Banner for Jydsk Tagteknik A/S

Jydsk Tagteknik A/S Anmeldelser

8.047

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 706 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne roser meget ofte konsulenterne for deres yderst kompetente rådgivning, store venlighed og yderst professionelle tilgang under de personlige besøg i hjemmet. Mange forbrugere fremhæver på tværs af oplevelserne, at medarbejderne er grundige, lytter opmærksomt til alle ønsker og forklarer de tekniske detaljer på en klar og let forståelig måde. Nogle anmeldere var ikke glade for kundeservicen og nævnte specifikke udfordringer med manglende svar på e-mails samt uenighed om opgavernes konkrete udførelse. Desuden oplevede enkelte personer uenighed omkring prissætningen eller modtog helt uventede regninger efterfølgende, hvilket skabte stor frustration i visse situationer.

Det, folk taler mest om

Staff

Mennesker rapporterer positive oplevelser med staff. Forbrugere fremhæver konsulenternes høje faglighed og... Se mere

Service

Anmeldere fremhæver positive aspekter af service, idet forbrugere generelt oplever en professionel og... Se mere

Customer service

Anmeldere nævner generelt positiv feedback om kundeservice og fremhæver en god vejledning samt kompetent... Se mere

Price

Kunder noterer konsekvent tvetydige oplevelser med priser, hvor nogle forbrugere fremhæver hurtige tilbud og... Se mere

User experience

Kunder deler overordnet stor tilfredshed med brugeroplevelsen og fremhæver en behagelig gennemgang samt... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Vi fik en særdeles positiv oplevelse ved Johns konsulentbesøg hos os idag. Han var meget imødekommen-de og gav en meget grundig informa- tion om det forestående arbejde på vores tag. På baggrund... Se mere

God og positiv oplevelse ved at I ro og mag at gennemgå mit hus i forbindelse med hustjek, sammen med konsulent Max Rosendahl. Vi fik en sund snak om positive og negative sider vedrørende husets tils... Se mere

Super god oplevelse. Konsulenten var meget høflig, og jeg fik en rigtig god og grundig mundtlig tilbagemelding på tagets tilstand samt hvad der burde laves. Bliver fulgt op ed et tilbud på arbejdet. K... Se mere

Andreas virkede meget kompetent og grundig og var rigtig god i dialogen om de forskellige aspekter ved den opgave, han var ude at vurdere. Han reflekterede over mine spørgsmål, og bemærkede både... Se mere

1. nr. 4 af de 6 bedste virksomheder i Tagdækker
  2. nr. 5 af de 7 bedste virksomheder i Tømrer
  3. nr. 7 af de 11 bedste virksomheder i Energiudstyr og -løsninger
  4. nr. 11 af de 20 bedste virksomheder i Leverandør af grøn energi
  5. nr. 8 af de 8 bedste virksomheder i Isolatør
  6. nr. 4 af de 8 bedste virksomheder i Solenergiselskab

Om Jydsk Tagteknik A/S

Få et gratis tjek af dit tag og hus (værdi 2.995,-)💰

Hvert år hjælper vi over 10.000 husejere med tagløsninger og energioptimeringer af boligen.🏠

Skal vi også hjælpe dig med at få varmeregningen til at falde, øge din boligs værdi og energimærke, forbedre boligens indeklima eller løfte husets udseende? ✨ ✨ ✨

Du finder alt i nye tage, algebehandlinger, tagrenoveringer, efterisolering af loft og hulmur, ventilationsanlæg, solceller og udskiftning af vinduer & døre hos os.

Book et gratis konsulentbesøg i dag og få et tilbud på dagen med prisgaranti og branchens bedste tryghedsgaranti.

✅Book et Tagtjek
✅Book et Hustjek
✅Book et Energitjek
✅Book et Isoleringstjek

Find viden og inspiration på vores website, hvor du også kan prøve vores prisberegnere, og se hvad fx et nyt tag eller efterisolering vil koste på netop din adresse.

Med afdelinger i Hinnerup, Greve og Kolding er vi landsdækkende på fastland og brofaste øer i Danmark.

Danmarks førende tagfirma

Godt håndværk hele vejen
Det gode håndværk driver vores dygtige og erfarne håndværkere. ✅Du skal være 100% tilfreds med det udførte arbejde og føle dig tryg fra start til slut. ✅Vi anvender de bedste materialer og går ikke på kompromis med kvaliteten ✅Vores byggeledere sikrer kvaliteten. Skulle der være fejl eller mangler, bliver de løst med det samme.
Prisgaranti på alt
Får du et tilbud på samme produkt eller ydelse med samme vilkår som vores til en lavere pris, så matcher vi prisen.
Tilbud på dagen
Du skal ikke vente uger og dage på at få en pris. Den får du samme dag, som konsulenten har besøgt dig.

Promotion box for Jydsk Tagteknik A/S

Gratis Tagtjek værdi 2.995,-

Få en vurdering af dit tag med løsningsforslag og tilbud på dagen.

8 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 2 uger

(8.047)

698 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Super

Venlighed, imødekommenhed og ekspert på området.

23. juni 2026

Hej Bodil,

Det glæder os at høre, at du havde en god oplevelse med vores konsulentbesøg.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi sætter stor pris på din feedback.

faglig og omhyggelig

Jesper var faglig og omhyggelig. Han var opmærksom på de forskellige udfordringer og var konstruktiv i sin tilgang til løsningerne.

