydsk Tagteknik A/S

Gratis Tagtjek værdi 2.995,-

Få en vurdering af dit tag med løsningsforslag og tilbud på dagen.

8 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 2 uger

(8.047)

698 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Jeg fik en fantastisk gennemgang af den…

Jeg fik en fantastisk gennemgang af den forestående opgave god vejledning i hvilke ting der skal laves og hvem og hvordan det bliver udført. Dejlig behagelig samtale med en meget kyndig konsulent

18. juni 2026

Hej Preben,

Det glæder os at høre, at du havde en god oplevelse med vores konsulentbesøg.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi sætter stor pris på din feedback.

Han hade bare styr på sit kram

Han hade bare styr på sit kram

Hej,
Tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner!

Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi sætter stor pris på din tillid.

Useriøst

Jeg havde booket konsulentbesøg. Jeg havde taget fri fra arbejde for at være hjemme. Tre gange i træk aflyste de en time inden aftalen, pga sygdom. Der var flere måneder imellem aftalerne, så at der var reel sygdom tre gange i træk, ser jeg som meget usandsynligt. Træls og useriøst. I kundeservice fraskrev de sig alt ansvar. Ellers tak.

18. juni 2026

Hej Hedvig,

Du skal have tak for at dele din oplevelse. Vi beklager utrolig meget, den oplevelse som du har haft med vores service, det er bestemt ikke meningen at det er den følelse du skal sidde tilbage med. Vi har desværre været ramt af sygdom på samtlige af vores konsulenter, hvilket har været årsagen til aflysninger. Vi har fuld forståelse for, at det har været både frustrerende og skuffende, særligt når du havde taget fri fra arbejde.

Aflysningerne skyldtes desværre uforudsete sygdomstilfælde, men vi er helt enige i, at det ikke ændrer på den ulejlighed, det har medført for dig. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi er også kede af, at du oplevede, at vores kundeservice ikke tog ansvar. Vi tager din feedback meget alvorligt og bruger den som en del af vores løbende arbejde med at forbedre vores service og kundeoplevelse.

Vi beklager endnu en gang forløbet og den frustration, det har skabt.

Vi håber, at du vil give os mulighed for at rette op på din oplevelse. Du er meget velkommen til at kontakte os direkte på tlf. 70153344, så vi sammen kan se på, hvordan vi bedst kan hjælpe dig.

Ønsker dig en god dag.

Tilde, Jydsk Tagteknik

Meget informativ og hjælpsom og konkret…

Meget informativ og hjælpsom og konkret vejledning. Kan kun anbefale firmaet ☺️

Hej Marianne,
Tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner!

Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med vores konsulentbesøg, og at du oplevede rådgivningen som værdifuld. Vi lægger stor vægt på at levere kompetent og ærlig rådgivning, der skaber værdi for den enkelte kunde.

Tilde, Jydsk Tagteknik

Tim er en meget venlig person og går…

Tim er en meget venlig person og går det hele godt igennem.
Er god til at forklare om der er noget man skal se efter.
Bagefter fik jeg detaljeret beskrivelse på hvad der skulle laves.
Meget professionelt 👌

Hej Keld,

Faglig og præcis

Dygtig, faglig og flink

Hej Vibeke,

God energi.

Hej Martin,

Tusind tak for din anmeldelse og de 4 stjerner!
Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse. Det glæder os, at du har haft en positiv oplevelse med vores service.

Hvis du har input til, hvordan vi kan gøre oplevelsen endnu bedre, hører vi meget gerne fra dig.

Din feedback hjælper os med løbende at udvikle og forbedre vores service.

Endnu en gang tak for din feedback.

Ønsker dig en rigtig god dag.

Tilde, Jydsk Tagteknik

Jeg har i dag haft besøg af Marc

Jeg har i dag haft besøg af Marc. Jeg fik en venlig og yderst kompetent og konstruktiv vurdering af vores tag med relevant forslag til en mindre reparation som burde laves snarest - hvilket vi så har aftalt at sætte i gang.

Hej Sven,

Seriøs, ærlig og troværdig

God og seriøs vurdering af taget. Fortalte ærligt, hvad vi burde og ikke behøvede.

Hej Morten,

Tilde, Jydsk Tagteknik

Rigtig god og kompetent service af Marc.

Rigtig god og kompetent service af Marc.

Hej Jakob,

Hej Laila,

Hej Niels,

Tilde, Jydsk Tagteknik

Venlig og saglig konsulent med ærlig og…

Venlig og saglig konsulent med ærlig og konstruktiv tilgang ifht vedligehold vs nyt

Hej Mie,

Tilde, Jydsk Tagteknik

God og reel gennemgang af mit tag

God og reel gennemgang af mit tag. Absolut ingen følelse af overdreven salgsforsøg. Objektiv, ærlig og i øvrigt flink. Fik tilbud på udbedring af skader, og ellers var vurderingen at mit tag holder fint mange år endnu.

Hej Frederik,

Virker ikke

Er hurtige til at lave et abonnement
Kommer under at give besked selvom de skriver at det gør de altid
Sidst men ikke mindst virke det slet ikke
Har fået sprøjtet vores tag og der er ingen forskel at se

9. april 2026

Hej Steen,

Vi beklager, at du har haft denne oplevelse. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal have.

Vi kan se, at bestillingen er foretaget via vores hjemmeside, og at der i ordrebekræftelsen, som blev sendt den 6. april 2025, fremgår, at bestillingen er oprettet som et årligt abonnement på algebehandling.

Vi tilstræber altid at sende en SMS inden vores tekniker kommer. Hvis du ikke har modtaget en besked denne gang, beklager vi det, der kan desværre ske fejl.

I forhold til resultatet er det vigtigt at være opmærksom på, at en algebehandling virker gradvist. Alger og belægninger nedbrydes over tid, og den fulde effekt ses typisk først efter en periode på flere måneder, hvor regn og vind har hjulpet med at fjerne de døde belægninger.

Hvis du oplever, at behandlingen ikke har haft den ønskede effekt, er du meget velkommen til at kontakte os på alge@jydsktagteknik.dk så vi kan se nærmere på din sag.

Ikke påduttet unødvendige reparationer

Nicolaj, som besøgte mig, var meget behagelig, imødekommende og engageret.
Tjekkede taget og gav et fint tilbud på de reparationer, der skulle udbedres, samt tilbud på algerens og tagrenderens. Alt klappede på bedste vis.

10. juni 2026

Hej Lisbeth,

Tilde, Jydsk Tagteknik

Det var en meget kompetent konsulent vi…

Det var en meget kompetent konsulent vi havde besøg af. Vi fik svar på vores spørgsmål og en fin behandling og en god idé med decratag i stedet for at fjerne det gamle tag. Vi synes, at det er en god løsning, og så fik vi et tilbud, mens han var her

12. juni 2026

Hej Kirsten,

Tilde, Jydsk Tagteknik

Rigtig god oplevelse at have besøg af…

Rigtig god oplevelse at have besøg af Jesper fra Jydsk Tagteknik. Han kom med nogle gode forslag til hvordan vores tag kunne skiftes.

10. juni 2026

Hej Preben,

God information

God information. Fik svar på alle mine spørgsmål.

12. juni 2026

Hej,