Vi fik en særdeles positiv oplevelse ved Johns konsulentbesøg hos os idag. Han var meget imødekommen-de og gav en meget grundig informa- tion om det forestående arbejde på vores tag. På baggrund... Se mere

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Samsøvej 34, 8382, Hinnerup, Danmark

Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 2 uger
Seriøs og professionel rådgivning
Rigtig god oplevelse i forbindelse med overvejelser om at få skiftet asbesttag

Besvarelse fra Jydsk Tagteknik A/S
Rigtig hurtig og god service.
Gode folk der kom ud og lavede hulmursisolering.
God og flot oprydning.
Og venligheden helt i top.
God forklaring på hvad de ggjorder og hvorfor.
Alt i alt en mega god og behalig oplevelse

Besvarelse fra Jydsk Tagteknik A/S
Klar og letforståelig beskrivelse af tagtjek.
Godt med fotos.
Mvh.Jette Nielsen

Besvarelse fra Jydsk Tagteknik A/S
Meget velforberedt med god beskrivelse af valgmuligheder og rådgivning, tak.

Besvarelse fra Jydsk Tagteknik A/S
Professionel rådgivning og vejledning samt hurtigt tilbud på reparation af tagryg.

Besvarelse fra Jydsk Tagteknik A/S
En meget imødekommende håndværker. Lyttende og grundig.
Kom med bud på løsninger og hvad han ville fraråde….

Besvarelse fra Jydsk Tagteknik A/S
God gennemgang,behagelig person, god oplevelse 👌

Besvarelse fra Jydsk Tagteknik A/S
En god og faglig vurdering af hvad der skal laves

Besvarelse fra Jydsk Tagteknik A/S
Behagelig person, som kom med konstruktiv forklaring på hvordan vi vedligeholder taget bedst.

Besvarelse fra Jydsk Tagteknik A/S
Professionel og grundig billeddokumenteret gennemgang og drøftelse af tagets udfordringer og muligheder for afhjælpning.

Besvarelse fra Jydsk Tagteknik A/S
Oplevelsen var en god, fagligt seriøs og saglig gennemgang af opgaven.

Besvarelse fra Jydsk Tagteknik A/S
Super god oplevelse. Forklarede arbejdsprocessen inden arbejdet blev påbegyndt
Kom til aftalt tid, startede med at bore alle nødvendige huller hvorefter han startede indblæsning af papirulden. Mit hus på 155m2 slugte ca. 4 baller papiruld. Arbejdet tog ca 4 timer.
Kan varmt anbefale firmaet

Besvarelse fra Jydsk Tagteknik A/S
Godt og professionel tagtjek - med tydelig anbefalinger og en god snak.

Besvarelse fra Jydsk Tagteknik A/S
Jeg oplever at jeg tror den service jeg køber er enkelt algebehandling af taget. Det viser sig at være et abonnement, som jeg ringer ind for at afmelde. De er behjælpelige og siger at de har også lige brug for jeg, kunden, sender en email hvor jeg bekræfter. Jeg tror dette er formalia, qua vores samtale pr. Telefon. Jeg sender en email som jeg får tilbage med maildemon fordi jeg skrev jysk i stedet for jydsk. Men jeg HAR afmeldt via telefon så alt er vel godt?
De kommer et år senere og behandler igen fordi abonnementet stadig kører. Jeg ringer ind og klager og det bliver straks en ubehagelig samtale, hvor de går i defensiven og siger at jeg IKKE kan afmelde pr telefon kun skriftligt via email. Jeg undersøger dette og jævnfør konkurence Styrelsen kan en virksomhed ikke må stille formkrav til opsigelse af et abonnement.
Men jeg betaler for denne gang, fordi de benægter at have talt med mig før år telefon, og anbefaler IKKE at man bruger firmaet da det er en uærlig måde at drive forretning på.
Ps. Hvordan firmaet har så høj en rating, når i samtidig har været i Kontant, virker yderligere fordækt. Man kunne ønske en undersøgelse af brug af trustpilot robot anmeldelser. Nuvel det er nok en for stor mundfuld for mig trods alt.

Besvarelse fra Jydsk Tagteknik A/S
Det er et stykke tid siden ,i har været her ,men fin behandling