23. juni 2026

Hej Signe,
Tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner!

Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med vores konsulentbesøg, og at du oplevede rådgivningen som værdifuld. Vi lægger stor vægt på at levere kompetent og ærlig rådgivning, der skaber værdi for den enkelte kunde.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi sætter stor pris på din tillid.

Tilde, Jydsk Tagteknik

Har i dag haft besøg af Nicolaj Jensen…

Har i dag haft besøg af Nicolaj Jensen fra jysktagteknik et ydest kompetet gennengang af mit af en megst kundevenlig konsult kan varmt anbefales

22. juni 2026

Hej Erik,

Hej Leif,

Hej Flemming,
Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner!

Det glæder os at høre, at du havde en god oplevelse med vores service.

Tilde, Jydsk Tagteknik

Super behagelig og troværdig person.

Super behagelig og troværdig person.
Han udstrålede god kompetence.

22. juni 2026

Hej Holger,

Tilde, Jydsk Tagteknik

En stille rolig og kompetent samtale om…

En stille rolig og kompetent samtale om relevante problemer / udfordringer i forbindelse med tagtjekket.

Hej Flemming,

Tilde, Jydsk Tagteknik

Meget venlig og gøre sit arbejde så…

Meget venlig og gøre sit arbejde så godt som muligt.

Hej Homi,
Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner!

Det glæder os at høre, at du havde en god oplevelse med vores service.

Tilde, Jydsk Tagteknik

Meget flink og tiltalende dygtig ung…

Meget flink og tiltalende dygtig ung mand som var meget nem at snakke med og vidste hvad han snakkede om hans eneste minus han var meget dyrt 🙂

Hej Andreas,

Mange tak for din anmeldelse og de 4 stjerner.

Det glæder os at høre at vores service levede op til dine forventninger.

Vi tilbyder prisgaranti, så hvis du har modtaget et sammenligneligt tilbud til en lavere pris, ser vi naturligvis gerne nærmere på det.

Endnu en gang, tak for at dele din feedback, det hjælper os til at blive endnu bedre.

Ønsker dig en dejlig dag.

Tilde, Jydsk Tagteknik

Et professionelt input til vurdering af…

Et professionelt input til vurdering af mit hushulmurs-isolering.

Hej Verner,

Under al kritik

Har aflyst besøg nu to gange med sygdom, hvor beskeden bare er kopieret. HOLD jer langt væk fra dette useriøse firma.

Hej Karin,
Tak fordi du deler din oplevelse. Vi beklager oprigtigt, at vi har været nødt til at aflyse dit besøg to gange på grund af sygdom. Vi forstår godt, at det er både frustrerende og skuffende, især når det sker mere end én gang.

Vores beskeder kan virke standardiserede, vores ønske er at informere hurtigt og ensartet i disse situationer, men aflysningerne skyldes reelle og uforudsete sygdomstilfælde - ikke manglende respekt for vores kunders tid.

Vi vil meget gerne finde en løsning og håber, at du vil kontakte os direkte på tlf. 70153344 , så vi kan hjælpe med at finde en ny tid, der passer dig. Vi beklager endnu en gang den ulejlighed, det har medført.

Tilde, Jydsk Tagteknik

God og positiv oplevelse ved at I ro og…

Vi fik en sund snak om positive og negative sider vedrørende husets tilstand. Rapporten tilsendt mig fuldendte oplevelsen. Dog var jeg overrasket over rapportens status over husets fasade. Det var en ting jeg ikke synes vi havde talt om under vores gennemgang af huset. Men det var så også det.

Hej Niels,

Hej Preben,

Tilde, Jydsk Tagteknik

God og kompetent besøg hos os

God og kompetent besøg hos os. Vi er trygge ved bedømmelsen af vores tagproblem og muligheder for løsning af vores tagproblem

Hej Poul,

Ærlig, god rådgivning

Ærlig, god rådgivning, vil ikke skifte noget der virker, forståes på den måde at der ikke presses på, at det hele skal skiftes.

Hej Dennis,

Tilde, Jydsk Tagteknik

Jeg havde en rigtig god oplevelse og…

Jeg havde en rigtig god oplevelse og den rigtig rådgivning og fik den rigtige løsning og en god pris
Så det skal nok blive godt

Hej Kim,

Tilde, Jydsk Tagteknik

Meget imødekommende og hjælpsom.

Meget imødekommende og hjælpsom.
Rigtig god rådgivning.

Hej Connie,

Tilde, Jydsk Tagteknik

John havde sat sig godt ind i vores…

John havde sat sig godt ind i vores tagproblemer og kom med mange gode råd.

Hej Pernille,

Super oplevelse med Jonathan

Super oplevelse med Jonathan, vi fik en detaljeret gennemgang af status på vores tag og tilbuddet er allerede i vores indbakke

Hej Caroline,

Tilde, Jydsk Tagteknik

Thomas var yderst behagelig at være…

Thomas var yderst behagelig at være sammen med og tilsyneladende meget kompetent i sin vurdering og rådgivning

Hej,

Tusind tak for din anmeldelse og de 4 stjerner!
Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse. Det glæder os, at du har haft en positiv oplevelse med vores service.

Hvis du har input til, hvordan vi kan gøre oplevelsen endnu bedre, hører vi meget gerne fra dig.

Din feedback hjælper os med løbende at udvikle og forbedre vores service.

Endnu en gang tak for din feedback.

Ønsker dig en rigtig god dag.