Vi fik en særdeles positiv oplevelse ved Johns konsulentbesøg hos os idag. Han var meget imødekommen-de og gav en meget grundig informa- tion om det forestående arbejde på vores tag. På baggrund... Se mere

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Samsøvej 34, 8382, Hinnerup, Danmark

Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 2 uger
God kontakt til konsulenten. God kemi. Talte med ham undervejs udendørs og lev hurtigt enig om at fortsætte inden døre, og så udfærdigede han et tilbud, som vi efterfølgende har accepteret per mail til ham og firmaet Jydsk tagteknik.

Besvarelse fra Jydsk Tagteknik A/S
Meget professionel håndtering og fik hurtigt hjulpet med mine spørgsmål.

Besvarelse fra Jydsk Tagteknik A/S
Martin Vedel Andersen var lydhør overfor vores behov og gav os en mulighed vi ikke før havde tænkt over.
Vi anbefaler ham på det varmeste.
Hans & Anette Ravnsdal

Besvarelse fra Jydsk Tagteknik A/S
Det var en meget professionel inspektion og gennemgang af samme med tilhørende anbefalinger

Besvarelse fra Jydsk Tagteknik A/S
Super professionel oplevelse - kom til aftalt tidspunkt og virkede faglig kompetent. Lyttede til vores behov og lagde en plan ud fra disse.

Besvarelse fra Jydsk Tagteknik A/S
Tim oplyste os om at det tag kunne holde i mindst 10 år mere.

Besvarelse fra Jydsk Tagteknik A/S
Vi havde i dag besøg af konsulent Rasmus, som yderst proffesionel og saglig gennemgik vores tag og vi fandt sammen frem til løsninger og fik et rigtig godt tilbud. Annette og John, Nørre Nebel

Besvarelse fra Jydsk Tagteknik A/S
Taget blev tjekket og resultatet blev nøje gennemgået. Ham der kom virker meget kompetent og pålidelig.
Alt i alt en god oplevelse.

Besvarelse fra Jydsk Tagteknik A/S
Det er en god service firmaet har og dit besøg blev blev jeg meget kloger af du svarede på alle de spørgsmål jeg havde du var meget venlig

Besvarelse fra Jydsk Tagteknik A/S
Intet har fungeret dårlig kommunikation er blevet holdt hen vedrørende rensning af tagrende ca 6 mdr.
Engelsk talende mand lavede lidt forlod adressen og firmaet har ikke vendt tilbage.
Kontakt person Christian læser ikke mails og overholder ingen aftaler.
Vil aldrig bruge dem mere, hold jer væk fra sådan en uprofessionel virksomhed.

Besvarelse fra Jydsk Tagteknik A/S
Jeg havde ikke de store forventninger til besøget, jeg var blot nysgerrig på hvad der måtte komme ud af besøget.
Med de ting som jeg fik oplyst blev jeg positivt overrasket.
Af besøget blev det anbefalet at få foretaget en algebehandling af taget. Som jeg tidligere havde tænkt der skulle gøres, uden at jeg var kommet videre.
Med det tilbud jeg efterfølgende har fået, synes jeg det er acceptabelt, og noget jeg nok ville takke ja til.
Jeg har også fået et tilbud på udskiftning af mit carport tag, en større omgang, og en smule dyre end forventet, men så er der også styr på taget. Noget jeg nok lige skal tygge lidt mere på.
Alt i alt en god og professionel service.😀

Besvarelse fra Jydsk Tagteknik A/S
Kompetent og behagelig konsulent og modtog mine tilbud samme dag som besøget blev udført.

Besvarelse fra Jydsk Tagteknik A/S
Henri tog sig tid til at forklarer og sætte sig ind i vores ønsker og behov for at kunne give det bedst mulige tilbud.

Besvarelse fra Jydsk Tagteknik A/S
Vi havde besøg af en meget sympatisk
konsulent, der grundigt og sagligt fik sat sig ind i problemerne omkring vores tag og havde et løsningsforslag, der på baggrund af husets - og vores - alder var meget tilfredsstillende.

Besvarelse fra Jydsk Tagteknik A/S
Behagelig ung mand, omhyggelig og god til at forklare tingene på en let forståelig måde uden at nedgøre tingene. Kan anbefales