Just-Eat.dk Anmeldelser

14.898

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 824 anmeldelser, de fleste anmeldere var utilfredse med deres overordnede oplevelse. Mange kunder oplevede betydelige problemer med levering, herunder lange ventetider, mad der ankom kold, eller ordrer der slet ikke blev leveret. Anmeldere rapporterede ofte om vanskeligheder med kundeservice, idet det var svært at komme i kontakt med en person, og de stødte på uhjælpsomme chatbots eller lange telefonkøer, der af og til blev afbrudt. Desuden oplevede nogle problemer med deres ordrer, såsom at modtage forkerte varer, duplikerede ordrer eller uventede annulleringer efter betaling. Dog bemærkede nogle kunder også positive aspekter, hvoraf et fåtal udtrykte generel tilfredshed og angav, at de sjældent havde klager ved bestilling. Disse personer fremhævede ofte, hvor nemt det var at finde restauranter og afgive ordrer, og nogle roste endda leveringen for at være punktlig og effektiv.

Det, folk taler mest om

Delivery service

Anmeldere fremhæver negative aspekter af leveringsservicen, hvor mange oplever betydelige forsinkelser, der... Se mere

Order

Forbrugere udtrykker stor utilfredshed med bestillingsprocessen, hvor mange oplever lange ventetider,... Se mere

Service

Kunder udtrykker stor utilfredshed med den leverede service, som mange beskriver som utrolig dårlig,... Se mere

Customer communications

Kunder deler negativ meninger om kontakt, og mange rapporterer om vanskeligheder med at komme i kontakt med... Se mere

Customer service

Anmeldere udtrykker stor utilfredshed med kundeservicen, som mange beskriver som ikke-eksisterende eller... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Just-Eat plejede at være udemærket, men nu? Enorme forsinkelser, tracker der ikke virker halvdelen af tiden, og ikke-eksisterende kundeservice. Kun en snoldet chatbot der ikke er til nogen hjælp og hv... Se mere

Held og lykke med at få ordnet dit problem i en fart. Deres telefon service er altid optaget. (hvis du overhovedet har kunne finde deres nummer som de skjuler så godt som muligt) og hyg dig med deres... Se mere

Hvis man skal have hjælp er det bedre at ringe, fordi hvis der er noget jeres AI ikke kan finde ud af så er det at hjælpe når det ikke er de automatiseret grunde som i har defineret. Et fantastisk eks... Se mere

Maden kom ikke og det var umuligt at få fat i andet end en robot, fik dog svar 3 dage efter og pengene tilbage…

1. Online madbestilling

Om Just-Eat.dk

Husk at du på Trustpilot anmelder Just-Eat.dk som virksomhed og ikke den restaurant, du har bestilt fra. Vi vil meget gerne høre din anmeldelse af vores hjemmeside og vores service. Vi vil meget gerne have din anmeldelse af restauranten også!
Du kan anmelde restauranten via den email du modtager, efter du har afgivet en ordre. Denne anmeldelse vil fremgå på www.Just-Eat.dk og er vigtig, da andre kunder kan have gavn af dine oplevelser.

Velbekomme!

Under middel

15 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(14.898)

Forsinket og ingen hjælp at hente

Maden er næsten en time forsinket. Denne står klar og venter på restauranten, men er ikke afhentet af buddet.

Kundeservice er en bot der kun kan foreslå at man ser efter om det er stillet ved døren (på trods af de slet ikke har hentet det endnu). Og botten kan ikke finde ud af at sætte et rigtigt menneske til følge op.

Dumt, ubrugeligt og til grin.

Kære Arne,

Mange tak for din feedback.

Jeg beklager virkelig at din ordre var forsinket så meget, dette er slet ikke i orden. Vil du sende en mail til os på info@just-eat.dk med dit ordrenummer? Så vil vi kigge på dit forløb og vende tilbage til dig med en opfølgning.

Kan ikke levere end ordre

Kan ikke levere end ordre

Simpelthen ikke brugbart at bestille via just eat

Ordren kom 1,5 time for sent og maden var simpelthen kold. Hverken spisestedet eller just eat bliver brugt igen.

Ordren kunne ha været lavet tidligere men den blev lavet 17.15 med ønsket levering på 18.30 og kom først klokken 20.00.

Kære kunde,

Jeg beklager virkelig for den oplevelse du har haft med din ordre. Det kan jeg godt forstå er utilfredsstillende.

