Vi fik en særdeles positiv oplevelse ved Johns konsulentbesøg hos os idag. Han var meget imødekommen-de og gav en meget grundig informa- tion om det forestående arbejde på vores tag. På baggrund... Se mere

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Samsøvej 34, 8382, Hinnerup, Danmark

Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 2 uger

Besvarelse fra Jydsk Tagteknik A/S
Hvis man kunne give dem nul stjerner, så have jeg gjort det. De havde lavet vores tag i november 2024 og nu hvor vi skal have en tilbygning, så opdager en håndværker at de har lavet noget inkompetence arbejde med en storsten, hvor der var gaffatape og de have ikke lavet udluftning, så brædderne var også fugtige. Lavede en reklamationsret på det og havde ringede ind og sagt vi kunne ikke vente pga. det ville blive dyrere for os, at sætte det på pause. Vi fik det lavet af håndværkerne pga. for dyrt for os. Nu ringer de efter jeg selv har ringet flere gange og reklamationsretten har udløbet. Ham jeg snakkede med, siger vi kan godt se sagen, men der er sommerferie og kan ikke sende ud. Men jeg sagde tilbage at vi havde udbrede det fordi vi kunne ikke får en dyrere regning og forklare situationen. Han er iskold og sige så var vi ikke noget mellemliggende, hvor jeg prøver at forklare vi ville få en dyrere regning Pga stoppe projektet og det ville vi ikke. Da det er os som skal betale den regning. Han er ligeglad og ingen forståelse. Han har måske tænkt, så slipper vi får den regning.
Nu står vi selv med en ekstra regning for det og det firma kun har snyder, inkompetence personale og fusker har slipper for at betale. Så stort tillykke med det !!!
Hvis vi ikke fik tilbygning havde vi aldrig opdaget det….. Folk må selv bestemme hvem man bruger, men jeg vil klart ikke anbefale det firma…. Jeg fortryder så meget det firma.

Besvarelse fra Jydsk Tagteknik A/S
Vi skulle have algebehandlet flere tage.
Jydsk Tagteknik kom til aftalte tid, og med godt humør udførte de opgaven præsist.
Prisen var under andre i markedet, og vi kan anbefale dem 100 %

Besvarelse fra Jydsk Tagteknik A/S
Jeg fik al nødvendig viden, og fik bøjet gennemgået hvad tilbuddet inkluderede.

Besvarelse fra Jydsk Tagteknik A/S
Meget imødekommende og kompetent konsulent. Vi modtog et med det samme som Lars tog sig tid til at gennemgå sammen med mig.

Besvarelse fra Jydsk Tagteknik A/S
Professionel vurdering af taget samt løsningsforslag efter kundens behov.

Besvarelse fra Jydsk Tagteknik A/S
Grundig og professionel gennemgang af taget samt efterfølgende vejledning.

Besvarelse fra Jydsk Tagteknik A/S
Ærlig omkring, at der ikke var det store, der havde behov for at blive fikset.
Fik efterfølgende et rigtig fint tilbud på tagisolering.

Svimlende niveau af inkompetence
Vores simple tagprojekt tog 18 måneder. Mange dele skulle laves om flere gange og JTT lavede graverende fejl som taget ville have taget skade af, hvis ikke vi havde opdaget det, beskrevet en løsning (ikke JTT) og insisteret på at det skulle løses. JTT bryster sig af kvalitetskontrol, men de fandt ikke selv en eneste af de mange fejl vi påpegede i løbet af projektet. Vores sagkyndige måtte til tider fortælle JTT, hvad god byggeskik er og hvordan fx en brandkam skal laves.
Læg ingen værdi i deres dokumentation, hvor de skriver at de lever op til både det ene og det andet; matcher ikke hvordan de reelt udfører deres arbejde. Herunder skal det nævnes at Håndværkernes Tryghedgaranti har samme ejere som Jydsk Tagteknik, så mange gange held og lykke med at få noget ud af det :).
Virker amatøragtige på alle niveauer:
- stiller stillads op, så det ikke bare dækker vores hoveddør, men også vores gangbesværede nabos
- Har stillads oppe i over 10 måneder
- Tager lidt billeder i løbet af projektet, men kan dybest set ikke dokumentere hvordan opgaven er løst
- Rydder ikke op efter sig
- Sender os til inkassobehandling hos deres advokat (Holst,) selvom vi ikke har godkendt overdragelsesforretning, en faktura eller en rykker.
Kunne skrive en meget længere beskrivelse af vores oplevelse, men vil blot på det varmeste anbefale, at man ikke benytter JTT til noget som helst.
Edit: Jydsk Tagteknik virker næsten besatte af at vores byggesagkyndige "godkendte" byggeriet. Han fik aldrig mandat til at godkende på vores vegne og JTT var til stede, da vi godkendte betinget af at de sidste ting blev klaret og vi fik dokumentation for hvordan opgaven var løst.
Det lyder vidunderligt at JTT vil skærpe de interne processer, men ifølge kontrakt og betingelser var der allerede mekanismer til dette sååå...