Du må meget gerne sende en mail omkring din oplevelse på info@just-eat.dk, så vi kan få taget et nærmere kig på sagen hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig, så vi kan finde en god løsning på situationen.

Rebecca

Forfærdelig "kundeservice" chatbot.

Jeg har nu op til flere gange oplevet hvordan Just-eat's "kundeservice" er sparet væk til fordel for en billigere, men derimod forfærdelig, chatbot.
Flere ordre har været bestilt men ikke leveret, eller bestilt og ikke accepteret af restauranten, hvor AI botten de kalder "kundeservice" hverken kan hjælpe i forløbet, eller skabe kontakt til nogen der kan. Jeg har flere gange skulle vente timer på min levering uden at have muligheden for at annullere min ordre, hvortil chatbotten på ingen måde kan hjælpe.

Kære Andreas,

Mange tak for din feedback. Det er vi rigtig kede af at læse, og vi har fuld forståelse for din frustration. Det er på ingen måde i orden, at du gentagne gange har oplevet problemer med dine leveringer og samtidig har følt, at du ikke kunne få den nødvendige hjælp.

Vi vil gerne have mulighed for at se nærmere på dine sager og undersøge, hvorfor fejlene er opstået, samt sikre, at der bliver fulgt op på dine manglende leveringer.

Vil du sende en mail til os på info@just-eat.dk med dine ordrenumre? Så vil vi kigge på dit forløb og vende tilbage til dig med en afklaring og løsning.

Storm, Just Eat

Varmt i koldt og snefyldt vejr

Maden var god varm selvom det var kold vinter og sne. Det er meget bedre end det har været andre gange hvor maden ankom kold. Meget godt!

Kære Andreas,

Mange tak for din feedback

Jeg er glad for at høre at du modtog varm mad, trods der var sne koldt, sådan skal det være

Bedste hilsner

Storm - Just Eat

Godt sted at handle

det er nemt at finde de steder hvor man kan bestille maden på. Der er gode rabatter.

Kære Inger,

Mange tak for din feedback, jeg er glad for at du syntes godt om  os, jeg glæder mig til vi kan give dig flere gode oplevelser

Bedste hilsner
Storm

Jeg ville gerne have givet 0 stjerner

Jeg ville gerne have givet 0 stjerner, men det var ikke en mulighed.

Det er 2 gang i træk hvor vi bestiller en leverance som slet ikke bliver leveret og vi ringer selv til restauranten. De vil gerne levere men IGEN har de intet hørt fra Just Eat og beder os kontakte dem.

Men hvordan gør man egentlig det? det er total umuligt og første gang lykkedes det ved at skrive "grimt" i chatten (ikke super fedt) hvor en person ringede og sagde - gud vi kan ikke levere, men du får et gavekort på kr. 100 men ingen mad.

Her 2 gang er det ikke lykkedes (men ringede til restauranten og hentede selv) og den står stadigvæk til levering 21.16... vi har selv hentet maden og spist den, men Just Eat har endnu ikke reageret overhovedet???

Jeg tilbød chatten, at Just Eat selvfølgelig får regning på afhentning og manglende leverance, men afventer svar på hvor jeg sender denne omkostning hen som jeg har haft.

Jeg giver 5 stjerner til restauranten:-)

Kære Joakim

Mange tak for din feedback. Det er vi utrolig kede af at læse, og vi har fuld forståelse for din frustration. Det er på ingen måde i orden, at du for anden gang oplever, at vi svigter i leveringen.

Vi vil meget gerne have lov til at se nærmere på din sag for at undersøge forløbet og få afklaret spørgsmålet omkring dine omkostninger til afhentning og den manglende levering.

Vil du sende en mail til os på info@just-eat.dk med dit ordrenummer og en kort beskrivelse af forløbet? Så vil vi kigge på din sag og vende tilbage til dig med en opfølgning.

hvis jeg kunne give 0⭐️

hvis jeg kunne give 0⭐️
ventede mere end 2 timer på en pizza.
Og kunne ikke få penge retur.
Selv efter 2 timer kunne det fastslås at min pizza ikke engagn var igang med at blive tilberedet, og at der ikke var nogen bud til at levere...
så selv hvis Du bestiller i Frederikshavn og bor i København vil og er det hurtigere selv at hente.

Kære Rasmus

Vi er helt enige i, at man skal kunne få hjælp og afklaring på sin betaling, når leveringen og logistikken svigter så markant som i dit tilfælde. Vil du sende en mail til os på info@just-eat.dk med dit ordrenummer? Så vil vi kigge på dit forløb og vende tilbage til dig med en afklaring.

Storm, Just Eat

Ventede over en time på maden. Måtte ringe igen,og fik så til sidst serveret kold mad. IKKE GODT NOK

Overholdt tider, server varm mad

Kære Paulette

Mange tak for din feedback.

Vi ved, hvor vigtigt det er, at maden leveres frisk og til tiden, og her har vi i dit tilfælde slet ikke levet op til vores standard. Vi vil meget gerne have lov til at se nærmere på din sag for at undersøge, hvad der gik galt i leveringsforløbet, så vi kan sikre en ordentlig opfølgning.

Vil du sende en mail til os på info@just-eat.dk med dit ordrenummer? Så vil vi kigge på dit forløb og vende tilbage til dig.

Storm, Just Eat

Jeg måtte selv hente ordren fordi…

Jeg måtte selv hente ordren fordi chaufføren var mere end 30 min forsinket.
Kan I returnere leverance og servicegebyr samt drikkepenge tak

Kære Morten,

Mange tak for din feedback. Det er vi rigtig kede af at høre, og vi har fuld forståelse for din frustration over at skulle hente din ordre selv på grund af forsinkelsen.

Det er naturligvis ikke meningen, at du skal betale for en leveringsservice, som du ikke har modtaget.

Vil du sende en mail til os på info@just-eat.dk med dit ordrenummer? Så vil vi kigge på din sag og vende tilbage til dig med en opfølgning.

Storm, Just Eat

Bestilte fra den forkerte restaurant

Bestilte fra den forkerte restaurant. Umuligt at afbestille. Der er ikke en kundeserviceafdelingen at tale med. Kun en retarderet chatbot. Maden ankom kold 3 timer efter bestilling. Ingen refundering. Sådan mister man hurtigt kunder.

Kære Klaus,

Mange tak for din feedback

Vi vil meget gerne have lov til at se nærmere på din sag for at undersøge, hvad der er gået galt med din refundering og den lange leveringstid.

Storm, Just Eat

To gange i træk leverer de ikke maden…

To gange i træk leverer de ikke maden til tiden. Man kan ikke komme i kontakt med support og deres chatbot går i ring. Kan ikke anbefale just-eat.

Dear Tanweer,

Mange tak for din feedback.

Vi vil gerne have mulighed for at se nærmere på dine sager for at undersøge, hvad der er gået galt i forløbet, og sikre, at der bliver fulgt ordentligt op.

Vil du sende en mail til os på info@just-eat.dk med dine ordrenumre? Så vil vi kigge på dit forløb og vende tilbage til dig med en afklaring.

Storm, Just Eat

Jeg bestilte 15 pizzaer med ønsket…

Jeg bestilte 15 pizzaer med ønsket levering kl. 19.00. Leveringen ankom først kl. 19.56, og pizzaerne blev leveret af en medarbejder fra restauranten selv, da leveringen tilsyneladende ikke blev håndteret som planlagt gennem jeres system.

Undervejs forsøgte jeg at kontakte jeres kundeservice for at få en status på ordren. Jeg oplevede dog, at opkaldet automatisk blev afbrudt efter cirka 10 minutters ventetid, uden at jeg kom igennem til en medarbejder. Dette gjorde det ikke muligt at få hjælp i situationen.

Da der var tale om en større bestilling med et fast leveringstidspunkt, medførte forsinkelsen betydelige gener.

Kære Kim,

Mange tak for din feedback.

Det er meget beklageligt, at jeres forsøg på at få hjælp blev afbrudt af vores telefonsystem efter ventetid. Vi vil meget gerne have lov til at se nærmere på din sag for at undersøge, hvad der gik galt i planlægningen af jeres levering og med vores supportlinje. Vil du sende en mail til os på info@just-eat.dk med dit ordrenummer? Så vil vi kigge på jeres forløb og vende tilbage til dig med en afklaring.

Storm, Just Eat

Just eat betyder IKKE just eat

Just eat betyder kun just eat, hvis din mad er ok.
Hvis noget ikke er ok prøver de at hjælpe, men til syvende og sidst må man tage den med restauranten. Og det er jo lidt mere end bare at spise …
Så længe alt går af sig selv er alt fint … virkelig fint, synes jeg …
Det vil sige deres målsætning om at hvert måltid skal være lige som man ønsker er BS …

Kære Jens,

Jeg er rigtig ked af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse med din ordre fra Just Eat. Det er naturligvis ikke den service som vi ønsker at tilbyde, og hvis der beklageligvis er problemer med ordren, skal løsningen gerne ske effektivt og hurtigt.