Besvarelse fra Jydsk Tagteknik A/S
Arbejdet med at lægge tagpap på og nye sternbrædder blev gjort hurtigt og professionelt og der blev ryddet pænt op efter arbejdet. Prisen var nok i den dyre ende, men hellere det, end bøvl undervejs eller bagefter. Har dog ikke fået garanti endnu på det. Ialt en rigtig god oplevelse.

Besvarelse fra Jydsk Tagteknik A/S
Virkelig ringe oplevelse. Første besøg var professionelt, men derefter sejlede det. Kontor og byggeleder havde ikke styr på tingene, der var mangelfuld kommunikation, forsinkelser på forsinkelser og manglende leveringer af materialer. Sjuskefejl, der ikke alle blev rettet op på. Fakturafejl (sjovt nok for højt beløb, og jeg måtte vente flere uger på en simpel ting som kreditnota og korrekt faktura har jeg stadig ikke fået, selvom korrekt beløb for længst er betalt). Tror simpelthen de har for mange kunder til at kunne give alle en ordentlig oplevelse. I det mindste ligger taget som det skal og de to unge fyre herude var flinke nok.

Besvarelse fra Jydsk Tagteknik A/S
Jeg havde en behagelig samtale med konsulenten Tim. En meget imødekommende person som var god til at forklare hvad der ville være bedst at gøre ved mit tag. Og jeg fik et tilbud som jeg tog imod.

Besvarelse fra Jydsk Tagteknik A/S
Havde en rigtig god snak med konsulent, ang mit tag. Var god til at forklare hvad der skulle til for at mit tag kunne holde i flere år. Og fik et tilbud med det samme.

Besvarelse fra Jydsk Tagteknik A/S
Meget useriøst og med mange fejl bare for at få et tagtjek.
Vi har købt et hus og vil gerne have tjekket vores tag og ringer derfor til jysk tagteknik. Her kommer vi kontakt med kundeservice som er meget søde og hjælpsom. Vi fortæller flere gange at vi gerne vil have tjekket vores tag og har et ønske om at få det malet hvilket er noget de sagtens kan klare siger kundeservice.
Jeg aftaler en dag og da vi har håndværkere i huset så bor vi der stadig ikke hvilket er noget jeg siger til hende og hun siger at personen er kommet ud og tjekker Taget vil ringe en halv time før og alt er noteret ned rigtigt.
Så kommer dagen vi aftalt og han ringer fordi han er på adressen jeg siger til ham at vi skal bruge 20 minutter på at komme ud til huset hvilket han siger okay til at han kan forstå at vi har fået lovning på et opkald inden. Men inden 20 minutter bliver han meget utålmodig og siger han snart bliver nødt til at gå og at Taget alligevel ikke kan males fordi der er asbest. Noget der ikke er rigtigt da der ikke er asbest i Taget det er noget vi har fået tjekket!
Han virker som om han gerne vil videre fra opgaven og siger hvis de ikke er her indenfor 5 minutter så bliver han nødt til at. Men vi var derinde for de 5 minutter da han kom tjekker han Taget han aner ikke hvad han tjekker det for selvom vi lige har snakket om tagmaling og da det går op for ham at det er tagmaling vi gerne vil undersøge muligheden for siger han at han ikke er sikker på om det kan lade sig gøre eller pris så han vil vende tilbage efter at have snakket med malerafdelingen. Det er nu halvanden måned siden at han/jysk tagteknik spildte vores tid da de ikke har vendt tilbage med et seriøst bud eller en ekspertviden hold jer væk fra ham de vil kun have opgaver med mange penge i

Besvarelse fra Jydsk Tagteknik A/S
God rådgivning omkring tag og ellers en god snak om muligehederne