Det er desværre ikke altid at vi kan refundere din ordre, eller dele af din ordre, uden forudgående kontakt til vores partner. Da jeg desværre ikke kan se dit ordrenummer gennem din anmeldelse på TrustPilot, vil jeg opfordre dig til at kontakte os på info@just-eat.dk med dit ordrenummer og en beskrivelse af problemet med din ordre, så vi kan hjælpe dig bedst muligt.

Cæcilie

Kære Kurt,

Tak for din bedømmelse!

Vi er vildt glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos Just Eat. Det er nemlig lige præcis sådan, det skal være. Vi håber, det fortsætter sådan.

Du skal have tak for at dele din anmeldelse og så må du have en fortsat god dag.

Maden smagte godt

Maden smagte godt. Lækker kylling perfekt tilberedt.
Burger perfekt.

23. februar 2026

Kære Jette,

Tak for din bedømmelse.

Hvor er det dejligt at høre, at din mad smagte godt.

Jeg vil eventuelt råde dig til også at lægge en bedømmelse af restauranten via det link vi har sendt til dig på mail, så de også kan modtage din positive feedback. Det bliver de helt sikkert meget glade for!

Du ønskes en god dag, og endelig kontakt os igen hvis du har nogle spørgsmål.

Just Eat

Annulleret ordre men ikke alle pengene tilbage

Jeg fik min ordre annulleret af Just-Eat eller restauranten, og pengene refunderet. Dog lige med undtagelse af drikkepengene til buddet. Det er totalt uacceptabelt at jeg står med en annulleret ordre (ok det kan ske), men at I så også beholder nogle af pengene.

Kære Jonas,

Tak for din bedømmelse.

Jeg beklager virkelig, for den oplevelse du havde med din ordre og manglende refundering af drikkepenge.
Det er bestemt ikke optimalt.

Du må derfor meget gerne sende os en mail på info@just-eat.dk, så vi kan forsøge at finde en god løsning.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Fantastisk

Nemt at bruge

Kære Rosita,

Tusind tak for din anmeldelse!

Vi er helt vildt glade for at høre, at du har haft en nem oplevelse med at bestille hos os.

Vi sætter stor pris på de 5 stjerner! Vi værdsætter alt den feedback vi får og er meget glade for at du ville dele din oplevelse.

Jeg håber du får en dejlig dag.

Værste takeaway firma

Efterhånden er det hver gang der er problemer med at bestille over JustEat. Enten er der problemer med at de har bude klar, eller også blive ordren lige pludselig annulleret, hvor der står at restauranten ikke tager mod bestillinger i øjeblikket. Dette sker først efter man har bestilt og pengene er trukket. Jeg er efterhånden p* træt af JustEat. Det er slut med JustEat! Mest amatøragtige upålidelige firma. Føj et l orte firma. Så kan man vente dage på at få sine penge refunderet. Nej tak til JustEat fremover.

Kære Marie,

Tak for din bedømmelse.

Jeg beklager virkelig for de oplevelser du har haft med dine ordre og vores service. Det kan jeg godt forstå er utilfredsstillende.

Du kan eventuelt henvise til mit svar på denne bedømmelse i din mail.

Vi ser frem til at høre fra dig, så vi kan finde en god løsning på situationen.

Kære Henrik,

Tak for din bedømmelse.

Hvor er det dejligt at høre, at din mad smagte godt.

Du ønskes en rigtig god dag, og endelig kontakt os igen hvis du har nogle spørgsmål.

Just Eat

2 sandwiches endte med at koste 1.000…

2 sandwiches endte med at koste 1.000 Kr !!!
Bestilte 2 sandwich-menuer. Just Eat app'en fortalte at Mobile Pay betalingen var stoppet pga. time out. Så jeg måtte prøve igen. Så blev bestillingen gennemført 2 gange. Men det var selvfølgelig MIN skyld. Spildte penge + madspild (kan det blive meget værre ?).

25. februar 2026

Kære Jens,

Tak for din bedømmelse.

Jeg beklager virkelig, for den oplevelse du havde med at bestille.
Det er bestemt ikke optimalt.

Da der mangler informationer på denne bedømmelse, har jeg desværre ikke kunne tjekke op på sagen.

Vi ser frem til at høre fra dig!